Όταν η χούντα των χριστιανών κάνει παρτούζα με την χούντα των τοκογλύφων στο πάτωμα της χρονομηχανής:

Καμιά εμπιστοσύνη σε άτομα που το επίθετό τους αρχίζει από Παπα-

19  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  9010
Τον Απρίλιο του 1967 όταν μια χούφτα πεντάθλιων “Ελλήνων” καραβανάδων, υπο-πρακτόρων της CIA, διέλυε σε μια νύχτα το σάπιο κράτος των βρωμο-βασιλιάδων αρχιμασόνων, υπήρξαν πολλοί “συμπολίτες” μας που αναστέναξαν με ανακούφιση.


Πρώτα απ’ όλους οι λούγκρες με το σταυρό. Αυτές οι οικοπεδοφάγες ρουφιάνες που ενώ ( θεωρητικά ) δεν ασχολούνται με τα κοσμικά, χάρηκαν για την αλλαγή προς το χειρότερο, γιατί θα τις βοηθούσε να κρατήσουν εσαεί τα “κεκτημένα” τους, δηλαδή τα κλοπιμαία αιώνων και τον έλεγχο στις ψυχές.


Έπειτα ήταν οι ρουφιάνες β’ κατηγορίας, οι σκάρτοι πολίτες, αυτοί που παίρνουν χωρίς να δίνουν και πάντα εκμεταλλεύονται τους αγώνες των άλλων. Αυτοί που δεν ρισκάρουν ποτέ, που σκύβουν διαρκώς το κεφάλι, που κάνουν συνέχεια πίπες σε όποιον έχει την εξουσία, που κλέβουν από το κοινό πορτοφόλι και που καρφώνουν στις διάφορες υπηρεσίες “ασφαλείας” όποιον έχει την αξιοπρέπεια να διεκδικεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Πάνω και πέρα από όλα αυτά, έχουν και το θράσος να μονοπωλούν την εθνικοφροσύνη και την ηθικότητα ενώ είναι οι γλοιωδέστεροι των προδοτών και οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς.


Συνήθως –δηλαδή πάντα- οι δεύτερες ρουφιάνες είναι οι καλύτερες οπαδοί και ο πληθυσμιακός αιμοδότης για τις πρώτες ρουφιάνες. Είναι τα συγκοινωνούντα δοχεία της εθνικής ανανδρίας. Η θρησκεία του εβραίου δαίμονα που πιστεύουν έχει αποδειχτεί το απόλυτο εργαλείο καταπίεσης και εξόντωσης διεθνώς και διαχρονικά. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για θρησκευτικό δόγμα αλλά για πατενταρισμένο εγχειρίδιο κατασκευής και συντήρησης εγκληματικών οργανώσεων με όρκους σιωπής ισχυρότερους από αυτούς της Σικελικής μαφίας και με απεριόριστες προσβάσεις στους κατά τόπους κρατικούς μηχανισμούς και στις βρωμερές ένοπλες δυνάμεις τους.


Αυτή η εγκληματική συμμορία ελέγχει τα πάντα από την εκπαίδευση των νηπίων ως την εκπαίδευση των στρατιωτών. Από το παγκάρι του πιο μικρού ναού ως την διοίκηση των μεγαλύτερων τραπεζών. Από την εκλογή του πιο άσημου ρουφιανο-βουλευτή ως την επιλογή του βρωμόκωλου που θα στρογγυλοκαθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα. Όποιος τους πάει κόντρα τον τρώνε με συνοπτικές διαδικασίες και τις περισσότερες φορές χωρίς να φαίνονται οι ίδιοι.


Ο βλαχοηλίθιος ψυχοπαθής εγκληματίας Παπα- με την αμερικανοεβραιοκινούμενη και χριστιανοτραφή συμμορία του κατάπνιξαν την βούληση του λαού, διέλυσαν την χώρα, και την βύθισαν στο σκοτάδι της θρησκευτικής και πολιτικής απολυταρχίας, προλειαίνοντας με τον τελειότερο τρόπο το έδαφος για τους μεταγενέστερους πολιτικάντηδες “σωτήρες” της βρωμο-κάλπης . Οι πούστηδες προδότες του ’67 ξεφτίλισαν εντελώς την στολή που άλλοι πιο πριν είχαν βάψει με αίμα στους πολέμους. Αυτοί οι ξεκωλιάρηδες βασάνισαν, εξόρισαν και σκότωσαν τους μόνους πολίτες από όλο τον συρφετό των νεο-Ελλήνων που άξιζαν κάτι -αυτούς που είχαν το θάρρος της γνώμης τους, την παρρησία.


Οι αγράμματοι χριστιανοί χωριάτες με τις κουρελο-στολές και τα τσίγκινα παράσημα της ειρήνης που κάποιοι μασόνοι τους διόρισαν επικεφαλής του στρατοπέδου της αναξιοκρατίας και του χαφιεδισμού, ξεπούλησαν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας με αφρικανικού τύπου συμβάσεις και παρέδωσαν την Κύπρο στους Οθωμανούς με μόνο αντάλλαγμα την πρόσκαιρη εξουσία… Στην τσέπη τους δεν έβαλαν λεφτά, όλα κι όλα, το δίκιο δεν το αρνούμαι ούτε στον εχθρό μου. Όμως πόσο φτωχομπινέδες και καθυστερημένοι πνευματικά και ψυχάκηδες θα πρέπει να ήταν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές των σκοτεινών και για να προδώσουν το σπίτι τους με τέτοιο γελοίο αντίτιμο; Φοβάμαι ότι δεν ήταν περισσότερο τσίπηδες και βλάκες και πυροβολημένοι από τους βρωμερούς οπαδούς τους και από αυτούς που τους υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα με φανατισμό. Ακόμα και τον ίδιο τον στρατό διέλυσαν οι φοινικόβιοι με τον νεποτισμό, την ρουφιανοκρατία και το κίτς που καθιέρωσαν και αν η τότε Τούρκικη ηγεσία δεν ήταν εξίσου πουλημένη στην διεθνή μασονία, ο χάρτης του Αιγαίου θα ήταν διαφορετικός σήμερα.


