Μασόνοι, τράπεζες και ζώνες. Η Εγκληματική Υπερδομή. Η ευρωπαϊκή ιστορία που δεν σας δίδαξαν στο γαμιολοσχολείο - Μέρος ΣΤ


13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012



Μέρος  ΣΤ :  Επιμύθιο.

Οι “καλοί” μπάτσοι του νεο-ελληνικού τεκτονισμού στις ιστοσελίδες τους το παίζουν “πατριώτες”, “εθνικιστές” και “αξιοκράτες” .  Και φυσικά στην πραγματική ζωή κάνουν πράξη όλα τα παραπάνω τρώγοντας, πίνοντας, συνομιλώντας και βγάζοντας χαμογελαστές φωτογραφίες με τα νέα Waffen SS, τους εκτελεστές και τους βασανιστές της χώρας τους.  Άμα δεν ξέρουν τι ρόλο παίζουν ο Μπαρρόζο, ο Φαν Ρομπάι και ο Μπούζεκ, ας ανοίξουν τα στραβά τους να μάθουν.  Όμως η “αλήθεια” που αναζητούν αυτοί οι κύριοι στα σκοτεινά είναι μάλλον διαφορετική από την “αλήθεια” όπως την εννοεί ο μέσος πολίτης.



…Μήπως όμως οι τέκτονες είναι οι μοναδικοί που έχουν πιάσει το πραγματικό νόημα της φιλοφατρίας;
…Μήπως σκοπεύουν να διαβρώσουν το Ευρωπαϊκό Συνδικάτο του Τοκογλυφικού Εγκλήματος εκ των έσω;

…Μήπως κάνουν καθυστέρηση ώσπου να αφιχθεί εκ του Σειρίου η αρμάδα των ΕΛ;

Και καλά αυτοί…


Οι “κακοί” μπάτσοι και οι ΜΥΣΤΙΚΟΙ μπάτσοι, τι να σκαρώνουν άραγε όλον αυτόν τον καιρό;

…Λέτε να έχουν παραιτηθεί από την αναζήτηση της αλήθειας;

…Μήπως το παρακράτος είναι εφεύρημα των αντιεξουσιαστών;


…Μπάς και όλα όσα γράφονται εδώ είναι φούμαρα ενός ακόμα συνομωσιολόγου;

…Μήπως τα έχουμε παρεξηγήσει τα κακόμοιρα τα μασόνια που τα κυνηγούν όλοι και τα πογκρομιάζουν τόσους αιώνες; (Κάτι μου θυμίζει αυτό… και κάποιους άλλους καταδιώκουν άδικα οι λαοί στην αιωνιότητα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιους).



Τα ράσα από την άλλη, μετά από αιώνες ανθελληνικής δράσης για ορισμένες εκφάνσεις της οποίας έχουν φτάσει να κοκορεύονται, εξακολουθούν να λένε ψέματα για όλα τα θέματα της ατζέντας.  Για τους “ορθόδοξους” η ιστορία είναι καταπέλτης. Πρόκειται για οργανωμένη συμμορία τύπου Cosa Nostra (το Δικό μας Πράγμα). Εδώ και δύο χιλιετίες εκβιάζουν, τρομοκρατούν, δολοφονούν, συκοφαντούν, εξαπατούν, μηχανορραφούν, ρουφιανεύουν, χαρατσώνουν, εισπράττουν άδικο χρήμα. Έχουν ποδοπατήσει όλους σχεδόν τους γραπτούς και άγραφους νόμους, το Σύνταγμα , όποιον κανόνα ηθικής και όποιον έντιμο άνθρωπο βρέθηκε στο διάβα τους. Πάντα με το σταυρό στο χέρι και τα λόγια “αγάπης” στο στόμα έχουν κάνει περισσότερο κακό από οποιονδήποτε άλλον σε αυτό το δύσμοιρο έθνος για να αποκτήσουν την κηδεμονία του. Την ίδια κηδεμονία που τώρα διεκδικούν τα σκοτεινά αφεντικά των πολιτικάντηδων. 


Αν οι ποδίτσες και τα ράσα δεν έχουν καμία ανάμιξη στις μπίζνες της εξουσιαστικής κλίκας,  άραγε ποιος διοικεί το νεοελληνικό μπουρδέλο τόσες δεκαετίες;  (19 τον αριθμό).  

…Μήπως οι διάφοροι καρπαζοεισπράκτορες πολιτικάντηδες;

…Μήπως οι ένστολοι γελωτοποιοί  με τα ψεύτικα παράσημα;

…Μήπως ο ρουσφετοπολίτης με την λιγδιασμένη ψήφο του; 




Υπάρχουν ρομαντικά κορόιδα που πιστεύουν ότι την επανάσταση του 8821 την έκανε το ελληνικό έθνος και οι Έλληνες ακτήμονες γεωργοβοσκοί.

Δυστυχώς πατριωτάκια μου θα σας απογοητεύσω.  Άμα την είχαν κάνει αυτοί, θα είχαν διώξει μαζί με τους κωλότουρκους, τους κοτζαμπάσηδες, τους παπάδες και τους μασόνους ΑΠΟ ΤΟΤΕ.  Και μπορεί ως συνέπεια ο Καραϊσκάκης και ο Καποδίστριας να είχαν πεθάνει από γεράματα κι όχι από σφαίρες.  Κι ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης να ήταν πρόεδροι Δημοκρατίας έστω και αν ο πρώτος ήταν μασόνος.


 Μια εξεγερσούλα έκαναν οι υπόδουλοι ραγιάδες που θα είχε την τύχη όλων των προηγούμενων αν κάποιοι Αγγλοεβραίοι τέκτονες δεν είχαν στήσει την Φιλική Μασονοεταιρεία.  Αυτοί οργάνωσαν και στήριξαν το κίνημα των ταλαίπωρων εγωπαθών που από τότε που τους επιβλήθηκε η μαζοχοθρησκεία του Γιόσουα , για 1800 χρόνια έτρωγαν φάπες. Μήπως κι όταν όλα κόντεψαν να πάνε στράφι, οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν ήταν που έστειλαν τους στόλους τους στο Ναυαρίνο για να μην πάει χαμένη η επένδυσή τους; 


Τελικά ούτε οι κοτζαμπάσηδες εκδιώχτηκαν, ούτε το παπαδαριό, ούτε οι ποδίτσες, ούτε καν οι Τούρκοι. Γεμάτη από τους τελευταίους δεν είναι η Θράκη;  Τα χρέη του Σουλτάνου δεν πληρώνουμε ως σήμερα; Οι κοτζαμπάσηδες με την παπαδοσυμμορία δεν κουμαντάρουν το έθνος;  Αρχίδια επανάσταση έγινε δηλαδή. Σκλαβωμένοι είμαστε ακόμα και απόδειξη είναι ότι οι τύραννοι μας βάζουν χαράτσια όποτε γουστάρουν.  




