Ο υπέροχος ήχος της εξώπορτας που σπάει. ( Και που να δείτε τι σας έχω για μετά...)

26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9011


                    
Τα ψέματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ακόμα και τα πιο περίτεχνα. Ακόμα και τα πιο μακρόβια. Τα λόγια παύουν να έχουν ισχύ και έρχεται η ώρα των πράξεων. Το δευτερόλεπτο που ο πεινασμένος λύκος συσπειρώνεται για να επιτεθεί. Η στιγμή της απόλυτης κρίσης.Το “φιλάνθρωπο” καθεστώς των νεοφιλελεύθερων σοσιαλμασόνων εξαντλεί και τα τελευταία περιθώρια ανοχής. Το ποτήρι είναι ξέχειλο. Μένει μονάχα η τελευταία σταγόνα που θα τα κάνει όλα πουτάνα.

Χαίρομαι που οι πιο πολλοί από τους προδότες δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τους περιμένει. Νομίζουν ότι θα την σκαπουλάρουν με 2-3 φάπες και με μια ακόμα “εθνική συμφιλίωση”.  Καλό είναι αυτό, γιατί καθυστερούν να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους. Και αρκετοί από δαύτους θα συλληφθούν στην εξώπορτα.

 Στα κουραδοαλειμμένα δελτία “ειδήσεων” οι δημοσιοκαφρικές λούγκρες-μεγάφωνα του καθεστώτος ουρλιάζουν λες και τους γαμάνε. Αυτοί κάτι έχουν πάρει πρέφα από αυτό που έρχεται.  Αλλά κι αυτοί ελπίζουν να την σκαπουλάρουν.


Οι άχρηστοι και τεμπέληδες ψηφοφόροι που συντήρησαν αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς για δεκαετίες,  εισπράττοντας επιδόματα και επιδοτήσεις που δεν δικαιούνταν, τώρα τρώνε τις φάπες την μια μετά την άλλη. Αυτοί κι αν ελπίζουν ότι θα την σκαπουλάρουν.Η μειοψηφία των εντίμων πολιτών που αντιστάθηκε όσο μπορούσε σε αυτή την λαίλαπα της αναξιοκρατικής γουρουνοκρατίας, εισπράττει κι αυτή τις ξυλιές κι ας μην έφταιξε σε τίποτα. Όμως τα βοοειδή ζόμπι της συγκυβέρνησης εξακολουθούν με θράσος να ταΐζουν τις στρατιές των τοκογλύφων με τα πανωτόκια ενός παράνομου και ανύπαρκτου χρέους. Εκβιάζοντας και ληστεύοντας τους γέρους και τους άνεργους. Κρυμμένοι πίσω από την πουστιά που λέγεται βουλευτική ασυλία, νομίζουν ότι είναι άτρωτοι σούπερμεν. 

 Λοιπόν γαμημένοι υπερσυλλέκτες του μασονικού δαιμονοσπέρματος, μαντέψτε: ένα τεράστιο παλούκι από κρυπτονίτη σημαδεύει την κωλοτρυπίδα σας τώρα που μιλάμε. Κλέψτε κι άλλο τα γερόντια με τα 350 βρωμοευρώ σύνταξη και πιείτε το αίμα των μεροκαματιάρηδων των 25 ευρώ για να πληρώσετε τις ευρωβδέλλες.  Οπλίστε όμως καλά τους γαμιόλες πραιτωριανούς σας και εκπαιδεύστε τους να πυροβολούν τον άοπλο κόσμο στο ψαχνό. Πόσους θα φάνε; Τους πρώτους 100, 200, άντε 500.  Μετά οι άλλοι απλά θα γυρίσουν σπίτια τους, θα πάρουν δίκαννα και καραμπίνες και θα επανέλθουν για το δεύτερο ημίχρονο.  Και τότε θα πέσει το μεγάλο γέλιο. Τότε θα δούμε πόσα από αυτά τα καθάρματα με τις στολές θα έχουν τα κότσια να πυροβολήσουν προς το οπλισμένο πλέον πλήθος.  Και πόσοι φυσικά από δαύτους θα επιζήσουν από το λυντσάρισμα.


