Έλα μασόνε, έλα κοτζαμπάση, έλα πουσταρά...

                           28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9011



Επιτέλους χρεοκοπήσαμε.  Όχι εμείς οι απλοί πολίτες, αλλά αυτοί οι παλιόπουστες οι λιγδιάρηδες που κάνουν κουμάντο από τον μεσαίωνα και πιο πριν.   Το είχα πει εδώ και δύο χρόνια πως αυτή η πουτάνα η Κρίση ήταν τελικά Αγία. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν εδώ και 22 αιώνες. Η ευκαιρία-ανάσα που έρχεται κάθε 2-2.500 χρόνια. 

Μέσα στους θρήνους, στους οδυρμούς, στα συνθήματα και στις κραυγές των καρεκλόβιων ρουσφετοπουσταράδων συμπολιτών μας δεν βρέθηκε ένας (1) να μιλήσει λογικά.  Να μου εξηγήσει τι παράγουμε ως χώρα. Να μου πει τι εξάγουμε για να πληρώσουμε τα σκουπίδια που εισάγουμε.

Ποιο είναι το εθνικό μας προϊόν ρε παλιοξεκωλιάρηδες γυφτο-ψηφοφόροι ; Η ρουφιανιά και το αλλαξοκωλίκι;  Η παλιανθρωπιά και η διαφθορά; Ή μήπως το πλιάτσικο και η ληστεία;

Μια ναυτιλία και έναν τουρισμό είχαμε κι αυτά βούλιαξαν από τις λαμογιές και τις πουστιές της άρχουσας συμμορίας των κοτζαμπάσηδων. Στα “ελληνικά” βαπόρια ούτε ο γραμματικός δεν είναι Έλληνας πιά και σε μερικά ούτε κι ο καπετάνιος. Ο εφοπλιστής έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ Έλληνας γιατί η βρωμερή ψυχή του ανήκε στις μυστικές λέσχες. Από την άλλη, τα μισά ξενοδοχειακά φιλέτα ξεπουλήθηκαν για ένα κομμάτι ψωμί και τα άλλα μισά θα βγούν στο σφυρί για ψίχουλα όταν τα ξένα λαμόγια των τούρ και των τσάρτερ το αποφασίσουν.  Οι ξένοι περιηγητές που έρχονταν να επισκεφθούν τα μνημεία αντικαταστάθηκαν από στίφη μπεκρήδων και μαστούρηδων που έρχονται για να δούν έναν ξεκωλιάρη DJ που με το καλλιτεχνικό του δεν τον ξέρει ούτε η γαμιόλα η μάνα του.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της οικονομίας είναι η γραφειοκρατία, η παροχή υπηρεσιών και οι κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις.  Καλά που υπάρχει και η μαύρη οικονομία γιατί  διαφορετικά θα είχαμε διαλύσει κανονικά. Το συνάλλαγμα από το εξαγόμενο χασίσι  ξεπερνάει εκείνο όλης της υπόλοιπης αγροτικής παραγωγής.

Όχι ότι δεν έχουμε ορυκτό πλούτο ή άλλα προϊόντα να εξάγουμε. Ορισμένες ποιότητες μαρμάρου π.χ. δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη. Το λάδι και τα κρασιά είναι η κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Και τα σπάνια φαρμακευτικά φυτά των ελληνικών βουνών τα οποία είναι χιλιάδες, αξίζουν χρυσάφι.  Οι κυβερνήσεις των βαλέδων της διεθνούς και της ντόπιας μασονίας επί δεκαετίες ρημάζουν το εθνικό ταμείο και προσανατολίζουν την οικονομία σε λάθος επιλογές. Όχι μόνο δεν βοήθησαν ποτέ αλλά η δουλειά που έκαναν τόσα χρόνια ήταν το να βάζουν τρικλοποδιές στην υγιή, εξωστρεφή επιχειρηματικότητα. Γιατί αυτές ακριβώς τις εντολές είχαν.



Τώρα δίνουν την χαριστική βολή στην ετοιμοθάνατη οικονομία και οδηγούν μαζικά τους εργαζόμενους και την νεολαία στη μετανάστευση. Και δεν φεύγουν οι σκάρτοι για το εξωτερικό. Φεύγουν τα μυαλά, τα ταλέντα και αυτοί που ξεχωρίζουν. Αυτούς κυνηγάει το εμετικό καθεστώς επειδή δεν θέλει πολίτες με αξία και αξιοπρέπεια. Προτιμά να έχει ραγιάδες, τεμπέληδες, άχρηστους, κακομοίρηδες και δούλους να κάνει τις βρωμοδουλειές του.  Και ποιος άξιος θα κάτσει εδώ σκλάβος με 400 ευρώ να τον ξεφτιλίζει το κάθε γυφτοαφεντικό, ενώ στη πιο ρόμπα κωλοχώρα θα παίρνει χαλαρά τα πενταπλάσια;

Για το εμπορικό ισοζύγιο δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία. Ή κάτι πρέπει να παράξουμε προς εξαγωγή ή να σταματήσουμε να εισάγουμε αυτά που εισάγουμε. Αλλιώς η μόνη προοπτική είναι αυτή του τεμπέλη και ξεπεσμένου αριστοκράτη: Να πουλάμε κομμάτι-κομμάτι την πατρική περιουσία ώσπου να μείνουμε στο δρόμο. Αλλά ακόμα κι εδώ ατυχήσαμε. Οι γουρουνοπολιτικάντηδες πρόλαβαν και τα πούλησαν όλα μαζί και τα έβαλαν στις δικές τους τσεπάρες.