Το καινούργιο φρούτο στην χώρα και στην μπλογκόσφαιρά της είναι οι απατεώνες νεο-εθνικιστές ταλιμπάν που με το ιερό βιβλίο στο ένα χέρι και το μαστίγιο στο άλλο θέλουν να διώξουν τους μετανάστες για να προστατέψουν δήθεν την παράδοση και τον πολιτισμό. Μάλλον τις θεσούλες τους και τις επενδύσεις των ποιμένων τους πάνε να προστατέψουν. Στα μπλόγκ τους επικρατεί τέτοια ανορθογραφία που κάθε πέντε λέξεις σταματάω και ξαναδιαβάζω μπας και βγάλω νόημα από τα συμφραζόμενα.


…Μάθετε πρώτα ελληνικά, ρε δίποδα μουσκάρια και μετά ελάτε να κάνετε τους εθνοσωτήρες και τους εκπολιτιστές ! Άι στα γαμίδια ελληνοκανίβαλλοι ! Τα αλβανάκια και τα μαυράκια που πάνε δημοτικό γράφουν και μιλάνε καλύτερα ελληνικά από σας ρε όρθια χριστιανότουβλα που τελειώσατε λύκειο με σκονάκια και καταλήψεις χωρίς να ξαίραιται (sic) ούτε καν τα ρήματα. Είσαστε και πανηλίθιοι συν τοις άλλοις που δεν χρησιμοποιείτε την αυτόματη διόρθωση…


Για να το ξεκαθαρίσω μια και καλή: Κατά την γνώμη μου, οι σκάρτοι μετανάστες είναι για σούτ, αλλά και οι σκάρτοι Έλληνες το ίδιο. Οι δεύτεροι μάλιστα είναι πιο επικίνδυνοι και η χώρα θα αναπνεύσει αν βρεθεί κάποιος να τους πετάξει έξω από την παράγκα με τις κλωτσιές.


Η νόθευση του πληθυσμού και η πτώση του πολιτισμικού επιπέδου δεν τους ενοχλούσε ποτέ τους νταβατζήδες των ψυχών. Ίσα-ίσα, ανέκαθεν επεδίωκαν και ενεθάρρυναν την είσοδο κάθε λογής βαρβάρων για να μπορούν να ελέγχουν πιο εύκολα τους αυτόχθονες. Τώρα όμως φάγανε πούτσα. Δεν τα είχαν υπολογίσει καλά τα κουκιά και τους βγήκαν κάτι τόνοι παραπάνω. Οι σύγχρονοι βάρβαροι είναι αλυσοδεμένοι στο άρμα της ομόσταυλης αλλά αντίπαλης θεοσυμμορίας και αρνούνται επίμονα να προσηλυτιστούν. Αυτό τους πειράζει τους αιώνιους εθνικούς συνωμότες και καταδότες. Όχι η εθνικότητα ή το χρώμα, αλλά το βρωμο-θρήσκευμα. Κατάλαβαν ότι με την πλεονεξία τους κινδυνεύουν τώρα να χάσουν τα πάντα. Και πάνε ύπουλα-ύπουλα να ξαναπλασάρουν την Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών ως λύση.


Τότε ο μπαμπούλας ήταν ο δήθεν κομμουνιστικός κίνδυνος.


…ΜΑΛΑΚΙΕΣ !


…Το 1965 ο κόσμος είχε ξεθαρρέψει κάπως μετά από τα τόσα χρόνια δικτατορίας (από το 1936 για να μην πώ από νωρίτερα) και απαιτούσε καλύτερα μεροκάματα, λιγότερη καταπίεση, λιγότερα εθνικιστικά ψέματα και περισσότερη ανεξιθρησκεία και ελευθερίες. Η πλειοψηφία των Ελλήνων ποτέ δεν είχε κομμουνιστικές φαντασιώσεις. Από ένστικτο αντιλαμβάνονταν ότι κάτι σοβαρά σάπιο υπήρχε σε αυτό το σύστημα που υποσχόταν ανέξοδα τον παράδεισο στη γή. Ίσως να τους θύμιζε το αδελφό σύστημα που υποσχόταν τον παράδεισο στους ουρανούς και το μόνο που προσέφερε τόσους αιώνες ήταν ευχές και βούρδουλα.



Τώρα η χρονομηχανή έχει ρυθμιστεί στα νεο-δρώμενα. Ο μπαμπούλας αυτή την εποχή είναι ο δήθεν Μουσουλμανικός κίνδυνος.


