Μπουρζουαζία ή θάνατος: το ύστατο δίλημμα του ευρωσκουπιδιάρη

4  ΜΑΡΤΙΟΥ  9010

Δυστυχώς και ευτυχώς έχω το προνόμιο να ζω στο εξωτερικό 6 μήνες τον χρόνο.

…Και λέω “δυστυχώς” γιατί αναλώνω τον χρόνο μου και την –λιγοστή- καλή μου διάθεση προσπαθώντας να υπερασπίσω κάποιους. Όχι βέβαια τους απατεώνες και την άρχουσα συμμορία τους αλλά τον εργαζόμενο (πολλές φορές και σε δυό δουλειές) μέσο ταλαίπωρο συμπολίτη μου που ζει στο ρουφιανιστάν. Αυτόν που σηκώνει στις πλάτες του οικογένεια, πατρίδα, κράτος και πολιτισμό. Αυτόν που πληρώνει τους φόρους του ως την τελευταία δεκάρα και δεν μπορεί να κρύψει τίποτα. Αυτόν που ληστεύεται και χαρατσώνεται καθημερινά από την μαφία που κυβερνάει αυτό το μπουρδέλο. Αυτόν που βαφτίζουν με το έτσι θέλω και του φορτώνουν ανύπαρκτες αμαρτίες χωρίς να τον ρωτήσουν. Αυτόν που βρίζουν και ξεφτιλίζουν καθημερινά οι μπεκρήδες και αιμομίκτες ευρωκουφάλες. Αυτόν που μόλις βγεί για καφέ (η φτηνότερη διασκέδαση στον πλανήτη) κάποιοι κουραδόψυχοι τον δείχνουν με το δάχτυλο ότι έχει λεφτά και χαλάει και ότι πρέπει να τον χαρατσώσουν κι άλλο.


…Και λέω “ευτυχώς” γιατί μπορώ και βλέπω τα πράγματα από κάποια απόσταση και αμφίπλευρα και γιατί έχω άμεση εμπειρία για τις απόψεις της παγκόσμιας “κοινής γνώμης”, αυτών των κατά πλειοψηφία ζώων που παριστάνουν τους πολιτισμένους. Χοντρά το λέω ότι δεν συμμετέχω στη σκατοπροπαγάνδα που άνοιξαν κάποιοι πονηροί εναντίον των Γερμανών για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Αυτά που λέω τώρα για τα ξεκωλιάρικα ρομποτάκια του Βερολίνου τα έλεγα και πριν ένα και πριν δύο και πριν δέκα χρόνια και θα τα λέω ώσπου να γίνουν άνθρωποι. Όμως το χοντρομούσκαρο με τον δικτάτορα παππού, αυτός ο τραμπούκος υποναύαρχος του αστροστόλου των Κλίνγκον, ο σκατάς με τα εκατονπενήντα κιλά ξύγκι που βγήκε πάλι και άρχισε να ξεφουρνίζει τα μπαγιάτικα ψέματά του δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει. Μόνο να κλάνει δικαιούται για να ανακουφιστεί από το πολύ μπελούγκα που έχει σαβουρώσει.

…Ποιος διοικεί τη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια ρε χοντρογούρουνο; Έχεις αρχίδια να βγείς και να μας πείς, μια και τα ξέρεις όλα;

Γιατί τόσα χρόνια δεν κάνατε αγωγή για αποζημιώσεις στους Νεοναζήδες ρε καθήκια, όταν ήσαστε κυβέρνηση; Και γιατί δεν την καταθέτετε έστω και τώρα ρε κουρελομπινέδες;

Όμως τα βρωμο-λεφτά της Ζήμενς και των άλλων κωλομπαράδων ήταν γλυκά, ε, ρε παλιόπουστες; Τα τσεπώσατε κι εσείς βαθιά όπως έκαναν μια ζωή οι γαλαζόφρονες και δεν τρέχει τίποτα. Η ζωή συνεχίζεται για τα μαλακισμένα γίδια που πληρώνουν φόρους.

Κι εσείς ρε ζώα που τους υποστηρίζετε δεν καταλαβαίνετε ότι σας πιάνουν μαλάκες μια ζωή; Σε πόσες εκλογές ακόμα πρέπει να πάτε να ψηφίσετε ώσπου να καταλάβετε ότι όλοι είναι συνεταιράκια;

Αλήτες του Πλαστόκ διαλύσατε τα πάντα και τώρα με τον τζούνιορ κεφτέ αρχηγό παριστάνετε τις όσιες παρθένες! Γαμημένη συμμορία των απατεώνων, έρχεται το τέλος σας ! Και το δικό σας και των άλλων της γαλάζιας πουστιάς αλλά και των αιώνιων νταβατζήδων με τα ράσα που λύνουν και δένουν σε όλα τα σκατο-ταμπλώ !


Βγήκε ο άλλος ο ξένος πάνω στην κουβέντα και μου είπε “Να πάτε να φέρετε τα λεφτά μας!” Και υποτίθεται ότι μορφωτικά ήταν δύο σκαλοπάτια πάνω από τους υπόλοιπους της φάρας του. Φανταστείτε τι γίνεται όσο κατεβαίνεις επίπεδο. Τι να του πείς του ευρωΜαλάκα; Ότι τρώει τα σκουπίδια που του πετάνε τα ΜΜΕ του; Ότι δεν έχει απολύτως καμία ιδέα από οικονομία, από ελληνική πραγματικότητα, από ευρωπαϊκή πολιτική, ή από την παγκοσμιοποιημένη ληστεία; Ότι τα γαμημένα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ό,τι νομίζει το φτωχό ρατσιστικό μυαλό του; Ότι πειρατές, αποικιοκράτες και τοκογλύφοι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και τον πάνε όπου γουστάρουν με την πληρωμένη προπαγάνδα τους;


Αλλά κι από την άλλη, δίκιο έχει αν αφήσει το δάσος και κοιτάξει κανείς μόνο το παλιόδεντρο που λέγεται Greece. Ζούμε σε μια εντελώς διεφθαρμένη χώρα με τους πιο άθλιους πολιτικούς ηγέτες του πλανήτη. Καθόμαστε και τους κοιτάμε και όχι μόνο αυτό, τους ψηφίζουμε κιόλας και τους υποστηρίζουμε, αντί να τους χτυπάμε όπου τους πετυχαίνουμε. Αντί να τους πετάμε σκατά στη μέση του δρόμου. Να μη μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι ξεκωλιασμένοι προδότες. Άρα τα ίδια είμαστε κι εμείς. Συνένοχοι, βρωμιάρηδες και διεφθαρμένοι στην πλειοψηφία μας. Το ότι μια μειοψηφία διοικεί αυτή τη χώρα και την έχει καταντήσει έτσι, είναι μεγάλο παραμύθι.


Καλά κάνουν οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί και οι Άγγλοι που μας φτύνουν. Για φτύσιμο είμαστε. Μικροαπατεώνες, φτωχομπινέδες, παπατζήδες της κακιάς ώρας είμαστε. Γαμήσι θέλουμε και τα πρώτα μέτρα του καθυστερημένου διανοητικά πρωθυπουργού είναι απλό κωλοδάχτυλο. Όσο μπαίνει το νύχι. Αν κάποιοι το πέρασαν για πούτσα, έκαναν λάθος και θα πονέσουν πολύ στη συνέχεια. Ο Πουρολάνος ανακάλυψε ότι χρωστάμε ακόμα και στα ξένα ΜΜΕ από τις τουριστικές καμπάνιες προηγούμενων ετών και τους ζήτησε συγνώμη. Και νομίζει ότι με ένα κωλο-συγνώμη θα του ξαναδώσουν πίστωση του μαλάκα. Go ahead motherfucker, tell the fuckin’ truth! And suck a few dicks more, you bitch! Έτσι εξηγείται ο “ανθελληνισμός” των ξένων μήντια. Απλήρωτους τους έχουν, μια ζωή στο τζάμπα και στο φέσι και έχουν και απαιτήσεις αποπάνω οι χατζηαβάτηδες…



Προσωπικά και πριν κάμποσα χρόνια ήμουν ένας από τους υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάντα με κάποιο σκεπτικισμό, αλλά υποστηρικτής. Όμως άλλη Ευρώπη είχα στο μυαλό μου. Ζώντας τότε στο τριτοκοσμικό περιβάλλον του χριστιανομπουρδέλου είχα μια επιπλέον ελπίδα, να δώ επιτέλους λίγο πολιτισμό και λίγη ανοχή σε αυτό το κωλάδικο. Ομολογώ ότι περίμενα κάποια απόκλιση, όμως ποτέ δεν είχα φανταστεί αυτό το μισαλλόδοξο δαιμονικό τέρας που βιώνουμε τώρα. Μια συμμορία ισχυρών κρατών να ληστεύει και να γαμάει τα φτωχότερα λαδώνοντας ατιμώρητα τους ηγέτες τους. Και συμμορίες εκατομμυριούχων πολιτικάντηδων να φτιάχνουν μαφιόζικες οργανώσεις στις φτωχές χώρες τους και να ληστεύουν και να γαμάνε τους εργαζόμενους πολίτες έχοντας εξασφαλίσει την ατιμωρησία από την εγκληματική υπερδομή που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα συμβαίνει και στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία, στην Ιταλία. Η υπερχρέωση, το κλέψιμο και ο κοινωνικός αυνανισμός ανθούν παντού όμως οι Έλληνες είμαστε ακόμα στον πάτο της κλίμακας όσον αφορά τα ιδιωτικά χρέη. Κι ας μας βρίζουν όλοι αυτοί οι Φαρισαιόπουστες που χρωστάνε και τις κωλοτρυπίδες τους στους τοκογλύφους.



Το πρόβλημα είναι ότι ο ευρωκαρκίνος δεν παίρνει πια γιατρειά. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με αυτό το φασιστικό φρούριο των τοκογλύφων είναι να το κατεδαφίσουμε άμεσα! Ό,τι κόστος και να έχει! Γιατί σε μερικά χρόνια η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.


Όπως και με την υπόθεση του Ιράκ που όλοι εδώ στο εξωτερικό πίστευαν ότι είχε πυρηνικά όπλα και μόνο οι Έλληνες δεν το πίστευαν, έτσι και με την οικονομική υποδούλωση. Όλοι οι άλλοι εδώ στο εξωτερικό νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι. Και ότι έχουν λεφτά. Αυτά που οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες τους κλέβουν από τις χώρες του Νότου και από τον τρίτο κόσμο. Αυτά που σηκώνουν οι ίδιοι από την πιστωτική τους κάρτα. Εμείς στην Ελλάδα το καταλάβαμε πρώτοι ότι είμαστε αλυσοδεμένοι.



Άσχετα με το τι κάνουν οι άλλοι, εμείς αν θέλουμε να επιζήσουμε ως έθνος πρέπει να κάνουμε επείγουσα στάση πληρωμών και επανεξέταση του χρέους από την αρχή. Να πληρώσουμε αυτά που τους χρωστάμε και μετά να τους στείλουμε στο διάολο. Να βγάλουμε την πέτρα μας από τα θεμέλια και να κάνουμε στην άκρη να μη μας πάρουν οι τόνοι με τα χαλάσματα που θα σωριαστούν με τρομερό πάταγο. Όταν βγούμε έξω από αυτό το τοκογλυφικό στρατόπεδο εξόντωσης, θα ακολουθήσει η Αγγλία, μετά η Ιρλανδία, οι Σκανδιναβοί και τέλος οι νότιοι και οι Βαλκάνιοι. Ο κόσμος παντού έχει αγανακτήσει με την ευρωληστεία, την ευρωδιαπλοκή και την εισβολή των πεινασμένων σκλάβων που γαμάνε τα μεροκάματα και τις συντάξεις. Μόνο η σπίθα χρειάζεται για πάρει φωτιά ο δυναμίτης.



Να πάνε να γαμηθούν οι τοκογλύφοι και το μασονονόμισμά τους και το φασιστικό ευρωκράτος τους! Έξω από το Νταχάου ΤΩΡΑ ! Με αυτή την κυβέρνηση των προδοτών αν μείνουμε μέσα στην Ε.Ε. , σε δύο χρόνια από σήμερα θα χρωστάμε 500 δις, η Θράκη θα γίνει Κόσοβο και θα βρεθούμε μπροστά σε εμφύλιο πόλεμο ενώ η Τουρκία θα καραδοκεί ν’ αρπάξει ό,τι μπορέσει.




Το δίλημμα “μπουρζουαζία ή θάνατος” που μας επέβαλλαν κάποιοι πονηροί δεν είναι καθόλου δίλημμα. Δυστυχώς φιλαράκια με το να τα σπάει κανείς στα μπουζούκια δεν ανεβαίνει κοινωνικά. Από φτωχός σκουπιδιάρης έγινε πλούσιος σκουπιδοντενεκές και είναι καταδικασμένος να ξαναγίνει άφραγκος σκατέμπορας. Ο φτωχομπινές δεν γίνεται πλούσιος μπινές με το μαγικό ραβδάκι. Η καταγωγή του είναι εμφανής όσα εκατομμύρια και αν κλέψει. Ο αμόρφωτος δεν γίνεται μορφωμένος οδηγώντας Μερσέντες. Ο φτήνιας και ο άξεστος δεν γίνονται κυριλέ φορώντας Αρμάνι. Ο παλιάνθρωπος που έχει πετάξει τους γονείς του στον οχετό, δεν γίνεται άγιος πηγαίνοντας στην εκκλησία. Ούτε τα χρέη πληρώνονται από μόνα τους. Όλα είναι μια παπάτζα ψευτοχλιδής που η φούσκα της έσκασε άσχημα.


Όμως αυτό το ευρωπαϊκό μπουρδέλο ποτέ δεν υποστήριξε την ισότητα των πολιτών ή των εθνοτήτων. Κάποιους τους προόριζε εξαρχής για ευρωσκουπιδιάρηδες. Το παιχνίδι ήταν στημένο για να μαδηθούν οι πτωχοί, πλην διεφθαρμένοι. Η Γερμανία έδινε και δίνει δάνεια στις ελληνικές τράπεζες για τα οποία εγγυάται το ελληνικό δημόσιο. Με τα λεφτά αυτά οι ελληνικές τράπεζες επεκτάθηκαν στην Πολωνία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία. Τα δάνεια που έδωσαν σε όλες αυτές τις μπουρδελο-οικονομίες, οι ντόπιοι τα ξόδεψαν κυρίως σε γερμανικά καταναλωτικά προϊόντα, αυτοκίνητα, ηλεκ. συσκευές, τρόφιμα. Και τώρα επιχειρήσεις και ιδιώτες έχουν κάνει στάση πληρωμών. Και το χρέος τους το επωμίζονται οι ελληνικές τράπεζες και αυτομάτως όλα φορτώνονται στο ελληνικό δημόσιο που έδωσε τις εγγυήσεις. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.



Τώρα ήρθε η ώρα της πούτσας. Αλλά ακόμα κι έτσι υπάρχει επιλογή. Από το να κάνουμε πίπες και να καταπίνουμε χύσια στα ευρωπορνεία, καλύτερα μόνοι μας στο χωριό μας με την πρωτογενή οικονομία κι ό,τι πιάσουμε από τουρισμό και ναυτιλία σε αυτή την φάση. Άμα περάσει η πρώτη μπόρα, θα το παλέψουμε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όμως χρειάζεται δουλειά. Όχι άσκοπες κουβέντες και επιχειρήματα του κώλου για να περνάει η ώρα. Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε. Πληρώνουμε αυτά που χρωστάμε αλλά ούτε δεκάρα από πανωτόκια. Όμως πριν από την δουλειά υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε:


Και αυτό είναι το ξεκαθάρισμα του μαγαζιού. Ο πολίτης θα προσφέρει από μόνος του δέκα φορές περισσότερα όταν ξέρει ότι δεν τον κοροϊδεύουν και οι κλέφτες θα γίνουν τίμιες κοτούλες όταν καταλάβουν ότι υπάρχει τιμωρία. Αν δεν γίνει ξεκαθάρισμα τώρα όλες οι μελλοντικές θυσίες και οι προσπάθειες θα είναι μάταιες.

Η συνταγή είναι απλή και έχει ως εξής:

100 άτομα από την κορυφή της συμμορίας πρέπει να αποκεφαλιστούν άμεσα.

1.000 πρέπει να πάνε φυλακή τουλάχιστον για τα επόμενα 10-20 χρόνια.

10.000 πρέπει να καταδικαστούν με αναστολή.

100.000 πρέπει να υποστούν δήμευση περιουσίας.


Οι αρχαίοι Ρωμαίοι το έλεγαν “δεκατισμό” και το εφάρμοζαν στις λεγεώνες που είχαν στασιάσει. Σκότωναν έναν στους δέκα στην τύχη. Πίστευαν στον νόμο και στην αμείλικτη εφαρμογή του. Dura lex, sed lex. Γι αυτό και κράτησαν στρατιωτικά και πολιτικά τόσα πολλά χρόνια.



Η άλλη επιλογή είναι ο θάνατος. Και αυτός που μας ετοιμάζουν οι σκοτεινοί μασονοδαίμονες των τραπεζών είναι άθλιος και ατιμωτικός. Μετά από 20 χρόνια ΔΝΤ η Αργεντινή είναι χειρότερα από ό,τι ήταν πριν. Και το Μεξικό έχει γίνει ένα απέραντο τρελοκομείο όπου ο ένας σκοτώνει τον άλλο.



Είναι δικαίωμα του καθενός να διαλέξει πως θα πεθάνει.



Οι ιθύνοντες αυτού του αίσχους ας βάλουν θηλιά στο λαιμό τους και ας κρεμαστούν τώρα.



Όταν μετά την εθνική καταστροφή ξεσπάσει η βία, τους εγγυώμαι ότι θα βασανιστούν χωρίς έλεος προτού παραδώσουν την βρωμοψυχή τους.

17 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

...Way to go, kerkis !

Απορώ πού δεν σε έχουν κατεβάσει ακόμα !!!


+θεμελιοροκάνισον+

Ανώνυμος είπε...

Ifo: Σχεδόν απίθανο να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου Ifo, σύμφωνα με την εφημερίδα Boersen-Zeitung.

«Η παραμονή της Ελλάδας είναι σχεδόν απίθανη», φέρεται να δήλωσε ο Sinn από τη Φρανκφούρτη. «Οποιαδήποτε προσπάθεια σταθεροποίησης της Ελλάδας δεν έχει ελπίδα. Είναι ένας απύθμενος λάκκος.»

Σύμφωνα με τον Sinn, "υπάρχουν μόνο δύο επιλογές για να βγει η Ελλάδα από τη μιζέρια της". Σύμφωνα με την πρώτη, που είναι και θεσμικά αδύνατη, θα πρέπει τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης να χαρίζουν στην Ελλάδα τα 30 δισ. ευρώ που χρειάζεται ετησίως.

Η δεύτερη επιλογή θα ήταν μια «πραγματική» υποτίμηση στην Ευρωζώνη για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας—που σημαίνει μείωση τιμών και μισθών, αφού η χώρα δεν έχει το δικό της ανεξάρτητο νόμισμα. Ωστόσο, αυτό θα προκαλούσε κοινωνική αναταραχή.

«Η μόνη λύση είναι να αποχωρήσει από τη νομισματική ένωση», φέρεται να δήλωσε ο Sinn.

kapetan marko etoimasou !!!!

armatolos

Ανώνυμος είπε...

«Η μόνη λύση είναι να αποχωρήσει από τη νομισματική ένωση», φέρεται να δήλωσε ο Sinn.


Θα έχουμε κλάματα!!!

Άντε να δούμε, πότε θα γίνει το μπαμ.

Παρεπιπτόντως, μήπως η Εκάλη θέλει ένα ρετουσαρισματάκι;

+Ασμοδαίος+

Πι.Εσ. I will be back soon, δεν προλαβαίνω τώρα

Βασιλης Αντ είπε...

Σου εκανα προληπτικη ......λογοκρισια Μαρκο.....
Ειναι και το κλιμα των ημερων......δεν τους πολυεπαιρνε να το κατεβασουν.....

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να αγοράσω μια αξιοπρεπή katana, όμως έχω στην αποθήκη ένα σκουριασμένο χατζάρι.

Θα το τρίψω μέσα στην κοπριά του γείτονα.

Αν δεν πεθάνουν από τη λεπίδα, θα πάνε σίγουρα από τέτανο.


Ασμοδαίε όλο το οικοδόμημα θέλει ρετουσάρισμα, κάτι μήνες μένουν ακόμα, έρχεται η ώρα τους...


Βασίλη να σαι καλά, με κάνεις και γελάω... Τι λογοκρισία ήταν αυτή που έκανες ρε φίλε... Σου ξέφυγαν κανά 3 "μαλάκας", 2 "γαμάνε", 2 "ξεκωλιάρηδες", και κάτι ψιλά.

Δεν χρειάζεται καν να στείλεις βιογραφικό. Προσλαμβάνεσαι ως επίσημος λογοκριτής της Μαύρης Φατρίας...

Υ.Γ. Και μια και ασχολούνται όλοι οι χρεωκοπημένοι σαλιάρηδες με το dvd της καπότας, πάρτε και μια πληροφορία από πρώτο χέρι: Κάμποσοι γνωστοί μου την έχουν πηδήξει σε βίζιτα. 500 - 1.000 ανάλογα με το πουτσο-μενού. Είναι σκέτη απάτη, πεταμένα λεφτά, δεν αντέχεται ούτε 3 λεπτά η καριόλα. Εγώ θα πλήρωνα μόνο για να την δείρω με κανένα από τα μαστίγια του θείου μου...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ general Lee

Thanks...

Να τους πείς στο defence.net ότι οι στατιστικές και τα στοιχεία είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πει κανείς ψέματα. Ας μας πουν γιατί αυξήθηκε τόσο πολύ το χρέος από το 2003 και μετά. Ποιός τα μάτσωσε με τους ολυμπιακούς πορνοαγώνες της ντόπας και με τις υπόλοιπες βρωμιές. Ευτυχώς όλα είναι καταγραμμένα. Κι όσα δεν είναι, θα καταγραφούν κατά την διάρκεια της ανάκρισης. Υπάρχει αρκετό χρήμα στη χώρα για να πληρωθεί το πραγματικό δημόσιο χρέος. Όμως κανείς ευρωκοπρόφιλος δεν μιλάει για δημεύσεις περιουσιών των υπευθύνων ή έστω για τιμωρία τους. Μόνο για σκύψιμο στους ευρωγαμιάδες και για περισσότερα τσιμπούκια.

Να τους θυμίσω ότι πριν μας επιτεθούν οι Ιταλοί το 1940 υπήρχαν πολλοί -ακόμα και στις τάξεις του στρατού που μίλαγαν για άνευ όρων αποδοχή των ιταλικών απαιτήσεων- πριν καν αυτές διατυπωθούν!!! Τέτοιους θέλουμε !!!

Ας κάνει ο καθένας ό,τι του υπαγορεύει η συνείδησή του. Υπάρχουν και τα βουνά που κατοικούν οι Θεοί, όμως αυτή τη φορά η μάχη θα δοθεί μέσα στις πόλεις.

Ή κάντε reset στις μαλακίες που σας διδάσκουν τόσα χρόνια ή διαλέξτε πλευρά. Στο παγκοσμιοποιημένο μπουρδέλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο

Κατ' αρχήν εξώ από το Νταχάου τώρα!

Κατά δεύτερον ο λαός ξυπνάει (ακόμα και στο defencenet).

Τα κείμενα αυτά θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία και από αυτή την οπτική, θεωρώ ότι πρέπει να ποστάρονται ανεξέλεγκτα ως τη δημιουργία κρίσιμης μάζας. Μετά το λόγο έχουν οι πράξεις...


Πέρνα μια βόλτα να καταθέσεις τον οβολό σου...

+Γερμανοευνούχισον+

Με φιλικούς χαιρετισμούς

General Lee

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι φίλατε Μάρκο δεν μπορεί να κερδιθεί μόνο με κατάνα (αυτό θα χρειαστεί στα προσωπικά τρυφερά τετ α τετ).Το ματσάκι έχει και αλλαγές από τον ΄συμπαντικό πάγκο΄ . Συνέχιζε τα μπινελίκια να ξεχαρμανιάζουμε.

axinosp είπε...

Κούγκι!
....Μετά τις 16 Μαρτίου η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να ξανατεστάρει τις αγορές, ελπίζοντας να επιτύχει καλύτερες συνθήκες δανεισμού. Αν δεν τις εξασφαλίσει και ούτε τότε λάβει τη βοήθεια των μικροηγετίσκων της Ευρώπης, θα έχει κάθε ηθικό δικαίωμα να κάνει την Ελλάδα Κούγκι, παίρνοντας μαζί της το ευρώ και την προκοπή του.
http://axinosp.blogspot.com/2010/03/blog-post_113.html

Ανώνυμος είπε...

Μία Δίορθωση

όχι μόνο το ηθικό δικαίωμα, αλλά και την ηθική υποχρέωση θα έλεγα...

Ως έθνος που πάντα έδινε τα φώτα του πολιτισμού (όσο γύφτοι και να είμαστε/ήμασταν), είναι σαφές ότι έχουμε υποχρέωση να κόψουμε και τις αλυσίδες των υπόλοιπων λαών με το μεγαλύτερο κανόνι της ιστορίας...


Εξάλλου δικό μας είναι το όνομα του νομίσματος... ότι γουστάρουμε το κάνουμε. Το καίμε λέμε ...

Υ.Γ. Μια ερώτηση που με βασανίζει εδώ και καιρό...

Ρε μπας και είμαστε ο δούρειος ίππος των ΗΠΑ στην ΕΕ/ΟΝΕ

+γερμανοευνούχισον+

General Lee

Βασιλης Αντ είπε...

http://koursaros.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi

Τζουλια.............

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Εδώ τα είχα πεί ότι κανείς μας δεν πρόκειται να πεινάσει όσο παράγουμε τέτοιες...

Με μισή ώρα γαμήσι-ηθοποιία της κακιάς ώρας (ακριβώς όπως μου είχαν περιγράψει οι παθόντες φίλοι μου) παντελόνιασε κάτι εκατομμυριάκια το πλατινόσκυλο κι έβαλε και το κράτος το ΦΠΑ του στην τσέπη.


Γέλαγε στη μισή ταινία η καπότα, φανταστείτε τι χαπάγκρα είχε πάρει ο ψωλιόγκος για να του μένει όρθια.

Τα φωνητικά καλύτερα να μην τα σχολιάσω. Αααααα-αα-ααα-α . Ένα παλιό τραγούδι του μακαρίτη του Καζαντζίδη θυμήθηκα.

Δεν ξέρω αν μου ξέφυγε καμιά καλή φάση γιατί μετά τα πρώτα αα-ααα βαρέθηκα και το είδα στο γρήγορο. Τα 26 λεπτά τα είδα σε 4.