Κι ύστερα γιατί έχουν βαλθεί όλοι να στήσουν κάγκελα στο διαδίκτυο; Γιατί σχεδιάζουν να βάλουν τους διαδικτυακούς αντιφρονούντες στα μπουντρούμια με ψεύτικες μηνύσεις από παρακρατικούς;  Από τον Καρατζαχέστη ως τα πνευματικά κουνάβια τύπου Χειμωνά που μας πασάρει κάθε τόσο ως “κουλτούρα” ο κληρονόμος της ΔΟΛιας συμμορίας, ο βδελυρός μάγος Ξεψυχάρης, όλοι έχουν τον ίδιο στόχο.  Ο Καρατζατούμπας είναι ένας ημιμαθής ανθυποδημαγωγός και δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από δαύτον.  Όμως ο έτερος είναι συγγραφέας και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υποστηρίζει αν μη τι άλλο την ελευθερία του λόγου. Συγγραφείς, ποιητές και χύσχια σάπια. Η άλλη γερο-ξυνίλα απ’ την Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό έσταζε μέλι για το σκουπίδι τον Μεταξά.  Το άσπρο μαύρο πάνε να κάνουν όλες αυτές οι βρωμούσες της …διανόησης.




Χαλαρώστε παιδιά. Ένα σμήνος παπαγαλάκια είναι.  Με την πρώτη ντουφεκιά θα πεθάνουν από τον φόβο τους.  Όλοι αυτοί οι διανοούμενοι του απευθυσμένου ανήκουν στην άτυπη (;) λίγκα των “αντιπροσώπων”.  Αυτών που έχουν στόχο την μόνιμη νηπιοποίηση και κηδεμονία του έλληνα πολίτη. Οι κύριοι αυτοί κατά τα γραφόμενά τους θεωρούν ότι κανείς μας δεν έχει την δυνατότητα να διακρίνει το καλό από το κακό, το σωστό από το λάθος, το δίκαιο από το άδικο.  Συμπερασματικά μόνο οι ίδιοι και η κλίκα τους του βλαχοκολλεγίου Αθηνών έχουν το προνόμιο της νοημοσύνης και της έκφρασης απόψεων.  Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τον εαυτό τους αλλά και για εμάς. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αιώνιοι ανήλικοι, εκτεθειμένοι στην κακοήθεια των “φούφουτων” του διαδικτύου.  Τα αφεντικά τους μάλλον έχουν χάσει το μονοπώλιο στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση και δεν ξέρουν πιά τι να κάνουν. Εφόσον δεν μπορούν πλέον να “διαμορφώσουν” την κοινή γνώμη τα κρατικά μπαξίσια μειώθηκαν και όπως πάει το πράγμα σε λίγο όλες οι χυσοφυλλάδες τους θα βάλουν λουκέτο.  Οι διαδικτυακοί “τρελοί” με μηδέν έσοδα τους έχουν πάρει τα σώβρακα και τα κολάν.  Οι χρυσοί κονδυλοφόροι του αλητοτραπεζικού συστήματος οδεύουν προς την ανεργία.  Και είχαμε κάτι φαγούρες που δεν την αγαπάς πιά ρε άθλιε χατζηαβάτη…
 Πηγή: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4682515



Κάποιοι γκουρουτσουρουφλισμένοι κάνουν σχόλια σε capita-ληστρικό ιστοχώρο σχετικά με τον “επικίνδυνο” δρόμο που έχει πάρει η χώρα. Ονειρεύονται οικονομικές χούντες και ισόβιες κυβερνήσεις του ΔΝΤ. Παλαιότερα οι ίδιοι μπινέδες εξέφραζαν τον …προβληματισμό τους για τις “επικίνδυνες” απόψεις που εκφράζονται εδώ.  Ας κάνουν όσα σχόλια θέλουν οι καριόλες.  Είναι ξεκάθαρο σε ποιούς ανήκουν όλοι αυτοί οι “καθιερωμένοι” ιστοχώροι που προωθούν -με το αζημίωτο- τα τοκογλυφικά ιδεώδη και την χρηματιστηριακή “εξυπνάδα”.  Αυτά τα πληρωμένα πουτσοβιολιά που έχουν λυσσάξει να πείσουν τον κόσμο πως για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι (οι μόνοι μαλάκες που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε σέντ από την εφορία) και όχι αυτοί που τους διόρισαν, να είναι βέβαια ότι θα λογοδοτήσουν για την βρωμερή προπαγάνδα τους και την συνεισφορά τους στο διαίρει και βασίλευε.  Οι εκψωλιασμένοι αυτοί αλήτες της σωμόν δημοσιογραφίας θα ανακριθούν, όλες οι “χορηγίες” θα αποκωδικοποιηθούν και ένας λαϊκός δικαστής θα μοιράσει ποινές. Κάποιοι που δεν κατάφεραν να βρούν δουλειά ούτε ως υπάλληλοι στους καμπινέδες της Goldman Sachs, γράφουν περισπούδαστες αναλύσεις για την οικονομική κατάσταση. Μοιραία οι καταχρεωμένοι άπουτσοι που τις διαβάζουν έχουν μυαλά τόσο πηγμένα στα σκατά που θα ήταν χάσιμο χρόνου να τους επισημάνω προς τα πού φυσάει. Και μόνο ότι ασχολούνται με το χρηματιστήριο μετά από τόσες καρπαζιές, τα λέει όλα. Λίγο υπομονή ακόμα παικταράδες μου… Στα 100 μνημόνια, οι τοκογλύφοι θα σας κάνουν ένα bull market δώρο ! 




