Τζατζίκι και τρομοκρατία : η σκατολογική αποδόμηση της άρχουσας συμμορίας

1  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  9009

Μια πίτα γύρος που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να περιέχει μέσα της σε ικανή αναλογία τα εξής: κρεμμύδι, τζατζίκι, πατάτα, κόκκινο πιπέρι, ντομάτα, γουρουνάκι, δηλαδή το φούλ της γεύσης. Υπάρχουν μαλάκες που αρνούνται το μέγιστο δώρο της λαϊκής γαστρονομίας και τρώνε πίτα γύρο χωρίς κρεμμύδι ή ακόμα χειρότερα, χωρίς τζατζίκι. Τι ακριβώς τρώνε, ούτε οι ίδιοι ξέρουν. Έχουν βγάλει για δαύτους πίτα με χαμηλά λιπαρά, πίτα με κοτόπουλο, πίτα με γαλοπούλα, πίτα χορτοφαγική, πίτα kosher, πίτα με τόννο… και πάει λέγοντας. Η ποιότητα ζωής έχει γαμηθεί από κάποιους, όμως άσχετα με τα συστατικά τους, όλα τα φαγητά και οι πολιτικές θεωρίες έχουν συγκεκριμένη κατάληξη.Ο μέσος μαλάκας που κατοικεί σε αυτήν την πορνοχώρα καθώς και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές καπότες είναι ολικά τρομοκρατημένος. Ζεί σε καθεστώς διαρκούς φόβου. Φοβάται τους κλέφτες, φοβάται τον ίσκιο του, φοβάται το κρέας, φοβάται το τζατζίκι, φοβάται να μιλήσει, φοβάται να αντιδράσει, φοβάται να πράξει το σωστό, φοβάται ακόμα και να κλάσει. Τον έχουν τρομοκρατήσει με την χοληστερίνη, την κακοσμία, την Αλ Κάιντα, τους φόρους, τις δόσεις, τον πληθωρισμό, την παγκόσμια κρίση, την νέα γρίπη και όλες τις άλλες μαλακίες του λεγόμενου "πολιτισμού".Τα σύγχρονα ΜΜΕ, ο βόθρος της αλητείας και του ρουφιανομαγειρέματος είναι το εργαλείο γι αυτό. Σερβίρουν λάσπη, ψέματα, πληρωμένες ανταποκρίσεις, αλλαξοκωλιάρικες συνεντεύξεις, λιβελογραφήματα, αισχρή προπαγάνδα, μαϊμουδο-απόψεις και απόλυτο σκοταδισμό. Ούτε στον μεσαίωνα δεν υπήρχε τέτοιος έλεγχος της φαγώσιμης είδησης.Η χαλασμένη κονσέρβα που λέγεται τηλεόραση δεν τρώγεται με τίποτα. Ως και τα ποδοσφαιρικά ματσάκια δέον να παρακολουθούνται με κλειστή τη φωνή γιατί δεν αντέχονται οι ξενέρωτες κατίνες που τα περιγράφουν. Οι εφημερίδες δεν μασιώνται ούτε με σιδερένια μασέλα. Ακόμα και τα δήθεν "επιστημονικά" άρθρα τους είναι φόλα τριφασική. Δεν καταπίνονται ούτε από ζητιάνους της γνώσης. Είναι τελείως για τον πούτσο.Κοντολογίς, η ζωντανή είδηση είναι το μόνο γκουρμέ πιάτο. Η σοφή κουβέντα που λένε αυτοί που ξέρουν, αυτοί που είναι μέσα στο μαγαζί της εξουσίας, αυτοί που σκέφτονται και αυτοί που έχουν περάσει πολλά. Ως χόμπι μερικοί κυνηγούν τα μονόστηλα με τις δέκα γραμμούλες στις εσωτερικές σελίδες των πατσαβουροφυλλάδων που συνήθως αποτελούν τις ειδησάρες του αύριο.
Γενικά αυτό που δεν λέγεται ποτέ στα χυσο-ΜΜΕ είναι η είδηση που να περιέχει όλα τα λιπαρά. Όλα περνάνε φίλτρο και διηθούνται για να ταιριάξουν με την συνταγή 0 % του μάτριξ. Τα ζώα για να σφαγιαστούν σωστά πρέπει να κοιμώνται όρθια ώσπου να φτάσουν σπρώχνοντας το ένα το άλλο στο δρεπάνι.Στρακαστρούκες και γκαζάκια αναβαθμίζονται σε "βόμβες". Πιτσιρικάδες που προσπαθούν κάπως να αντιδράσουν στο νταβατζήδικο παρακράτος της παρτούζας που διοικεί βαφτίζονται "τρομοκράτες" και το ψέμα και η ψωλοπαπάτζα πάει σύννεφο.
Προχτές μπήκα στο σούπερ μάρκετ και αγόρασα 4 γκαζάκια, ζάχαρες και νερά για το γραφείο να μην κόβει τιμολόγια του 1 ευρώ ο άνθρωπος. Ήμουν πρώτος στην ουρά και με κοιτάγανε οι χατζησκύφτες λες και ήμουνα ο Αμπού Μουνιντάλ. Δεν άντεξα στο τέλος, με μια κυράτσα που με κοίταγε πιό επίμονα από τους άλλους. "Μας πιάσανε τη γιάφκα χτές οι κερατάδες μανδάμ" της λέω "και τώρα πρέπει να στήσουμε άλλη, δουλειά δεν είχαμε..."