Το μόνο ενδιαφέρον σημείο ήταν όταν έκανε όπισθεν να παρκάρει τη μουνάρα της πάνω στον πούτσαρο και περίμενα μήπως του καρφώσει του μαλάκα κανένα αρχίδι με τη γόβα στιλέτο.


Σημαδιακό είναι πάντως το dvd με τον ξένο γαμιά τέτοιες μέρες, για να μπαίνουν κάποιοι στο νόημα.



...Να την χαίρεται ο μπαμπάς της την καριόλα!

Βασιλης Αντ είπε...

Εχω πολλα βιτσια.....αλλα νεκροφιλια για να τη πηδηξω....δεν ειχα ποτε........

Ανώνυμος είπε...

...we 're getting there :
=======================================
- Είμαι πάρα μα πάρα πολύ απελπισμένος και απογοητευμένος από όλα αυτά και μέσα σε αυτή την απελπισία μου σκέφτομαι περίεργα και ίσως ακραία πράγματα. Πράγματα τα οποία πριν λίγο καιρό, ούτε που με περνούσαν από το μυαλό.


- Το αίσθημα της επιβίωσης Κύριε Υπουργέ, είναι πολύ δυνατό όπου κι όταν τίθεται θέμα περί αυτού. Κι ας βάλετε ότι θέλετε στο μυαλό σας προς αποκατάσταση και επιδίωξη αυτού, από τους άμεσα και έμμεσα θιγόμενους.

- Πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση αυτή σε λίγες ημέρες θα είναι εκτός ελέγχου. Αυτό θέλει η κυβέρνηση;;; αυτό θα έχει!!! Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε επέλθει, ή πιο ορθά, μας έχουν εγκλωβίσει , θα επιφέρει σοβαρό ξέσπασμα αγανάκτησης και θυμού.


- Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν αδιάφορο και αναίσθητο(δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε εσάς) να μου στερήσει το ευ ζην και ένα μέλλον με αξιοπρέπεια και τιμή!! ΠΟΤΕ κύριοι….!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!

- Σας ευχαριστώ Κύριε Υπουργέ, για την όποια κατανόηση και τον πολύτιμο χρόνο σας που διαθέσατε να με «ακούσετε»

- Να ‘στε πάντα καλά

- Με εκτίμηση : Αλτίνος Σταύρος. «Εργαζόμενος» στο εργοστάσιο Μαρώνεια του Ν. Ροδόπης με την ειδικότητα του προϊσταμένου βάρδιας.

20/2/2010»
=======================================
Me onoma kai epwnumo. APo dw http://trakatroukis480.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ένα κείμενο για τη φρυδάτη αδερφάρα και τις γερμανικές αποζημιωσεις...,
http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001002001&nodeId=15&articleId=1767

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι εντελώς επικίνδυνοι! (Ή ζούνε σε ένα παράλληλο κόσμο, δεν ξέρω πια)

Αισθάνομαι ντροπή να ακούω πράγματα για τη χώρα μου από έναν ΑΓΓΛΟ, ενώ θα έπρεπε να τα ακούω από τον τελευταίο μπακάλη εώς τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk&feature=player_embedded#

+Ξεκώλιασον+

Υ.Γ.: Τα καντήλια επιτρέπονται ακόμη;
Υ.Γ.2: Κοίτα τον πρώτο "ξέρειςποιοςειμαιεγωρε" ομιλητή. Λες και έπιασε τον Παπα απ'τ' αρχίδια. Ε άντε και γαμήσου!
Υ.Γ.3: Χαιρετισμούς στο θείο...

+Ασμοδαίος+

pølsemannen είπε...

Aνενημέρωτο σας βρίσκω.

NAYAPXAPA και όχι υποναύαρχος του αστροστόλου των Kλίνγκον ο Bungalows.

Άμα δει τα σκούρα πάει και στην Πάραμαουντ για μεροκάματο.

Eυτυχώς που ξαναέστησες την μαγαζάρα να γουστάρουμε! :)