Γυρίσαμε στη δεκαετία του ’70 και πάμε ολοταχώς για εκείνη του ‘50.   Μόνο οι γαμημένοι Γκλύξμπουργκ λείπουν. Αυτό που βλέπω είναι ότι μεγάλες ομάδες του πληθυσμού έχουν συνδέσει την ψεύτικη ευημερία τους με τους κατακτητές. Ακόμα χειρότερα, σε αυτούς προσβλέπουν για την λύση όλων των προβλημάτων τους. Έχουν αποδεχτεί τα πάντα γι αυτό καλά θα πάθουν ό,τι πάθουν.  


Έχω χάσει επεισόδια. Σε κάποιο σπίτι που είχα πάει να δώ φίλους η τηλεόραση ήταν ανοιχτή.  Είχε μια εκπομπή δεν ξέρω πώς την λέγανε.  Μάλλον “Πώς θα κάνετε το παιδί σας κότα”.   Ένα άλλο παιδί που είναι μισό κεφάλι ψηλότερο του αρπάζει με το έτσι θέλω το ποδήλατο και οι ψυχολόγοι του κώλου μαθαίνουν το παιδάκι-θύμα να μην αντιστέκεται. Και καλά το ποδηλατάκι, άμα ο τύπος ήθελε να του φάει το “κουλούρι” , τι θα έλεγε ο πιτσιρικάς; “ ‘Ντάξει φίλε γάμα τώρα, αλλά μετά θα το πώ στη μαμά μου…”  Και ρωτάω, αυτή η μικρή κότα όταν μεγαλώσει και γίνει μεγάλη κότα, υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει ποτέ για να υπερασπιστεί κάτι; 

Εδώ είναι το ψητό. Η νέα γενιά κατασκευάζεται χωρίς ανταλλακτικά. Τα σχολεία διαλύθηκαν. Η οικογένεια έχει διαλυθεί προ πολλού. Το σύστημα φτιάχνει παιδιά κωλώστρες που δεν κάνουν για τίποτα. Ούτε για καταναλωτές. Αν ΚΑΙ αυτό έγινε κατά τύχη, τότε πολλές συμπτώσεις έχουν μαζευτεί στον ίδιο τόπο και χρόνο, οπότε θα μάθουμε και σύντομα αν ήταν συμπτώσεις. Στο μεταξύ πάρτε και ζουμάρετε μια αφίσα που μου έστειλε ένας φίλος από το χωριό του ΓΑΠ.  Νομίζω ότι τα λέει όλα.


… Κρίμα που ο αείπτυστος μπαμπάς του έχει ξεμαγαρίσει εδώ και χρόνια. Αν ζούσε τώρα ο σκατόγερος θα τους έδινε τα διπλά από αυτά που ζητάνε.


 Η σοβαρότητα έχει πάει ταξίδι για δουλειές. Και δύσκολα βλέπω να ξαναγυρνάει σε αυτό εδώ το κράτος-σκουπιδότοπο.  Στρατιές ξένων και ιθαγενών πρακτόρων έχουν πάρει θέσεις.  Η δουλειά τους είναι να στηρίξουν το βρωμερό καθεστώς των προδοτών ή -στην χειρότερη- να δημιουργήσουν με προβοκάτσιες τις συνθήκες για την μετάβαση σε κάποιο βρωμερότερο.  Οι ορδές των άχρηστων και κακομαθημένων ζώων που διαθέτουν εκλογικό βιβλιάριο πολύ σύντομα θα βουλιάξουν στα σκατά και τότε ίσως θα έχουν μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να γίνουν άνθρωποι.



Θα πέσει άγρια πείνα. Το καλό είναι ότι η χώρα έχει αρκετό συνάλλαγμα για να αυτοταϊστεί καμιά 5ετία. Και ακόμα πιο καλό είναι ότι αυτό το συνάλλαγμα δεν το έχουν οι βρωμοτράπεζες των μασόνων αλλά οι αυλές και οι κήποι. Θαμμένες στο χώμα είναι οι οικονομίες του λαού και καλώς πράττουν αυτού του είδους οι αποταμιευτές. Η ασφαλέστερη τράπεζα είναι το ιερό χώμα. Μόνο που και τα λεφτά θα γίνουν σκέτα χαρτιά. Έρχεται πόλεμος βαρβάτος. Με κανονικές μάχες και αληθινούς νεκρούς.  

Οι Νεοναζί πάτρονες της κωλογκαρσόνας Μέρκελ δεν είχαν ούτε το θράσος να στείλουν έναν ξανθό πισωγλέντη να εισπράξει τα πανωτόκια και το μίσος. Αντί για τον μέσο Άριο κωλοτρυπίδα μας έστειλαν την σκιστομάτα αδερφή του ελέους.  Γαμημένοι Ούννοι ασπροκώληδες, θα φάτε γαμήσι άγριο για όλα σας τα εγκλήματα. Στον κώλο σας μαζί με το χρέος θα βάλετε και όλα τα λουκάνικα Φρανκφούρτης και περιχώρων. Κι εσύ κωλο-βιετκόγκ που να σου ξαναγαμηθεί η μάνα με σαύρα, κινεζοψωλόχυμα, έτσι θα πάς αν σε προλάβουμε στο βρωμερό αεροδρόμιο της Hochtief.

