Η Σέχτα των Ξεκωλιάρηδων, η χριστιανική συγχώρεση, οι χρυσοθήρες του μεσοπολέμου και άλλες μολυσμένες ιστοριούλες

24  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  9010


Και εγένετο φώς. Ο γαμημένος θεός των πρακτόρων έπλασε από λάσπη και σκατά την νέα δημιουργία του και της εμφύσησε ζωή. Η Σέχτα των Επαναστατών Ξεκωλιάρηδων είναι το νέο χαρτί-μπαλαντέρ στην βρωμερή τράπουλα της παρακρατικής τρομοκρατίας. Η αντικαταστάτρια της πουστιάς που λεγόταν 17 Ψωλοχύματα του Νοέμβρη μόλις ανέβηκε για τα καλά στην σκηνή.


Με ένα πιασάρικο μανιφέστο και ωραία λόγια περί αξιοπρέπειας και πολιτισμού πάει να καλύψει τον απύθμενο πολιτικό βόθρο του οποίου είναι γέννημα-θρέμμα και όργανο.



Λοιπόν ΓΑΜΙΕΤΑΙ και η παλιά και η καινούργια σέχτα και όλοι οι κωλόπουστες που τις απαρτίζουν αλλά και αυτοί που τους καλύπτουν. Τσιμπουκοπνιγμένα μασονοπιονάκια , επαναστάτες του κώλου που παριστάνετε τους άντρες με πιστόλια και αυτόματα, χοντροσκατάδες θρασύδειλοι τραμπούκοι που πάτε να μας ρίξετε ακόμα πιο μέσα στα σκατά, γαμιέστε από όλες τις τρύπες. Γαμιέστε κι εσείς και τα αφεντικά σας, η άρχουσα συμμορία των τεκτόνων, των πολιτικάντηδων και των τοκογλύφων γκάνγκστερ.



Ό,τι μαλακία και να πείτε για να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας είναι διάτρητη από την αρχή ως το τέλος. Παρόλο που συμφωνώ με όλες σχεδόν τις διαπιστώσεις για το χάλι της ζωής όλων μας, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές της πολυλογάδικης προκήρυξης βλέπω τον ιθύνοντα νού πίσω από τη σκατούλα που αποκαλείται “επαναστατική οργάνωση”. Είναι ο ίδιος με αυτόν που βρισκόταν πίσω από τους 17 παλιόπουστες του Νοέμβρη. Ο εντολοδόχος του αρχιποδίτσα.



Ωραία οργάνωση έχετε ρε μαλάκες. Πληρώστε κανέναν μπλόγκερ της προκοπής να σας γράψει τα κείμενα. Βρωμάνε ρουφιανιά και πρακτοριλίκι στο χιλιόμετρο. Πληρωμένα πουτανάκια είστε των σκοτεινών και εκτελείτε βρώμικα συμβόλαια θανάτου για να υπάρχει πίεση στους υπαλλήλους του συνδικάτου.



Μόνο οι μπάτσοι, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι και οι δεσμοφύλακες φταίνε για το γενικό αίσχος ρε ξεφτίλες; Οι πολιτικάντηδες δεν φταίνε σε τίποτα; Οι τοκογλύφοι δεν έχουν ευθύνες; Οι μασόνοι είναι αθώες περιστερές; Ρε ά γαμηθείτε πουλημένες κωλοτρυπίδες που παριστάνετε τους επαναστάτες. Τραβάτε στον γνωστό κύριο να πληρωθείτε τις ρουφιανο-υπερωρίες σας κι αφήστε μας εμάς να τα βγάλουμε πέρα με τη χούντα με γυμνά χέρια.