Πλάκα λέω θα έχει να με καρφώσει κανένας από τους αγάμητους κρετίνους της ουράς με τον κινητό ρουφιάνο του ότι σκοπεύω να ανατρέψω το σύστημα με 4 γκαζάκια, 3 ζάχαρες, κι ένα κουτί νεσκαφέ. Ευτυχώς δεν γίναμε Γερμανία ακόμα, αλλά άλλος ένας Σημίτης να κάτσει, θα γίνουμε.Χωρίς πλάκα όμως, έχει τύχει να ζήσω ιστορίες από πρώτο χέρι, ανθρώπων που τους κοτσάρισαν οι ένστολοι υπάλληλοι των απατεώνων κι ένα λίτρο βενζίνα στο διαμέρισμα και ύστερα από την λάσπη της κίτρινης τηλεόρασης έτρεχαν να αποδείξουν ότι δεν ήταν ελεφαντάκια.Ο Μαλάκας με το τηλεκοντρόλ μόλις ρουπώσει την σαπιοκοιλιά του με μια πίτσα-γίγα, πίνει και κανά-δυό ουίσκια και πάει να ροχαλίσει δίπλα στη χοντροκώλα του. Σβήνοντας από μακριά το σκατοκούτι, έχει βάλει ετικέτα σε όλους τους ταλαίπωρους που παρέλασαν χωρίς την θέλησή τους στο μενού των οχτώ και κάτι. Η ρετσινιά που έχει εκτοξεύσει –κατά παραγγελία - ο δημοσιοκάφρος, έχει μείνει. Οι ταλαίπωροι που αποτελούν κάθε φορά το κύριο πιάτο, τρέχουνε 2-3 χρόνια με δικηγόρους, μπάτσους και δικαστήρια για να αποδειχτεί στο τέλος ότι οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες μούφες και μάλιστα της κακιάς ώρας. Μετά από κόπους, βάσανα, έξοδα και απεριόριστη ταλαιπωρία το δικαστήριο τους αθωώνει όμως στο μυαλό του Μαλάκα με το τηλεκοντρόλ έχουν καταδικαστεί για πάντα. Αυτός ο Μαλάκας που δικάζει και καταδικάζει τους γύρω του είναι ο ίδιος που ψηφίζει και στηρίζει τους σκατάδες και την βρωμοσυμμορία τους. Με απώτερο σκοπό να του διορίσουν αύριο τα άχρηστα και παχύσαρκα μπάσταρδά του στο πορνοδημόσιο. Έτσι ώστε να τρώνε όλοι καλά και κανείς από την αγία χοντρο-οικογένεια να μην μένει πεινασμένος.
Η δημοσιοκαφρική λάσπη δένει απόλυτα με την νοοτροπία του χατζηραγιά τον οποίο αναθρέφουν εδώ και αιώνες τα πορνεία που διαφημίζουν την “δωρεάν” εκπαίδευση. Όλα δωρεάν είναι. Και οι ξένες γλώσσες, και τα μαθηματικά και η φυσική και η ιστορία, και τα ιδιαίτερα και τα βιβλία και το πηγαιν-έλα και οι βαθμοί και τα πανεπιστήμια και τα νοίκια και τα φαγητά. Μπορεί εγώ να αρμενίζω στραβά αλλά το μόνο που βλέπω να προσφέρεται δωρεάν προς βρώση είναι η παραμύθα. Η εθνική κουράδα. Η παπάτζα του “κοινωνικού” κράτους. Ο κουραδοτραφείς υπήκοος είναι τόσο κάθετος στις “απόψεις” που του έχει περάσει η κλίκα των εξουσιαστών ώστε τις υπερασπίζεται ποδοπατώντας με τις οπλές του ό,τι συναντήσει μπροστά του. Πολιτισμό, τέχνη, σκέψη, ελευθερίες, συναισθήματα, ιστορία, ανθρώπους.
