Η χρονιά του πουτσαρά τίγρη

22  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  9009

Ντού στο κωλάδικο...

Τα αρπακτικά και οι ύαινες της διεθνούς συμμορίας έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται για το ραντεβού. Το πτώμα της χώρας μυρίζει άσχημα πιά.


Ο ασχετο-άσχετος πρωθυπουργός με το ευχολόγιο πρόγραμμά του από την μια εκλιπαρεί τους νταβατζήδες και τις βδέλες προσφέροντας γή, ύδωρ και πωπό και από την άλλη προσπαθεί να μπερδέψει τις μάζες για να γλιτώσει το φτύσιμο και τις φάπες τουλάχιστον το πρώτο διάστημα της πούτσας.


Όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα δανείστηκε πολλά λεφτά για πολλά χρόνια.


Όλοι συμφωνούμε επίσης ότι δεν τα πήραμε εμείς οι πολίτες της γ’ κατηγορίας.

Το ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων δεν μπήκε στις υποδομές της χώρας είναι φανερό. Κάποια έργα έγιναν, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όμως είναι τόσα λίγα μέσα στα 64 χρόνια δανεισμού που μόνο με άλλοθι μοιάζουν.


Τα λεφτά αυτά δεν μπήκαν ούτε στην οικονομία αυτού του αίσχους. Μερικά μοιράστηκαν σε στυλ χαρτοπόλεμου σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων αλλά μιλάμε για ψίχουλα. Ό,τι έδωσαν στον απλό πολίτη αυτοί οι εγκληματίες ειρήνης το έχουν πάρει πίσω στο δεκαπλάσιο με τον πληθωρισμό και τα έκτακτα χαράτσια τους.


Υπάρχει μία αρχή στην φύση: Τίποτα δεν χάνεται, τίποτα δεν εξαϋλώνεται.


Ειδικά το χρήμα.


Στην σημερινή εποχή όλα είναι καταγραμμένα ως την τελευταία δεκάρα. Δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα. Αν αυτός που κάνει τον έλεγχο είναι υπεράνω χρημάτων, θα βρει ως και την τελευταία δεκάρα που έχει σφηνώσει στον κώλο του ο κλέφτης.


Πού πήγαν τα λεφτά των δανείων είναι γνωστό.

1. Στις τσέπες πολιτικάντηδων και παρατρεχάμενων υπομπινέδων.

2. Στα σεντούκια ιθαγενών μεγαλοαπατεώνων που έκαναν αλλαξοκωλιάρικες μπίζνες με το άθλιο κράτος.

3. Στα ταμεία των εταιρειών του θανάτου, για άχρηστα αεροπλάνα, πλοία και άρματα.

4. Στα θησαυροφυλάκια των διεθνών μασονοτοκογλύφων ως τόκοι των τόκων.


Επί πολλά χρόνια ακούω φανφάρες για “νοικοκύρεμα” ,“κάθαρση” ,“εξυγίανση”, και λοιπές παπαριές.


Parole, Parole, Parole…


Δεν άκουσα ποτέ να μπεί κανένας φυλακή. (Με μόνη εξαίρεση εκείνο το πανεπιστημιακό παλτό με την φερράρι. Αλήθεια είναι ακόμα μέσα η ξεκούμπωτη ρομπίτσα ή τον αμόλησαν ήδη;)

Όχι μόνο δεν έχει μπεί κανένας πούστης φυλακή (πάνω από μήνα) για μεγαλοκατάχρηση, αλλά οι γραβατωμένοι κλέφτες επιμένουν ακόμα και τώρα με τα χρηματιστήρια να αρπάζουν τα λεφτά των υποπλουσίων κι όποιου άλλου κακομοίρη φάει την μούφα τους.


Η κλίκα του Ο-μπάμια κάνει τώρα το παγκόσμιο παιχνίδι. Το πακέτο “στερημένες μειονότητες” είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην πολιτική πουστιά. Για τα απόλυτα μπαζοσκατά είναι ο μαυράκος. Φάπες τρώει συνέχεια από τους σκοτεινούς, ψωλιές και κωλοδάχτυλα όπως το είχα προαναγγείλει δέκα φορές στην καταραμένη Μπαρμπουτιέρα.

…Ανοίγει πόρτες ως γκρουμάκι και κάνει υποκλίσεις.

…Γυαλίζει παπούτσια ως λουστράκος και παίρνει tips.