Ερώτηση Κρίσεως αρ. 9 :  Τι ξημερώνει αύριο;  Είναι δυνατή η κατεδάφιση αυτού του τερατώδους οικοδομήματος και αν ναι με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό;

Ένας (ακόμη) βλάκας εδώ θα απορούσε: “Τι στο διάολο συμβαίνει; Τόσο σημαντικοί είμαστε που όλοι θέλουν να μας έχουν στο χέρι;”

Άλλοι στέκονται μόνο στους γεωπολιτικούς λόγους για να θολώσουν ακόμα περισσότερο τα νερά: “Η στρατηγική θέση της χώρας τους ενδιαφέρει… Tο υπέδαφος θέλουν… Tα πετρέλαια των ΑΟΖ γυρεύουν… Tις πρώτες ύλες κυνηγούν…”

Υποψιασμένοι αναγνώστες μου, άμα ήθελαν το υπέδαφος, θα το είχαν ήδη πάρει. Ούτε τα πετρέλαια, ούτε τα λεφτά, ούτε τους τόκους σας χρειάζονται. Ούτε για σκλάβους σας θέλουν, γιατί έχουν καλύτερους, φτηνότερους και πιο ήσυχους. Αυτό που θέλουν είναι να σβήσουν από τον χάρτη οτιδήποτε έχει μέσα του έστω και 1% Αρχαία Ελλάδα.  Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά τους.  Ότι δεν σβήνει εύκολα αυτό το γαμημένο “ελαττωματικό” γονίδιο.  Ούτε με τον ψυχολογικό ούτε με τον οικονομικό, ούτε με τον κανονικό πόλεμο. Και οι τέκτονες και οι ρασοφόροι το γνωρίζουν πολύ καλά κι ας κάνουν τις πάπιες.  Το γνωρίζουν καλά γιατί αμφότεροι είναι σφετεριστές της περιουσίας του αρχαίου μακαρίτη. Πάνω στα επιτεύγματα των αρχαίων αμφισβητιών έχτισαν οι κοπρώνυμοι σκατοφάγοι τις αδειανές αυτοκρατορίες τους.  




Η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η ΝΤΠ δεν έχει μόνο οικονομικούς στόχους.  Ο κύριος σκοπός είναι η φυσική εξόντωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων.  Αυτή η μπασταρδεμένη άθλια ράτσα που λέγεται Νεοέλληνες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Αντί να βγάζει μόνο ευρωμούλικα, μαστούρηδες, λεσβιοπουτάνες και πούστηδες, βγάζει “τρελούς” πολεμιστές και πολεμίστριες.  Και τώρα τελευταία μόνο τέτοια κομμάτια βγάζει.  Τρέμει το κουλούρι των γυφτόσογων και των τυράννων την εμφάνιση της ηγετικής ομάδας που θα βάλει τέλος στην πορνεία του Έθνους.  Τα γουρούνια του Μπατσόκ και της πουστο-ΝΔ κλειδαμπαρώνονται στα οχυρά τους και στέλνουν κι άλλο χρήμα έξω για να έχουν την ημέρα της μεγάλης φυγής.  Τους πληροφορώ ότι η ομάδα είναι ήδη εδώ.  Οι διαχρονικοί Σπαρτιάτες έφτασαν έγκαιρα στην συνάντηση και ακονίζουν αγριεμένοι τα σπαθιά τους.  Το μεγάλο ξεκαθάρισμα έρχεται μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

  

Ο ανεπρόκοπος γεροντόπουστας ο Γλείψμπουργκ κάνει αυτή την στιγμή περιοδεία στην Στερεά Ελλάδα με ένα τσούρμο σεκιουριτάδες, γαμώ το μουνί της ψωλοφτυσμένης οικογένειάς του.  Πάντα μετά από Εθνική Καταστροφή οι μασόνοι μας κουβαλάνε τον γαμημένο βασιλιά. Τώρα τον ειδοποίησαν να ετοιμάζεται και φαντασιώνεται θρόνο ο πρωκτογαμιόλας.  Χίλιοι άρρωστοι κροκόδειλοι να χύσουν μέσα στην ποντικοχεσμένη βρωμερή κορώνα του και μετά να την φορέσει ο γερμανόπουστας, να κάνει ντούς με τα χύσκια!  Η χώρα έχει γίνει ένα απέραντο σφαγείο κι αυτός γυρνάει σαν τον γύπα περιμένοντας να τραφεί από τα σαπισμένα πτώματα.  Στις πόλεις οι τρελαμένοι άνεργοι πολίτες αυτοκτονούν με ρυθμό 3 την ημέρα, γαμώ την τρέλα τους κι αυτωνών.  Άμα ο καθένας τους έπαιρνε από 2-3 λαμόγια μαζί του στο θάνατο, θα είχαμε ξεβρωμίσει.


Όλες ανεξαιρέτως οι κωλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής προσπαθούν να μας πλασάρουν τα μπάζα του πολιτικού νεκροταφείου ως “επιλογή”.  Ούτε λέξη για τους αντιμνημονιακούς.  Το Ε.ΠΑ.Μ. έγινε κόμμα και έκανε το πρώτο του τριήμερο συνέδριο στο ΣΕΦ και ούτε σε μονόστηλο δεν αναφέρθηκε.  Κουβέντα πουθενά.  Οι ζητιάνοι της Ομόνοιας να είχαν κάνει συγκέντρωση, κάπου θα είχε γραφτεί ως είδηση.  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι Πειρατές ούτε που ακούγονται. Αν αυτό δεν είναι ολοκληρωτισμός, ας ορίσει κάποιος την έννοια.  Ο ΠΑΝΙΚΟΣ της άρχουσας συμμορίας είναι ολοφάνερος.  Ακόμα και η απλή αναφορά στην πραγματική αντιπολίτευση είναι απαγορευμένη.  Τόσο πολύ φοβούνται τα ερπετοειδή αιδοία!  Οι χεσμένες κωλοτρυπίδες του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ παρόλη την τρομοκρατία και την λογοκρισία δεν πρόκειται να μαζέψουν ούτε 40 %  και οι τρεις πουτσοτραμπαλέτες μαζί.  Μάνος, Βαλλιανάτος, Μπάρμπα, Κύρτσος, έχουν ξεσαλώσει όλες οι πεσόβυζες τσιρκολάνες.


 Κανονική στρατιωτική χούντα σχεδιάζουν οι εξουσιαστές.  Το “πότε” παίζει.  Ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή.  Πιθανόν στην ακυβερνησία που θα προκύψει μετά τις βρωμο-εκλογές.  Χούντα θέλουμε κι εμείς ρε γαμώταφες σερβιέτες να γίνουν οι δυνάστες ορατοί και να ξεμπερδεύουμε μαζί τους μια για πάντα. Ο λαός είναι έτοιμος. Λίγο πρεσάρισμα και πείνα ακόμα και το ηφαίστειο θα εκραγεί.




