Σοδομισμός και φιλανθρωπία

14  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  9011


 

 Όταν ο ύψιστος καραγκιοζοπαίχτης έριξε τις ατομικές του βόμβες στα Σόδομα, στα Γόμορρα, στην Άντμα και στο Ζέμποϊμ, οι αφιονισμένοι οπαδοί του ζητωκραύγασαν για το τέλος των άθεων πανηδονιστών που χάλαγαν την πιάτσα με το θράσος τους.  Όμως εκείνη ακριβώς την στιγμή οι πιο πονηρεμένοι του πλήθους κούνησαν μελαγχολικά το κεφάλι τους, έχοντας καταλάβει με τι σόι πούστη είχαν μπλέξει. Στο μόνο που ενοχλούσαν εκείνοι οι ελευθέριοι λάτρεις των θεών της παρτούζας και του γαμησιού ήταν στο μαγείρεμα της παγκόσμιας σούπας της απολυταρχίας. Στην εγκαθίδρυση της χυσοπατέντας του αριθμού 1 : Ένας θεός, ένα κράτος, ένα ταμείο, (αυτό του τοκογλύφου).     


Από ιστορικής πλευράς έχουμε μια ξεκάθαρη στρατιωτική επέμβαση στα εσωτερικά ξένης χώρας και μια προαποφασισμένη και στυγνή γενοκτονία. Οι δικαιολογίες των εβραιοναζί είναι τουλάχιστον για τον μπούτσο. Αν ο ένας γουστάρει να παρτουζώνεται με πέντε γκόμενες μαζί, ή η άλλη να γλύφει και να πλακώνει μουνάκι, ή ο τρίτος την βρίσκει να βάζει κρεατούμπα στον κώλο του, κι όλα αυτά ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε είδους ανάμιξη ξένης δύναμης.


Σήμερα από αυτό εδώ το μπλόγκ ξεκινάει ο αγώνας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας που υπέστησαν από τους αρχαίους Εβραίους και τον δαίμονα αρχηγό τους οι ελευθέριοι λαοί στα Σόδομα και στα Γομόρρα. Στόχος μας η προσαγωγή σε Εθνικό δικαστήριο του παρανοϊκού εγκληματία που κυκλοφοράει με το ψευδώνυμο “μοναδικός θεός”.  Και μη μας πεί ότι δεν ήξερε τίποτα. Γιατί ένα από τα άλλα του ψευδώνυμα είναι “παντογνώστης”.  Μαζί του πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν όλοι οι συνδημιουργοί της πατέντας, οι τοπικοί διευθυντές, οι μάνατζερ και τα στελέχη της πολυεθνικής του ως συνυπαίτιοι για εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας. Το θράσος τους δεν έχει όρια: Αντί να κρύβουν και να συγκαλύπτουν την ειδεχθή φύση της οργανωμένης εξόντωσης, εκείνοι κομπάζουν και υπερηφανεύονται για το “κατόρθωμα” του Ύψιστου Χασάπη. 


Αν τα παραμυθάκια του μεγάλου κουραδοτέφτερου με τα αιώνια ψέματα κάνουν μερικούς να χαμογελούν, ας προσπαθήσουν να τα ερμηνεύσουν και να τα προσαρμόσουν κάπως στα σύγχρονα δεδομένα. Είναι σίγουρο πως το χαμόγελο θα φύγει απότομα από τα χείλη τους.  Κι αν κάποιοι μπορούν με την βοήθεια της σημειωτικής να διαβάσουν ανάμεσα στις γραμμές παρακάμπτοντας τις ψευτιές των συγγραφέων, θα τους σηκωθεί η τρίχα. Γιατί οι αλήθειες που κρύβει αυτή η σκατο-εγκυκλοπαίδεια της πουστιάς και οι απομιμήσεις της είναι δολοφονικές.   


Αυτό που συμβαίνει στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη στη Συρία και αλλού, είναι μόνο το προανάκρουσμα των μεγάλων γεγονότων που θα ακολουθήσουν.  Και η οικονομική κρίση (ή Υπερκομπίνα) που προκάλεσαν μερικοί μετρημένοι στα δάχτυλα τοκογλύφοι δεν είναι καθόλου τυχαία.  Και ο εκτροχιασμός της συμπεριφοράς του μέσου υπανθρώπου δεν έγινε από σύμπτωση.  Όλα δένουν μια χαρά.


Δεν παριστάνω ούτε τον προφήτη, ούτε τον σοφό, ούτε τον γαμημένο ραββί. Να πάνε να γαμηθούν όλοι αυτοί οι πουσταράδες γιδοβοσκοί και οι δαίμονες τους οποίους προσκυνάνε. Να πάνε να γαμηθούν όλες οι βρωμοθρησκείες και τα ψέματα που διδάσκουν ως την μοναδική αλήθεια.  Να πάει να γαμηθεί η συμμορία τους που κάθε τόσο στρέφει τον ένα μαλάκα εναντίον του άλλου και παρακολουθεί το σκοτωμό κάνοντας δεήσεις και αυξάνοντας τα λάφυρά της.   Να πάνε να γαμηθούν και όσοι τους ακολουθούν τυφλά γιατί είναι υπεύθυνοι για την άθλια τύχη τους.