…Με την πετσέτα στο χέρι για να σκουπίζει τα χύσια, είναι έτοιμος να σκύψει όποτε πέφτει κάτω το σαπούνι.

…Yes, sir ! Αύξηση στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Συνέχιση αποκλεισμού της Κούβας. Προετοιμασία για την επίθεση στο Ιράν. Συνεχής ενίσχυση των τοκογλύφων απατεώνων με δημόσιο χρήμα. Μονοκρατορία της εβραϊκής κατσαρίδας με τα πατομπούκαλα στα παρασκήνια.


Πάρε και νομπέλ ειρήνης, πάρε και νομπέλ γλίτσας, πάρε και την πούτσα μου κωλόμαυρε που δεν ξέρεις πιά τι χρώμα έχει ο κώλος σου.

Είναι γεγονός: Ο σατανικός Μαύρος Οίκος δουλεύει καλύτερα από ό,τι δούλευε ως Λευκός με εκείνον τον ηλίθιο μπεκρή τον Μπούς.


Με τα δικά μας δεξιόστροφα σκατά δεν καταδέχομαι να ασχοληθώ. Πέντε χρόνια ρουφιάνευαν ο ένας τον άλλον οι αιώνιοι τραμπούκοι και όλοι μαζί λήστευαν και βίαζαν την διαλυμένη Ελλαδίτσα. Υπουργοί, νομάρχες, διευθυντάδες, σε όποια χώρα της ευρω-πεϊκής ένωσης να τα είχαν κάνει αυτά, θα σάπιζαν τώρα στην φυλακή. Συνέτριψαν όλα τα ρεκόρ Γκίνες σε σκάνδαλα, κλοπές και αλητείες, ξεπέρασαν και τις δικτατορίες της Αφρικής οι φιλελεύθερες γαλαζοτρυπίδες.

…Αλλάξτε χρώμα ρε στο βρωμοκόμμα σας, πάψτε να ξεφτιλίζετε το γαλάζιο και το λευκό, βάλτε το ανοιχτό σκατί που σας πάει κιόλας, ξεκωλιάρες δοσίλογες χριστιανολούγκρες !


Ούτε με τα σταλινικά γιδοπρόβατα και τα συγγενικά τους κατσίκια σκοπεύω να ασχοληθώ. Αυτοί βρίσκονται ακόμα στο 8947 και το μόνο που ψάχνουν είναι μια ευκαιρία να αποτελειώσουν την τότε καταστροφή επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ακριβώς εγκληματικές μαλακίες. Δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορική εξέλιξη πράγμα που αποδεικνύει ότι το μυαλό τους είναι σάπιο και επικίνδυνο για την ύπαρξη ολόκληρου του ανθρώπινου είδους.


Για τους χριστιανοφασίστες ισχύουν τα ίδια και χειρότερα με τις πυρσοφέρουσες αδελφούλες τους. Και μόνο η χρήση του όρου “ορθόδοξος” σε οποιαδήποτε φράση που έχει σχέση με την πολιτική με κάνει να ξερνάω το μεσημεριανό μου κρουτόν-αντίδωρο. Μπλιάχ!


Λοιπόν πασοκάκια, αριστερόστροφα προϊόντα του κώλου, παρακατιανές πρώην μυστακοφόρες και ξενέρωτες λούγκρες του Ο-μπάμια, κάντε μας τη χάρη και μη μας ζαλίζετε τ΄αρχίδια με τα μπαγιάτικα φλοκο-ψεματά σας. Αποτυχημένοι κολλεγιο-χέστες, λαμέ κουστουμο-πουκάμισα, άχρηστοι κληρονόμοι της συν-αλλαγής, διαβάστε εδώ μπάς και ανοίξουνε τα γκαβά σας και κλέψετε καμιά ιδέα, πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές κουράδες του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ.


…Ακούστε αδερφομάνες βουτυρομπεμπέδες πώς γίνεται η ειρηνική επανάσταση και η έξοδος από την όποια κρίση γιατί για την άλλη, την πραγματική επανάσταση, δεν έχετε ούτε θα αποκτήσετε ποτέ την παραμικρή ιδέα:


Αμέσως μετά τις εκλογές αντί να ψάχνει κανείς για άλλοθι σε νέα πρόσωπα, ντοκτορά και παπαριές ανακοινώσεις, αυτός που θέλει να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων προκηρύσσει δημοψήφισμα είκοσι –τουλάχιστον- σημείων.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ένα κατεβατό από ουσιαστικές ερωτήσεις που τις περισσότερες ο μέσος ψηφοφόρος δεν μπορεί να κατανοήσει, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι είναι μαλάκας και καλύτερα να μην πάει να ψηφίσει, χάρη θα κάνει στον εαυτό του και στους άλλους.