Με τόσα πουστριλίκια που γίνονται ούτε σουγιαδάκι δεν είναι να έχει κανείς πιά στο σπίτι του. Κι ούτε μια ξεβράκωτη ξεκωλιάρα στον υπολογιστή του για ταπετσαρία. Αν τον δώσει κάποιος που δεν τον χωνεύει ή παραστεί ανάγκη να παρουσιάσουν οι τεμπελόπουστες κάποιο έργο, ο ανθρωπάκος την πούτσιξε. Του βρίσκουν νυχοκόφτη και τον πλασάρουν ως "στιλέτο" στα πουτσο-ΜΜΕ. Του βρίσκουν τσίτσιδη τριαξονική μουνάρα με σαράντα κιλά βυζί στον υπολογιστή και τον στήνουν για "παιδική πορνογραφία".Σε ένα κράτος-μουνί που δεν υπάρχει πουθενά δικαστική προστασία του πολίτη, τον οποίο όλοι προσπαθούν παράνομα να χαρατσώσουν, η αυθαιρεσία των οργάνων είναι καθημερινή ρουτίνα. Μπάτσοι, ΕΥΠατζήδες, ΕΚΑΜίτες και λοιποί ρουφιάνοι θέλουν όλοι απόλυση για να μην πώ τίποτα άλλο. Ζήτημα είναι αν υπάρχει ένα 5 % από δαύτους, όχι που να κάνει σωστά τη δουλειά του , αλλά που να έχει έστω τα απαιτούμενα γι αυτήν προσόντα ( βάρος, μυαλό, φυσική κατάσταση, τσαμπουκά, ήθος). Ό,τι τους λείπει από τα παραπάνω, το καλύπτουν με ρουφιανιά και βγάζουν τα απωθημένα τους στους άτυχους που θα βρεθούν μπροστά τους τυλιγμένοι σε μια λαδόκολλα.Η χρεωκοπημένη χούντα των γαλαζοπρασικοκκινόμαυρων γυφτοαπατεώνων που ελέγχει τα πάντα είναι αδυσώπητη με αυτούς που πάνε κόντρα στην νοοτροπία ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ-ΥΠΑΚΟΥΕ-ΒΟΛΕΨΟΥ-ΣΩΠΑ. Αυτές τις οδηγίες έχουν από τους σκοτεινούς μαγείρους. Τα πλοκάμια αυτού του γαμημένου τέρατος που στραγγαλίζει πολίτες, συνειδήσεις και περιβάλλον όσο πάνε και πληθαίνουν.Κάποιος επιτέλους πρέπει να τσεκουρώσει την Λερναία Ύδρα προτού μας καταπιεί όλους μαζί με το μέλλον. Κι όσο προσπαθούν οι καταλαδωμένοι να κρύψουν τις βρωμιές της κουζίνας τους, τόσο η πραγματικότητα τους κάνει ρόμπα. Κατά τα άλλα, το φιλμάκι του Γαβρά με τους κανίβαλους που γκρέμιζαν τον Παρθενώνα τους πείραξε τους γαμημένους σερβιτόρους των σκουπιδιών, γαμώ τα μούσια τους και γαμώ τον Αντονάι τους.
Για την ένοπλη τρομοκρατία και τα “επαναστατημένα” καθάρματα που πυροβολούν όχι τους δυνάστες αλλά όποιο ταλαίπωρο μπατσάκι βρούν μπροστά τους, έχω πεί την γνώμη μου. Είναι όλοι τους έμμισθα ή -ακόμα χειρότερα- άμισθα πρακτοράκια του διαρκούς κατεστημένου. Είναι ρουφιάνες της απολυταρχίας. Αλείφουν με βρωμο-βουτυράκι το ψωμί των δημοσιοκάφρων. Ενισχύουν με την ξεφωνημένη και άνανδρη "δράση" τους τις δομές του ολιγαρχικού καθεστώτος που ισχυρίζονται ότι πολεμούν και πνίγουν τα όποια ψήγματα ελευθερίας υπάρχουν ακόμα σε αυτό το κωλάδικο.

Η Μαύρη Φατρία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους εξεγερμένους αλλά και σε αυτούς που σκοπεύουν να εξεγερθούν, το απόλυτο όπλο για την ανατροπή του καθεστώτος. Δεν είναι πλέον ανάγκη οι πιτσιρικάδες αλλά και οι μεγαλύτεροι να μπλέκουν με καρφάκηδες και πράκτορες στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν υλικά και τεχνογνωσία βομβών. Και στο τέλος να τους κατηγορεί για τρομοκράτες το απόλυτο φασισταριό και οι κλεφτοαπατεώνες πολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ τους. Η λύση είναι φθηνή, ασφαλής και προσιτή σε όλους.


…Όχι πιά γκαζάκια, πυροσωλήνες και στρακαστρούκες.


…Όχι πέτρες και υλικά οικοδομών.


…Προπάντων όχι γιαούρτια και αυγά για να φτιάχνουν βελούδινη επιδερμίδα οι κλέφτες.


…Ούτε δυναμίτιδα, ούτε C4, ούτε νίτρα, ούτε μολότωφ.


…Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.Η βόμβα που θα φορεθεί πολύ στο άμεσο μέλλον είναι η βόμβα που δεν ανιχνεύεται από τα μηχανήματα, που φτιάχνεται επιτόπου, και είναι και οικολογική. Σωστά μαντέψατε. Το απόλυτο όπλο είναι αυτό που κάνει ντρίπλα στον Τρομονόμο των μεγαλομασόνων. Η βόμβα σκατού. Το μόνο που χρειάζεται για την κατασκευή της είναι άφθονο φαΐ στα βρωμιάρικα, μερικοί κώλοι και κάμποσοι κεσέδες του κιλού. Σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, ένα ειδικό σοκολατάκι αρκεί. Το εκρηκτικό μίγμα είναι θανατηφόρο όταν βγαίνει και είναι κάπως νερουλό.


Όπως συμβαίνει με όλες τις βόμβες, η μέγιστη ζημιά επιτυγχάνεται σε κλειστό χώρο. Όμως και σε ανοιχτό χώρο τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Για το μέγιστο ποσοστό επιτυχίας συνιστάται η οπτική επαφή με τον στόχο. Εάν η βολή είναι κοντινή, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Την στιγμή που ο στόχος μπαίνει στη θωρακισμένη λιμουζίνα για να φύγει, φανταστείτε τον κεσέ με τα τσερλόσκατα να κάνει πλάτς στην μισάνοιχτη πόρτα. Ο ξεφτιλόπουστας λούζεται στο άγιο σκατό (γιατί ο χέσας έχει πιεί και αγιασμό πριν), τα καθίσματα γίνονται μαντάρα και ο οδηγός τρώει κάτι πιτσιλιές στο σβέρκο και αγανακτεί οπότε μπορεί και να το καρφώσει το σκατάμαξο σε καμιά κολώνα πιο πέρα.


Άντε τώρα να ξεφύγει κάποιος από τους διώκτες του με το αμάξι τίγκα στο φρεσκοχεσμένο, ζέχνον σκατό. Πόσο μακριά θα πάει; Θα το παρατήσει δυό γωνίες πιο πέρα το τετράτροχο κι ας είναι και Ρόλς με χρυσά τασάκια. Σε λεωφορείο δεν πρόκειται να μπεί και τα ταξί δεν θα τον παίρνουν. Με περιπολικό θα γυρίσει στη βρωμοβίλα που έχει χτίσει με τα κλεμμένα ο παλιόπουστας. Και θα το σκεφτεί πολύ να ξαναβγεί από δαύτη. Κι αν θέλει κανείς να το τραβήξει, υπάρχει και ο όλμος σκατού. Η κατασκευή και η χρήση του είναι πανεύκολη. Βάζετε τον κεσέ σε ένα πανί, τον φέρνετε μερικές βόλτες στον αέρα και …πύρ ! Οι αυλές και τα μπαλκόνια του βρωμιάρη γεμίζουν με ευλογημένο σκατό του θεού.