Είμαι ένας ακόμα από το πλήθος που παρακολουθεί άναυδο τις εξελίξεις. Όμως με πολύ κόπο έχω πετάξει από πάνω μου όλα τα ιδεολογικά σκατά που μας έχουν φορτώσει από μωρά παιδιά οι γαμημένοι ελεγκτές των μυαλών. Μοναδική πυξίδα στη ζωή μου είναι η τετράγωνη λογική. Ποτέ ως τώρα δεν έχω μετανιώσει για τις υποδείξεις της. Αλίμονο, όσες φορές άφησα να με παρασύρει το “συναίσθημα”, δηλαδή η λογική του κάτω κεφαλιού (Σ.Σ. ψωλής), ή ακολούθησα την πεπατημένη της εβραιοφλοκαδονιμμένης κρατούσας ιδεολογίας , τα αποτελέσματα ήταν οικτρά.


Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει με τους κανόνες της λογικής και θα τα δείτε όλα τζάμι. Από το ποιος σας πίνει το αίμα καθημερινά, ως το τι ρόλο παίζουν αυτοί οι σαλτιμπάγκοι με τα νούμερα στην πλάτη που κυνηγάνε τα τόπια. Ίσως τελικά να μπορέσετε να πιάσετε το πιο δύσκολο νόημα απ’ όλα: τον λόγο της ύπαρξης του ζητιάνου στη γωνία.

Αυτό που αγνοούν σχεδόν όλοι οι μαλάκες που παριστάνουν τους ευσεβείς έχοντας τρείς δονητές στον κώλο τους, είναι η ιστορία. Έστω και με την μορφή του μύθου.  Η ίδια η βρωμο-Τορά λέει πως οι 5 αυτές πόλεις (για να είμαστε ακριβείς 4 , η μία την γλύτωσε, μάλλον ρουφιανεύοντας τις υπόλοιπες)  είχαν χτιστεί στο πιο εύφορο τμήμα της περιοχής και ήταν εύπορες.  Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι η διαφορά νοοτροπίας: οι κάτοικοι αυτών των πόλεων έδερναν τους ζητιάνους και τους ξένους αντί να τους ελεούν.  Αυτό το τελευταίο για τους Εβραίους ήταν …θανάσιμο αμάρτημα.  

Αυτό που δεν λέει το τσιφουτοτέφτερο είναι πως για τους Σοδομίτες και τους γείτονές τους η ζητιανιά αποτελούσε τεκμήριο οκνηρίας.  Κι όποιος παράνομος ξένος ερχόταν να ζήσει σε βάρος των ντόπιων χωρίς να δουλεύει, λάμβανε αυτομάτως επίδομα φάπας.  Κατά τα άλλα, η οικονομία των Σοδόμων πήγαινε αρκετά καλά και δεν χρωστούσαν σε κανέναν χρυσάνθρωπο δεκάρα τσακιστή. Εργάζονταν ανθρώπινα και απολάμβαναν τη ζωή χωρίς παπατζηλίκια, δάνεια, τόκους, πολυτελή άρματα του Μερθέδιου και πλουμιστές χλαμύδες του αρχαίου Χαρμάνι. Διασκέδαζαν μόνο με κρασί, μπαφόνια και τίμιο γαμησάκι που δεν στοιχίζει τίποτα και κάνει καλό στο μυαλό και στο σώμα. Όλες οι παραλλαγές της γενετήσιας ορμής έπαιζαν και από εκεί και μετά ήταν θέμα γούστου και φαντασίας.  Είχαν πιάσει το νόημα της ζωής αυτοί οι αρχαίοι ελευθέριοι και κανέναν δεν έβλαπταν με την συμπεριφορά τους.  Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες της αρχαίας κωλοδιανόησης των τοκογλύφων τεμπέληδων με τα καμπριολέ παπάρια.   


Δηλαδή αυτοί οι φαρισαίοι με τα μούσια δεν τον έπαιρναν τότε στα κρυφά ανάμεσα στις ψαλμωδίες και στο μέτρημα των τόκων; Μόνο με γυναίκες πήγαιναν; Και σήμερα δεν τον ρουφάνε καθόλου; Η Dana International ποιόν είχε άραγε παππού;  Αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα ο παππούς της δεν ήταν από τα Σόδομα.  Λές κι έχει σημασία από ποιο βρωμομέρος είναι ο καθένας.  Οι άνθρωποι το ίδιο είναι λίγο-πολύ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.  Γι αυτό και οι συμμορίες που κάνουν κουμάντο τους πάνε γαμιώντας.  Όλα είναι γραμμένα και ειπωμένα εδώ και αιώνες.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ψάξει λίγο τις βιβλιοθήκες, και να ξεσκονίσει τους αρχαίους γνώστες που είχαν την τύχη να ζήσουν πριν τον κατακλυσμό της μονοθεϊστικής λάσπης.  Βέβαια όλοι βαριώνται και ζητάνε μασημένη τροφή.  Ας φάνε λοιπόν ΣΚΑΤΑ.