Λύσεις υπάρχουν πολλές και τις ξέρουμε. Μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να τις δώσουμε. Η Ελλάδα φώτιζε τον κόσμο της επιστήμης όταν οι αιμομίκτες πρόγονοι του Ράιχενμπαχ και του Σόιμπλε ήταν ακόμα κανίβαλοι των δασών.  Η χώρα χρειάζεται ενδοσκόπηση μακριά από όλους αυτούς τους σαπρόφυτους ανατοκιστές.  Δουλειά μας είναι να ξυπνήσουμε τους συμπατριώτες μας που νομίζουν ότι οι χασάπηδες θα τους αφήσουν να επιζήσουν. Και μετά όλοι μαζί να ταράξουμε τον ύπνο των υπόλοιπων προβάτων και βοοειδών στα γειτονικά έθνη.  Οι πάντες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τον κυκλώνα που έρχεται και να κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνουν ζωντανοί. 


Και φυσικά, η πασχαλινή κωμωδία της σύλληψης Τσοχατζόπουστα δεν πείθει κανέναν.  Συμφωνία έχουν κάνει με τον κλανόγερο του Πλαστόκ.  Θα τον ταλαιπωρήσουν λίγο ώσπου να γίνουν οι εκλογές και μετά θα τον αθωώσουν πανηγυρικά.  Θέατρο του πρωκτού είναι όπως και η δίωξη της Μητσοτακικής έχιδνας για το ψωρο-εκατομμύριο. Πάνε να περισώσουν ό,τι πεο-ψηφαλάκι μπορούν οι γαμώσπιτοι προδότες.  Μουνόπανα να μας περιμένετε στα έδρανα της Βουλής.  Εκεί θα φάτε το πουτσόξυλο.  Η Πλατεία Συντάγματος θα μπεί μέσα και θα σας αλλάξει τα γαμημένα φώτα.  Τέρμα τα ψέματα και η ξύλινη γλώσσα. Τώρα θα έχει αληθινό ματσούκι, ανόθευτο. 



Υπάρχει μια φουρνιά ψευδελλήνων που ξεχάστηκε λίγο παραπάνω στην φωτιά και βγήκε ελαφρά καρβουνιασμένη.  Αυτά τα μουστοκούλουρα του μωχαμέτη θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στις εκλογές του Μαΐου, οι οποίες θα είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ.



Όποιος νομίζει ότι οι “Ανεξάρτητοι Βδέλληνες” και η “Χρυσή Ψωλή” είναι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί καλύτερα να πάει να ψηφίσει από τώρα Σαμαρά και Βενιζέλο.  Οι ψευτο-εθνικιστές και οι νεοναζί ήταν ανέκαθεν οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας και θα το διαπιστώσετε σύντομα.



Κανείς πουσταράς δεν μας ρώτησε ούτε μας έδωσε το δικαίωμα να ψηφίσουμε για την είσοδο ή όχι στην Ευρώπη, στην Ευρωζώνη , στο ευρώ, στις διάφορες ευρωσυνθήκες και τώρα στα ευρωμνημόνια.  Το αν υπάρχει δημοκρατία είναι μια ανούσια συζήτηση, υπό το φώς των τελευταίων πουτσοεξελίξεων. Το γεγονός είναι ότι μας κορόιδεψαν, μας παραπληροφόρησαν, μας έκρυψαν την αλήθεια, μας είπαν ψέματα, μας λήστεψαν,  και τώρα μας τρομοκρατούν και μας απειλούν για να μην ζητήσουμε πλήρη έλεγχο των πεπραγμένων τους. Όλα τα παραπάνω δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν κατόπιν λεπτομερών προσυνεννοήσεων και αποτελούν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο.  Δεν υπάρχει ούτε ένας από δαύτους που να μην ήξερε τι υπόγραφε. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να είναι “άμοιρος ευθυνών” όπως ισχυρίζεται. Κι όσοι δεν ήξεραν τότε είναι γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να ανοίξουν ένα γαμημένο βιβλίο ή μια ξεσκισμένη ιστοσελίδα. ΟΛΟΙ οι ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ , τα διεθνή κλασοπορνίδια των τοκογλύφων του Σίτυ που παριστάνουν τους γνώστες και οι νεοέλληνες ΕΥΡΩΜΠΙΝΕΔΕΣ πολιτικάντηδες, όχι μόνο ήταν ενήμεροι για το τι συνέβαινε στην ελληνική οικονομία αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση. Αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα φτάνει να βρεθεί κάποιος να διατάξει επιτέλους την στάση πληρωμών και την επανεξέταση του δημόσιου χρέους ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.  Στις εκλογές που έρχονται δεν φτάνει κανείς να δηλώνει ότι είναι “αντιμνημονιακός”.  Οφείλει να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ για την παραδειγματική τιμωρία των προδοτών και την αμετάκλητη δήμευση περιουσιών όσων εμπλέκονται στην λεηλασία της χώρας.  Οφείλει να δεσμευτεί για περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη αλήθεια, περισσότερες αποφάσεις στα χέρια των πολιτών, περισσότερη ΟΥΣΙΑ.   


Όλα τα μέτρα, όλοι οι φόροι, πότε θα μας χαρατσώσουν, πόσα θα μας πάρουν, πώς θα μας τα πάρουν, ακόμα και οι δικαιολογίες που θα χρησιμοποιήσουν έρχονται έτοιμα απέξω, από τα μασονικά δαιμονομάγαζα της διεθνούς τσιφουτο-συμμορίας. Αυτός ο πόλεμος που έρχεται θα είναι ο Πόλεμος των Θεών.  Οι δικοί μας Θεοί του Φωτός εναντίον των δικών τους Θεών του Σκότους.