Δεν ξέρω τι νταραβέρια είχε ο μακαρίτης, ούτε γνωρίζω τις κόντρες του. Κάτι γνωστοί μου που τον ήξεραν προσωπικά μου λένε ότι ήταν καλός …οικογενειάρχης. Που κολλάει τώρα η οικογένεια του καθένα με όλα τα άλλα, δεν το καταλαβαίνω. Όταν έχεις συνεργαστεί με τόσους αρχιβρωμύλους και νταβατζήδες των μήντια επί τόσον καιρό, σιγά μη σε άφησαν παρθένα. Πούστηδες και παλικάρια έχουν γίνει μαλλιά-κουβάρια σήμερα και ούτε το γαμημένο αφεντικό τους από τον υπερπέραν δεν μπορεί να τους ξεμπλέξει. Από εδώ όμως, ως το να μας πείσουν ότι ο μακαρίτης ήταν ένας από τους στυλοβάτες της χούντας των ΜΜΕ είναι μεγάλη η γαμημένη απόσταση. Όπως τότε που τα 17 Φλόκια του Νοέμβρη έκαναν “επανάσταση” σκοτώνοντας μπατσάκια και πρακτοράκια δ’ κατηγορίας αντί να βαρέσουν ίσια στην κορυφή της πυραμίδας τους επώνυμους κουφάλες που γαμούσαν νουμεράδα την Ελλαδίτσα.



Βάλτε λοιπόν στον κώλο σας τα μανιφέστα, πληρωμένοι ρουφιάνοι της μασονίας, και αν περισσέψει τίποτα στείλτε το ταχυδρομικώς στους συνταξιούχους ξεκωλιάρηδες στον Κορυδαλλό να το βάλουν κι αυτοί στο δικό τους. Έτσι για να μη μας περνάτε για εντελώς μαλάκες.



Η εκτέλεση ήταν μαφιόζικη και θύμιζε περισσότερο νυχτολούλουδα παρά τρομοκράτες. Όμως όλα έχουν μπλεχτεί τόσο πολύ πιά που δεν ξέρεις που να σταθείς. Όπου και να ακουμπήσεις σε αυτό το βρωμοκράτος της λουμπινιάς λερώνεσαι.


Ο αρχίμπατσος προσφέρει προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο γιατρός αποφυλακίζει τα λαμόγια.

Ο ηγούμενος κάνει πλάτες σε εμπρηστές και οικοπεδοφάγους.

Ο εφοριακός στήνει μπίζνες εκεί που παίζονται χοντρές μίζες.

Ο τραπεζίτης κάνει τον μεσάζοντα σε πολιτικές πουστιές.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας ξεπλένει αβέρτα ναρκοεκατομμύρια.

Ο ανώτερος κρατικός υπάλληλος κάνει τον νόμο μαστίχα.

Ο δημοσιογράφος σβήνει με τη γόμα του τα κακουργήματα.



Και μην κολλάτε με τους ρόλους. Πάρτε το από την αρχή :

Ο εφοριακός προσφέρει προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας αποφυλακίζει τα λαμόγια.

Ο ανώτερος κρατικός υπάλληλος κάνει πλάτες σε εμπρηστές και οικοπεδοφάγους.

Ο γιατρός στήνει μπίζνες εκεί που παίζονται χοντρές μίζες.

Ο δημοσιογράφος κάνει τον μεσάζοντα σε πολιτικές πουστιές.

Ο τραπεζίτης ξεπλένει αβέρτα ναρκοεκατομμύρια.

Ο ηγούμενος κάνει τον νόμο μαστίχα.

Ο αρχίμπατσος σβήνει με τη γόμα του τα κακουργήματα.


Και ξαναπάρτε το από την αρχή :

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας προσφέρει προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ο εφοριακός αποφυλακίζει τα λαμόγια.

Ο δημοσιογράφος κάνει πλάτες σε εμπρηστές και οικοπεδοφάγους.

Ο τραπεζίτης στήνει μπίζνες εκεί που παίζονται χοντρές μίζες.

Ο ηγούμενος κάνει τον μεσάζοντα σε πολιτικές πουστιές.

Ο γιατρός ξεπλένει αβέρτα ναρκοεκατομμύρια.

Ο αρχίμπατσος κάνει τον νόμο μαστίχα.