Σημαίνει συλλογική ευθύνη και άμεση λαϊκή εντολή για συγκεκριμένα μέτρα.

Σημαίνει αμείλικτη εφαρμογή του νόμου κατά παντός, ξεκινώντας από όλους τους τέως πρωθυπουργούς και τους χρηματοδότες τους.

Σημαίνει να φέρουν πίσω τα λεφτά αυτοί που τα έκλεψαν, αλλιώς να μπούνε μέσα τελεσίδικα και αμετάκλητα και να πάρουν σειρά για παλούκωμα.


Αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη δέσμη μέτρων.


Αντί γι αυτό, ή κάτι έστω πιο light, ο μιναροκεφτές κοιτάζει πως θα χαρατσώσει τις υγιείς επιχειρήσεις και τους πολίτες που έχουν αποταμιεύσεις αντί για χρέη. Ως τις 50.000 ευρώ συνολική κατάθεση δεν θα έπρεπε να πληρώνει κανείς πολίτης φόρο επί των τόκων. Αντίθετα το ίδιο το πορνοκράτος θα έπρεπε να επιδοτεί το επιτόκιο αυτού του είδους των καταθέσεων και να επιδιώκει να διατηρούνται και να αυξάνονται σε μακροπρόθεσμη βάση για να μπορεί να δανείζεται φτηνά το ίδιο. Κι η επιχείρηση που είναι συνεπής στις φορολογικές, ασφαλιστικές και άλλες υποχρεώσεις της θα έπρεπε να παίρνει έκτακτη επιστροφή φόρου και απαλλαγές και όχι να τιμωρείται με επιπλέον χαράτσι.


Η βρωμιά τους φαίνεται από το επίδομα ελεημοσύνης που αποφάσισαν. Τελικά το παίρνουν όλοι όσοι έχουν κι άλλα επιδόματα και οι μόνοι που δεν το δικαιούνται είναι οι άνεργοι που δεν παίρνουν από πουθενά. Ας το βάλουν στον κώλο τους κι αυτό.Είπαμε, οι κοτζαμπάσηδες είναι ακόμα στην εξουσία. Μόνο ο σουλτάνος έχει αλλάξει. Η δουλειά τους είναι να αποκοιμίζουν και να καταστρέφουν. Το παπαδαριό και την περιουσία του δεν τολμάει να τα αγγίξει κανένας. Ο θεός τους είναι ο μεγαλύτερος φοροφυγάς του πλανήτη.


Ο κύριος στόχος αυτής της γελοίας κυβέρνησης του γκαζόν είναι το μπλα-μπλά. Η δουλειά της είναι να προστατέψει και να επεκτείνει τα αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα στην περιοχή. Εθνοσκατολογική και κοινωνικομπινεδιάρικη παραμύθα στον κόσμο για να κοιμάται πολύ και στα κρυφά φούλ με το “οικολογικό” σχέδιο για το ναυάγιο του ρώσικου αγωγού. Για το ναυάγιο της χώρας δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ. Η πολλή δουλειά έχει γίνει από τον μακαρίτη τον παρλαπίπα παππού-μιναροκεφτέ, την φρυδάτη αδερφάρα, τους ξεκωλιάρηδες βασιλιάδες, τους ηλίθιους και επίορκους βλαχοκαραβανάδες του ‘67, τον σαβουρογάμη μπαμπά-μιναροκεφτέ, τον νάνο απόγονο του Σήμ, και από ένα σωρό άλλους λεχρίτες που πέρασαν από την καρέκλα της τσατσάς σε αυτό το μπουρδέλο…


Ποιος καλείται να πληρώσει το λογαριασμό είναι γνωστό: Ο αιώνιος μαλάκας.

Ο Georgie boy βάζει πλαφόν σε μισθούς και συντάξεις κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλυφοπούστηδων ενώ την ίδια στιγμή αφήνει ελεύθερες τις πολυεθνικές (στις οποίες μεγαλομέτοχοι είναι οι ίδιοι πούστηδες ) να πουλάνε τα προϊόντα τους ακριβότερα από ότι τα πουλάνε οπουδήποτε στο γαλαξία. Εδώ το μπουρδελοκράτος και οι πουλημένοι ξεκωλιάρηδες που το διοικούν δεν τολμάνε να ρίξουν ούτε εκατό ευρώ πρόστιμο. Οι μεγαλομπακάληδες και οι προμηθευτές τους έχουν πιεί το αίμα όλων μας με την ανοχή και την ενθάρρυνση του εκάστοτε πρωθυπουργόπουστα.