Το ωραίο το άφησα για το τέλος : Δεν υπάρχει νομοθεσία για τις βόμβες σκατού. Το πολύ-πολύ να πάτε για “έργω εξύβριση”.


Σκεφτείτε να φάνε δυό-τρείς γερές σκατιές οι βρωμόπουστες στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αν θα έχουν το θάρρος να ξαναεμφανιστούν πουθενά. Με το που θα βλέπουν κεσέ, θα το βάζουν στα πόδια. Η πολιτική καριέρα τους έχει τελειώσει. Ο ψυχολογικός αντίκτυπος θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Αυτοί οι σκατάδες τρέμουν το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι. Το λούσιμο με σκατά τους ξεγυμνώνει και τους αφήνει έκθετους. Τους ξεφτιλίζει και τους αποδομεί. Ρωτήστε κάποιον που να έχει δουλέψει σε τρελοκομείο να σας πεί ποιο είναι το χειρότερο μαρτύριο.Μετά τους κουκουλοφόρους, τώρα θα επικηρυχθούν όλοι οι σαβουροφάγοι παχύσαρκοι και παχύσαρκες. Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τους. Οι άνθρωποι αυτοί –φαγωμένοι- αποτελούν κινητές γιάφκες και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα στρατολογηθούν από τρομοκρατικές ομάδες.Υποπρολετάριοι γερά ! Ο αγώνας ξεκινάει με ένα μεγαλοπρεπές χέσιμο.
Αφοδεύστε, γεμίστε κεσέδες και χτυπάτε τους τυράννους με το κατακάθι της ζωής.
Κανείς δεν θα βρεθεί να σας κατηγορήσει.

Ακόμα και οι μπάτσοι που τους φυλάνε θα χαμογελάσουν κρυφά.

4 σχόλια:

Βασιλης Αντ είπε...

Γεια σου Μαρκο
Τι θα ελεγες για αποξηραμενο σκατο στο φακελλο, αντι ψηφοδελτιου στις εκλογες μεθαυριο??????

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Τι αποξηραμένο, που από Δευτέρα θα πήξουμε στο φρέσκο...

+Πασοκoκατάχεσον+

axinosp είπε...

Σήμερα πήρα χαμπάρι οτι επέστρεψες,
παλιομαλάκα νομίζαμε ότι χάθηκες .Μην μας το ξανακάνεις αυτό. Άντε γιατί ο χειμώνας θα είναι βαρύς και κάτι πρέπει να διαβάζουμε γιατί ήδη μας την έχει βαρέσει με την clean νίκη του ΠΑΣΟΚ.Μετά το 50% αποχής στις Ευρωεκλογές πιστεύω ότι σαν λαός έχουμε κάποιο έστω αόριστο , μαύρο και άραχνο μέλλον . Το χιούμορ στο Ελληνα ιδίως με αυτούς που απείχαν στις Ευρωεκλογές ξανακτύπησε με το 20% από αυτούς να δίνουν τρελλή νίκη στο ΠΑΣΟΚ και για μια ακόμα φορά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να παίρνουν τα αρχίδια μου στις προβλέψεις τους . Νομίζουν οι μπαγλαμάδες ότι μεμιάς ότι όλοι πρασινήσαμε και το παίζουμε φούλ Γιωργάκη !! Τα λαμόγια της Εξουσίας την έχουν πάρει χαμπάρι τη δουλειά και ούτε φανφάρες ούτε μεγάλες δηλώσεις ούτε κίχ γενικά .Τους περιμένουμε στην γωνία γιατί στο τελικό που θα είναι δικός μας (!!)θα γίνει της πουτάνας και η πούτσα , όπως έχεις πεί, γάρ εγγύς !!

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Αγαπητοί φίλοι και μισητά λαμόγια,

Έχω επιστρέψει στο Νότο και η απόφασή μου αυτή είναι-εκτός απροόπτου- οριστική.

Όμως δεν είμαι εξόριστος (για την ώρα). Αραιά και για διάφορες δουλειές μου θα ξανα-επιστρέφω στην ταλαιπωρημένη γή των προγόνων.

Όταν έρθει η ώρα της πούτσας, θα τα πούμε...

+τσουτσούνισον+