Βλέπω λουκέτα και ξενοίκιαστα μαγαζιά παντού. Ειδικά στους κεντρικούς δρόμους. Και μη μου πει κανένας για εκλογίκευση των τιμών. Ακόμα και οι σκατο-Κινέζοι πράκτορες κλωτσάνε μύγες. Αφού εκτέλεσαν πρώτα την άθλια αποστολή τους. Να αποτελειώσουν την μισοπεθαμένη ψευτο-οικονομία των μικροαστών. Αλλά και δίχως τους κιτρινιάρηδες να σε σκοτώνουν, που να πάς με 23% ΦΠΑ; Ο μαλάκας που το εισηγήθηκε πρέπει να εκτελεστεί άμεσα. Εκτός αν το έκανε έτσι επίτηδες για να μην το αποδίδει κανείς.


Και σε αυτούς που βλέπουν μόνο σφαγές και εκδίκηση εδώ, να πώ το εξής: Έχετε δίκιο. Γιατί στο δικό μου κατάστιχο δεν υπάρχει κάθαρση με συγχώρεση και αμνηστία. Μόνο το αμείλικτο δρεπάνι εγγυάται την εφαρμογή του νόμου στο παρόν και στο μέλλον.  Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στους περισσότερους ανθρώπους.  Σε πουλάνε πριν στρίψεις στη γωνία. Και αμέσως μετά πουλάνε και τον εαυτό τους και τα παιδιά τους τα ίδια. Είναι ρόμπες ξεκούμπωτες και μόνο ο φόβος της τιμωρίας τους κάνει να υπακούουν.


Προτάσεις υπάρχουν αμέτρητες. Και λύσεις άπειρες. Όμως προϋποθέτουν την ανήλεη τιμωρία και σφαγή των προδοτών και των απατεώνων.  Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο μέσος βλάκας αυτής της χώρας είναι πως αυτοί που έφεραν τον τόπο σε αυτό το χάλι δεν είναι οι δέκα ή οι εκατό που είναι επάνω. Οι υπεύθυνοι είναι πολύ περισσότεροι και δεν μας είναι καθόλου άγνωστοι. Είναι συγγενείς μας, φίλοι μας, γνωστοί μας και συνάδελφοί μας. Ξέρουμε πολύ καλά τι προέλευση έχουν τα λεφτά τους κι ας κάνουμε την πάπια. Όμως δεν υπάρχει νόμος στον πλανήτη που να μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στους άγνωστους.  Κι αν είναι άγνωστοι σε μας, σίγουρα είναι συγγενείς και γνωστοί κάποιου φίλου μας.  Κάποιοι ακόμα και την δύσκολη αυτή στιγμή επιμένουν να ταΐζουν το πλήθος με σκατά. Ότι τάχα υπάρχουν εύκολες και ειρηνικές λύσεις.

Ξεχάστε το αυτό, δεν παίζει. Αν είναι να έρθουν αλλαγές, θα είναι επώδυνες και θα σημαδέψουν τις γενιές που ζουν αυτή την περίοδο για πάντα. Και δεν μιλάω για μειώσεις στους μισθούληδες και περικοπές στα επιδόματα. Θα έρθουν καταιγίδες και τυφώνες. Φωτιά που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Τσεκούρι που θα πετσοκόψει αλύπητα οργανώσεις και σόγια. Κι αυτοί που θα επιζήσουν θα είναι οι ικανότεροι. Κι η ηγεσία τους θα είναι αντίστοιχη.  Όσο πιο σκληρές οι συνθήκες, τόσο πιο ατσάλινοι οι άνθρωποι.


Ο παπάς αυτός από τα Μεσόγεια τελευταίος και καταϊδρωμένος ανακάλυψε ότι ο κόσμος δεν έχει πια άλλα λεφτά για να πληρώνει φόρους. Προσέξτε, για χαράτσια δεν είπε, ούτε προέτρεψε κανέναν να μην πληρώσει. Για “φόρους” μίλησε και για “αδυναμία πληρωμής”. Ό,τι τον έχουν δασκαλέψει να πεί, λέει και δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό.  Μάλλον αυτός ή ο προστατευόμενός του έχουν βάλει στο μάτι τον παπαδόθρονο. Τον Τζερόνιμο τον έχει σακατέψει ο άγιος καρκίνος και όπου να’ναι τον τρώει το χώμα. Δηλαδή χηρεύει σύντομα η παπαδοκαρέκλα. Οπότε αναζητείται λαϊκό έρεισμα.  Δε πάτε ρε στο διάολο , στον συνεταίρο του αφεντικού σας, να ησυχάσουμε; Πουστάρες και μηχανορράφες σκοταδίστριες που μου γίνατε δημοκράτες στις 12 παρά 1. Από την άλλη πλευρά, αν εμφανιστεί κι άλλος μουσάτος που να λέει τα ίδια, δηλαδή αν άρχισαν να τους την πέφτουν και οι παπάδες, το έργο τελείωσε. Οι αρουραίοι με τα ράσα πάντα εγκαταλείπουν έγκαιρα και πρώτοι απ’ όλους την σκυλοπνίχτρα.

Αφήστε που κάτι γελοίες τηλεπερσόνες των ψευτο-ειδήσεων το έχουν μπατάρει εντελώς. Από στυλοβάτες του καθεστώτος, το γύρισαν μέσα σε μια νύχτα στην αντίσταση. Ο παντρεμένος που επί χρόνια γάμαγε την παντρεμένη σε εξωτικά ταξιδάκια τώρα το παίζει Τσέ Γκεβάρα των καναλιών. Ρε ούστ, παλιοσκουπίδια!