Βαρέθηκα να το λέω: Οι ξένοι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ γιατί οι μανάδες τους είναι μαλακισμένες αγάμητες και τους έχουν κάνει με μειωμένης νοημοσύνης μπεκρήδες και μαστούρηδες. Η Ελληνίδα Μάνα είναι από τις τελευταίες αξίες που έχουν μείνει όρθιες σε αυτόν τον ερημότοπο. Αλλά όχι για πολύ ακόμα.


Πώς από το μοντέλο 4Χ4 που δεν κόλλαγε πουθενά, μέσα σε λιγότερο από δυό γενιές φτάσαμε στην αραπίνα (3 πακέτα ντάβιντοφ ημερησίως), αλκόλα (τέσσερα ουίσκι στην καθισιά της με όσα σφηνάκια έρθουν), ανέραστη (τα τσιμπούκια στις τουαλέτες των κλάμπ και οι ξεπέτες με το παντρεμένο αφεντικό δεν μετράνε), μαστούρω (οι αδύνατες με κόκα και καθρέφτη και οι παχύσαρκες με σοκολάτα και πίτσα) υστερικιά ( στα δέκα λεπτά ο φυσιολογικός άνδρας έχει δραπετεύσει από το παράθυρο), μάνα-τζερ (κοιτάζει πως θα ξεπουλήσει τα ίδια της τα παιδιά στον πρώτο λιγδιάρη που παριστάνει τον πλούσιο) – αυτό ο κοινωνιολόγος του μέλλοντος θα κάτσει κάποια στιγμή να το αναλύσει. Για να μην κουράζεται πολύ ο παπάρας, του λέω ότι δύο είναι οι αιτίες: το βρωμο-χόλλυγουντ και η ειρήνη.


…Πού είναι η μάνα του Παυσανία, του Ακρίτα, του Κλέφτη του ’21 και η Ηπειρώτισσα του ‘40 που σκαρφάλωνε στα κατσάβραχα με το κασόνι τα πυρομαχικά στην πλάτη;


Μάλλον έχουνε πάρει τάιμ-άουτ.

Στα καπιταληστρικά μέσα “ενημέρωσης” πέφτει μπόλικο κλάμα για το ότι δεν θα παίρνουμε πλέον δάνεια. Ποιοι κλαίνε είναι φανερό. Αυτοί που τα μάσαγαν τόσα χρόνια πλακάκια με τις κυβερνήσεις των σκατάδων και τα υπαλληλάκια τους στα ίδια τα ΜΜΕ. Τέρμα τα δάνεια, τέρμα οι μάσες, τέρμα οι βίζιτες, τέρμα οι ξάπλες.


Εμείς οι υπόλοιποι κανονικότατα θα πρέπει να πανηγυρίζουμε που μας κόβουν το βερεσέ. “Τους” κόβουν είναι το σωστό. Γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε δεί ούτε δεκαράκι από αυτά τα περίφημα δάνεια. Το πρώτο βήμα για να ξεχρεώσεις είναι να πάψουν να σου δίνουν νέα δάνεια. Θα φάς ό,τι έχει μείνει και μετά θα στρώσεις τον κώλο σου κάτω και θα βγάλεις λεφτά να ζήσεις. Κι αν δεν έχεις λεφτά να ψωνίσεις να φάς, θα κάνεις ντού στο πιο κοντινό σουπερ-μάρκετ και θα το ρημάξεις. Όχι μόνο έχεις δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να το κάνεις. Υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου, στους προγόνους σου και απέναντι στην ιστορία να επιβιώσεις. Δηλαδή πολέμησαν και σκοτώθηκαν στις Θερμοπύλες, στο Μεσολόγγι και στα χιόνια της Β. Ηπείρου οι άλλοι για να μας πεθάνουν εμάς από την πείνα οι κατακτητές με τα γεμάτα ράφια; Και χωρίς να ρίξουμε ούτε σφαίρα;


…Αφήστε το, πουστάρες , δεν παίζει αυτό το σενάριο με τίποτα.