Σήμερα στο Μπαχρέιν σε ξυλοφορτώνουν αν σε πιάσουν να ζητιανεύεις. Ευτυχώς δηλαδή που τελικά κάτι έχει ξεμείνει από τα χρόνια του Ταγούτ.  Κανονικά οι ζητιάνοι θα έπρεπε να τιμωρούνται με 50 μαστιγώματα. Αυτοί που τους ελεούν λίαν επιεικώς με 100.  Και αυτοί που προπαγανδίζουν την ελεημοσύνη θα έπρεπε να παλουκώνονται, χωρίς οίκτο.Ένα σύστημα βασισμένο στο ψέμα, στην καταπίεση και στην καταστολή είναι για πολλούς αιώνες ο δυνάστης του ανθρώπου. Μπορεί τα ονόματα και η μορφή του να αλλάζουν, “δουλοπαροικία”, “φεουδαρχία”, “καπιταλισμός”,  όμως ο πυρήνας είναι ο ίδιος. Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του είναι η λεγόμενη “φιλανθρωπία”.   


Προϋπόθεση της “φιλανθρωπίας” είναι η εξαθλίωση. Χωρίς εξαθλίωση δεν μπορεί να υπάρξει “φιλανθρωπία”. Κανείς από όλους αυτούς τους αρχιπούστηδες που διοικούν την πολυπλόκαμη πολυεθνική του υπαρξιακού ψέματος δεν έχει κάνει ποτέ το παραμικρό για την εξάλειψη της εξαθλίωσης. Κανείς από δαύτους δεν τόλμησε να πάει κόντρα στους ψυχοπαθείς ηγέτες ή να στρέψει τους πολίτες εναντίον τους. Ούτε κάν να κρατήσει ουδέτερη στάση δεν αξιώθηκε. Παντού και πάντοτε η ρουφιανοθρησκεία και οι εκπρόσωποί της ήταν στυλοβάτης των καταπιεστικών καθεστώτων και συνεταίρος τους στη βούτα και στον παράνομο πλουτισμό.


 Από τότε που πλασαρίστηκαν από την στοά της Ναζαρέτ ως αρετές η “ελεημοσύνη” και η “φιλανθρωπία”, εξαφανίστηκαν η μεγαλοψυχία και η αξιοπρέπεια. Νικητές και ηττημένοι της ζωής απολαμβάνουν την ίδια μιζέρια όσον αφορά τα συναισθήματα. Μάλιστα συναγωνίζονται στο ποιος θα φανεί πιο γύφτουλας από τον άλλον. Ο μπατίρης ζητιάνος παριστάνοντας την μαϊμού να κάνει κωλοτούμπες για να εισπράξει τα φυστίκια και ο ελεών παριστάνοντας τον ηθικά “ανώτερο” ενώ είναι απλά ένας βρωμοζητιάνος με λεφτά.


 Η ισοπέδωση των αξιών από την λαίλαπα του μονοθεϊσμού και του οικονομικού συστήματός του, του εξαθλιωτισμού, έγινε κατά παράβαση των φυσικών νόμων.  Πουθενά στη φύση δεν υπάρχει ισότητα. Η φύση απεχθάνεται την ισότητα και την ομοιομορφία.  Είναι φανερό πως αυτά τα δόγματα της εξαθλιωτικής ισότητας προέκυψαν από διαφορετικού είδους διαδικασίες που καμία σχέση δεν έχουν με την εξέλιξη των κοινωνιών.  Οι άνθρωποι ούτε μπορούν ούτε θέλουν να είναι ίσοι. Κάποιοι θα είναι πιο έξυπνοι, πιο όμορφοι, πιο εργατικοί, πιο αξιοπρεπείς, πιο κατασταλαγμένοι.  Ανάλογα με τα προσόντα του ο καθένας και η καθεμία πορεύονται και στην πορεία αμείβονται.  Μοιραία κάποιοι θα έχουν περισσότερα από κάποιους άλλους και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