Όμως αναρωτηθείτε ποιος ξεκίνησε τις εισαγωγές και ποιος εξακολουθεί να φέρνει εδώ και να περιθάλπτει αυτούς τους πονηρο-ταλαίπωρους; Ποιος διαλύει τη χώρα συστηματικά και γεμίζει τα άγια θησαυροφυλάκια; Ποιος κάνει κουμπαριές και συσφίξεις σχέσεων με τα Τουρκάκια που μας στέλνουν τα σκουπίδια πεσκέσι; Ποιός έχει τοποθετήσει την πλειοψηφία των ενόπλων δυνάμεων γύρω από τις πόλεις αντί για τα σύνορα; Ποιος πούλησε στυγνά την χώρα και τους ανθρώπους της σε όλες τις κρίσιμες καμπές της ιστορίας; Ποιος έχει απαλλάξει τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς από κάθε ευθύνη; Ποιος κάνει εσωτερική και εξωτερική πολιτική μέσα από τα εξομολογητήρια;


Από όποια πλευρά και να το δεί κανείς, όποια ημερομηνία και να βάλει στο ψαχτήρι της χρονομηχανής, σε αυτούς τους πούστηδες θα καταλήξει: στους γερμανοτσολιάδες, στους δοσίλογους, στους ψευτο-εθνικιστές μασόνους, στους κοτζαμπάσηδες, στους Βυζαντινολάτρες και στους πανταχού παρόντες μεγαλοπαπάδες. Στο ιερό χριστιανοφασισταριό. Στην οργανωμένη αυτή συμμορία των ψευταράδων, των πλαστογράφων και των ληστών.


Μέσα σε έναν αιώνα ζήσαμε δύο εμφυλίους και δυστυχώς οι συνεργάτες των κατακτητών και τα πιόνια της ντόπιας συμμορίας του Γιαβέ νίκησαν και στους δύο. Τώρα ετοιμάζεται στα σκοτεινά υπόγεια του Langley ο τρίτος και φαρμακερός. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει αυτή την φορά αλλά ξέρω ότι θα είναι πιο αιματηρός και πιο περίπλοκος από τους δύο προηγούμενους γιατί η μπάνκα έχει πολλές μάρκες επάνω της.




Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η λάσπη των διεθνών ΜΜΕ έχει αρχίσει να τιγκάρει το μαγαζί μας.


Όταν ο σκατογερμανός χαρτογιακάς βγήκε και είπε για το τι πληρώνει η χώρα του για τους Έλληνες, καλύτερα να μίλαγε για το μουνί της κόρης του που το ψωλοχύνουν οι άπλυτοι Τούρκοι συμπατριώτες του.


Σκουπίδι πολιτικάντη, μίλα μας για τον κώλο του γκέι πατέρα σου που έκανε τσιμπούκια στους Ρώσους για να μην τον σκοτώσουν όταν τον είχαν αιχμάλωτο και για το πόσα αμερικανονέγρικα φλόκια κατάπιε η ξεσκισμένη μάνα σου για να σε μεγαλώσει.


Εγκληματίες βρωμοναζί, ηλίθια πιόνια των Εβραίων, γαμημένοι μεθύστακες, παιδέρες και αιμομίκτες Ούννοι που έχετε βγάλει και γλώσσα αποπάνω, αυτά που χρωστάτε στην Ελλάδα από την κατοχή και νωρίτερα θα τα πληρώσετε με τόκο. Θα πέσει άγριο κλωτσίδι την άνοιξη όταν θα εμφανιστούν οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ και της ΕΕ για να ψαλιδίσουν μισθούς και συντάξεις. Θα σας πάρει ο διάολος όλους. Κανείς Έλληνας δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια να του κόψουν μισθούς και επιδόματα όταν τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιώνται όλο και ακριβότερα στα πολυεθνικά χυσο-σουπερμάρκετ και όσο οι κλέφτες συνεχίζουν να ρημάζουν τα ταμεία και να παίρνουν καινούργια δάνεια σε βάρος του συνόλου των πολιτών. Η χώρα θα γίνει τελείως πουτάνα και αυτή η άθλια κυβέρνηση των πρακτόρων θα έχει παραιτηθεί με τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου.


…Τι θα γίνει μετά; Κάτι για κυβέρνηση “Εθνικής Ενότητας” ψιθυρίζουν οι ρουφιάνοι στα καμαράκια και στους διαδρόμους των πρεσβειών, αλλά για ποια ενότητα μιλάνε;


…Κλέφτες και θύματα στο ίδιο τραπέζι;


Όχι ρε πούστηδες! Χρεωκοπία και έκτακτα δικαστήρια να ξεβρωμίσουμε μια και καλή από τη χολέρα σας! Η Ιταλία για να μην βαρέσει κανόνι το 1992-93 έστειλε κάποιους πρωθυπουργούς και μεγαλο-πολιτικάντηδες στη φυλακή. Γι αυτό παίζει παράταση τώρα. Αλλά ούτε αυτό το μίνιμουμ δεν πρόκειται να γίνει εδώ.


53 % των Γερμανών μας θέλουν έξω από το ευρώ. Άντε λοιπόν ξεφτιλισμένες Ουννούλες, τι το λέτε και δεν το κάνετε; Με μια απλή κίνηση θα γλυτώσετε από μας. Και μετά θα σας βάλουμε τριπλοδασμούς σε όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα, τις οικιακές συσκευές, τα τηλεφωνικά κέντρα και τα κουφώματα και θα φέρουμε εδώ τους Κινέζους, τους Κορεάτες και τους Γιαπωνέζους να φτιάχνουν συμπαραγωγές. Και θα σας τα εξάγουμε όλα πακέτο μέσω Κύπρου και θα κλείνουν τα μπουρδελο-εργοστάσιά σας το ένα μετά το άλλο. Και τέρμα οι στρατιωτικές προμήθειες της Ελλαδίτσας. Υποβρύχια φτιάχνει ως και η Βραζιλία κι απ’ ό,τι ξέρω δεν γέρνουν. Όμως αυτές τις λεπτομέρειες οι ενεργούντες το γκάλοπ, δεν τις διευκρίνισαν στους ημιμαθείς μπεκρόβιους και εβραιόψυχους υπηκόους της κυρά-Αγγέλως.