Και παραπέρα να πάμε, το ίδιο σενάριο κυριαρχεί. Κόμματα και αποκόμματα ξεπετάγονται καθημερινά. Σωτήρες, προσωπικότητες, εθνικοί ηγέτες. Οργασμός πουστιάς. Τόσοι πολλοί πούστηδες μαζεμένοι είχαν καιρό να εμφανιστούν στη σκηνή.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, γαμημένες λούγκρες. Αν είναι δυνατόν κάποια από τα λαμόγια του Πλαστόκ, της Μου-Νουδού, της σκατοδεξιάς και της βρωμοαριστεράς να ξανάγιναν παρθένες με τόσα που έχουν κάνει και με τόσα που ξέρουν.  Αυτό μόνο ως θαύμα στέκει, αλλά για κακή τους τύχη δεν πιστεύω στα θαύματα.

Εκείνο που γίνεται τώρα είναι ότι βγάζουν οι ίδιοι οι μασόνοι εκατοντάδες να μιλάνε εναντίον του καθεστώτος έτσι για να θολώσουν τα νερά και να παίξουν το χαρτί του αντιστασιακού αν τύχει και η κατάσταση πάει εκεί που δεν θέλουν.  Πού ήσαστε τόσα χρόνια που γινόταν το μεγάλο φαγοπότι, ρε γαμιολοβρωμιάρηδες; Σε άλλη χώρα ζούσατε; Τότε γιατί δεν μιλάγατε; Μήπως επειδή είχατε μια ΠΟΥΤΣΑΡΑ μέσα στο στόμα σας;


Γι αυτό λέω ότι είναι σκούρα τα πράγματα. Μιλιούνια οι ρουφιάνοι, πολλοί οι αιθεροβάμονες και από προβλέψεις μηδέν.  Κάποιοι που εκ πρώτης όψεως φαίνονται τίμιοι και μιλάνε σωστά, δυστυχώς δεν φαίνονται να γνωρίζουν καθόλου τα νερά στα οποία θα αναγκαστούν να πλεύσουν. Όσο καλοί και να’ναι δεν κάνουν για καπετάνιοι.  Νομίζουν ότι οι τοκογλύφοι θα τους αφήσουν να κάνουν κουμάντο και αυτό είναι το καλό σενάριο. Όμως υπάρχει και το άσχημο σενάριο: ότι ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο τους. Ότι σκοπεύουν να εξαπατήσουν άλλη μια φορά τους πολίτες με μια μασονική οπερέτα-σκατούλα. Επειδή η ζωή με έχει κάνει δύσπιστο, το άσχημο σενάριο μου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Όταν έρθει η ώρα του ξεμπερδέματος, θα τα πούμε. 

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πάντα υπήρχαν και άτομα γνήσια ακόμα και σε μολυσμένους πολιτικούς χώρους. Αυτοί τράβηξαν το κουπί στα δύσκολα αλλά όπως ήταν αναμενόμενο στην κρίσιμη στιγμή προδόθηκαν από το σκυλολόι των άχρηστων χαρτογιακάδων. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Μόνο που μερικοί κωπηλάτες είναι πιο πονηρεμένοι από παλιά. Και αρκετοί δεν μπαίνουν σε κομματικά καλούπια και καλά κάνουν.  Κοντολογίς τα λόγια είναι φτηνά.  Η νεκροψία θα δείξει με ακρίβεια.


Το χαρτί του αποτυχημένου δεξιού βουτυροκεφτέ που πάει να παίξει ως πρώτη επιλογή το ποδιτσαριό βρωμοκοπάει χασούρα. Γελάω με τον γκαβούλιακα ανθυποασβό που πάει να κάνει το μάγκα, διαβάζοντας το μασονο-σκονάκι. Μου θυμίζει το άλλο ομόσταβλο σκατογουρουνάκι, τον Καραμουνή που ήταν όλο τσαμπουκάδες πριν καθίσει στην καρέκλα. Με το που κάθισε, δε έβγαλε ούτε κίχ. Τον γαμούσαν, τον τσιμπούκωναν, τον έχυναν στην καράφλα, αυτός τίποτα. Αγέρωχος.  Πού να σαβουρώνει τώρα άραγε τα βρωμο-σουτζουκάκια του ο σαπιοκοιλιάς; Μάλλον στις εικονικές γούρνες του PS3. Βέβαια το μεγαλύτερο ατού του διαδόχου είναι η μυωπία. Εμείς που χύνουμε την γραμματέα είμαστε μάλλον ουραγοί στα βίτσια. Μερικοί μεγαλομασόνοι γουστάρουν να φλοκαδειάζουν σε γυαλιά πρωθυπουργού.