 
Γαμημένοι κλέφτες και αστυνόμοι, έχουμε δίκιο, είμαστε περισσότεροι από σας, είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε κουρδιστεί και λείπει μόνο το ακραίο γεγονός που θα μας εξαγριώσει. Τότε θα σας φάμε ζωντανούς κι εσάς και τ’ αφεντικά σας.

 Γουρουνάκια των ΜΑΤ, των ΕΚΑΜ, του ΔΙΑ και των άλλων ένοπλων συμμοριών, ψευτόμαγκες του κερατά, αν θέλετε τις βρωμοζωούλες σας, μην περάσει κάν απ’ το μυαλό σας να πυροβολήσετε πολίτες γιατί ήδη σας έχουμε μαζέψει πολλά. Κι άμα αλλάξει το γαμημένο καθεστώς, να είστε σίγουροι ότι μαζί με τους πολιτικάντηδες θα δικαστούν και αρχίμπατσοι αλλά και απλοί μπάτσοι. Στο έκτακτο δικαστήριο των πολιτών δεν θα παίξουν δικηγόροι, αναβολές και εφέσεις.  Ούτε κάν φυλάκιση.  Ή αθώος θα βγαίνει κανείς ή ένοχος. Ο αθώος θα πηγαίνει σπίτι του με την ουρά στα σκέλια ενώ ο ένοχος θα καταδικάζεται σε θάνατο και θα εκτελείται επιτόπου.


Δεν θα υπάρξουν ελαφρυντικά του τύπου “εκτελούσα διαταγές”. Ο όρκος που έχετε πάρει πουθενά δεν λέει ότι το καθήκον σας είναι να προστατεύετε τα αποβράσματα της άρχουσας ληστοσυμμορίας. Οποιαδήποτε συμμετοχή σας σε επιχειρήσεις εναντίον πολιτών θεμελιώνει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Οποιαδήποτε συνέργεια στα εγκλήματα της κατοχικής κυβέρνησης ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία. Στην καλύτερη –για σας- θα φάτε μια ποινή με αναστολή και θα ψάξετε για καινούργια δουλειά ξεκινώντας από τα μηδέν ένσημα.  Στο χέρι σας είναι να αρνηθείτε την υπακοή στις παράνομες και αντεθνικές διαταγές της χούντας του ΔΝΤ.  Και μη νομίσετε ότι μασήξαμε με το μαύρο σεντόνι του Λυκαβηττού.   Τώρα που σας ψαλιδίσανε κι εσάς τον βρωμο-μισθούλη αντιληφθήκατε ότι οι πολίτες έχουν δίκιο;  Δηλαδή αν τα αφεντικά σας εξακολουθήσουν να σας πληρώνουν αδρά , θα συνεχίσετε να βαράτε και να ψεκάζετε με χημικά τον κόσμο; 

Μπατσόνια, ακούστε αυτό και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αναγκαστικοί ήρωες δεν υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να παίζει σε δύο ταμπλό και να κερδίζει και στα δύο. Ή θα γίνετε ήρωες ρισκάροντας και θα συμβάλλετε στην αποκατάσταση του κύρους της αστυνομίας ή θα εκτελεστείτε ατιμωτικά ως δοσίλογοι.  Εμάς το ίδιο μας κάνει είτε εκατό από εσάς φάμε, είτε δέκα χιλιάδες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός και κοιτάξτε πως έχουν τα πράγματα. Ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους αυτή τη στιγμή είναι τα αφεντικά σας οι πολιτικάντηδες και τα βρωμερά τους κόμματα. Κι όσο εκτελείτε τις αντισυνταγματικές και ανήθικες διαταγές τους είστε κι εσείς θανάσιμοι εχθροί του έθνους και της κοινωνίας. Και να ρωτήσω κάτι την ηγεσία της χούντας: Εφόσον όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ με τις απολύσεις ως προς το πλεονάζον και άχρηστο προσωπικό του δημόσιου τομέα, το παπαδαριό ποιος το εξαίρεσε; Από το δημόσιο δεν πληρώνονται; Να απολυθεί λοιπόν βάσει των μέτρων αυτή τη στιγμή το 10% από δαύτους. Και ποια είναι η χρησιμότητά των υπολοίπων; Πόσες ημέρες τον χρόνο δουλεύουν; Να μεταταχθούν άμεσα οι μισοί να καθαρίζουν τις τουαλέτες των νοσοκομείων και των γηροκομείων. Εδώ ολόκληρος Χεσούς έπλυνε τα βρωμοπόδαρα των μαθητών του.  Δεν κατάλαβα, αυτοί δηλαδή είναι ανώτεροι από τον πατεντάρχη;