  

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου. Όχι από αδιαφορία ή απολίτικη στάση, αλλά επειδή γνώριζα από πρώτο χέρι το βάθος της διαπλοκής και της λαμογιάς όλων των ψευτο-κομμάτων.  Δεν τους είχα ανάγκη ποτέ τους πουσταράδες ούτε και τώρα τους έχω. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Ούτε λεφτά, ούτε χάρες, ούτε προσκυνήματα.  Τώρα για πρώτη φορά θα πάω να ψηφίσω γιατί μου έχουν ζαλίσει τ’ αρχίδια οι ξένοι παπαγάλοι με το θράσος τους.  Δαγκωτό σε αντιμνημονιακό κόμμα που να έχει για σημαία του την τιμωρία των υπευθύνων για την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους.  Όλων των υπευθύνων, ανεξαρτήτως κόμματος, αξιώματος και ονόματος. Και αν αυτό το κόμμα κάνει την μαλακία και ξεκόψει από τον δρόμο που ορίζει η ιστορία, θα το πάρει ο διάολος. Δεν έχω αυταπάτες. Οι εκλογές αυτές θα είναι άδικες και μεροληπτικές όπως ήταν πάντα. Απέναντι στην ψήφο μου θα βρώ τις ψήφους των Πακιστανών, τις ψήφους των νεο-γερμανοτσολιάδων, τις ψήφους των διαπλεκομένων, τις ψήφους των τρομοκρατημένων, τις ψήφους των ηλιθίων και τις ψήφους των κάδων.



Ακόμα κι έτσι, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και στα μπάσταρδά τους. Καμία ψήφος σε κεντρο-αριστερούς που είναι υπέρ του μνημονίου.  Καμία ψήφος σε φασίστες, κωλοτούμπες και προδότες-συνεργάτες των κατακτητών.  Δεν μένουν και πολλοί σχηματισμοί να διαλέξει κανείς.  Κι είναι σίγουρο ότι τα ξεκωλιασμένα λαμόγια βρίσκονται παντού.  Ακόμα και στα κόμματα που δεν έχουν ιδρυθεί.


Ύστερα όλα είναι καταγραμμένα. Ποιος έχει πάρει τι και ποιος έχει δώσει διεθνή δάνεια καταργώντας ή παρακάμπτοντας όλους τους καθιερωμένους κανόνες και ελέγχους.  Οι οικονομικές αλλαξοπαρτούζες της Goldman Sachs είναι περασμένες στα βιβλία. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η άρχουσα γυφτοσυμμορία στη χώρα μας σε λίγα χρόνια θα διδάσκεται στις Νομικές και Οικονομικές σχολές των πανεπιστημίων.  

  

Αυτά που “έφαγαν” με επιδόματα οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι απατεωνίσκοι τύπου Γαβαλά και τα ταξιδιωτικά γραφεία της ΓΕΝΟΠ είναι ψίχουλα μπροστά στη μεγάλη μάσα. Ο εχθρός δεν είναι οι φοροφυγάδες γάμα κατηγορίας, οι ψιλικατζήδες που έκλεβαν ψίχουλα με ψεύτικες υπερωρίες και οι τσίπηδες που πήγαιναν τζάμπα διακοπές.  Αυτοί τακτοποιούνται σε μισή ωρίτσα. Ο αληθινός εχθρός είναι οι τραπεζίτες, οι ψευτο-επιχειρηματίες και τα λαμόγια των κομμάτων.  Αυτοί έφαγαν τα δις και διέλυσαν και πούλησαν την χώρα.  Κι αυτοί είναι ακόμα στα πράγματα και σχεδιάζουν πραξικοπήματα και δικτατορίες.  Εδώ θα πάρει λίγο χρόνο γιατί θα πάνε για τουλάχιστον 50 αδικήματα ο καθένας.


Ήρθε η ώρα να φύγει η σαπίλα.  Όχι για τα σαλέ που έχει χτίσει με τα κλεμμένα στο εξωτερικό αλλά για τα κάτεργα και για τον άλλο κόσμο.  Όχι μόνο δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα τραπεζίτη αλλά αυτοί μας οφείλουν ως χώρες, ως οργανισμοί και ως εταιρείες τα πανωτόκια που εισέπραξαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ με ψεύτικα συμβόλαια λαδώνοντας τους σκατοβρωμιάρηδες λουγκροπολιτικάντηδες.  Όλοι αυτοί οι μασονόπουστες υποχρεούνται σε αποζημίωση για την ηθική και υλική βλάβη που υπέστη η χώρα εξαιτίας της προπαγάνδας τους.   

  

Κάποιοι βουτάνε ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ κάθε μέρα για να έχουν κάποιοι άλλοι κοπρίτες το εισόδημά τους άκοπα και να βλέπουν τις περιουσίες τους να αυξάνονται όταν την ίδια στιγμή οι δίπλα τους δεν έχουν να φάνε.  Και τα παιδιά αυτών των “εισοδηματιών” μπορούν να πίνουν τα ποτάκια τους πρώτο τραπέζι πίστα, ανέμελα και γελαστά ακόμα και σε περίοδο ξένης κατοχής.  Έννοιες όπως Πατρίδα, Αξιοπρέπεια, Εντιμότητα είναι γι αυτούς ψιλά γράμματα. Η ζωή τους είναι γεμάτη καλαμπούρια, σεξ και κόκα.  Τους έχω νέα: Το τζάμπα πάρτι τελείωσε. Τώρα θα πρέπει να στρώσουν κώλο όχι να δουλέψουν αλλά για να τους γαμήσουν.  Όλοι οι φόροι που βάζει ο Πουστοδήμος και η ευρωπαϊκή μαφία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να φουντώνουν το ταξικό μίσος.  Οι φτωχοί είναι πολλοί και νταβραντισμένοι. Και οι αρχηγοί τους είναι οι πιο καταρτισμένοι που είχαν ποτέ. Η άμυνα τελείωσε. Ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Η στιγμή του μεγάλου μπάμ έρχεται σαν αφηνιασμένο τραίνο. 


Μερικοί μιλάνε για αναίμακτη “επανάσταση”.  Και ότι δεν έχει νόημα η εκδίκηση. Μόλις ακούω κάτι τέτοια, με πιάνουν τα γέλια.  Έχω κάνει και στην Αργεντινή και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εκτός από το ποδόσφαιρο, δεν τσαμπουκαλεύονται εύκολα για άλλα θέματα.  Εάν εκεί είχαν 20.000 νεκρούς, εδώ πάμε για βαρβάτη ‘κατοστάρα.  Και αν πέσουν τόσοι, θέλω να δώ ποιος θα βγεί να αντιμετωπίσει τους συγγενείς τους.  Μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι ρίχνοντας ένα ψηφοδέλτιο στην κάλπη, έχει γκρεμίσει κατεστημένο αιώνων;  Αν έχει τέτοια άποψη γι αυτό που έρχεται, ας βάλει και μερικά ντεπόν στην τσέπη.