 


Η κοινοβουλευτική χούντα του ’52 που εκτέλεσε τον Μπελογιάννη και τον Μπάτση εκτελούσε συγκεκριμένες διαταγές. Κι ο Βρωμόγερος της Δημοκρατίας, ο παππούς του σημερινού μιναροκεφτέ, ήταν υπέρ της θανατικής καταδίκης τους. Κι αυτό όταν ο Γ. Παπαδόπουλος (ο γνωστός βλαχοκαραβανάς) ήταν ο μόνος στρατοδίκης που ήταν εναντίον.  Παιχνίδια που στήνει η πουτάνα η ιστορία όταν θέλει να κάνει πλάκα. Ο ρόλος που έπαιξε ο Βρωμόγερος στην παλινόρθωση των Μασονοβασιλιάδων, στον στραγγαλισμό της πραγματικής θέλησης των πολιτών και στην πλήρη αμνηστία των κατοχικών δοσίλογων με τις κουκούλες είναι γνωστός.  Επάξια κέρδισε ο Παπαβρωμιάρης μια θέση δίπλα στον Κωλέττη, στον Μαυροκορδάτο, στον Μεταξά και σε όλα τα μασονο-λαμόγια που φιγουράρουν στο πάνθεον των προδοτών.

Ανένδοτος και ΑΡΧΙΔΙΑ. Η σύμβαση Cooper και τα βιβλία του Μπάτση και Μπελογιάννη για τα οποία και τους εκτέλεσε η εβραιομασονική CIA δεν διδάσκονται πουθενά. Ούτε καν αναφέρονται.  Ακόμα και το Σκατοκόμμα του Λαού το χειρόγραφο-δυναμίτη του Μπελογιάννη, γραμμένο πριν από την κατοχή, το είχε κρυμμένο στα υπόγειά του ως το ‘98.  Η λέξη “προδοσία” είναι λίγη για να περιγράψει κάποιος την διαχρονική πολιτική στάση αυτού του συρφετού. Ψηφίστε μαλάκες τα σφυροδρέπανα και τις παπαριές του Λένιν και του ΠΑΜΕ. Τον ίδιο ακριβώς αφέντη προσκυνάνε και γλείφουν κι αυτοί όπως κι οι άλλοι.  Τον ΜΑΣΟΝΟ.


Ακούω την έκφραση “οι αγορές” και τα παίρνω στο κρανίο. Ποιοι είναι “οι αγορές” ρε πουλημένοι δημοσιοκάφροι της δεκάρας; Έχουν ονόματα οι γαμημένοι και οι εταιρείες τους.  Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Γκόλντμαν Ζάκς, Σόρος, το εβραϊκό βρωμολόμπι με τις χιλιάδες off-shore, η σκατοβασίλισσα της γαμημένης Αγγλίας, οι ξεκωλιάρηδες πετρελαιάδες και κανά 5άρι Κινέζικες μαϊμούδες των Τριάδων, είναι οι περιβόητες “αγορές”.  Το γενικό πρόσταγμα έχουν οι μυστικές λέσχες. Το διεθνές ποδιτσαριό.   


Εδώ οι ντόπιοι βρωμοτοκογλύφοι μας έχουν πιεί το αίμα και πάλι χρωστάνε. Ε, λοιπόν, να πάνε να γαμηθούν οι πουστροτράπεζες και οι γαμημένοι μεγαλομέτοχοί τους.  Να χρεωκοπήσουν και να πάνε φυλακή οι πουσταράδες. Κι αυτοί και οι ραντιέρηδες βρωμοπελάτες τους που τόσα χρόνια ζούσαν από τους τόκους.  Ούτε εθνικοποίηση τραπεζών, ούτε τίποτα. Λουκέτο στα μπουρδέλα τους και κρεμάλα στους μεγαλοαλήτες.

Όσο για τους πασάδες των ΜΜΕ, έρχεται κι αυτών η ώρα τους. Ο εντατικός εκτουρκισμός της μουσουλμανικής μειονότητας που έχουν ξεκινήσει αυτοί οι λακέδες των μασόνων πάει καλά. Ως και η μέση τάξη αυτού του κοινωνικού σκουπιδαριού που λέγεται Νέο-Ελλάς τσίμπησε και παρακολουθεί με κατάνυξη τις οικογενειακές περιπέτειες των γαμημένων μωχαμέτηδων, ξεχνώντας πως αυτοί οι σκατότουρκοι που παριστάνουν τους πατεράδες και τους παππούδες στα κωλοσήριαλ είναι οι ίδιοι που έσφαζαν τους Έλληνες στην Πόλη και στην Κύπρο. Αλλά εμείς οι μαλάκες τον πέλεκυ του πολέμου τον κηδέψαμε μαζί με την Μεγάλη Ιδέα το 8922.

Εδώ θα μου πείτε ξεχάστηκαν τα εγκλήματα των γαμημένων ναζί, για τους Τούρκους μιλάς εσύ; Φτάσαμε τα παιδιά των εκτελεσμένων από τις ορδές του νάνου Χίτλερ να κάνουν τεμενάδες στους βλαχο-ούννους δολοφόνους του πατέρα τους για να νοικιάσουν ένα βρωμο-δίκλινο.  Για τέτοια οικογενειακή αξιοπρέπεια μιλάμε. Άμα σε ραπίσουν στο ένα μάγουλο, γύρνα και το άλλο. Αν σε ραπίσουν και στο άλλο, παρακάλα να σου ρίξουν και κανένα μπούτσο.  Αυτή είναι η κουρελο-θρησκεία του Μαζόχ-Ναζωραίου.  “Βαράτε με κι ας κλαίω”. “Εξοντώστε με να πάω μια ώρα αρχύτερα στον παράδεισο”.  Γαμημένοι ραγιάδες, σκύφτε κι άλλο γαμώ τον Γιαβέ σας, όμως ήρθε η ώρα ή να γίνετε άνθρωποι ή να ψοφήσετε σαν τα σκυλιά.



ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ να εύχεστε να μην αλλάξει τίποτα και να πεθάνουν όλοι οι πραγματικοί Έλληνες στο νέο Νταχάου που έχετε φτιάξει.  500.000 Έλληνες το 8 % του πληθυσμού της χώρας εξόντωσαν τα ναζιστικά κτήνη μαζί με τους Αγγλοεβραίους στην κατοχή με την προσχεδιασμένη πείνα κι εμείς τους υποδεχόμασταν τόσα χρόνια με χαμόγελα αντί να τους πλακώνουμε όλους στις μαχαιριές και στις πιστολιές όπου τους πετυχαίναμε. Κι αυτοί οι πουλημένοι γραικύλοι ψεύτες που έλεγαν και έγραφαν πως οι νέοι Γερμανοί δεν έχουν ευθύνη για τα εγκλήματα των πατεράδων τους ας έρθουν τώρα αντιμέτωποι με την πραγματικότητα: Τα σκατο-παιδιά των ναζί είναι αυτοί που έκαναν τόσα χρόνια βρώμικες μπίζνες στο εδώ προτεκτοράτο της Ζήμενς και της Κρούπ και αυτοί που εκτελούν την προσχεδιασμένη γενοκτονία του σήμερα.  



Κάποιοι όμως από εμάς δεν έχουν ξεχάσει κανένα από τα ατιμώρητα εγκλήματα των δυνάμεων κατοχής, ούτε των δήθεν “συμμάχων” μας, ούτε των εδώ συνεργατών τους.  Και ΟΛΑ θα πληρωθούν αναδρομικά, μετρητοίς και με τόκο. Καμία παραγραφή, καμία αμνηστία, κανένα έλεος.  Τα πάντα θα μπούν στο τραπέζι μπροστά από το εδώλιο και θα δούμε ποιος θα βγει αθώος.



Τώρα μας στέλνουν και γκαουλάιτερ οι απόγονοι του Χίτλερ και του Γκαίμπελς.  Πριν ακόμα πέσει η δρύς, έχουν μοιράσει τα ξύλα της οι μουνόπανοι.  Λοιπόν, στείλτε όποιο πούστη θέλετε γαμημένοι βρωμοναζί. Το γαμήσι που θα φάτε εσείς και οι δοσίλογοι θα μοιάζει με αυτό που σας έριξαν οι Ρώσοι.  Κι αυτόν τον πούστη που θα στείλετε, θα σας τον στείλουμε πίσω μαγειρεμένο στιφάδο.

Γελάω και με μερικούς που ψάχνουν τον ηγέτη, τον μεσσία. Οι άνθρωποι είναι τόοοοσο μαλάκες που και καφέ να έπιναν μαζί του μια δεκαετία δεν θα μπορούσαν να τον αναγνωρίσουν.  Αφήστε που οι περισσότεροι θα διαφωνούσαν μαζί του σχεδόν για όλα τα θέματα της ατζέντας.  Βλαχοχούλιγκανς του γαμημένου Γιαβέ που βρωμάει το χνώτο σας σάπιο μπιφτέκι, τραβάτε να δείτε κανένα σικέ ματσάκι και αφήστε τις σοβαρές υποθέσεις για άλλους.

Κακά τα ψέματα. Ο όχλος δεν σκαμπάζει γρυ από συμπαντικό μαγνητισμό και πάει εκεί που τον πάνε οι καραγκιοζοπαίχτες.  Έχει ένα απίστευτο ένστικτο να ενσωματώνεται με τις κατευθυνόμενες επιλογές των πολλών, όσο λάθος και να είναι αυτές. Και οι άνθρωποι με ανάστημα δεν δικαιώνονται από το πλήθος. Δικαιώνονται από τα έργα τους και την ιστορία και όχι πάντα.

Γι αυτό και οι υποψήφιοι ηγέτες πρέπει να προσέχουν από εδώ και μπρός.  Θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο τέστ. Όποιος εμφανίζεται ως σωτήρας θα πρέπει να περνάει από αυτό με άριστα. Αλλιώς θα τρώει μια σφαίρα στο κεφάλι. 


ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΑΛΙΟΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΑΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΩΝ, ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. 

Κι εσείς γαμημένοι κοτζαμπάσηδες ετοιμαστείτε…


Η μόνη αξία είναι το ακονισμένο ΔΡΕΠΑΝΙ.



…Και τα ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ


 …Και τα ΣΠΑΘΙΑ



…Και οι ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ.

    …Ό,τι κόβει λαιμούς μας κάνει. Εμπρός μασονοκυράτσες, τολμήστε να κάνετε τη χώρα πουτάνα και να δείτε τι σας περιμένει. Δεν θέλω τσιγκουνιές.  Γουστάρω ολικό ξεχαρβάλωμα, γνήσιο χάος. Όσο πιο πουτάνα η χώρα, τόσο πιο εκδικητικά τα γαμήσια. Μπορεί η μέση κότα να έχει χεστεί πάνω της. Και τα πρόβατα να βελάζουν με απόγνωση.


Όμως εμάς στ’ αρχίδια μας. Εμείς αυτό περιμέναμε μια ζωή, μαλάκες. Τη ζούγκλα.


Δεν φοβόμαστε. Το αντίθετο συμβαίνει. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό που θα συμβεί. Ακόμα και οι εξωγήινοι να εισβάλλουν, θα βρούν μια πούτσα να τους περιμένει.