 
Αλλά πάντα έτσι γινόταν. Η πουστρο-εκκλησία απαλλάσσεται από την φορολογία και βγαίνει μάλιστα κι αποπάνω. “Εμείς δεν ζητήσαμε να εξαιρεθούμε” σχολιάσανε τα μουνιά με τα μούσια.  Λες και δεν έχουν καμιά απολύτως επαφή με τις πολιτικές κωλοτρυπίδες και λες και δεν τους νοιάζει αν θα πληρώσουν. Μας θεωρούν όλοι τους μαλάκες. Αυτοί ρε δεν πλήρωναν ούτε επί τουρκοκρατίας, τώρα θα πληρώσουν;Και αφού γίνανε ρόμπα ακόμα και στους οπαδούς τους, για την καραπουστιά τους οι μαύρες χυσόρομπες, βγήκε εσπευσμένα ο πολιτικάντης με τα παπαδοφλόκια φρέσκα στη μούρη του και είπε ότι θα εξαιρεθούν μόνο οι χώροι λατρείας, παπαδομάγαζα, παπαδομπουτίκ, κλπ.

Λοιπόν φιλαράκια επειδή την έχω ξαναδεί αυτή την τσόντα, βάζω στοίχημα πως ό,τι και να λένε, την τελευταία στιγμή θα μπει μια πουστροπολογία που θα τους εξαιρεί τους γαμημένους ρουφιάνους του Αδονάι από κάθε φορολογία, όπως εξαιρούνται κι οι ξένες εταιρείες και όλοι αυτοί οι ξεχειλόκωλοι ιθαγενείς τοκογλύφοι που έχουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα γραμμένα σε υπεράκτιες εταιρείες και δεν πληρώνουν σέντ φόρο.Όλα είναι μια στημένη σκατούλα. Για πολλά χρόνια η παντογαμημένη αριστερά των σταλινιστών κοπριταράδων μόχθησε να χτίσει το συνδικαλιστικό οικοδόμημα της πουστιάς. Η μασονία που το 8974 μας ξανακουβάλησε την βρωμερή φρυδάτη αδερφάρα για να διαλύσει ό,τι είχε απομείνει όρθιο από την απριλιανή χούντα, έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στον ημιπληγικό παλιόπουστα πώς να στήσει την μπίζνα της “εθνικής” κεφαλαιουχικής συμφιλίωσης .  Η ηττημένη συμμορία του Συμμοριτοπόλεμου έγινε νόμιμη καπιταλιστική επιχείρηση. Με τις ευλογίες και τις χορηγίες της νικήτριας ακροδεξιάς ληστοσυμμορίας. Κι όταν το καγκεμπίστικο χρήμα έπαψε να ρέει προς τους κόκκινους δοσίλογους και πράκτορες, μαντέψτε ποιος ανέλαβε τον ρόλο του σπόνσορα.