  

Η μάχη ή ορθότερα οι μάχες θα είναι αιματηρές και θα διαρκέσουν πολύ.  Πάρτε το είδηση: Εδώ δεν είναι Αργεντινή, δεν κλωτσάμε τόπια για να περάσουμε την ώρα μας. Εμείς είμαστε το τόπι.  Μας κλωτσάνε και μας δολοφονούν επί εκατοντάδες χρόνια και τώρα ήρθε η γαμημένη στιγμή που όλα μπορούν να έρθουν τούμπα αν το θελήσουμε.  Δεν φτάνει όμως μόνο η βούληση, χρειάζεται και προσπάθεια.  Δεν φτάνουν τα ψηφοδέλτια για να κερδίσουμε το στημένο πόκερ της ψευτο-δημοκρατίας.  Όταν η διεθνής ληστοσυμμορία διαπιστώσει πως ούτε με βία και νοθεία δεν μπορεί να διατηρήσει την εξουσία της να είστε βέβαιοι ότι θα καταφύγει στα όπλα.  Γι αυτό ετοιμάζονται οι πράκτορες και οι οπλαποθήκες σε όλη την χώρα. Νομοτελειακά πάμε σε ένοπλη σύγκρουση.   Η κατάσταση θα είναι τόσο μπερδεμένη που δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο σύμμαχος και ποιος ο εχθρός.  Γι αυτό έχει σημασία τώρα να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με συγγενείς, φίλους, γνωστούς, γείτονες, συμπολίτες, συμπατριώτες.  Ό,τι διαφορές και να έχουμε μαζί τους θα τις κουβεντιάσουμε όταν περάσει η καταιγίδα και ηρεμήσουν τα πράγματα.  Τώρα το σημαντικό είναι η ενότητα εναντίον των εισβολέων.  Δεν παίζεται πιά η οποιαδήποτε “ελευθερία”.  Αυτό που διακυβεύεται είναι η ελευθερία να αναπνέουμε, η ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

  

Κάποιος γνωστός μου μνημονιακός είπε : “Να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα, εμένα μόνο η πάρτη μου με ενδιαφέρει.”  Ρετάλια αυτού του τύπου είναι νεκρά από τώρα. Ας αυτοκτονήσουν άμεσα γιατί ούτε σκοινί δεν αξίζει να χαραμίσει κανείς για δαύτους.

  

Κι ύστερα ποιος μίλησε για εκδίκηση;  Ο θυμός επηρεάζει την κρίση.  Όταν η οργή καταλαγιάζει κάποιοι που άξιζαν να τιμωρηθούν, βρίσκουν την ευκαιρία να την σκαπουλάρουν. Το ζητούμενο είναι η αδιάφορη και επί ίσοις όροις εκτέλεση της ποινής: Κανένα πάθος, κανένα συναίσθημα, καμία τύψη.  Όπως λιώνεις ένα κουνούπι στο μπράτσο σου που ετοιμάζεται να σε τσιμπήσει.  

 Για έλεος είμαι ο εντελώς αναρμόδιος.



Η ώρα της απόλυτης Κρίσης ήρθε. Ας σταματήσει η άσκοπη κλάψα και ας κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει.  Η βρώμα πρέπει να καθαρίσει.



Αν μαζί με τα ξερά καούν και μερικά χλωρά, κανένα πρόβλημα.



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΚΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΣ ΟΤΙ:

Αντί να βγάζει μόνο ευρωμούλικα, μαστούρηδες, λεσβιοπουτάνες και πούστηδες, βγάζει “τρελούς” πολεμιστές και πολεμίστριες. Και τώρα τελευταία μόνο τέτοια κομμάτια βγάζει.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΣΕ ΠΟΙΟΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝΕ;
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΟΙ;

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Πέρα από αυτούς τους δύο σχηματισμούς υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ότι ένας είναι ο χώρος. Αυτός που ζούμε. Είναι κρίμα που έντιμοι άνθρωποι σε όλες τις παρατάξεις αφήνονται να οδηγούνται από ηγέτες-πορνοβοσκούς.

Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τι θέλουμε οι ίδιοι και μετά εντασσόμαστε στον χώρο που μας καλύπτει, αλλά με τους δικούς μας όρους. Ποτέ ως άβουλα πρόβατα. Πάντα ως σκεπτόμενοι πολίτες και φυλάγοντας τις πλάτες μας γιατί τα λαμόγια βρίσκονται παντού.

εργδημεργ είπε...

"Τους πληροφορώ ότι η ομάδα είναι ήδη εδώ."

Τί να κάνουμε, δεν πρόλαβαν οι ποδίτσες να εφαρμόσουν "σχέδιο Ηρώδη"! Πριν δεκαετίες, όταν ...έπρεπε...
Δεν μας ξεπάστρεψαν ως λαό με Κατοχές και εμφυλίους, δεν μπόρεσαν να πουλήσουν αρκετά βρέφη γιά παράνομες υιοθεσίες τις δεκαετίες 1950-60 (κυρίως σε εβραίους των ηπαπάρα, γιά να καταλήξουν αργότερα αυτά τα βρέφη γενναίοι πολεμιστές στους εβραιοπολέμους του 1967 και του 1973), κι αντέξαμε.

Τώρα είναι αργά. Ας διαλέξουν τάφο. Εγκαίρως, διότι αργότερα θα πάνε όλοι ομαδικώς στη χωματερή.
Και το σχοινί της κρεμάλας δεν θα χρεωθεί σε συγγενείς τους (σύζυγοι, παιδιά, κτλ), διότι ...δεν θα υπάρχουν. Θα έχουν κρεμαστεί πρώτοι αυτοί.

Μάρκο, καλή Ανάσταση - μ' ό,τι μπορεί να σημαίνει η λέξη!

Υγ: Ο πονηρός Κολοκοτρώνης έγινε τέκτων εξ ανάγκης, γιά να έχει ελευθερία κινήσεων. Δεν ήταν ορίτζιναλ -από ιδεολογία, δηλ.- ποδίτσας.
Γιά τον ίδιο λόγο, εντάχθηκε και στο Πεζικό της αγγλίτσας.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

θα αναδημοσιεύσω το άρθρο και θα συμπληρόσω μόνο ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες των 2 ανωτέρων πολιτικών "χώρων", πλέον έχουν πολλά κοινά σημεία...και μπορεί να αποτελέσουν συγκινονούντα δοχεία, ουσιαστικά η διαφορά τους πλέον είναι μόνο το θέμα των μεταναστών.