92 % των Ολλανδών μας θέλουν έξω. Γερά παιδιά ! Κι εμείς το ίδιο θέλουμε, αλλά θα πάρετε τ’ αρχίδια μας από τόκους. Και μην παραλείψετε, το ένταμ, το γκούντα και τις τηλεοράσεις να τα βάλετε όλα στον κώλο σας !


Ο κάθε μαλάκας από ‘δω και μπρος θα βγαίνει και θα λέει τη μαλακία του σε βάρος μας. Γιατί ο σύγχρονος Παπα- από τότε που τον εξέλεξαν τα φυτά το μόνο που κάνει είναι να γυρνάει ανά τον κόσμο σαν μογγολοειδής ζητιάνος με το χέρι απλωμένο. Και το μόνο που εισπράττει είναι φάπες. Ούστ, παλιολιγδιάρη!



Το ότι όλα είναι παπάτζα είναι εντελώς ξεκάθαρο.


Νέα εξοπλιστικά προγράμματα ανακοινώνει η Τουρκία μέσα στο 2010. Ανακοίνωσε ήδη την προμήθεια 100 μαχητικών F-35. Χεστήκαμε δηλαδή κάργα. Ούτε σέντσι να μη χρωστάγαμε αυτή την στιγμή, πάλι θα μας χρεοκοπούσαν σε 4-5 χρόνια οι Εβραίοι μέτοχοι των εταιρειών όπλων. Έχω κάτι λεβεντομαλάκες γνωστούς που διαβάζουν τα πληρωμένα σκουπίδια της διεθνούς συμμορίας των καταχραστών: “Άεράμυνα”, “Αμυντικά Επιθέματα”, “Στρατιωτική Σκατακτική” κλπ. σκατοφυλλάδια πληρωμένα με το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου. Αυτά που κλέβουν από τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τους δρόμους και τις υποδομές της χώρας που έχουν το μαύρο τους το χάλι. Από πού πληρώνονται αυτοί που γράφουν τις βαρύγδουπες στρατιωτικές αναλύσεις; Σίγουρα όχι από τους αναγνώστες και τις διαφημίσεις των βρωμο-περιοδικών τους. Οι άκαπνοι μαλάκες που παριστάνουν τους άντρες γιατί πάνε και ρίχνουν κάθε τόσο μερικές σφαίρες σε χάρτινους στόχους στα σκοπευτήρια. Αυτοί που μόλις δούν αληθινό αίμα λιποθυμάνε. Χύνουν στον ύπνο τους με την δήθεν ασφάλεια που προσφέρουν τα υπερόπλα. Όμως και τα υπερόπλα χωρίς ψυχή δεν κάνουν τίποτα. Και ψυχή δεν υπάρχει στους άκαπνους. Άσε που είναι της πλάκας όλη η πραμάτεια που παλεύουν να βαφτίσουν αναγκαία οι χοντρόκωλοι απατεώνες. Υποβρύχια που γέρνουν, F-16 που μπάζουν νερά όταν βρέχει, άρματα με τυφλά σκοπευτικά, από όλα έχει ο μπαξές του σταυροφόρου μιζαδόρου χατζηπολιτικάντη, χατζηστρατηγού και χατζηαναλυτή. Όταν ήταν να πάνε στην Κύπρο το ΄74, κάποιοι μονιμάδες “Τουρκοφάγοι” σκάγανε με κατσαβίδια τα λάστιχα των αεροπλάνων που ήταν έτοιμα να φύγουν καθυστερώντας για να γλυτώσουν το πιστολίδι. Ας βγούν να πουν την αλήθεια οι λούγκρες του ΓΕΕΘΑ άμα έχουν αρχίδια. Και επί του αλήστου μνήμης μπαμπά Παπα- είχαν πουλήσει όλους τους πυραύλους και τις οβίδες στο Ιράκ και τις είχαν αντικαταστήσει με ντόπιες μαϊμούδες που ήταν τζούφιες. Ας ανοίξουν τους βρωμοφακέλους τους με όλα τα στρατιωτικά σκάνδαλα, τις ατιμίες και τις ψευτιές τους. Μπορούν;


Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν όλοι για στρατιώτες. Όπως δεν κάνουν όλοι για χειρουργοί. Μόνο όσοι αντέχουν το αίμα. Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτό το μπουρδέλο και πρώτα-πρώτα τα πρόσωπα, η νοοτροπία και η ηλίθια χατζηπαράδοση. Τα δικαιώματα θα πρέπει να πηγαίνουν ανάλογα με τις υποχρεώσεις. Δεν μπορεί οι πραγματικά εργαζόμενοι να μην έχουν να φάνε και να τους βρίζει ο κάθε αμόρφωτος Ευρωβάρβαρος ενώ τα σκύβαλα της κοινωνίας των ρουφιάνων και της πολιτικής τους να καίνε (κυριολεκτικά) το κλεμμένο χρήμα γιατί δεν μπορούν να το ξοδέψουν αλλιώς.


Έχουμε μαζέψει όλες τις σακατεμένες Αλβανο-βουλγαρο-ρουμανο-ουκρανο-μολδοβλάχες να κοιτάζουν τους γεράκους και τις γριούλες, τους γονείς μας που τους πετάξαμε οι περισσότεροι στα σκουπίδια γιατί έτσι απαιτεί το lifestyle του Πουστόπουλου και του Σαββατού. Και πλούτισαν μέσα σε 5 χρόνια και βρέθηκαν με σπίτια όλα τα ναυάγια της ζωής. Όλες οι σακατεμένες υπάρξεις που θέρισε το δρεπάνι και έλιωσε η σφυριά του κομμουνισμού, πέτυχαν τον παράδεισο εδώ. Όμως ήρθε η ώρα της πληρωμής. Η χώρα αιμορραγεί οικονομικά, στηρίζοντας τα μαφιόζικα βλαχοδουκάτα των Βαλκανίων και όχι μόνον.