Ο ανώτερος κρατικός υπάλληλος σβήνει με τη γόμα του τα κακουργήματα.



Και ξανά από την αρχή ώσπου να εξαντληθούν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί.


( Μασόνος 30ου ψωλοβαθμού και ρουφιάνοι διαφόρων ειδικοτήτων )


Όλοι είναι πουτάνες και τα κάνουν όλα. Πισωκολλητά, τσιμπούκια, παρτούζες, τραινάκια, bukkake, χρυσά ντούς, κοπροφαγίες, κτηνοβασίες. Σε αυτή τη ρουλέτα της βρωμιάς όλο το κάμα σούτρα των αριθμών είναι παρόν και παίζει. Σε κάθε διάλειμμα οι θεατρίνοι της διαφθοράς πάνε στα καμαρίνια και αλλάζουν μάσκες ο ένας με τον άλλον.



Και πάνω απ’ όλους αυτούς τους ευρύπρωκτους ταγούς της κοινωνίας, ο μαέστρος πολιτικάντης, αυτό το σίχαμα της ελληναράδικης πραγματικότητας διευθύνει με την μπαγκέτα που του ‘δωσαν τούτη την άθλια ορχήστρα της αλλαξοκωλιάς. Δουλειά του είναι να φροντίζει να μην υπάρχουν παραφωνίες και φάλτσα στην κωλοπαρμένη Ποιμενική Συμφωνία του μεγάλου Τέκτονα συνθέτη . Τα πρόβατα πρέπει να είναι ήσυχα ώσπου να γδαρθούν και να σουβλιστούν και ο ρόλος του Ανώτατου Πορνοβοσκού δεν πρέπει να αμφισβητείται ποτέ, γαμώ το μουνί του κι αυτουνού.



Αλλά τι να λέμε τώρα; Διαβάστε εδώ την ουσία:


"Δικέ μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες."



Με λίγα λόγια τα ανθρώπινα κορμιά είναι αναλώσιμα και η εκκλησία κάνει την μεγάλη μπάζα. Όλα τα εισιτήρια πουλημένα, sold-out το μαγαζί του κώλου. Σου ρίχνουν ένα κάρο σφαίρες και καταλήγεις στην αγκαλιά του θεού. Του ίδιου μαγαζάτορα που αναλαμβάνει να συγχωρέσει τους φονιάδες. Αυτό κι αν λέγεται μονοπώλιο και γκρίζα διαφήμιση.



Συγνώμη πάλι, αλλά αν ψάχνατε για τον ορισμό του σκυψίματος, της μοιρολατρίας, και του ραγιαδισμού, μόλις τον βρήκατε. Επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτόν εδώ τον κωλόκοσμο γιατί δεν έχει βγει ποτέ ένας να πει:

“…Όχι ρε παλιόπουστες δεν συγχωράω κανένα σας… Θα σας ξεκάνω μέχρι τον τελευταίο… Θα χύσω το αίμα σας όπως χύσατε το δικό μου… Θα σας σβήσω το πουστροκάντηλο και θα σας φάω το γαμημένο σπερνό…Και μετά θα το γιορτάσω τρώγοντας και πίνοντας για τρεις μέρες και τρείς νύχτες, ώσπου τα άταφα κουφάρια σας θα έχουν αρχίσει να γίνονται βορά των σκουληκιών των ορνέων και των αδέσποτων σκύλων…”




Θέλει αρχίδια όμως για να πει κανείς κάτι τέτοιο. Μόνο στην Κρήτη και στη Μάνη είχαν απαυτά αλλά οι δικτατορίες του Μεταξά και του Παπαδόπουλου κι αυτές της Μουνουδού και του Πλαστόκ έκαναν το πάν για να τους τα κόψουν. Η Μάνη τελείωσε, η Κρήτη ευτυχώς βαστάει λίγο ακόμα.




Θυμάμαι τον Creasy (=crazy) / Ντένζελ Γουόσιγκτον στο Man On Fire , που είναι στο παράθυρο με τον τηλεφακό περιμένοντας να ξεπαστρέψει κάτι σκουπίδια.

“Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς,” του λέει ο χριστιανός γεράκος και πάραυτα εισπράττει την απίστευτη ατάκα:

“Η συγχώρεση είναι κάτι ανάμεσα στο θεό και σε ‘κείνους… Εγώ απλά κανονίζω την συνάντηση.”





Όλες οι κότες που αφόδευσαν στην χέστρα του πρωθυπουργικού γραφείου τα τελευταία χρόνια ψάχνουν εναγωνίως την συγχώρεση και την οριστική άφεση αμαρτιών. Όλο το γαμημένο σύστημα της απάτης τους είναι δομημένο σε τούτες εδώ τις δυό άνανδρες και ύπουλες έννοιες. Ο ξεφτιλισμένος Αδονάι συγχωρεί από τον σκατοθρόνο του και αυτόν που έκλεψε πέντε οβολούς από τον διπλανό του αλλά και αυτόν που έκλεψε 5 δισεκατομμύρια από το κοινό ταμείο της πολιτείας. Η αναγωγή του εγκλήματος σε εννοιολογικό και ηθολογικό επίπεδο αφήνει επίτηδες έκθετη την οικονομική παράμετρο. Εξισώνει την μικροκλοπή με την διακεκριμένη κλοπή και είναι το εργαλείο για την αμνήστευση των μεγαλοληστών. Αυτός που έκλεψε 5 οβολούς μπορεί εύκολα να τους επιστρέψει ή να τους αναπληρώσει προσφέροντας εργασία στον παθόντα. Αυτός που έκλεψε τα 5 δις ούτε μπορεί ούτε και θέλει να επιστρέψει τίποτα. Δεν είναι κάποιος που έκανε ένα μικρό λάθος ή που ενέδωσε σε μια λαθεμένη στιγμιαία παρόρμηση. Είναι ο συνεχιστής της παράδοσης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος που πρεσβεύουν οι τρεις βρωμερές Αβραμικές θρησκείες. Είναι μέλος της μαφιόζικης ελίτ που παριστάνει παγκοσμίως τους τίμιους, τους πατριώτες και τους ευσεβείς. Όμως υπομονή, πλησιάζει η μεγάλη γιορτή των πεινασμένων…


( Η οικο-λογική λύση )


Μια γνωστή μου επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στη Νέα Βαβυλώνα μου είπε ότι οι Εβραίοι μαζεύουν βιαστικά κίτρινο μέταλλο.

“Έχει γεμίσει η Αμερική αγγελίες,” μου είπε, “του τύπου : αγοράζω χρυσό σε οποιαδήποτε μορφή και σε τόπ τιμές… Είχα στο σπίτι μου κάτι σκουπίδια, ξέρεις στραβωμένα βραχιόλια, κομμένες αλυσίδες, χαλασμένα μενταγιόν, τέλος πάντων παλιατζούρες που αν δεν ήταν χρυσά θα τα είχα πετάξει εδώ και χρόνια στον σκουπιδοντενεκέ. Τα πήγα σε ένα Εβραίο από αυτούς με τις αγγελίες, τα είδε και μου είπε αμέσως: 150 δολάρια.”

Η κυρία καθότι έμπορος και αυτή του είπε ότι σε ένα άλλο μαγαζί που είχε πάει πριν της πρόσφεραν 300 δολάρια.

“400,” της είπε αμέσως ο Εβραίος.

Η γνωστή μου έκπληκτη για την καλή της τύχη, πήρε τα δολάρια κι έφυγε πετώντας από τη χαρά της.




Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η είδηση της δεκαετίας γιατί δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά. Όχι το ότι οι Εβραίοι αγοράζουν χρυσό τώρα που η τιμή του είναι στα ουράνια, αλλά το ότι δεν παζαρεύουν καν την τιμή. Επειδή εκ γενετής δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν, το διπλοτσεκάρισα. Δυστυχώς δεν ήταν ράδιο-αρβύλα. Ύστερα το πήγα και παραπέρα. Βρήκα κάτι υπεραιωνόβιους αργυραμοιβούς που θυμούνται ακόμα λεπτομέρειες από την παιδική τους ηλικία και μου είπαν πως το ίδιο συνέβαινε στην δεκαετία του ’30-40 πριν ξεσπάσει ο παγκόσμιος πατέρας. Οι αιώνιοι χρυσοθήρες μάζευαν και κάποιοι άλλοι προχωρημένοι τους μιμούνταν. Μετά ήρθε ο πόλεμος και η κατοχή και τα χαρτονομίσματα που κατείχαν οι πολλοί έγιναν χαρτοπόλεμος. Αυτοί που είχαν χρυσό, έτρωγαν κοψίδια μέσα στην γενική λόρδα και αγόρασαν την μισή Αθήνα για ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία.


Κάντε τώρα τη σούμα και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του.



Μεταξύ μας, απεχθάνομαι τον χρυσό. Ποτέ δεν έχω φορέσει κάτι χρυσό πάνω μου. Ακόμα και τα επίχρυσα ρολόγια μου φέρνουν αναγούλα. Έχω φύγει από ξενοδοχεία γιατί είχαν πολύ χρυσαφί χρώμα στην διακόσμηση. Αν θέλει κάποιος να τον μισήσω για πάντα, ας μου κάνει δώρο μια χρυσαφί μπαρόκ πολυθρόνα.




Βέβαια δεν θα με χάλαγε ένα σετάκι με 6 τέτοιες πολυθρόνες. Με τον όρο να κάθεται σε κάθε μία από αυτές και από ένας πρωθυπουργός των τελευταίων χρόνων. Κι εγώ να είμαι απέναντι με ένα φλογοβόλο. Να τους καρβουνιάζω έναν-έναν μαζί με την πολυθρόνα του και μετά να ζητάω συγνώμη. “Σόρρυ ρε μεγάλε, για την πολυθρόνα πήγαινα.”


Αυτό δε μας λένε τόσα χρόνια οι αρχιπουσταράδες; Ότι πασχίζουν να σώσουν τη χώρα και να χτυπήσουν την διαφθορά, την ακρίβεια, την διαπλοκή και την γραφειοκρατία. Και κατά λάθος, πάντα χτυπάνε εμάς. “Σόρρυ ρε παιδιά, λιτότητα για να μην χρεωκοπήσουμε.” Και όταν έρχεται η απόλυτη πείνα και ο πόλεμος, “Σόρρυ, αλλά οι περιστάσεις απαιτούν θυσίες.”



Η αποδοτικότερη θυσία είναι η ανθρωποθυσία. Όλοι αυτοί που έχουν τα δις τα απέκτησαν θυσιάζοντας συνανθρώπους τους. Πόλεμοι, χούντες, εμφύλιοι και η σπέκουλα που εμπεριέχουν θεμελίωσαν αυτή την τάξη πραγμάτων την βασισμένη στο ψέμα, στην κλοπή και στον φόνο. Δεν λυπάμαι κανέναν τους. Η Ελλάδα οδηγείται τάχιστα σε Κολομβιανό μοντέλο: Σάπια κεντρική κυβέρνηση, μαφιόζικη άρχουσα τάξη, διεφθαρμένη τοπική αυτοδιοίκηση, βρώμικη αστυνομία, ναρκέμποροι αντάρτες, τυφλή τρομοκρατία, διάλυση των πάντων.