 Η βάση μιας δίκαιης κοινωνίας θεμελιώνεται στο ότι όλοι οι πολίτες της είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.  Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβαίνει τον νόμο χωρίς να τιμωρείται.  Εντελώς άσχετο είναι το πόσα λεφτά έχει, το πόσο ωραίος ή το πόσο εργατικός είναι.  Η ισότητα απέναντι στο νόμο είναι το μόνο για το οποίο οφείλει να μεριμνήσει ο γαμημένος νομοθέτης και είναι συνάμα το μόνο που δεν τηρείται ποτέ σε αυτό το “φιλάνθρωπο” και "ελεήμον" μπουρδέλο. Όποιος σκατόψυχος ζητιάνος έχει λεφτά και γνωριμίες γαμεί την δικαιοσύνη, τους λειτουργούς της, την κοινωνία και το μουνί της οικογένειάς της. Στο καθεστώς της δουλοκτητικής “φιλανθρωπίας” που ζούμε φαίνεται να βασιλεύει το παράλογο: Ο ένοχος έχει τα ίδια δικαιώματα με τον αθώο, ο κλέφτης με τον τίμιο, ο σκάρτος με τον εξηγημένο, ο σάπιος με τον χρηστό.  Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά μακάρι να ήταν έτσι. Στην πραγματικότητα, το ανήθικο, ψευδόμενο και ληστρικό τμήμα της κοινωνίας έχει περισσότερα δικαιώματα από τους υπόλοιπους πολίτες. Στην ουσία έχει ΟΛΑ τα δικαιώματα, έχοντας τσουρνέψει και αυτά των ταλαίπωρων πανηλιθίων που πιστεύουν σε μαλακίες και περιμένουν να ανταμειφθούν του Αγίου Πούτσου ανήμερα.  Το ότι η γαμημένη ληστοσυμμορία με τις ποδίτσες στηρίζει σε κάθε δύσκολη φάση της ιστορίας τις ψωλοχυμένες παραλλαγές της εβραϊκής πατέντας του ενός δαίμονα, είναι κοινό μυστικό. Τα κοπρανο-βαφτισμένα μαγαζιά τους μπορούν να δεχτούν για μέλος τον οποιονδήποτε βρωμερό πρωκτό φτάνει να πιστεύει στην πατέντα. Ας είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή εγκληματίας, αν ομολογεί πίστη στον δημιουργό του τοκογλυφικού σύμπαντος, γίνεται μέλος.  Και όσο περισσότερο ξεκωλιάρης αποδειχτεί, τόσο ψηλότερα ανεβαίνει στην μασονική ιεραρχία.


Άλλωστε οι ίδιες οι στοές καυχώνται για το “φιλανθρωπικό” τους έργο. Αλήθεια δεν ξέρω που θα καταλήγαμε αν δεν υπήρχε τέτοιο περίσσευμα ελεημοσύνης από την πλευρά των εκλεκτών.  Μοιράζουν χρήμα καθημερινά οι ποδιτσοφόροι σκατάδες. Θυσία για την κοινωνία γίνονται οι παλιόπουστες. Κι όλα αυτά για να συμμορφωθούν με τις εντολές του Ύψιστου Παντοβρωμιάρη.

Η “φιλανθρωπία” είναι επινόηση αυτού που βρίσκεται σε θέση ισχύος για να αποφύγει το δικαιολογημένο μίσος που του έχουν τα ανθρωπάκια.  Πέρα από την αρνητική ενέργεια που κατευθύνουν εναντίον του χιλιάδες μυαλά, υπάρχουν και μερικά που δεν μπαλαμουτιάζονται με τις ανατολικές φιλοσοφίες αλλά που θα χαίρονταν να του φυτέψουν πεντ-έξη μολύβια στη σαπιοκοιλιά του.  Όλοι οι τοκογλύφοι για να την σκαπουλάρουν φοράνε τον μαγικό μανδύα της “φιλανθρωπίας” που τους κάνει αόρατους.

...Αυτός που καταστρέφει έθνη και βουλιάζει οικονομίες υποχρεώνοντας ως και τις μελλοντικές γενιές να πληρώνουν πανωτόκια, προσφέρει υποτροφίες σε 50 φτωχούς φοιτητές από κάθε χώρα που τσακίζει.

...Αυτός που δηλητηριάζει το περιβάλλον με τα τοξικά απόβλητα της βιομηχανίας του, για κάθε 1.000 ευρώ καθαρού κέρδους, κάνει “δωρεά” 30 σέντς στο ίδρυμα για τα παιδάκια με καρκίνο. 

...Αυτοί που έκαναν με το ζόρι σαρκοφάγα ζώα τις αγελάδες, όταν κοντεύουν να λήξουν τα βούτυρα και τα τυριά που έχουν αποθηκεύσει, τα κάνουν πάσα στα ιδρύματα. 

...Οι πολυεθνικές που είναι υπεύθυνες για την καταστροφή των δασών και την μόλυνση του πόσιμου νερού, έχουν φτιάξει από ένα τουλάχιστον “Ινστιτούτο μελέτης και προστασίας του περιβάλλοντος”.

...Τα είκοσι κράτη-νταβατζήδες που γαμάνε τις αναπτυσσόμενες χώρες σκηνοθετώντας πολέμους μόνο και μόνο για να τις ληστέψουν,προσφέρουν γάλα στα ορφανά που δημιούργησαν οι ίδιοι. 


 Όλα είναι μια ψωλο-παπάτζα για να κοροϊδεύουν τους αιώνιους χασούρηδες, τον όχλο, τους διαρκώς μαστουρωμένους λεβεντομαλάκες. 


Με το να διαφημίζουν συνεχώς την “καλή” τους πλευρά, οι εξαθλιωτές διχάζουν τις γνώμες των θυμάτων τους.  Όταν έρχεται η ευλογημένη ώρα του επαναστατικού ξεπαστρέματος, πάντα θα βρεθούν κάμποσοι να διαφωνήσουν γιατί το τέρας, λένε, είχε και στιγμές “φιλανθρωπίας”.  Συμφωνώ, έτρωγε ανθρώπους καθημερινά, αλλά νήστευε κάθε Πάσχα.  Εννοείται πως οποιαδήποτε κίνηση οργανωμένης ανατροπής, εάν δεν έχει ξεκαθαρίσει προκαταβολικά τις απόψεις της στο συγκεκριμένο θέμα, τον έχει πιεί κρύο με παγάκια. Τζάμπα το αίμα που χύνεται παντού. Η “φιλανθρωπία” νικάει τελικά τους “κακούς” και όλα τελειώνουν με ένα κωλο-τρισάγιο "εθνικής συμφιλίωσης"στην πουτσο-μητρόπολη.   