Ας βγούνε να πούν την αλήθεια και οι δικές μας τραπεζικές λούγκρες. Ότι αυτά τα Βαλκανοκωλάδικα έχουν βουλιάξει ήδη στα σκατά απειλώντας να πάρουν μαζί τα υποκαταστήματά τους αλλά και το μέλλον των μητρικών εταιρειών... Να μας πουν ότι τα δάνειά τους δεν εξυπηρετούνται πλέον και φορτώνονται κι αυτά στο εξωτερικό χρέος του μαλάκα του Έλληνα... Αν έχουν και τρώνε ακόμα στα Τίρανα, στα Σκόπια, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια είναι γιατί υπάρχει το μαύρο χρήμα από την πρέζα, την πουτανιά, το εμπόριο όπλων, τον τζόγο και το λαθρεμπόριο τσιγάρων και ποτών. Και φυσικά υπάρχει το συνάλλαγμα των μεταναστών τους που ρέει αδιάκοπα προς τα ‘κεί. Και που το μεγαλύτερο μέρος του προέρχεται από την Ελλάδα, την χώρα που όλοι τους βρίζουν και εύχονται να δουν σε συντρίμμια.


Στο ενεργειακό είδαμε όλοι το φιάσκο της σκατο-ΝουΔούλας με τα φωτοβολταϊκά. Τώρα η κοροϊδία συνεχίζεται από το Πλαστόκ. Η πράσινη ανάπτυξη-παπάτζα του Γκούφυ. Εδώ η πράσινη, εκεί η πράσινη, μα πού είναι η πράσινη; Στο περίπτερο κρεμασμένη. Μπορεί να έχουμε τα φόντα να γίνουμε οι πρωτοπόροι στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Μπορεί να έχουμε μυαλά, επιστήμονες, ιδρύματα, αλλά κανείς δεν βάζει λεφτά. Και ποιος τολμάει αφού οι ίδιες οι κυβερνήσεις των μασόνων με την γραφειοκρατία τους σαμποτάρουν συνεχώς τις ανανεώσιμες πηγές και ποντάρουν στην εξάρτηση από το πετρέλαιο και τις 7 ξεκωλιάρες αδερφές.


Στο θέμα δημόσια τάξη ο χρυσοχόος συνεχίζει το θεάρεστο έργο της βρωμοδεξιάς του μπουνταλά και έχει διαλύσει τα πάντα. Σε λίγο οι μπάτσοι σε διαθεσιμότητα θα είναι περισσότεροι από τους εν υπηρεσία και οι εν υπηρεσία θα είναι όλοι με ειδικές ανάγκες.


Καλά που σε μερικά σπίτια υπάρχει ακόμα το ηρωικό δίκαννο του παππού. Μικρός αναρωτιόμουνα τι χρειαζόταν που το γυάλιζαν και το λάδωναν κάθε τόσο αφού οι ίδιοι δεν πήγαιναν ποτέ για κυνήγι. Α, ρε γερόντια πόσο δίκιο είχατε…


…Α, και μην το ξεχάσω, οι κύριοι στις φυλακές που πουλάνε τις άδειες εξόδου στους εγκληματίες κάθε εθνικότητας να είναι σίγουροι ότι θα περάσουν κι αυτοί από έκτακτο δικαστήριο μαζί με τους υπόλοιπους προδότες. Αν κριθούν ένοχοι θα υπάρχει μόνο μια ποινή. Ας κάνουν τον κόπο να την μαντέψουν…



Μ’ αρέσει που κάποιοι άσχετοι από οικονομία και πολιτική επαινούν τον νάνο απόγονο του Σήμ ότι έκανε “δουλειά” ως πρωθυπουργός. Βρωμοδουλειά έκανε. Τώρα σκάνε όμως οι αλήθειες του ταμείου. Οι συμφωνίες με τους διεθνείς τοκογλύφους κάτω από το τραπέζι για την διαχείριση (διάβαζε: μαγείρεμα) του δημόσιου χρέους έχουν φουσκώσει τον τελικό λογαριασμό σε όρια απάτης. Και κανείς δεν το λέει αυτό. Κανείς ξεφτιλισμένος πολιτικάντης δεν τολμάει να σηκώσει κεφάλι στις μασονικές βδέλλες. Ο σκατάς μιναροκεφτές κάνει εξεταστική επιτροπή. Έχουν καταντήσει ανέκδοτα όλες αυτές οι εξεταστικές επιτροπές του κώλου. Όταν θέλει κανείς να απαλλαγεί σίγουρα και οριστικά από κάποιο αδίκημα, ζητάει ο ίδιος να του γίνει εξεταστική επιτροπή…


Στάση πληρωμών, ρε παλιόπουστες! Εμείς οι πολίτες δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Ούτε για Μάαστριχτ, ούτε για ένωση, ούτε για ποσοστά επί του ΑΕΠ, ούτε και δημοψήφισμα είδαμε ποτέ. Έξω από αυτό το μπουρδέλο τώρα ! Είναι η ώρα να διαλυθεί το γαμημένο Δ΄ Ράιχ που έχει υποδουλώσει την Ευρώπη και της πίνει το αίμα ! Πάλι η Ελλαδάρα θα κάνει την αρχή, γιατί όλοι οι άλλοι κοιμώνται με την πούτσα στο στόμα για πιπίλα.