KyriakosBrunoGrassi@freemail.gr είπε...

επιτέλους πήρα απολυτήριο δημοτικού, 6τάξιο!!
η ύλη, μάθημα και έτ[π]ος, άξιος ο δάσκαλος,
το bachelor party είναι όλη η χαρά
καθυστερεί και πινγκουϊΝΑΤΟ το βλέπω

κάποιοι Άσσοι το άρχισαν χωρίς καν σχολειό
http://3.bp.blogspot.com/_tbSNnoC1EEk/TBivvP6oW3I/AAAAAAAAArk/OIKUkwTd82Q/s1600/israel-boy-tank.jpg
γαμώ τα λινκ μου γαμώ

τεράστια προδοσία και παγίδα το 100ετές πριόνισμα του ομφάλιου λώρου μεταξύ κοινωνίας~αστυνομίας, το κόψιμο έρχεται με EUROFOR & συναφή

η απρόβλεπτη ανάσταση είναι ένα (άλαλο: οι Σπαρτιάτες πεθαίνουν από πονοκέφαλο) αφιέρωμα με φωτογραφίες αστυνομικών μαζί με γνωστούς και αγνώστους όλων των ηλικιών μονοιασμένοι να παίζουν τάβλι και να ρίχνουν ασσόδία

τότε σε βελόνα και κλωστή αλλάζει ο διαβήτης και ο γνώμονας.
και αρχίζει το ράψιμο των σκισμένων σουτιέν.


Όχι πέτρες (χρειάζονται για τα τανκς), γκαζάκια (χρειάζονται για τους καφέδες)

στις διαδηλώσεις, ταύλι στο χέρι και υποχρεωτικά συμπαίκτης/ρια μόνο αστυνομία
παιχνίδι, συζήτηση, και μπάφο,

θα πέσει το γέλιο της αρκούδας,

ταυλιβίζιον οι κάμερες παρακολούθησης!

παντού κοιτάνε σημειώνουν και τίποτα δεν πληρώνουν,
χρέωση pixel/nanoδευτερόλεπτο το ότιβίζιον.

"Το εύκολο το φτύνω.
Το δύσκολο με αφήνει ψιλοαδιάφορο.
Αυτό που με ιντριγκάρει είναι το -φαινομενικά- ακατόρθωτο." - Marco de Sade

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

Μαρκο και εργοδηγέ που είναι αυτοί που θ αγωνιστούν οι "πολεμιστές" που αναφέρατε????
ακόμα και οι μεγάλο μέρος των ακροαριστερών και των χρυσαυγητών είναι πουλημένοι...ο μπαμπάς ΠΑΣΟΚΟΣ δίνει απόσπαση στο γιό ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ στο γραφείο, ο μπαμπας ο φραγκατός ΠΑΣΟΚΟΣ πληρώνει τη γιαφκα του γιού του...εγώ μόνο αυτά βλέπω...αυτά και την έλλειψη συνείδησης...ασυνείδητοι συμφεροντολόγοι, λαμόγια...παρότι σχετικά είμαι βολεμένος κι εγώ σκέφτομαι να μεταναστεύσω ή να πάω στο βουνό...Δεν μπορώ άλλο αυτή τη σαπίλα...μπορεί κι εγώ να χω σαπήσει και να μην το ξέρω...πραγαμτικά σήμερα το πρωί ξύπνησα απο την σκέψη της σαπίλας στους "αγωνιστές"...οι αλιθινοί πολεμιστές που κρύβονται ρε παιδιά...

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

δεν μπορώ ρε παιδιά θλίβομαι με αυτά τα χάλια...δεν βλέπω καμιά ελπίδα απονομής δικαιοσύνης...βλέπω λαμόδια της ΝΔ που με ρουσφέτια και αναξιοκρατία, μιζες και ρεμούλες κινήθηκαν όλη τους τη ζωή να εντάσσονται στο κόμμα του καμμένου ελπίζοντας οτι θα τους δώσει την Πόλη ο Καμμένος και ο Ευφραίμ...ο άλλος Πασοκος συνδικαλιστής με συνδικαλιστική σύνταξη εντασσεταισ το κόμμα του Καμμένου γιατί του κόψανε τη σύνταξη...Ρε παιδιά αν η οργή μου εκφραστεί οι σφαγές της οκτωβριανής επαναάστασης και οι εκτέσεις του βολταίρου θα ωχρειούν...και τ ανωτέρω παραδείγματα αλλά κι αυτά που είπα στο προηγούμενο σχόλιο μου είναι πραγματικά...τα βλέπω δίπλα μου...δεν μπορώ άλλο κύριοι.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Λίγο υπομονή...

Πρώτα θα παίξουμε το ποκεράκι της Βουλής και μετά ακολουθούν οι μπαλωθιές...


Όλα στην κατάλληλη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Μαρκο,συμφωνω 100% με ολα οσα λες.Μονο που δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες:Αυτό που θέλουν είναι να σβήσουν από τον χάρτη οτιδήποτε έχει μέσα του έστω και 1% Αρχαία Ελλάδα. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά τους.?
Δεν πιστευω οτι πραγματικα αυτο ειναι το θεμα τους.Ασε που με τοσους λαους που εχει επιμιχθει το αρχαιοελληνικο γονιδιο,δεν θα εχει επιβιωσει σε μεγαλο ποσοστο.Νομιζω δεν ειναι θεμα γονιδιου,ειναι θεμα συνειδησης,η μιμιδιου που θα ελεγε και ο dawkins.Tεσπα δεν θελω να τα χαλασουμε στο αν εχει επιβιωσει μεχρι σημερα το αρχαιοελληνικο γονιδιο και ουτε εξελικτηκος βιολογοσ ειμαι να γνωριζουμε ακριβως τι συμβαινει.Πιστευω,θεμα συνειδησης ειναι και αντιληψης για την ζωη εν γενει.τωρα αν αυτα ειναι γραμμενα στο γονιδιο και οχι επικτητα ή τουμπαλιν ποσως μ ενδιαφερει