Στην πράξη, ο “φιλάνθρωπος” αφού εξαθλιώσει εντελώς τα θύματά του ώστε να μην μπορούν ούτε να σκεφτούν, τα βάζει στα τέσσερα και τους ρίχνει κι ένα πούτσο.  Τα σοδομίζει μεταφορικά και κυριολεκτικά κι εκείνα του λένε “ευχαριστώ”.  Σαν κι εκείνους τους ηθικοπλάστες που δεν είχαν αφήσει παιδικό πρωκτό αδιακόρευτο αφού η συμμορία του Γιαβέ τους είχε τοποθετήσει στα συμβούλια των ορφανοτροφείων.  Συνέβη εδώ, συνέβη στην Αγγλία, συνέβη στο Βέλγιο, στην Ιρλανδία, στις ΗΠΑ, στο Μεξικό, στην Ν. Αμερική, συνέβη παντού. Συνέβη πριν πέντε χρόνια, πριν δέκα χρόνια, πριν είκοσι , πριν τριάντα, πριν σαράντα. Παντού και πάντοτε δηλαδή.  Και όμως στην βρεφονηπιακή ερώτηση “Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;” θα βρεθούν αρκετοί να απαντήσουν: “ο άθεος σκύλος”.   Το καρτέλ του παντοδύναμου θεοσκουπιδαριού γαμάει και δέρνει σε πλανητικό επίπεδο.  Και κανείς δε μπορεί να τους κουνήσει. Παρόλο που υποδαυλίζουν την εχθρότητα της μιας πλέμπας προς την άλλη, σε επίπεδο ηγεσιών τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους εδώ και αιώνες. Κανείς δεν τολμάει να τα βάλει μαζί τους. Είναι οι ισχυρότερες και εκδικητικότερες ληστοσυμμορίες του πλανήτη. Οι κολομβιανοί βαρώνοι της κόκας είναι νηπιαγωγείο μπροστά τους.  Πίσω από την “αγαθή” βιτρίνα του μαγαζιού κρύβονται αιμοσταγή τέρατα που ξέρουν πολύ καλά προς τα πού βαδίζει ο κόσμος γιατί ανήκουν στην κλίκα των εξουσιαστών, αλλά κάνουν τον Κινέζο. 


Εδώ στο Τσιμπουκιστάν, το ότι δυό-τρείς προδότες πολιτικάντηδες θα πληρώσουν για τις πράξεις τους είναι σίγουρο.  Αυτούς τους μαλάκες ψάχνουν τόσο καιρό ακόμα και οι ίδιοι οι κλέφτες.  Η ουσία όμως δεν είναι εδώ. Η επανάληψη ενός σεναρίου που έχει παιχτεί πολλές φορές είναι δρομολογημένη από τους παλιόπουστες που κάνουν κουμάντο.  Τα  τσιμπούκια που ζούμε τώρα θυμίζουν σε πολλές επιμέρους λεπτομέρειες τα γεγονότα του ’65.  Η “συνταγματική εκτροπή” έχει ξεκινήσει.  Και φυσικά σε εισαγωγικά γιατί το ίδιο το πουτανο-πολίτευμα αποτελεί συνταγματική εκτροπή.  Η διαφορά είναι ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη τώρα απ’ ό,τι ήταν τότε. Οι 300 πουλημένες λούγκρες των παλαιών βρωμο-ανακτόρων ήταν και είναι αποδεδειγμένα οι μεγαλύτεροι εχθροί του έθνους. Και το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει παντού στον πλανήτη. Οι διορισμένοι από τις σκοτεινές στοές καρπαζοεισπράκτορες που παριστάνουν τους αντιπροσώπους των εθνών είναι αυτοί που έχουν παραδώσει τους πολίτες στους μεγαλομαφιόζους και που τώρα ανοίγουν τον δρόμο για την παγκόσμια σύγκρουση και το αιματοκύλισμα.


Η τιμωρία των λίγων και η επιβίωση του άθλιου ολιγαρχικού συστήματος της ψευτο-δημοκρατίας τους δεν είναι η λύση. Το σύστημα του τοξικού καπιταλισμού χρειάζεται ολική ανατροπή και οι πάτρονές του άμεση και μαζική εξόντωση.  Όλοι οι επαγγελματίες κουραδολάτρες των θρησκειών και οι κήρυκες του εξαθλιωτισμού θέλουν παλούκωμα και κάψιμο.


Όμως τα νέα του αγώνα δεν είναι ευχάριστα. Στρατιώτες δεν υπάρχουν. Η εδώ ράτσα είναι αρκετά μπασταρδεμένη για να κάνει οτιδήποτε. Όχι τόσο στα σώματα όσο στα μυαλά. Το παπαδαριό αυτοί οι δαιμονολάτρες πράκτορες του σκατόψυχου Γιαβέ έχει κάνει σοβαρή προεργασία. Τα πλυμένα μυαλά είναι περισσότερα κι από τις μύγες. Κι από στρατηγούς, αρχίδια. Επανάσταση δεν γίνεται χωρίς στρατό, χωρίς στόχους και χωρίς ηγεσία. Πενήντα νοματαίοι είναι όλοι κι όλοι οι γνήσιοι. Κι όλοι οι υπόλοιποι λαγουδάκια και πράκτορες.  Ρουφιάνοι και καμαριέρες της εξουσίας. ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΣΤΕΣ  ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΕΣ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. 


Πάντως αν σπάσει ο διάολος το παπάρι του (γιατί με το ποδάρι δεν γίνεται τίποτα) και αλλάξει το σκηνικό, θα τα δείτε όλα. Θα ακούσετε τόσα πολλά για τόσους πολλούς που θα σας φαίνονται για ψέματα. Τέτοια είναι η τύφλα σας. Σας έχουν εκπορνεύσει να θεωρείτε το ψέμα ως αλήθεια και μοιραία αντιλαμβάνεστε οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με αυτήν την “αλήθεια” ως ψέμα ή ακόμα χειρότερα, ως… παράλογο.


Και τώρα έχουμε έρθει στο “δια ταύτα”.  Σύντομα τα κλόμπ και τα δακρυγόνα θα δώσουν τη θέση τους στα τουφέκια και στα τάνκς. Αυτή ήταν πάντα η ψευτοδημοκρατία τους. Όταν οι πολίτες ξυπνάνε από τον λήθαργο και αρχίζουν να διεκδικούν αληθινά δικαιώματα, τότε η καλυμμένη χούντα μετατρέπεται σε απροκάλυπτη.  Το είδαμε το έργο το ’45 και το ’65 και θα το ξαναδούμε τώρα. Κι όταν τα σκηνικά αρχίσουν να καταρρέουν διεθνώς, ο οικονομικός πόλεμος μετατρέπεται σε κανονικό ντουφεκίδι.


Δύο είναι τα στρατόπεδα ( και πάντα δύο ήταν)

Από την μια πλευρά:
Η μασονία, η εκκλησία, οι τοκογλύφοι, οι πολιτικάντηδες, τα λαμόγια, οι κλέφτες, οι μαφιόζοι, οι πραιτωριανοί μπατσοκουράδες και τα καραβανόσκυλα.  Οι πλούσιοι, οι οπισθοδρομικοί, οι ψευτοεθνικιστές, οι δοσίλογοι, τα κομματόσκυλα, ο κρατικός και ο παρακρατικός μηχανισμός.  Οι ξένοι εκμεταλλευτές, οι πράκτορες, οι ηλίθιοι, οι ρουφιάνοι και τα καταναλωτικά πρεζόνια.


Και από την άλλη:
Όλοι οι υπόλοιποι Κουβανοί.  Οι αναλώσιμοι. Οι χαμένοι.  Αυτοί που μια ζωή δουλεύουν για να ξελασπώσουν τους σκατάδες της άρχουσας συμμορίας. Οι μαλάκες που πληρώνουν τα γαμησιάτικα.


Η μόνη διαφορά με παλαιότερα είναι οι άνεργοι. Αυτοί που η προγραμματισμένη στρεβλή οικονομική “ανάπτυξη” του πλανήτη και της χώρας άφησε χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και χωρίς μέλλον.  Τώρα δεν υπάρχουν χωριά και καλλιέργειες για να γυρίσει κανείς και να βρει αποκούμπι. Το υποπρολεταριάτο είναι στοιβαγμένο στις πόλεις και εκεί θα δοθούν οι μάχες.


Το “και εμείς και αυτοί” δεν παίζει ως επιλογή. Οι φιλειρηνιστές σε όποιο γήπεδο και να παίξουν, χάνουν αφού και το γήπεδο γέρνει και τα κοράκια είναι πληρωμένα. Αν μπορεί κάποιος να πείσει έναν οπλισμένο ληστή να αφήσει τις ληστείες και να πάει να δουλέψει, αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο θαύμα από απαρχής θεοπαπάτζας. Αλλά ξυπνήστε επιτέλους ρε πατριωτάκια κουβανοί, μη σας πιάνουν μαλάκες όλη την ώρα.  Αν ο νταβατζής είναι συνέχεια δίπλα σου, μάλλον είσαι η πουτάνα. Οι νταβατζήδες δεν έχουν ηθικά διλήμματα ούτε αναστολές. Σφαλιαρώνουν, χαρακώνουν, ληστεύουν, απειλούν. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής τους και δεν σκοπεύουν να τον αλλάξουν. 


Το “ή εμείς ή αυτοί” είναι η μόνη λύση για την επιβίωση την δική μας, των απογόνων μας, αλλά και του πλανήτη. Με καθάρματα αυτού του βεληνεκούς δεν πρέπει να υπάρχει έλεος.


Η κλίκα των μαφιόζων που βάφτισε τον σοδομισμό “φιλανθρωπία” τα βρίσκει σκούρα τελευταία. Όλο και περισσότεροι μαλάκες ξυπνάνε λόγω πείνας από τον καταναλωτικό λήθαργο και αρχίζουν να σκαλίζουν τις αλήθειες που τους κρύβουν τόσα χρόνια.  Αυτό και μόνο φτάνει για να προβλέψει κανείς το επόμενο βήμα της συμμορίας. Στα απόκρυφα άντρα τους, τα καμπανάκια του συναγερμού βαράνε σαν δαιμονισμένα. Κάπου έκαναν λάθος με το διαδίκτυο. Δεν υπολόγιζαν ότι θα παρουσιάζονταν τόσοι πολλοί αντιφρονούντες και τόσο σκληροπυρηνικοί. Ο χρόνος που χρειάζονταν για να στήσουν ωραία την παράσταση λιγόστεψε απότομα, οπότε οι εξελίξεις επιταχύνονται. 


Το εναλλακτικό σχέδιο των μασονοπουσταράδων προβλέπει εκτόξευση πυρηνικών κεφαλών “κατά λάθος” εάν ο κόσμος αρχίσει να δείχνει εχθρότητα προς την σχεδιαζόμενη παγκόσμια σύρραξη.  Είναι τυχαίο ότι ποτέ κανείς λαός δεν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του σε πόλεμο; Κάποιοι σκυλογαμημένοι ρουφιάνοι αποφασίζουν στα γρήγορα σε ένα δωμάτιο και ξεκινάνε τα ντουφεκίδια. Οπότε χλωμό το κόβω να αλλάξει κάτι τώρα.  Μάλλον θα ξυπνήσουμε κάποιο πρωί χωρίς ήλιο αλλά τα σύννεφα που θα τον κρύβουν θα είναι εμπλουτισμένα με ραδιενέργεια.Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Πάρτε τα μέτρα σας, καβατζώστε αλεύρι και κανένα σιδερικό και μην ξεχνάτε την πρώτη ντιρεκτίβα:  ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ.Μετά την απομάκρυνσιν εκ του πέους, ουδέν ψωλόχυμα αναγνωρίζεται.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μπράβο γιατι ειχε αρχίσει να με πιανει το στερητικό μου

axinosp είπε...

μέχρι Χριστούγεννα. ότι κάνουν οι λεβέντες με το χρήμα μετά........

Μακις είπε...

Κοτες,προδοτες λαγοι και ορειβατες,
Φοραμε τα κρανη γιατι και οι 300 ειναι ρουφιανοι.
Ζω για τη μερα που θα ξυπνησουν τα ζωα και θα σταματησουν να βλεπουν του σκατοτουρκους στην τηλευπνωση, και θα σταματησουν να σκεφτονται οτι αν γαμησουν κωλαρακι ο θεος θα τους τιμωρησει, και θα σταματησουν να πηγαινουν σαν το κοπαδι ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ στο σφαγειο-εκκλησια.
Αλλα που να δουν αυτοι?
Αυτοι το μονο που σκεφτονται ειναι πως θα τσιμπουκωσουν τον καθε πολιτικο για να βολεψουν το κωλοτρυπιδακι τους στο δημοσιο και να κλεβουν τον ιδρωτα των ιδιωτικων.
Γιατι αυτο κανουν.Κλεβουν!!
Και να λενε σαν καλοι χριστιανοι ''βολεψου εσυ και αστους τους αλλους''
και μετα να πανε οι σκατουποκριτες να προσκυναν τα βυζακια της Μαριας που για ενα ξενοπηδημα και μια δικαιολογια οτι και καλα ενα πνευμα την πηδηξε, πληρωνουμε τωρα ολοι εμεις τα γαμισιατικα των φανατικων.
Τεσπα.Φορτωσα παλι.
Να 'σαι καλα, μ'εφτιαξες.

Ανώνυμος είπε...

Να με συμπαθάς, αλλά εγώ, όταν βλέπω ζητιάνο, θέλω να τον ελεήσω. Με μιά εκρηκτική σφαίρα στο κεφάλι.

Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, απ' το να τον απαλλάξω μιά γιά πάντα απ' την άθλια ζωή του;

Χαζούλης είπε...

"Ένας ενάρετος άνθρωπος είναι κατώτερο είδος, αν μη τι άλλο επειδή δεν είναι «πρόσωπο» αλλά αποκτά την αξία του διά της συμμόρφωσης του σε ένα σχήμα ανθρώπου το οποίο έχει παγιωθεί άπαξ και διά παντός. Δεν διαθέτει χωριστή αξία: μπορεί να συγκριθεί, έχει ομοίους, οφείλει να μην είναι μοναδικός...
Μετρήστε τις ιδιότητες του καλού ανθρώπου - γιατί μας είναι τόσο ευχάριστες; Γιατί δεν χρειάζεται να τον αντιμαχόμαστε, γιατί δεν μας προκαλεί καμιά δυσπιστία, καμιά επιφύλαξη, συγκέντρωση ή αυστηρότητα: η οκνηρία μας, η καλή μας φύση, η ανευθυνότητα μας μπορούν να αγαλλιάσουν. Αυτή η αίσθηση ευημερίας μας είναι ό,τι προβάλλουμε από μέσα μας και αποδίδουμε στον καλό άνθρωπο ως ιδιότητα, ως αξία."
Φρινριχ Νιτσε