Οι Γερμανοί στ’ αρχίδια τους την έχουν γραμμένη την Ευρώπη. Σαν σκλάβους βλέπουν ακόμα και τους συμπατριώτες τους πρώην Ανατολικογερμανούς. Φανταστείτε πώς βλέπουν εμάς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Οι ίδιοι πυροβολούν κρυφά το ευρώ με φήμες για να γίνουν πιο φτηνά τα προϊόντα τους. Έχουν καταλαδώσει τον πλανήτη με τις μίζες και τους εκβιασμούς και πάνε να μας πουλήσουν τώρα κυριλίκι και τιμιότητα. Ρε τραβάτε να κάνετε καμιά πίπα στους Τουρκαλάδες σας και να πάει να γαμηθεί και το κωλονόμισμά σας, γαμημένοι! Μια ζωή η Ευρώπη παράγει πολιτισμό, μυαλά και τεχνολογία και μια ζωή οι βρωμογερμανοί βιομήχανοι και στρατοκράτες μας πάνε πίσω με τους ηλίθιους πολέμους τους για να τα οικονομήσουν. Και είναι τόσο μαλάκες που πάντα χάνουν ! Οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι έκαναν οικονομίες κλίμακας με το ευρώ και οι απατεώνες “επιχειρηματίες” παντελόνιασαν δισεκατομμύρια με τις ανατιμήσεις. Εμάς όμως τους πολίτες μας γάμησε το μασονονόμισμα.


Γι αυτό, τέλος καριόληδες ! Δεν πληρώνουμε τίποτα πια ! Έξω από το Νταχάου κι ας πεινάσουμε !


Η μαγική φράση είναι: “Ολική Επανεξέταση του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους”.


Όχι από πέρυσι αλλά από το 1821 και μετά. Να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιος βούτηξε και τι βούτηξε. Να δείτε πως δημιουργήθηκαν οι υπερ-περιουσίες και τα τζάκια στην Ελλάδα και αλλού.


Φρένο στα παπατζηλίκια των τοκογλύφων. Πάγωμα πληρωμών, γαμώ το μουνί της οικογένειάς τους, ώσπου να ξεκαθαρίσει ποιος χρωστάει τι και σε ποιόν. Και όποιος πεινάει να σπείρει όσπρια να φάει, να πέσουν κι οι χοληστερίνες και τα τριγλυκερίδια.


Ό,τι τους χρωστάμε θα το πάρουν με τον νόμιμο τόκο, αλλά θα δώσουν πίσω και αυτά που μας έχουν κλέψει και αυτά που μας χρωστάνε κι αυτοί. Κι οι ντόπιοι “επιχειρηματίες” που έκλεψαν ή καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους θα υποστούν δήμευση περιουσιών και θα δικαστούν για έσχατη προδοσία. Κι όλοι οι μιζόβιοι πολιτικοί ηγέτες και όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι που οργάνωσαν ή συμμετείχαν στην οικονομική χρεωκοπία το ίδιο.


Οι υπάλληλοι των διεθνών αρπακτικών που τσέπωναν τις μίζες τόσα χρόνια θα πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα και οι φουσκωμένες λυπητερές που μας πασάρανε τόσες δεκαετίες θα ελεγχθούν μία-μία αναδρομικά και θα γίνει ολική αναδιάρθρωση του χρέους. Αφού φέρουν πίσω τα λεφτά αυτοί που τα έκλεψαν (όχι με παρακάλια και φορολογικές απαλλαγές αλλά με την απειλή εξορίας, βασανιστηρίων και εκτέλεσης) να δείτε ότι οι ξένες βδέλλες θα αποδειχτεί ότι μας χρωστάνε κι από πάνω.


Για να γίνουν όλα αυτά το μόνο που χρειάζεται είναι μια τίμια κυβέρνηση. Και ο μόνος τρόπος για να βγεί τίμια κυβέρνηση σε αυτό το μασονομπουρδέλο, εκτός από την κλήρωση σε στυλ λαχείου, είναι η εξέγερση των φτωχών και των μελλοθάνατων.


Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις στην τραγωδία. Πρέπει να πέσουν κεφάλια για να γίνει η κάθαρση. Όσο πιο σημαντικά κεφάλια, τόσο το καλύτερο. Η χώρα χρειάζεται οριστική ρήξη με το παρελθόν και ανθρώπους με ήθος που να μην τους ενδιαφέρει το χρήμα. Ανθρώπους με γνώσεις και μυαλό. Ανθρώπους χωρίς χρέη. Ανθρώπους χωρίς οίκτο. Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει με ψυχραιμία, με λογική και χωρίς πάθος. Οι αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα την λογική είναι οι πιο επιτυχημένες. Δεν σκοτώνεις τον εχθρό σου ούτε γιατί τον μισείς, ούτε γιατί διαφωνείς μαζί του. Τον σκοτώνεις για να υπερασπίσεις τη ζωή σου. Ούτε έλεος, ούτε δισταγμός, ούτε τύψη. Αυτός ο λαός των καλοπερασάκηδων τζαμπατζήδων πρέπει να αποφασίσει να στερηθεί κάποια πράγματα για κάποιο χρονικό διάστημα. Εκτός αν προτιμάει να στερείται για όλη του τη ζωή και να ανταμειφθεί στους ουρανούς όπως του λένε αυτοί που τον ληστεύουν και τον γαμάνε καθημερινά.