Ο ρόλος του άθλιου σφυροδρεπανικού αποκόμματος με τις εξακόσιες φράξιες ήταν εξαρχής η ποδηγέτηση των εργασιακών διεκδικήσεων και η διοχέτευσή τους σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο κανάλι. Ήταν μια ξεκάθαρη μοιρασιά των ζωνών επιρροής και εκμετάλλευσης. Η Μουνουδού και το υπό εκκόλαψη Πλαστόκ να νέμονται το κράτος, το Κουκουσκατέ τον συνδικαλισμό και η Πορνεκκλησία ό,τι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.  Αφού καπέλωσαν, έδειραν και συκοφάντησαν επί δεκαετίες κάθε έντιμη φωνή διαμαρτυρίας για να εγκαθιδρύσουν το μονοπώλιο του εργατοπατερισμού, οι κόκκινοι τραμπούκοι τώρα παριστάνουν τις παρθένες. Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να έρθει από αυτούς τους γυμνοσάλιαγκες.  Γιατί η μυστική συμφωνία λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα. Ο ρόλος τους είναι αυτός του μπαλαντέρ. Να βοηθάει να κλείσουν φύλλο οι κουφάλες.  Και ποια μεγαλύτερη σημειωτική απόδειξη υπάρχει από το ότι δεν τολμούν να εκστομίσουν καν την απαγορευμένη λέξη:  ΜΑΣΟΝΟΣ.Οποιαδήποτε κίνηση ανατροπής του παρόντος καθεστώτος οφείλει να κρατήσει μακριά της αυτούς τους πράκτορες του συστήματος που παριστάνουν τους αγωνιστές για να μην πώ ότι αυτοί θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα συλληφθούν γιατί ξέρουν απίστευτα πολλά για πολλούς.Η χούντα του ηλίθιου Καραφλοπουστέου δεν φοβάται τις απεργίες των ελεγχόμενων από τις ποδίτσες βρωμο-συνδικάτων.  Ίσα-ίσα την βολεύουν γιατί ειδικά των δημοσίων υπαλλήλων είναι μικρο-ενέσεις ρευστότητας στο σύστημα.  Και οι απεργίες που αφήνουν το παρακράτος ανέγγιχτο αλλά ταλαιπωρούν τους πολίτες είναι επιπλέον αφορμή διχόνοιας και τους βολεύει.  Η ίδια η κατοχική κυβέρνηση τις υποκινεί και τις υποδαυλίζει.  Με κάθε άχρηστη απεργία, το εισόδημα των απεργών μειώνεται ακόμα περισσότερο και η θέλησή τους για αγώνα εξασθενεί.Η μόνη απεργία που τους πονάει είναι η ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.  Αυτή που επηρεάζει τα έσοδα και την προπαγάνδα του μπουρδέλου.  Αν είσαι π.χ. οδηγός σε λεωφορείο κάνεις κανονικά την δουλειά σου και λες σε όλους τους επιβάτες που μπαίνουν: “Σήμερα τζαμπουίτα μάγκες, κανείς δεν πληρώνει εισιτήριο”. Κι αν δεις ελεγκτή, δεν σταματάς καθόλου στη στάση. Αν είσαι καθηγητής, αναβάλλεις το κωλομάθημα και προκαλείς συζήτηση ανάμεσα στους μαθητές σου για την κατάσταση.  Οι πιτσιρικάδες δεν θέλουν και πολύ για να βάλουν φωτιά στο σχολείο.  Αν είσαι εφοριακός , θάβεις τους φακέλους και τα ληξιπρόθεσμα εντάλματα πληρωμής των ταλαίπωρων στο υπόγειο ή τα ταχυδρομείς στο Αφγανιστάν. Αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος ή τεχνικός, σπάς τα νεύρα σε όλους τους φορείς εξουσίας. Τους αφήνεις να περιμένουν άδικα στην ουρά ή στο τηλέφωνο, ύστερα τους δίνεις το χειρότερο προϊόν χρεώνοντας την υψηλότερη τιμή. Αν πουλάς φαγώσιμα (πίτσες, αναψυκτικά, καφέδες, κτλ.) στα μέλη και στους συνεργάτες της συμμορίας, εννοείται ότι η χρησιμοποίηση σωματικών εκκρίσεων για το καρύκευμα του φαγητού δεν είναι προαιρετική, είναι υποχρεωτική.  