Δύο είναι τα ρεαλιστικά σενάρια:

…Το πολιτισμένο, όπου γίνεται διακανονισμός και πληρώνουμε τα έξτρα πανωτόκια με όσα ενδιάμεσα κλωτσίδια και μπουνίδια προκύψουν.

…Και αυτό της ζούγκλας, όπου ανοίγουν τα ασκιά του Θεού των Ανέμων (Kamikaze στα ιαπωνικά ο Θεϊκός Άνεμος, όπου καμία ομοιότητα δεν είναι τυχαία) και το τέλος της ταινίας παραμένει ανοιχτό.

Μεταξύ μας προτιμώ το δεύτερο. Μ’ αρέσει η φωτιά και τα τσεκούρια πωλούνται ακόμα ελεύθερα στα μαγαζιά με τα εργαλεία. Και τα τύμπανα μια χαρά είναι όταν ηχούν την νύχτα. Και έχει ασύγκριτα περισσότερο ενδιαφέρον από ιστορικής πλευράς. Μόλις τελειώσει το τάιμ-άουτ, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Πόσο θα δίνουν άραγε οι μπούκηδες την χρεωκοπημένη Ελλάδα απέναντι στο δαιμονικό παγκόσμιο σύστημα;


Ο διαχρονικός εχθρός δεν είναι οι τοκογλύφοι και τα ξεφτιλισμένα πρακτοράκια τους, αλλά ο διχασμός. Και λυντσάρισμα θέλουν αυτοί που τον προωθούν. Ενωμένους δεν μπορεί να μας αγγίξει κανένας. Τους έχουμε για πλάκα. Εδώ το Αφγανιστάν αντιστέκεται πενήντα χρόνια κόντρα σε ολόκληρο τον βρωμοπλανήτη και την δήθεν “ανώτερη” τεχνολογία του. Αν υπάρχουν ακόμα τρία-τέσσερα ελεύθερα έθνη σε αυτόν τον κωλόκοσμο, το ένα είναι αυτό.


Και μην ακούσω πάλι ότι δεν παράγουμε τίποτα. Στις καριόλες είμαστε πρώτοι στον κόσμο χάρη στα πορνο-ΜΜΕ. Πέντε χρονών η Ελληνίδα έχει μάθει να τα μασάει από τέσσερις άντρες το λιγότερο ( 2 παππούδες , τον πατέρα και ένα θείο). Η Ελλάδα έχει πολλά προσόντα να γίνει ο σεξοπαράδεισος της Ευρώπης. Έχει ωραίες γυναίκες, ωραία αγόρια, ωραίους γκέι, ωραίες θάλασσες, ωραίο καιρό, εύκαμπτες συνειδήσεις, ακόμα και η κρατούσα θρησκεία το έχει πιάσει το νόημα. Τα λεφτά και το σέξ είναι ευλογημένα από τον Κύριο. Η ορθοδοξία είναι το καταφύγιο του κάθε κατατρεγμένου γκέι, που λέει και ο Τζιμάκος. Σε ποια άλλη περίπτωση θα έβρισκε γκόμενο ένας κακάσχημος και κακοντυμένος μουσάτος; Με λίγη σωστή διαφήμιση το σπέρμα και το συνάλλαγμα θα ρεύσει άφθονο.


Γιατί δηλαδή της Ρωσίας της έπεσε η μούρη που για είκοσι χρόνια εφοδίαζε με βίζιτες όλη την υφήλιο; Για άντε να γαμήσεις Ρωσίδα τώρα. Η ίδια που γαμούσες με ένα ιερό χιλιάρικο (3 ξεκωλιασμένα ευρώ !!!) στα είκοσί της, τώρα στα 40 της ζητάει 140 ευρώ ( ενώ η κόρη της –μπορεί και “μας”- που είναι είκοσι, ζητάει 200 ακατέβατα). 68 ολόκληρα ιερά χιλιάρικα και κάτι ιερά ψιλά. Μόνο και μόνο για να βάλεις μερικά λεπτά τον πούτσο σου σε μια τρύπα. Αυτό κι αν είναι πληθωρισμός και αισχροκέρδεια.


Άμα φτηνύνει το μουνί θα πέσουν αμέσως και οι πωλήσεις/εισαγωγές ειδών πολυτελείας. Αυτών των μαλακισμένων σκατών που αγοράζουν τα ζώα για να αποκτήσουν “ίματζ” μπάς και γαμήσουν καμιά τελειωμένη μπεκρού στα ιν κωλάδικα. Διπλό το κέρδος για την οικονομία: Και γαμείς στο σπίτι σου και δεν χαλάς βενζίνη. Άσε το σεξοτουριστικό συνάλλαγμα που θα μείνει στον τόπο. Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Μολδαβία, Τσεχία, Ουγγαρία, Λετονία, Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Κούβα, Τζαμάικα, Μεξικό, Βραζιλία, Βενεζουέλα και ένα κάρο άλλες οικονομιούλες από εμάς περιμένουν να κλείσουν τις τρύπες τους. Θα κόψουν φλέβα όλοι αυτοί οι λιγδοτάμπαροι πορνοβοσκοί.


Η τρύπα είναι το πιο πιασάρικο προϊόν. Η ευρωπαϊκή τρύπα είναι στην κορυφή της ζήτησης. Εδώ κάτι αμόρφωτες μαϊμούδες στην Ταϊλάνδη, στις Φιλιππίνες και στην Κίνα παντελονιάζουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο με ποιότητα μουνιού κάτω από το μηδέν.


Όπως βλέπετε όλα είναι φούμαρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πεινάσει κανένας…


…Όσο για την εκδίωξή μας από το πουστο-ευρώ, σοβαρό ανέκδοτο βρήκαν να πούν. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Ξανά δραχμή και ξερό σπαρτιάτικο ψωμί. Με κυβέρνηση πολιτών, όχι πολιτικάντηδων. Με διαγραφή χρεών και ξεκίνημα από το μηδέν. Ήδη τα έχουν πληρωθεί στο δεκαπλάσιο οι λουγκρόπουστες τα πανωτόκια τους τόσες δεκαετίες οικονομικής κατοχής. Θα έχει πλάκα η φάση. Μόνο που μπλοφάρουν οι σκοτεινοί γιατί σε αυτή την περίπτωση θα καταρρεύσουν ως ντόμινο όλες οι αποικιοκρατικές οικονομίες και το ξέρουν.


Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η ανεξαρτησία είναι εύκολη. Ίσα-ίσα, έχει ζόρι.


Θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ και ΜΥΑΛΟ.


Όποιος έχει συνηθίσει στην ζωή του συβαρίτη και δεν αντέχει τις κακουχίες καλά κάνει και φοβάται. Μόνο που δεν κινδυνεύει από τους τοκογλύφους αλλά από την πούτσα των θυμάτων τους.


Η τελευταία γραμμή άμυνας, οι πολίτες κάθε ηλικίας, ετοιμάζεται, όπως συνέβαινε τα αρχαία χρόνια. Το συλλογικό υποσυνείδητο έχει αρχίσει να λειτουργεί.


Φτιάξτε ποπ-κόρν σκατόπουστες και φροντίστε το ίντερνετ στον κινητό ρουφιάνο σας να δουλεύει άψογα.


Μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε επειγόντως…


Την περιουσία σας ενδέχεται να την σώσετε, για τις ζωές σας, δεν είμαι και τόσο σίγουρος…

5 σχόλια:

Swear είπε...

Έχω πέσει χάμω και σπαρταράω με τα σχόλια της επικαιρότητας, στη δεξιά στήλη.

Τα σέβη μου.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

H επικαιρότητα είναι από μόνη της σπαρταριστή...

Κάποιο ελληνοπαιδάκι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί ζήτησε από τον Αι-Μπίλι να κάνει τον Γκούφυ πρωθυπουργό και η ευχή του πραγματοποιήθηκε...

+εσώχεσον+

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η ώρα να μάθετε αλβανικά
Ο μετανάστης δεν είναι εχθρός - Emigranti nuk është armik

Θα το διδάσκει η Φάλεια στα διαπολιτισμικά σχολεία και θα το λένε τα παιδια αντι προσευχής.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Ας αφήσουμε ήσυχα τα πόδια και ας ασχοληθούμε πρώτα με το κοπάνημα του κεφαλιού. Διαφορετικά η μάχη θα έχει χαθεί πριν ακόμα αρχίσει...


Ό,τι και να λένε τα παιδιά αντί προσευχής, το προτιμώ...

Μιχάλης Λιάκος είπε...

Ελληνίδα μάνα; Τι τσουνάμι και παπαριές!! Μάρκο αν υποπτευθώ ότι είσαι μαμάκιας,θα γίνω οπαδός της Μακάμπι Τελ Αβίβ! Μόνο γι'αυτό,όχι γιατί σας φυστίκωσε πέρσι στα προκριματικά του Europa League...