Ελάτε παλιόπουστες. Φέρτε τους στρατούς σας και τις κωλοτρυπίδες σας. Σκατοτουρίστριες, φτιάξτε μας την γαμημένη μέρα. 



WELCOME TO HELL(AS)  MOTHERFUCKERS !

15 σχόλια:

bill carson είπε...

Να μου εξηγήσει τι παράγουμε ως χώρα.
Τι παράγουμε; Εμείς κάνουμε ανακύκλωση. Παίρνουμε τον συνδικαλισμό, τον ανακυκλώνουμε σε κάτι νέο. Τον σοσιαλισμό, το ίδιο. κ.ο.κ.

Ποιο είναι το εθνικό μας προϊόν ρε παλιοξεκωλιάρηδες γυφτο-ψηφοφόροι ;
εγώ-εγώ-εγώ!
να απαντήσω εγώ; Η σεμνοτυφία


Γαμημένοι Ούννοι ασπροκώληδες, θα φάτε γαμήσι άγριο για όλα σας τα εγκλήματα.
Ναι, καλά, κι εμένα τα δώρα μου τα'φερνε ο αΐ Βασίλης

Τα'βαλες και με τους κινέζοι τρομάρα σου. Άμα δεν ήταν οι κινέζοι, τον ΟΛΠ θα τον είχε αγοράσει ο ΛΛ.

Αν είναι να έρθουν αλλαγές, θα είναι επώδυνες και θα σημαδέψουν τις γενιές που ζουν αυτή την περίοδο για πάντα.
-Αλλαγή=πόνος&βάσανα. Λοιπόν πείτε, θέλετε αλλαγή;
-Ναι, ναι, ναι!!! ΟΥουουυ, πώς δεν θέλουμε!!!
-Εγώ θέλω 2 δόσεις
-Εσύ σκάσε
-Καλά, έσκασα


Όσο πιο σκληρές οι συνθήκες, τόσο πιο ατσάλινοι οι άνθρωποι.
Μα φυσικά! Τι λέμε τώρα; Ατσαλώσαμε από την κατοχή, τον εμφύλιο και τη γαμήσαμε τη χούντα!
Κι εκατό χρόνια χούντα να'χαμε, εμείς από ατσάλι ήμασταν, δεν καταλαβαίναμε τίποτα


Εμείς που χύνουμε την γραμματέα είμαστε μάλλον ουραγοί στα βίτσια. Μερικοί μεγαλομασόνοι γουστάρουν να φλοκαδειάζουν σε γυαλιά πρωθυπουργού.
άτσα και σινεφίλ

Ούτε εθνικοποίηση τραπεζών, ούτε τίποτα. Λουκέτο στα μπουρδέλα τους και κρεμάλα στους μεγαλοαλήτες.
Πες τα εσύ που'σαι σοβαρός, γιατί εμένα με λένε γραφικό

Κάποιοι όμως από εμάς δεν έχουν ξεχάσει κανένα από τα ατιμώρητα εγκλήματα των δυνάμεων κατοχής, ούτε των δήθεν “συμμάχων” μας, ούτε των εδώ συνεργατών τους. Και ΟΛΑ θα πληρωθούν αναδρομικά, μετρητοίς και με τόκο. Καμία παραγραφή, καμία αμνηστία, κανένα έλεος.
Άσε ρε φίλε γιατί τους βλέπω να μας ξεπληρώνουν με τίποτα μετοχές της τραπέζης της ανατολής!

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΑΛΙΟΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΑΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΩΝ, ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

Greek (contemporary) History - X

Εμπρός μασονοκυράτσες, τολμήστε να κάνετε τη χώρα πουτάνα και να δείτε τι σας περιμένει.
Είμαι 90% σίγουρος ότι θα την κάνουν, ειδικά άμα δουν ότι πάμε να την κάνουμε εμείς.
Και θα την κάνουν με τέτοιο τρόπο που ο κόσμος, όμορφα και φοβισμένα, θα πάει να ψηφίσει ξανά τους νόθους εκπροσώπους του.


ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;
ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΊΣ: "μαλάκα";;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες φιλαρακι
μονο που στο μυαλο μου τα φανταζομαι πολυ πιο χειροτερα
αυτα που θα ερθουν.
αν ερθουνε ετσι ωπος λες εχει καλως.
φαντασου να μας αιφνιδιασουν με κανεναν ιο παραξενο και να τρωμε ο ενας τον αλλο σαν λυσασμενα σκυλια.

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκοι εχουνε 2011;;;;;
αφου ειναι μουσουλμανοι ρε!!

Χαζούλης είπε...

Φίλε δυστυχώς αν τα πράγματα πηγαίναν με τη βια προς το καλύτερο τότε μετά από τόσες σφαγές η ανθρωπότητα θα είχε γίνει γαμάτη.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά πράγμα είναι η βία. Η πουστιά είναι το πρόβλημα. Αλλά μας τα έχει μπερδέψει κάπως η νερόβραστη αδελφή που μας πούλησαν για μεσσία.

Ανώνυμος είπε...

BASTARD SON OF A LOADED GUN.

ελα ρε τζογαδορε,σηκωσε και ενα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=j9Fn5fXLBE8&feature=related

bill carson είπε...

Τον τελευταίο χρόνο είναι έκδηλη η αναντιστοιχία λαϊκής ετυμηγορίας και λαϊκού πολιτικού αισθήματος.
Σήμερα τα ξημερώματα η αναντιστοιχία αυτή “προβιβάστηκε” σε νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας, με την επικείμενη σύσταση μιας κυβέρνησης που δεν εξέλεξε ο λαός.