Χίλιοι τρόποι υπάρχουν σε κάθε επάγγελμα να κάνεις ζημιά στη χούντα, υποχρεώνοντάς την μάλιστα να σε πληρώσει για την δράση σου.  Κι αν πιαστείς και αρχίσουν να λένε για απιστία προς την υπηρεσία και μαλακίες το γυρνάς στο μουρλό (όπως όλοι) ότι έχεις προβλήματα με την γυναίκα σου και κάπως έπρεπε να ξεδώσεις… Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που κινήσουν δικαστική διαδικασία να θυμάσαι ότι αυτά τα πράγματα παίρνουν πολύ χρόνο και αυτό είναι κάτι που δεν διαθέτει η χούντα. Κατά 99,9 %  αυτούς θα τους έχει πάρει ο διάολος νωρίτερα.   Αυτό που φοβούνται και τρέμουν πραγματικά οι χατζηαβάτες υπάλληλοι των τοκογλύφων είναι η άρνηση καταβολής των χαρατσιών. Το “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ”.  Γιατί τότε παραλύει όλο το καθεστώς της τοκογλυφίας. Εμείς οι πολίτες πρέπει να κηρύξουμε άμεση στάση πληρωμών.  Να πληρώνουμε το λεωφορείο και το μετρό και το ρεύμα που καίμε, αλλά ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ , ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ.  Αν τα βάζουν στον λογαριασμό της ΔΕΗ για εκβιασμό, κάνουμε κατάθεση στο Παρακαταθηκών και Δανείων μόνο την αξία του ρεύματος και τα πάγια που πληρώναμε πριν.  Αν τολμήσουν να μας κόψουν το ρεύμα, κάνουμε ομαδικές μηνύσεις στη ΔΕΗ για παράνομη διακοπή και ζητάμε ασφαλιστικά μέτρα, άμεση επανασύνδεση και αποζημίωση.  Άμα η εφορία θέλει να χαρατσώνει τους πολίτες, ας έρθει να το κάνει η ίδια.  KAI ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΗ. Δεν μπορούν να μας κάνουν απολύτως τίποτα. Αν έρθουν για κατάσχεση μαζευόμαστε όλοι μαζί και τους γαμάμε την ούγια. Σηκώνουμε ό,τι ρευστό έχει απομείνει στις κωλοτράπεζες και σταματάμε να κάνουμε φορολογική δήλωση και να πληρώνουμε οτιδήποτε στην εφορία.Αυτοί οι αρχιπούστηδες της πλατείας Συντάγματος ρήμαξαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, άδειασαν τα δημόσια θησαυροφυλάκια , ξεπούλησαν την χώρα, μας έκλεψαν τις δουλειές, και γέμισαν τις πόλεις μας με ανθρώπινα λαθροσκουπίδια.  Τώρα θέλουν να μας κλέψουν τα σπίτια, να μας πετάξουν στο δρόμο και να μας εξοντώσουν.  Η εισφορά στα ακίνητα είναι η μάχη που δεν πρέπει να χάσουμε. Κανένας φόρος και καμιά εισφορά στην πρώτη κατοικία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ούτε μισό βήμα πίσω.  Κι επειδή μας πίνουν το αίμα πολλά χρόνια τώρα, σταματάμε να πληρώνουμε φόρους. Να βάλουν τις φορολογικές ενημερότητες μασούρι στις βρωμότρυπες από τις οποίες χέζουν.  Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε κάτι, ούτε μπορούμε και να πουλήσουμε τίποτα πλέον. Όποιος σκατόψυχος τοκογλύφος θέλει να κάνει κατάσχεση κατοικίας για παράνομα χαράτσια, ας κοπιάσει. Να φέρει και στρατό μαζί του και να είναι όλοι έτοιμοι να πεθάνουν. Γιατί εμείς είμαστε.  Τα σπίτια μας είναι οι τελευταίες σπιθαμές ελεύθερης πατρίδας.  Όλη η υπόλοιπη χώρα είναι υπό κατοχή. Η κυβέρνηση είναι το όργανο που εκτελεί την προγραμματισμένη γενοκτονία των Ελλήνων. 