Όμως όλα έχουν το κόστος τους. Η μειοψηφία των μασόνων που λήστεψε την πλειοψηφία των πολιτών και χρεοκόπησε τη χώρα, καλύτερα να ξεχάσει τις βόλτες με τα καμπριολέ και τα χαϊλίκια στα κωλομάγαζα της παραλιακής. Τώρα θα κλειστούν στις επαύλεις τους με 50 σεκιουριτάδες και άλλους τόσους σωματοφύλακες 24ώρου. Οι φτωχοί θα πέσουν να τους κατασπαράξουν αλά Βραζιλία. Θα τους απαγάγουν τα παιδιά για λύτρα και θα τους πυροβολούν όπου τους βλέπουν. Όποιος οδηγάει ακριβό αμάξι, θα τρώει μπαταριά, φταίει δεν φταίει. Θα σου βουτάνε την κάρτα στο ΑΤΜ και θα σου κόβουν τα δάχτυλα ένα-ένα για να τους αποκαλύψεις το pin. Όποιος φοράει ρόλεξ θα γυρνάει σπίτι του χωρίς χέρι κι όποιος κυκλοφοράει με καδένα θα βρίσκουν το πτώμα του ακέφαλο στον υπόνομο. Το μόνο που κατάφεραν οι μαλακισμένοι κλέφτες είναι να μπούν οι ίδιοι σε κατ’ οίκον περιορισμό σε μια μετά-Mad Max κοινωνία. Ο φτωχός τελικά θα είναι πιο ελεύθερος με το πιστόλι στη ζώνη, χωρίς μέλλον, χωρίς έγνοιες και χωρίς οίκτο.




( Με κάτι τέτοια θα κυκλοφοράτε )

Το χρυσάφι σε σώζει μερικές φορές αλλά τις περισσότερες σε κάνει στόχο. Οι Βυζαντινές θρησκευόμενες λούγκρες το μόνο που κατάφεραν με το χρυσάφι ήταν να αγοράσουν λίγο χρόνο. Κατόπιν οι βάρβαροι τους πήραν τα πάντα και τους γάμησαν τα σπίτια, τις γυναίκες και τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια. Αυτός που έχει τα όπλα και την θέληση κάνει κουμάντο. Όσο για τον χρυσό, όταν τον χρειαστεί τον παίρνει με τη βία.

( Πού έκρυψες το κασέρι ρε παλιόπουστα; )




Το πείραμα στο οποίο είμαστε όλοι πειραματόζωα είναι σε εξέλιξη. Σε λίγο οι αμερικανιές της μεγάλης οθόνης θα φαίνονται ανούσιες γιατί η πραγματικότητα θα έχει μεγαλύτερο σασπένς και περισσότερα πτώματα. Το τελευταίο χαρτί της πλουτοκρατίας είναι οι Σέχτες των κάθε λογής Ξεκωλιάρηδων και οι προβοκάτσιες των παρακρατικών. Αυτοί οι γαμημένοι πράκτορες που κλέβουν τις όποιες ελευθερίες υπάρχουν ακόμα και που νοθεύουν την οργή των πολιτών. Κάθε φορά που το πλήθος είναι έτοιμο να λυντσάρει κάποιον από τους αχρείους, εμφανίζονται οι φαντομάδες και σκοτώνουν κάποιο άσχετο μπατσόνι ή κάποιον που άρπαζε ψίχουλα.


( Tres cojones de la Grecia )


Δεν ξέρω αν θα αποφύγουμε τον τρίτο εμφύλιο.




Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα παίξει συμφωνία της Βάρκιζας και αφοπλισμός τούτη τη φορά.







Αυτός ο πόλεμος θα είναι μεταξύ θεών.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Respect !!!!

BillyellasAZ(ellasAZ) είπε...

ΆΡΙΣΤΟΣ με όλη την σημασία της λέξεως!

Βασιλης Αντ είπε...

Μαρκο
Εμαθα οτι εισαι καλεσμενος στον γαμο του πριγκηπα στις Σπετσες.........

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Όπου δεις τραπεζομάντηλο με διαβήτη, εκεί θα είμαι...

μικρος ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΣ είπε...

Καλως ηρθες ΜΕΓΑΛΕ ανθρωπιστη.. μας ελειψες, Συνεχισε να μας μολυνεις τα εγκεφαλικα μας κυτταρα!

neotera είπε...