Κάποιος που ψήφισε ΠΑΣΟΚ, πριν δύο χρόνια, το έκανε για να κυβερνηθεί σωστά ο τόπος.
Δεν είπε σε κανέναν: “κοίτα, όταν αποτύχεις και τα σκατώσεις, μπορείς να πάρεις την ψήφο μου και να την κάνεις κωλόχαρτο”.
Τι θα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ με αυτή την τακτική; Να εγκλωβίσει τη Ν.Δ.;

Δυστυχώς η Δημοκρατία δεν δουλεύει έτσι.

Έτσι δουλεύουν οι ανώμαλοι που υπερψήφισαν μια κυβέρνηση για να παραιτηθεί, δίχως να γνωρίζουν -αλλά και δίχως να ενδιαφέρονται να μάθουν- τι θα ξημερώσει αύριο. Φαίνεται ότι αυτό δεν τους απασχολεί. Αφού έκαναν τη δουλειά τους τα υπόλοιπα δεν τους ενδιαφέρουν. Ενδιαφέρουν όμως το λαό.

Το κονσερβοκούτι θα φτάσει στο κόκαλο.

εργδημεργ είπε...

Οικοδεσπότα! Αναγνώσας τα δικά σου και σκεφθείς, κατέληξα στα εξής:

Δεν πρόκειται αυτά τα απόλεμα και νωθρά όντα να τα βάλουν με τον λαό σε πάλη σώμα με σώμα. Εννοείται πως θα βάλουν μπροστά τους σεκιουριτάδες (δημοσίους τε και ιδιωτικούς) ν' ανασχέσουν το πλήθος με τα κοφτερά εργαλεία.

Οπότε, ως όπλο χρειάζεται και το μυαλό. Χρειάζονται άνθρωποι (τουλάχιστον) με ευφράδεια, να πείσουν τους σεκιουριτάδες ότι είναι μέγιστη μαλακία να σκοτωθούν για 600 ευρώ. (Τώρα, αν τα ντόμπερμαν δεν καταλαβαίνουν, άλλη ιστορία αυτή. Σ' αυτή την περίπτωση, τους κάνει ευθανασία ο κτηνίατρος.)

Επίσης... οι νεοέλληνες ακόμη νομίζουν πως την ύστατη, κρίσιμη ώρα, πρέπει να εμποδίσουν πάση θυσία: (α) κάποια -υποθετικά- ελικόπτερα, που θα πάρουν τους πολιτικάντηδες μακριά απ' το οργισμένο πλήθος, (β) την πρόσβαση των πολιτικάντηδων σ' αυτά.
Ουδείς, όμως, σκέφτηκε να μπούνε τσίλιες σ' όλες τις μυστικές εξόδους των τούννελ, που περνάνε κάτω απ' τη Βουλή... πράγμα που υπερ-επείγει.

(Για το πού βρίσκονται αυτές οι τελευταίες, η πληροφορία δεν πρέπει να πολυ-κυκλοφορεί γραπτώς. Για ευνόητους λόγους.)

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες στα όπλα!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/polites-sta-opla.html

1451 είπε...

Φίλε η οργή σου είναι δίκαιη αλλά την κατευθύνεις σε λάθους στόχους. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου.
Νίκησε αυτόν πρώτα και οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

Unknown είπε...

Είσαι μια όαση Μάρκο στην ΄έρημο΄ που μας περιστοιχίζει από αρουραίους ανθυποασβούς ''κορυφαίο''! και κουνάβια(λόγω οσμής). Προτείνω την ανάγνωση εξαιρετικών μελετών του Ταξιάρχου Τσιόγκα για τα Ελληνικά φύλα και την αναχρονολόγηση του 9011.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που είστε υπέρ της βίας και τόσο βάρβαροι που χέζετε νυχτερίδες τασσόσασταν ποτέ υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια; Εγώ πιστεύω ότι οι μισοί τα παίρνετε από το κράτος και μόνο ο καπιταλιστής πληρώνει την κρίση. Ο αληθινός καπιταλιστής, όχι ο κορπορατιστής!

Ρον Πολ 2012 REVOLUTION!

sotos206 είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ !!!!!!!

Solution is Revolution είπε...

¨ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

captainpontios είπε...

Μας εχουν φερει σε κατασταση ΧΑΟΥΣ,ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΟΥΝΟΚΩΛΟΠΑΝΑ ΤΗς ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. Οτι σκοτωνει ειναι καλο. Και οσο πιο αργα ψωφαει ο πουστης τοσο καλλιτερο. Στις Θερμοπυλες 1000 ατομα, εφραξαν το δρομο, στην ΟΡΔΗ ΤΩΝ 3.000.000 του Ξερξη, γιατι αυτοι οι 1000 ειχαν Ουμπαλα Ελληνικα. Τετοιοι θα ειναι, και αυτοι που θα επιβιωσουν. Οι υπολοιποι, να αδειαζουν την θεση, για να ερθου ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Τωρα αν βγει καποιος και πει οτι θα πεθανουν πολλοι και απο μας, μια ματια στην Ιστορια δειχνει οτι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 21. Τον Γερο τον εβαλαν φυλακη, γιατι ειπε τα Κοματα, ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και το Συνταγμα ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ " Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ.