Σκλάβοι προσδεθείτε, το τέλος της Υπερκομπίνας πλησιάζει

15  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  9009

Χτές είδα το "2012" .


Όχι γιατί δεν είχα τίποτε καλύτερο να κάνω, αλλά ήθελα να δω την διαχείριση μιας ακόμα θεωρίας από το υπουργείο προπαγάνδας των βρωμιάρηδων.


Θα παραβλέψω τις κλασσικές μαλακίες του είδους “ο loser σύζυγος ξανακερδίζει την χαμένη του οικογένεια”. Τέτοιες παπαριές με κάνουν να ξερνάω. Αυτός που χάνει κάτι, το χάνει για κάποιο λόγο και αν το ξανακερδίσει –που δεν παίζει εύκολα τέτοια περίπτωση- θα το ξαναχάσει σε χρόνο μηδέν. Είναι το διαχρονικό αξίωμα του χασούρη.


Θα κάνω επίσης ότι δεν πρόσεξα το χιλιοχεσμένο βλακώδες κλισέ όπου όλα τα “κακά στοιχεία” αποβάλλονται ένα-ένα από το φίλμ. Αυτό έλειπε τώρα να κερδίζουν οι κακοί και στο σινεμά, δεν φτάνει που έχουν τινάξει την μπάνκα στη πραγματική ζωή. Ακόμα και στον 21ο αιώνα η ερωμένη απαγορεύεται στην αγία αμερικανική μαλακία. Μόνο δουλειά-θρησκεία-σκύψιμο επιτρέπονται.


Όμως αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι για ταινία καταστροφής στην οποία υποτίθεται ότι σκοτώνονται 6 δισεκατομμύρια ανθρώπων, ζήτημα είναι να είδαμε 10-15 θανάτους από κοντά σε όλο το φίλμ. Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα όταν κάνεις την σύγκριση με την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Ο ίδιος γαμημένος παραγωγός είναι και στις δύο μούφες, μόνο τα ονόματα των σκηνοθετών και των ηθοποιών αλλάζουν. Εννοείται πως οι αναλώσιμοι κομπάρσοι δεν έχουν κάν ονόματα.


Όσο για το σημειολογικό ότι οι Αμερικάνοι και τα κατοικίδιά τους γλυτώνουν τον κατακλυσμό σε βάρος όλων των υπολοίπων ιθαγενών και βγαίνουν και ανθρωπιστές αποπάνω, ε αυτό γαμώ την Πανγιαχβία τους (που λέει κι ο Ωρίων) καλύτερα να μην το σχολιάσω. Αυτό είναι το πρόβλημά τους: Να τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα γιατί χρωστάνε σε ζωντανούς και πεθαμένους και μετά να πούν ότι διέσωσαν τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό. Άσε που βάζουν –όπως πάντα- τους μαύρους να κάνουν την βρωμοδουλειά. Ρε άει στο διάολο ξεκωλιάρηδες δημιουργιστές, εβραιολύμματα και ψωλοχυμένα προτεσταντικά υποπροϊόντα της πούτσας !


Στο απόγειο της κρίσης ο πλανηταρχιδάρχης πάει για προσευχή. Άντε και καλά σαράντα ρε μαλάκα Γκλόβερ! Τέτοιο ξετσίπωτο προσκύνημα στην πουτανοθρησκεία του αρχιδαίμονα Αντονάι δεν έχω ξαναδεί. Όμως Κωλούμπια είναι αυτή. Χύνει ο αρχισατανάς και γλύφουν τα φλόκια του οι δούλοι. Κάνει και καμιά πίπα ο Έμμεριχ να πάρει κι αυτός κανά βρωμοδολάριο.


Η μόνη αλήθεια σε ολόκληρο αυτό το γαμημένο πουστροφίλμ είναι ότι ο μέσος πολίτης μαθαίνει τα καθέκαστα όταν είναι πολύ αργά.

Ελπίζω να μη το δούμε στην πραγματικότητα να παίζει το σενάριο αυτό με τα τσουναμογαμήσια, όμως βλέπω να μας περιμένουν πολλά άλλα άσχημα στη γωνία.

Η κατάσταση διεθνώς δεν είναι καλή, αντίθετα με όσα λέγονται. Αν πάτε λίγο πίσω χρονικά θα δείτε πως τα ίδια έλεγε εκείνη η συφιλιάρα μαϊμού, ο σκατίγερος Γκρίνσπαν: Ότι όλα βρίσκονταν υπό έλεγχο ενώ είχε πάρει φωτιά η κωλοτρυπίδα τους μαζί με το στρινγκάκι.


Στην Αμερική παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά και ότι άρχισαν να βγαίνουν από την ύφεση αλλά εγώ άλλα βλέπω στα πραγματικά στοιχεία. Αυτά τα άλλα ταιριάζουν με εκείνα που ακούω από πρώτο χέρι από τους -λίγους είναι αλήθεια- επιχειρηματίες που μπορούν ακόμα και κάνουν διακοπές έξω από την δαιμονοπαρμένη χώρα τους.Οι ΗΠΑ είναι τελειωμένες οικονομικά, βιομηχανικά, ακόμα και κοινωνικά. Κι η Ευρώπη, αν δεν υπήρχε η Γερμανία, θα είχε καταρρεύσει. Η μόνη περίπτωση να ανακάμψουν οι εβραιογιάνκηδες είναι να δουλέψει 3 βάρδιες όπως το 8938 η μόνη βιομηχανία που έχουν κρατήσει στον τόπο τους: Η βιομηχανία των μηχανών του θανάτου. Αεροπλάνα, τάνκς, φρεγάτες, υποβρύχια.


Με τα ψέματα που επιμένουν να λένε οι μασόνοι με τα βρωμο-ΜΜΕ τους για να αποκοιμίσουν τις μάζες, να περιμένετε ότι τα χειρότερα αυτής της φάσης δεν έχουν συμβεί ακόμα.Η ρευστότητα που έχει συγκεντρωθεί στις τσέπες αυτών που λήστεψαν μέσω της Υπερκομπίνας τις κρατικές οικονομίες (δηλαδή το υστέρημα των μαλάκηδων που πληρώνουν φόρους) είναι τρομακτική. Τι θα τα κάνουν όλα αυτά τα ζωγραφιστά χαρτάκια και τις λογιστικές εγγραφές των τερματικών που δεν έχουν αντίκρισμα; Σίγουρα όλοι αυτοί οι μεγαλοπούστηδες δεν πρόκειται να μείνουν με τον μουντζούρη στο χέρι σαν κι εμάς τους μαλάκες. Όποιος μαντέψει πού θα κατευθυνθεί η ρευστότητα αυτή, έχει εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του (αν επιβιώσουν).

Ρίξτε μια ματιά στο ετήσιο γράφημα του χρυσού από το 8900 ως σήμερα να καταλάβετε τι γίνεται:

http://www.research.gold.org/prices/annual/


Δεν είναι απίθανο να δούμε σε μερικούς μήνες από σήμερα την χειρότερη νομισματική κρίση της ιστορίας με όλα τα συνεπακόλουθα: Αχρήστευση των περισσοτέρων νομισμάτων, κατάρρευση οικονομιών, γενικευμένη ανεργία, ταραχές, πείνα, και στο τέλος πόλεμο μεγάλης κλίμακας (με πιθανότερο επίκεντρο την Ασία).Η Μπουρδελλάς καθότι διακορευμένη και χρεοκοπημένη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα φάει δυό-τρεις πούτσες παραπάνω όπως συνέβαινε σε κάθε πόλεμο και μετά θα γυρίσει ο βασιλεύς να βάλει τάξη στο χάος. Μαζί με το παπαδαριό, τους μαυραγορίτες και τους προδότες θα εξασφαλίσουν την συνέχιση του Μεσαίωνα για καμιά εκατοστή χρόνια ακόμα (ή μάλλον για όσο θα υπάρχει ακόμα κόσμος γιατί το 9025-9030 με τους ρυθμούς που πάμε όλα τελειώνουν έτσι κι αλλιώς).


Στο μεταξύ εμείς θα έχουμε τινάξει τα πέταλα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Μόνο που το τέλος των περισσότερων δεν θα είναι ακαριαίο όπως στην ταινία. Θα είναι αργό και επώδυνο.


Έχω σιχαθεί τους σκλάβους αλλά πιο πολύ έχω σιχαθεί την νοοτροπία τους. Το “δος ημίν σήμερον”. Πάρτε και φάτε σκατά και σήμερον και αύριον και μεθαύριον ρε μογγολάκια. Κι εσείς μεγαλοπούστρες ταΐστε καλά τους νταουνιασμένους υπηκόους σας. Αλλά μη μας ζαλίζετε τ’ αρχίδια με ηθικές, κωλοτρυπιδιές και πατριδοβλακείες.


Όλη η ιστορία είναι το μπαγιόκο…


Πώς θα το βάλει κανείς στην τσέπη χωρίς να δουλέψει…


Κλέβοντας και δολοφονώντας όποιον βρεί μπροστά του…


Όλα τα άλλα είναι παπαριές…Όμως έρχεται στην ιστορία αραιά και που μια στιγμή που όλοι είναι ίσοι. Και ο αυτοκράτορας και ο αλητάκος του παζαριού…Τότε έχει πλάκα η ταινία γιατί το τέλος είναι απρόβλεπτο.

7 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Τελικά το είχα παρεξηγήσει αυτό το κορίτσι.

...Την Meredith εννοώ που βγήκε και μίλησε για double-dip.

...Ή είναι η εξαίρεση στις πλατινέ ή κάνει πίπες σε κάποιον πολύ σημαντικό σκοτεινό (οπότε πάλι είναι η εξαίρεση στις πλατινέ)

+ροδοσταυρογάμησον+

axinosp είπε...

Ε.Ε: Παγκόσμια διακυβέρνηση η λύση στην οικονομική κρίση
Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου Επιτρόπου για τις Εσωτερικές υποθέσεις και τις οικονομικές υπηρεσίες, Μισέλ Μπαρνιέ, το πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε με το Ντουμπάι υποδεικνύει μια κεντρική, παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ο νέος Επίτροπος αρμόδιος για τις Εσωτερικές υποθέσεις και τις οικονομικές υπηρεσίες Μισέλ Μπαρνιέ (διορίστηκε σε αυτά τα καθήκοντα), εκτίμησε ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τη «στάση πληρωμών» στο Ντουμπάϊ κατέδειξε ότι ενισχύεται η ανάγκη, ο πλανήτης όλος να έχει έναν κυβερνήτη.

http://axinosp.blogspot.com/2009/11/blog-post_9570.html

Μαθηματικός είπε...

προσπαθώ ακόμα να "πιάσω τον κυμματισμό σου".
και ψέματα δε λέω.
Δεν τάχω καταφέρει.
Ακόμα.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Το πρόβλημα με την αλήθεια (την κάθε αλήθεια) είναι ότι με την πρώτη ματιά φαίνεται ασύμφορη.


Αντίθετα, η πλάνη διαθέτει γοητεία.


Από εκεί και μετά όλα είναι κατανοητά...

Μαθηματικός είπε...

ακριβώς έτσι, αγαπητή μου συμπάθεια.
Αλλιώς θα ήταν όλα, πολύ πολύ απλά.

Μαθηματικός είπε...

Αυτή τη φορά τα πήγα καλύτερα...
Προς το παρόν τουλάχιστον.
Αλήθεια.
Διακοπές για Χριστούγεννα θα κάνεις ?
{Εγώ λέω να πάω στο χωριό μου (εκεί ψηλά στα βουνά) από τις 22/12 μέχρι τέλους του έτους.}
:-)

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Οι διακοπές είναι το οξυγόνο του μυαλού.


Μόνο που χρειάζονται λεφτά.


Είμαι σε ημι-μόνιμες διακοπές...


Ο νοών νοείτω...


+πουτανοξόδεψον+