Ο νέος Παπα- που μόλις βγήκε από την παρτούζα της χρονομηχανής, ο σύγχρονος δοσίλογος που παριστάνει τον άθεο (μπας και πάρει κανά ψηφουλάκι συμπάθειας από τους προοδευτικούς) δίνει τροφή στα αρνητικά σχόλια με τις δήθεν “αποκαλύψεις” του λες και δεν ξέρανε οι πάντες τα λογιστικά τερτίπια που έχει κάνει η Γκόλντμαν και η Μόργκαν και που κάνουν όλοι. Απλά αυτός που το ομολογεί δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα στους συκοφάντες, ενώ θα έπρεπε απλά να σηκώσει τους ώμους του και να πεί: “μα αφού όλοι το ίδιο κάνετε, γιατί μου ζαλίζετε τ΄αρχίδια;” Όμως πώς να πεί κάτι τέτοιο αφού δεν έχει αρχίδια να του ζαλίσουν. Υβριδικό unisex πιονάκι είναι της νέας τάξης πραγμάτων και τρέμει ο κώλος του όταν μιλάει με τους ανώτερούς του στην ιεραρχία της μασονίας.


Οι Αμερικανοεβραίοι τον φοβερίζουν με την απειλή των Τούρκων και μασάει η όρθια κουράδα. Ακόμα και στον ύπνο του λέει ψέματα και τρώει σφαλιάρες. Κι όμως λύσεις υπάρχουν.


Επιθετικές βλέψεις δεν έχουμε. Διατηρούμε μια μέτρια αεροπορική δύναμη για αναγνωρίσεις και αμυντικά καθήκοντα και παίρνουμε τους S-300 ή τους S-500 που δοκιμάζονται (κάτι ακούω και για S-800). Ούτε αναχαιτίσεις, ούτε παπαριές, ούτε περιττά έξοδα για καύσιμα. Καταρρίπτεις ένα-δύο αεροπλανάκια στον εναέριο χώρο σου και οι τσαμπουκάδες τέλος. Αλλά για να κερδίσεις στο πόκερ δεν αρκεί μόνο να μπλοφάρεις, ειδικά όταν ο άλλος ξέρει ότι μπλοφάρεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος να πεθάνεις για να κάνεις τον άλλο να χεστεί πάνω του. Όπως τα εβραιοαμερικανάκια τα έκαναν πάνω τους για την συμφωνία Ιράν-Ρωσίας για την προμήθεια από το πρώτο των S-300. Και πάλεψαν στο παρασκήνιο να την ακυρώσουν. Και οι Ρώσοι το παζάρεψαν γερά και τα πήραν χοντρά για να μη δώσουν στους Ιρανούς το όπλο που θα ρεζίλευε την αεροπορία της μηλόπιτας. Είναι οι ίδιοι S-300 που αγόρασαν οι Κύπριοι και κατόπιν παρέμβασης του Ισραήλ είναι ακόμα και σκουριάζουν σε κάτι κουτιά στην Κρήτη. Ούτε δοκιμαστική βολή δεν τόλμησαν να κάνουν οι πούστρες στρατηγίνες μας υπακούοντας τυφλά στις εντολές των πουλημένων της πλατείας Συντάγματος. Τελικά τα βλήματα… έληξαν ! Μόνο οι δειλοί και οι προδότες δεν έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτόν τον τόπο.


Αρκετά με το παραμύθι της αεροπορικής υπεροχής και της δήθεν αναγκαιότητας των εξοπλισμών. Τα αεροπλάνα χρειάζονται μόνο όταν κάποιος έχει επιθετικές βλέψεις, όπως οι σταυροφόροι του ΝΑΤΟ. Για την άμυνα οι πύραυλοι φτάνουν και παραφτάνουν. Ό,τι κινείται παράνομα στον εναέριο χώρο σου, το κάνεις κομμάτια χωρίς πολλές κουβέντες και φανφάρες. Αλλά ποιος θα το κάνει αυτό; Ο κάθε πρωθυπουργόπουστας που τον κερνάνε σφηνάκια στη μπυραρία της Μπίλντερμπεργκ και πίνει γκαζόζες με τους πράκτορες της Γκόλντμαν Ζάκς; Το ένα ζητάει το άλλο. Οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν και μεγάλους ηγέτες.




Οι Τούρκοι ήταν και είναι εχθροί μας και θα είναι για πάντα, πάρτε το χαμπάρι. Έχουν χύσει πολύ ελληνικό αίμα και αν τους δώσουμε την ευκαιρία θα χύσουν κι άλλο. Ούτε κολλητιλίκια μας συμφέρουν, ούτε αδελφοποιήσεις λαών, ούτε συγγένειες, ούτε επενδύσεις, ούτε διεθνιστικές μαλακίες. Όταν βάλουν πόδι στην Ευρώπη, θα μας γαμήσουν τα πρέκια κι ό,τι στοίχημα θέλετε. Διαβάστε ιστορία να δείτε ποιοι είναι και μην είστε εντελώς μαλάκες. Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί όλοι αυτοί οι πειναλέοι που μας περιβάλλουν σε αυτό το βρωμο-γκέτο των Βαλκανίων μόνο δύο πράγματα αναγνωρίζουν και σέβονται: την ισχύ και την αποφασιστικότητα. Ακόμα και οι λεγόμενες “μεγάλες δυνάμεις” αυτά τα πράγματα τα λαμβάνουν υπόψη και προσαρμόζουν ανάλογα τις επιδιώξεις τους.


Μόνο η ψυχρή λογική μπορεί να εξασφαλίσει την συνέχεια αυτής της χώρας, των πολιτών της και των παιδιών τους. Τα φαντάσματα του παρελθόντος ακόμα και τα ένδοξα από αυτά δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα. Χρειάζεται στιβαρή και αδιάφθορη ηγεσία, έστω και για ένα χρόνο. Ένας σύγχρονος Κινγκιννάτος.