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

αδερφέ δεν το πιανεις σωστά νομίζω...αρχαία Ελλάδα δεν εννοεί νομίζω το φυλετικό θέμα όσο στο ότιδήποτε μπορεί να θυμίζει την αρχαία Ελλάδα...αυτό ενοχλεί κυριως...κι ακόμα κι αν δεν υπάρχει φυλετική συνέχεια αυτό που σήμερα υπάρχει στον ελλάδικό χώρο κατά την άποψη μου είναι ένας λαός κατα πλοιoψηφία ελληνόφωνοι ιουδαιοχριστινιανοί και μια μικρή μειψηφία προσπαθεί να γίνει Έλληνες...κι αυτό γιατί ο Έλλην εκτός από φυλετικό θέμα είναι και ιδέα...πχ ο Βύρων ήταν Έλλην πολύ περισσότερο απ ότι εγώ ή ακόμα χειρότερο ο ΓΑΠ...σήμερα ο τόπος αυτός κατοικείται από ελληνόφωνους ιουδαιοχριστιανούς...που διαχωρίζονται σε ταξεις κομματα ομάδες όλοι ιδιοτελείς ...ο ήρωας απαγορεύεται να προβάλλεται...και προβάλλεται το θύμα όπως ακριβώς ο εσταυρωμένος...πχ ο αστυνόμος που πέθνε στο καθήκον είναι το θυμα...ενώ στρατιώτης που νίκησε δεκαπλάσιους εχθρούς είναι ο ήρως κατά το ελληνικό πρότιπο. Ακριβώς αυτό θέλουν να εξαφανήσουν το ελληνικό πρότυπο αυτό τους ενοχλεί...ο Αχιλλέας, ο Ηρακλής, Ο Θησέας, ο Λεωνίδας και οι 299+700...κλπ ακόμα και ο αφορισμένος Παπαφλέσσας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μάρκο γράφε ποιό συχνά καμία μαλακία να γελάμε...Σωστός;;;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Αόρατε δεν το δημοσιεύω όπως μου ζήτησες. Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε κι εσείς οι άλλοι το ίδιο ρε ανυπόμονοι...

Έρχεται η στιγμή που τα παιδάκια θα μαθαίνουν αρχαία ελληνικά από το νηπιαγωγείο και θα φτύνουν στα πτώματα της κάθε Διαμαντο-κάμπιας.

Είμαστε κοντά. Συγκεντρωθείτε στο στόχο...

...ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ !

Mr. T. είπε...

Θέουλας. Συγχαρητήρια για την αισιοδοξία σου. Μακάρι να την είχα και εγώ

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

οπότε εσύ φίλε Μάρκο πως βλέπεις την εξελιξη ?
εγώ πιστευω οτι συντομα θα χωριστούμε σε 2 παραταξεις...μνημονιακοί-ανιμνιμονιακοί...και θα σφαζόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιχτη Μαρκησιε, ειναι αρκετα ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, αλλα εχω μια απορια:
εαν οντως το προβλημα τους ειναι οτι θελουν να εξαφανισουν το ελληνικο στοιχειο απο προσώπου γης, τοτε γιατι την εχουν πεσει και στην Ιρλανδια, στη Πορτογαλια, στην Ισπανια,στην Ιταλια (οπου να'ναι, και ετοιμαζονται και για τους υπολοιπους (συμπεριλαμβανόμενης και της Φραου Μερκελ και των βαρβαρων της βεβαιως-βεβαιως....);;;;;;;

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

να δόσω εγώ την δική μου εκτίμηση...καταρχάς να θέσω τον όρο Έλλην επεξηγηματικά...
Έλλην δεν νοείται αυτομάτως ο ελληνόφωνος κάτοικο αυτού του προτεκτοράτου. Έλλην σημαίνει υπερασπιστής της ανθρώπινης υπόστασης και πολιτισμού. Έλλην είναι συνώνυμο της συνείδησης και του ήθους, του ηρωισμού, εραστής του κάλους και θαυμαστής και προστάτης του αγαθού...Έλλην σημαίνει πρότυπο.
Έλλην σημαίνει πολιτισμός,παιδεία, μόρφωση και γνώση. Παραδείγματα Ελλήνων ανα τη ιστορία:
1.λόρδος Βυρων
2.Ρηγας φερραίος
3.Θοδωρης Κολοκοτρώνης
ακόμα και ο "ανθελλην" Όθων πραγματικά ήταν φιλέλλην γι αυτό και εκδιώχθηκε ενώ οι ανθελληνική γεννεά του Κοκού ακόμα έχει οπαδούς στον τόπο μας.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός ως προς το ποιός καλείται Έλλην.
Κατά συνέπεια ο άμοιρος τούτος τόπος κατοικείται από ελληνόφωνους νεοβάρβαρους, ιουδαιοχριστιανούς...κάποιοι εξ αυτών προσπαθούμε να γίνουμε Έλλην.
Αν είναι έτσι όμως ο Έλλην έχει εξαφανιστεί? μα προφανώς όχι...ο Έλλην βρίσκεται εκεί που υπάρχει πολιτισμός...κατα συνέπεια στη δυτική Ευρώπη...και αυτον θέλουν να χτυπήσουν...ξεκίνησαν από τον τόπο μας γιατί εδώ βρίσκονται αυτοί με το θείο δωρο...την γλώσσα την ελληνική...αυτοί που μπορούν να γίνουν οι άριστοι αλλά ακόμα είναι βάρβαροι...οπότε είναι ο εύκολος στόχος που πρέπει να βγει απ τη μέση.
Κι επειδή ξέρω οτι κάποιοι από εσάς θα το πάνε στο φυλετικό και στην αιματολογική συνέχεια...θα σας πω βεβαίως και υποστηρίζω οτι οι συγχρονοι "Έλληνες" είναι απόγονοι των αρχαίων αλλά τι να το κάνεις αυτό αν είναι απολίτιστοι.
δείτε την καθημερινότητα μας και πείτε μου αν υπάρχει ίχνος πολιτισμού...Από την ουρά που περιμένεις, το μποτιλιάρισμα, το παρκάρισμα και κυριώς τα σκουπίδια αλλά και χιλιάδες άλλα παραδείγματα...Όταν ο ελληνόφωνος αποκτήσει πολιτισμό τότε θα μπορεί να λέγεται και Έλλην. Κι ας αρχαίσει πληρώνοντας τους φόρους που του αναλογούν ακόμα κι αν είναι αδικοι (μιμούμενος το παράδειγμα του Σωκράτη ως προς την υπακοή στους νόμους της πολιτείας)...Θα επανέλθω..Μάρκο ελπίζω να συμφωνείς.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

http://aorata-gegonota.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html