Τώρα στήνουν όλη την ιστορία με τις γεωτρήσεις για να προκαλέσουν ένταση με την Τουρκία. Να πάνε να γαμηθούν οι ΑΟΖ και τα γαμημένα θαλάσσια πετρελαιο-οικόπεδα. Θέλουν να μπούμε σε πόλεμο με τους μεμέτηδες για να υπερασπίσουμε τι;  Τον ορυκτό πλούτο που η ξεκωλιασμένη κυβέρνηση έχει ήδη ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί;  Άμα οι Κύπριοι είναι τόσο γαμημένοι από την εκεί μασονία ή δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο γίνεται το καθετί, ας υποστούν τις συνέπειες.  Και τις γαμημένες τις γεωτρήσεις ας τις υπερασπίσουν οι εταιρείες που τις κάνουν και ‘κονομάνε. Αλλά μακάρι να γίνει πόλεμος, γιατί θα αναγκαστούν να μας δώσουν όπλα. Τα οποία θα μας χρειαστούν κυρίως μετά.  Όμως όλα είναι μια γαμημένη θεατρική επιθεώρηση.

Το πρόβλημά μας εδώ είναι η ΔΟΛΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.  Και η αμείλικτη τιμωρία της συμμορίας με τις γραβάτες που την προκάλεσε.  Υποχρέωση όλων των Ελλήνων πολιτών είναι να αντισταθούν στο επαχθές χρέος κηρύσσοντας ιδιωτική στάση πληρωμών. Εδώ και τώρα. Να μην πληρωθεί κανένα χαράτσι ως τα γαμημένα χριστούγεννα. Να τιναχτούν στον αέρα όλα: Τράπεζες, ευρώ, χώρες, νοικοκυριά. Να πληρώσει ο κάθε πούστης τοκογλύφος και πολιτικάντης τις λουμπινιές που έχει κάνει. Να γίνει πουτάνα όλος ο πλανήτης. Εμείς θα πεινάσουμε αλλά θα αντέξουμε. Κι αν πεθάνουν και μερικοί, ας γίνει έτσι. Κι αν παλουκώσουμε τους ντόπιους πουσταράδες που μας έφτασαν ως εδώ, θα αποκτήσουμε μέλλον. Γιατί τώρα μέλλον δεν υπάρχει. Μόνο καταπίεση, σκοταδισμός και κατάθλιψη. Εδώ είναι τα κεφάλια εδώ είναι και το τσεκούρι.  Η σύγκρουση του αληθινού έθνους με το βρωμερό κράτος των μασόνων είναι πιά δρομολογημένη.

Έπειτα δεν κατάλαβα ποτέ μου αυτούς τους μαλάκες που αυτοκτονούν επειδή κάποιοι τους οδήγησαν στην απόγνωση. Αν τους τα έφαγαν όλα και θέλουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους, είναι σεβαστό. Όμως είναι ξοφλημένοι που είναι, δεν μπορούν οι γαμημένοι να ζωστούν πέντε μασουράκια δυναμίτη και να κάνουν πυροτέχνημα το αρμόδιο μαγαζί;
Μολυσμένα κερασάκια της τοκογλυφικής τούρτας, κάντε τον κόπο να διαβάσετε εδώ το μέλλον: Αυτός ο Γ’ εμφύλιος που ετοιμάζετε για να σώσετε τα ελεεινά τομάρια σας θα είναι αμείλικτος. Αν οι δύο προηγούμενοι (το 8821 και το 8945) είχαν θολό ιδεολογικό υπόβαθρο, αυτός εδώ θα το έχει ξεκάθαρο.  Αν νικήσετε και μας σκοτώσετε όλους, “στο μπούτσο μας” , που είχε πει και ο Γιώργαρος “Γιατί θα είμαστε πεθαμένοι”. Αν όμως νικήσουμε εμείς, καλύτερα να μην πιαστείτε ζωντανοί. Γιατί δεν έχετε ιδέα από αυτό που σας περιμένει. Όταν ξεσπάσει η βία κανείς δεν πρόκειται να παραδώσει όπλα, ώσπου και ο τελευταίος προδότης και σπερματοπότης δοσίλογος πάψει να αναπνέει μολύνοντας τον αέρα.


 Ξεχάστε την φυλάκιση του Κολοκοτρώνη και την συμφωνία της Βάρκιζας και όλες τις μασονικές πουστιές. Δεν παίζουν τέτοια σενάρια πια. Το μόνο που παίζει είναι η Δρακόντεια ΤΙΜΩΡΙΑ. Κανένας οίκτος και κανένα έλεος για τους προδότες και τους υπηρέτες τους. Και εσείς άνεργα πριγκηπόπουλα του ηλίθιου Γλείψμπουργκ, μπασταρδοχυσιές των αιμομικτών Ούννων,  μη κάνετε την μαλακία να έρθετε προς τα μέρη που τυράννησαν οι παππούδες και οι ξεκωλιάρηδες προπάπποι σας, ούτε για γαμημένες διακοπές.  Θα σας κόψουμε φιλετάκια και θα ταΐσουμε τον Λουκάνικο και τους φίλους του.

Κι εσείς εβραιοχριστιανοσκουπίδια, χατζημπινέδες, φροντίστε να νικήσετε και να μας σκοτώσετε όλους.  Γιατί αν νικήσει το πραγματικό έθνος,  από το ξεπάστρεμα δεν θα γλυτώσει κανένας σας. Ούτε οι νεκροί δεν θα είναι ασφαλείς. Και δεν μιλάμε για απλό χέσιμο και κατούρημα στους τάφους τους. Αυτά είναι για να προπονούνται τα 12χρονα Σπαρτιατόπουλα.  Αλλά δεν λέω περισσότερα για να μη σας χαλάσω την έκπληξη.Αυτό δεν θα ‘πρεπε να το αποκαλύψω αλλά θα το πώ γιατί είστε τόσο βλάκες και τόσο αλαζόνες που νομίζετε ότι αυτά που διαβάζετε εδώ γράφονται για να περνάει ευχάριστα η ώρα.  Λοιπόν πουσταράδες προδότες έχετε κάνει τζάκποτ:  Λεωνίδας, Ρήγας, Καραϊσκάκης, Βελουχιώτης, και άλλοι ευγενείς κύριοι, όλοι έχουν δώσει ραντεβού το 9012. Τι σημαίνει αυτό; Για τους μαλάκες απολύτως τίποτα. Για τους υπόλοιπους, ό,τι καταλαβαίνει ο κάθε κωλοτρυπίδας.11 εκατομμύρια ψυχές είμαστε. Μείον μερικούς που θα φύγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, 11 παρά κάτι.  Τους λαθραίους μην τους υπολογίζετε. Αυτοί πιστέψτε με θα σπεύσουν να εξαφανιστούν μόνοι τους μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι, μέσα σε 30 ημέρες γινόμαστε άνθρωποι. Όπως ήμασταν πριν.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα μετρήσει.


Σας εγγυώμαι ότι είναι απόλυτα εφικτό σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.Ενδέχεται να στοιχίσει κάτι παραπάνω σε αίμα, αλλά τι να γίνει, το καλό πράμα πληρώνεται.  

17 σχόλια:

ellasAZ είπε...

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ !!!!!

1451 είπε...

Καλά τα γράφεις αλλά αγνοείς μου φαίνεται ότι οι ομάδες ανθρώπων που περιέγραψες αποτελούν τη πλειοψηφία του λαού.

axinosp είπε...

με έφτιαξες σύντροφε!!

εργδημεργ είπε...

Όλα καλα, αλλ' αυτοι οι μπάτσοι, ρε παιδι μου, ντίπ μυαλο! Τους έκοψαν τον μισθο, εκει αυτοι! Να μοιράζουν ξύλο στον κοσμάκη και να τον ταΐζουν δακρυγόνα!

Αντι να κάτσουν ακίνητοι σαν αγάλματα, και να πουν στους εξαγριωμένους: "- Περάστε ελεύθερα!"

Τελικα, έχει απόλυτο δίκιο ένας φίλος, που λέει ότι ο βλάκας πρέπει να τουφεκίζεται μαζι με τον προδότη, διότι είναι και οι δύο εξ ίσου επικίνδυνοι!

εργδημεργ είπε...

Προσωπικό μήνυμα, μια που δεν διαθέτεις ορατό ημέλι:

Όλα καλά, αλλα έχω την άποψη πως Καραϊσκάκης και Άρης ήταν ένα και το αυτό.

Γιατί;

Ακριβώς τα ίδια θλιμμένα μάτια, κι ακριβώς το ίδιο φοβερό, θεομπαιχτικό χιούμορ.
Και ακριβώς το ίδιο τραγικό τέλος.

Αλλά την τρίτη φορά, το pattern αλλάζει!

Υγ: Το μόνο δίλημμα που έχω, είναι αν θα γίνουν φρίσκις για εκτροφείο κροκοδείλων πρώτα οι εχθροι, ή πρώτα οι προδότες. Ήτοι, αν έρχεται πρώτα η δουλεια, ή πρώτα η διασκέδαση!
Υγ 2: Και μια απορία: πού θα βρούμε κανένα ωραίο γιακουσιζάκι, σαν του Ζατόϊτσι, του "τυφλού σαμουράϊ". Εντάξει, κάνει και το κουζινομάχαιρο, αλλα είμαι της γνώμης να προσθέσουμε λιγάκι στύλ!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα θα φαγωθούν μεταξύ τους(έχουν ήδη αρχίσει),μετά θα τους την πέσει η πελατεία τους,μετά οι μπράβοι που θα μείνουν απλήρωτοι,μετά οι ορδές των πεινασμένων ζόμπι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει και δεν προετοιμάζονται και στο τέλος, αν έχει μείνει κανείς, θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους.Όλους εκείνους που μάθανε να καλλιεργούν τη γη,που δεν σταμάτησαν να γυμνάζουν σώμα και νου,που αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο της ανεργίας βοηθόντας εαυτόν και αλλήλους...
Όσο για τους εμπορικούς αντιπροσώπους του Μούσια...Καλύτερα αρχίστε να λέτε τα πατερημά σας...