Έχεις ενδιαφέρουσες απόψεις. Απλά όπου εσύ βλέπεις ζητιάνους εγώ βλέπω συμμάχους. Και αυτό διότι όλοι αυτοί είναι απο τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να ρίξουν τον γαμημένο εγωισμό τους μέσα σ'αυτη την κοινωνία. Θεωρώ οτι τέτοιοι διαχωρισμοί αποτελούν τα κλασικά λάθη των Μη ανθρωπιστών.

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Αν δεν μπορεί κανείς να βρει πουθενά αξιοπρέπεια σε αυτό το γυφτοκράτος των ζητιάνων, ακόμα και ο εγωϊσμός είναι πολύτιμος.

Χαζούλης είπε...

Ασφαλως και ο εγωϊσμός είναι πολύτιμος.

Επίσης όταν αναφέρομαι σε "ζητιάνους" δε συμπεριλαμβάνω τους γύφτους που βάζουν τα παιδιά τους στην επαιτεία. Αυτού θα έπρεπε να είχαν πάρει πουλο εδώ και χρόνια...

Αλλά πολλοί άνθρωποι είναι βασανισμένοι και έχουν πέσει σε δυσμένεια από την κοινωνία ολόκληρη αλλά και από τον εαυτό τους.

Εκείνους χρησιμοποιεί η εκκλησία δίνοντας τους βοήθεια και "συγχώρεση αμαρτιών" με αντάλλαγμα την υποταγή τους στο Θεό και παράλληλα τη φιλανθρωπική διαφήμιση.

Το πρόβλημα όμως δεν λύνεται όμως ούτε αν τους τιμωρήσεις, ούτε αν τους ταΐσεις. Η μονή λύση είναι να τους δόσεις ευκαιρίες να σταθούν στα πόδια τους, να τους αποδεκτής πάνω από όλα ως κοινωνία. Αν γίνει σωστά τότε γεννιέται ένα πολύ σπάνιο είδος ανθρώπων.

Όλοι οι άλλοι τρόποι είναι μάταιοι και θα δημιουργήσουν ή μια υποκριτική ή μια φοβική κοινωνία στα πλαίσια του Θεού της Παλαιάς διαθήκης που πριν λίγο κατηγορούσες.

Μιχάλης Λιάκος είπε...

Ρε Μάρκο,δε φοβάσαι τη Μοσάντ;

Ανώνυμος είπε...

http://frapezitis.wordpress.com/2011/09/09/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%82/#comments
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι!Ου!Δεν βλέπεις πόσο φοβάται...
Μάλλον η Μοσάντ φοβάται περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, το γνωστο και μη εξαιρετέο "φιλανθρωπικόν ίδρυμα" δεν θα μπορούσε να βρει πιο ταιριαστή ασχολία με τα μούτρα του! (Τις ...φιλανθρωπίες!) :-)

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Ο Μάκαρος δεν είμαι...

Άσ'τον να κλέβει λόγια...

Αν τα πιστεύει συγχωρείται...

Αν δεν τα πιστεύει, θα γίνει ρόμπα από μόνος του...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μάρκο έγραψα ένα σχόλιο στο μπλόγκ εκείνου του φραπεζίτη που κάνει κοπι-πεϊστ τα κειμενά σου και λέει ότι είναι δικά του. Φυσικά μου το κατέβασαν αμέσως.

ΜΑΚΑΡΟΣ και ΦΡΑΠΕΖΙΤΗΣ είναι το ίδιο πρόσωπο , η γνωστή ιστορία με τα 100 νικ

Για λύπηση είναι ο άνθρωπος

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Χαλάρωσε ρε... Έχει πλάκα το άτομο, τους βρίζει όλους (με τα λόγια μου) αλλά έχει σβήσει από παντού τις λέξεις "μασονία" και "μασόνος"...

...XEXEXEXEXEXEXE,

...αντικαθεστωτικές μαϊμούδες στον κήπο του ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ:

http://www.youtube.com/watch?v=Otb2tPGn9TA&feature=player_detailpage#t=333s

ΑΔΗΣ είπε...

"θεός" των ηφαιστείων Βαάλ.
Θέλει "συμβόλαιο αίματος".
Βρέθηκαν οι πρόθυμοι περιπλανώμενοι
λεπροί (Λαζάριος λέπρα, 10η γεννεά
εκφυλίζεται) και το υπέγραψαν.
"Χώθηκαν" εντέχνως ως οι Εκλεκτοί
στον Χριστιανισμό μέσω Π.Διαθήκης
για να μπορούν να τον διαβρώσουν
την ώρα που θα "ανεβάσουν" την
δική τους παγκόσμια θρησκεία
σωτηρίας απο την στημένη παγκόσμια πείνα.