Πέρα από την αναδιάρθρωση του χρέους και την αμείλικτη τιμωρία των πολιτικάντηδων που το δημιούργησαν και το φούσκωσαν, καθώς και των διεφθαρμένων γραφειοκρατών που συντηρούν τις απολυταρχικές-εξουσιαστικές δομές, είναι επείγον θέμα ο χωρισμός κράτους-μαφίας και η καθιέρωση ποινής θανάτου σε όσους σκατάδες με ράσα εξακολουθούν να ανακατεύονται στην πολιτική φτιάχνοντας μυστικές οργανώσεις και στοές όπως κάνουν τόσα χρόνια για να ροκανίζουν τα θεμέλια των συνταγματικών ελευθεριών.


Η σύγκρουση έχει ξεκινήσει και οι πρώτες μάχες χάθηκαν ήδη.



Με την παρούσα πουλημένη ηγεσία και με τους ιερομόναχους να κάνουν κουμάντο από το παρασκήνιο, η θέση μας όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα πιο δυσχερής και οικτρή και η οποιαδήποτε απόπειρα αναστροφής θα γίνεται πιο δύσκολη.



Εννοείται ότι ο οποιοσδήποτε πόλεμος με σημαία όχι τις ανάγκες και το μέλλον του πολίτη, αλλά τα συμφέροντα της άρχουσας ληστοσυμμορίας με τον σταυρό, θα είναι από την αρχή χαμένος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 92-93 δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα με την κυβέρνηση του Δράκουλα; Αν θυμάμαι καλά είχαν γίνει και 5-6 βαφτίσεις "Βορειοηπειρωτών αδελφών μας".

Θάνατος με ευνουχισμό από σκουριασμένο νυχοκόπτη. Τι θα έρθει πρώτος, ο θάνατος από αιμορραγία ή ο θάνατος από εγκεφαλικό;

*Ασμοδαίος (ένας μετανοημένος πρώην χριστιανός)


Υ.Γ. +ψωλόχυσον+
Υ.Γ.2. Όπως πάντα, είσαι.... απόλαυση να σε διαβάζω να το πω; Κάθαρση; Λύσσα; Δεν ξέρω. Έχεις βρει όμως μερικά πράγματα που έχω στο κεφάλι μου, αλλά έχω σταματήσει να τα λέω στους γύρω μου. Και αυτό επειδή δεν μπορώ να εξηγήσω για 323567η φορά ότι το να θέλω να βγάλει τον καρκίνο αυτός που με πηδά καθημερινά, δεν είναι κακία αλλά δικαιοσύνη (ή εκδίκηση το ίδιο μου κάνει) και όχι αιματολαγνεία

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΣΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΔΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ......... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

axinosp είπε...

Κοντός ψαλμός για έξοδο από Ευρωζώνη.Κοντά σε μας ακολουθεί και το Club Med .Το αποτέλεσμα θα είναι να γεμίσει η Μεσόγειος με Γερμανίδες πουτάνες μετά την επερχόμενη κατάρρευση της Γερμανίας.

Lem είπε...

Οταν τα εγραφες πριν 2 χρονια στη "Μπαρμπουτιερα" πολλοι μαλακες γελουσαν και ελεγαν , "τι γραφει τουτος?"

Σημερα οι ιδιοι μαλακες τα ασπαζονται.....
Να εισαι καλα Μαρκο......

axinosp είπε...

τι σημαίνει σκάρτοι μετανάστες ;;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

...Η λύσσα προέρχεται από το γεγονός ότι αυτοί που μας καταπιέζουν είναι (σχετικά) αόρατοι.

Επί χούντας π.χ. ο καταπιεστής ήταν ο Ελληνοχριστιανός ασφαλίτης, καραβανάς, και χατζηκατηχητής. Υπήρχε δηλαδή ορατός στόχος.

Τώρα είναι η τράπεζα της Γελάδας, η Ευρωπαϊκή τράπεζα, το ΔΝΤ και οι απρόσωπες εταιρείες-τέρατα με τους ανώνυμους μετόχους (άλλες ανώνυμες εταιρείες και ανώνυμα αμοιβαία κεφάλαια σε φορολογικούς παράδεισους). Μάλλον δίκιο έχουν οι αναρχικοί που καίνε όποια τράπεζα βρουν μπροστά τους και λεηλατούν τα σουπερ-μάρκετ με τα ψεύτικα ελληνικά ονόματα και τους αλλοδαπούς μετόχους.

Όμως όλοι οι σημερινοί νταβατζήδες του φορολογούμενου είναι η ίδια συμμορία. Στα μετοχολόγια πίσω από τις εταιρείες-φαντάσματα βρίσκεται η άρχουσα τάξη, οι μασόνοι, οι τοκογλύφοι, οι πολιτικάντηδες, οι παπάδες, οι στρατοκράτες, οι μαφιόζοι, οι διαπλεκόμενοι, οι κλέφτες, οι σκάρτοι, όλοι αυτοί που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Τελικά δεν είναι τόσο αόρατοι όσο νομίζει το μέσο πρόβατο που βόσκει στις κάλπες. Οι ίδιοι το ξέρουν καλά γι αυτό και προσπαθούν να ελέγξουν την πληροφορία και την εξέγερση στην πηγή της.


Οι σκάρτοι μετανάστες είναι η τελευταία λέξη της καθεστωτικής τους απάτης. Οι μπάτσοι δεν φτάνουν για να τους προστατέψουν γι αυτό εισάγουν τίς στρατιές των οπλισμένων βαρβάρων τις οποίες θα αναγκαστούμε πολύ σύντομα να αντιμετωπίσουμε με γυμνά χέρια.


...Η πούτσα είναι προ των πυλών.

+λεοντοτάισον+

Ανώνυμος είπε...

Πες τα μεγάλε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.