Ανώνυμος είπε...

χώσε και σώσε!!!

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Η πλειοψηφία είναι καταδικασμένη να ακολουθεί τις εξελίξεις...

Δεν ρωτάμε τους βλάκες τι θέλουν ή που θέλουν να πάνε...

Όσοι ονειρεύονται δικαιώματα, πρέπει πρώτα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις...

+παλούκωcον+

Bill Carson είπε...

Ναι βρε πανέξυπνε!
Νομίζεις ότι εκείνοι δεν έχουν σχέδιο;
Μόνο εσύ έχεις;!
Τι στο διάολο, δικηγόρος είσαι;
Μην ανησυχείς αγορίνα μου θα μπούμε στην αίθουσα και θα τους πάρουμε τις σωβρακοφανέλες
και μετά... Μας αδίκησαν αγορίνα, ο πρόεδρος ήταν προκατειλημμένος!
Μάντεψε με ποιους θα συμμαχήσουν οι μπάτσοι:
1) Είναι οπλισμένοι,
2) Έρχονται εκεί που ζεις, αλλά εσύ δεν μπορείς να πας εκεί που ζουν.
3) Είναι παραδόπιστοι (όχι περισσότερο από έναν γιατρό ή δικηγόρο, αλλά και αυτό αρκεί) και ψιλοχέστηκαν για την κοινωνία έτσι όπως την οραματιζόμαστε.
Ναι μεγάλε... οι γύφτοι είναι
Ναι, ναι, αυτοί που κατά τα άλλα σκοτώνονται με τους μπάτσους, αμέσως θα συμμαχήσουν μαζί τους.
Μακάρι να'ταν όλα τόσο εύκολα...

IOULIANOS78 είπε...

ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

τσίμπα αυτό και αφέσου ψυχή τε και σώματι... στο πληκτρολόγιο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zmGPN_PdZRM&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ φίλε της οργη πολλες φορες μπορουν να την εκτωνόσουν εκει που τους συμφερει ,εχουν τα μέσα.παιζει να σκωτοθουμε μεταξυ μας.\το δεν πληρωνω ΝΑΙ,τους ποναει
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΙς ΕΤΑΙΡΙΕς ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝ .ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε τους προδότες μαζί ακόλουθους του Εβραιόπουστα εξωσυμπαντικού δαίμονα τώρα!
Μία ερώτηση κρίσης: Για μία πούστρα ο ανασκολοπισμός αποτελεί μαρτύριο ή ηδονή;
Μάρκο ποια είναι η γνώμη σου;

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

@εργολάβο
Το μέηλ είναι στο προφίλ.
Με πόσα μπεκερέλ το θέλεις το σπαθί;

@ Bill
Ας έχουν ό,τι σχέδιο γουστάρουν...

Οι μπάτσοι τους δεν είναι αρκετοί για να κρατήσουν τους πεινασμένους όταν έρθει η στιγμή...
Το μετά είναι το δύσκολο.


@ ανώνυμο
Ως προς το παλούκωμα ισχύει το λαϊκό άσμα "ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο"...

AOPATOS είπε...

Μάρκο καταπληκτικό...ας είναι καλά ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ που μου δειξε το ιστολογιο σου...

Ανώνυμος είπε...

γαβράκο
είσαι και φθηνός και γάβρος
μάλλον το και περισσεύει αφού εξ΄ορισμού ταυτίζονται οι λεξούλες

θα μας κλάσεις τον μπούτσον
και εσύ και οι όμοιοί σου

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

ύστατε ανώνυμε, άσε διεύθυνση και θα σου πώ τι θα σου συμβεί...