Τελικά να πάρουμε χρυσό, ή να μην πάρουμε ? Αντε ν' αρχίσει το πατιρντί, η αναμονή ξελιγώνει ! ))

Ανώνυμος είπε...

Αὐτὰ τὰ σαβουρόσκυλα οἱ Ἀντιεξουσιαστὲς καὶ οἱ Ἀριστεροαναρχικοὶ γιατὶ δὲν ἔχουν πετάξει ΠΟΤΕ οὔτε μία πέτρα στὶς Μασωνικὲς στοὲς καὶ στὶς ἑβραϊκὲς Συναγωγές??? Ἡ Μεγάλη Στοὰ βρίσκεται 3 λεπτὰ μὲ τὰ πόδια ἀπ'τα Ἐξάρχεια, ποῦ γαμιοῦνται τόσα χρόνια ὅλοι αὐτοὶ οἱ "ὀργισμένοι" γαμῶ τὴν πόρνη ποὺ τοὺς ἔχεσε στὸν κόσμο καὶ γαμῶ τὸν κερατιάρη τὸν πατέρα τους???

Πότε οἱ πορεῖες κατέληξαν σὲ κάποια Μασωνικὴ Στοὰ ἔτσι νὰ γουστάρουμε?? Κάθε τρεῖς καὶ λίγο συνεδριάζει στὴν Ἀθήνα ἡ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ποῦ εἶναι τότε αὐτὰ τὰ νεοταξίτικα εὐνουχισμένα ἑρμαφρόδιτα Ζόμπυ γαμῶ τὰ σκυλιὰ ποὺ γαμᾶν τοὺς τάφους τους???

kostakoutas είπε...

@neotera
Η σιωπή είναι χρυσός λένε.
Αυτός που μπορεί να προκαλέσει τη σιωπή των άλλων είναι θεός λέω εγώ.
Αν ο πόλεμος γίνει μεταξύ θεών,τότε μόνο όσοι έχουν ΟΠΛΑ θα φτάσουν τη θεωση.

the elf at bay είπε...

Μια χαρά τα λες αλλά ο κωλοέλληνας, συνηθισμένος στην μιζέρια του και το υποτιθέμενο φιλότιμο που του το κάνουν κλύσμα από γεννησιμιού του, τον ωθούν στην μαλάκυνση εγκεφάλου και στο καρπαζοεισπρακτιλίκι. Μακάρι τουλάχιστον 1 άνθρωπος να διαβάσει αυτές τις γραμμές και να συναιτιστεί αν και διαφωνώ κάθετα με τον αντισημιτισμό σου.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ elf at bay

Όσοι αντέχουν να με διαβάζουν, σκέφτονται. Οι άλλοι ας πάρουν από τα έτοιμα...
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=150523


http://archive.enet.gr/online/online_p1_fpage_text.jsp?id=68098260

http://www.ardin.gr/node/2042

Ανώνυμος είπε...

Χα - χα , τα σπάει η αντισημιτική ομολογία !!!!!

Bluesman είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A0uolCnAx_s&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι....

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Θα μας ενώσουν οι συνθήκες και οι εχθροί...

Ακόμα κι αν χαθούμε εμείς, ο σπόρος που ρίξαμε στο χώμα κάποτε θα καρποφορήσει...


Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις με τα μάτια σου τους καινούργιους να αποδεικνύονται καλύτεροι από σένα...

+θέρισον+

Ανώνυμος είπε...

+Ασμοδαίος+

"Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις με τα μάτια σου τους καινούργιους να αποδεικνύονται καλύτεροι από σένα..."


Αυτό, ήταν από τις καλύτερες ατάκες που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό...

Να χαίρεσαι που οι μεταγενέστεροι είναι καλύτεροι από σένα και ταυτόχρονα να "ζηλεύεις" που ένα "νίατο" σε ξεπερνά

Τους χαιρέτισμούς μου Μαρκήσιε

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω έχεις αρχισει και τεμπελιάζεις Μαρκο...

Κάθε 15 ημέρες είχαμε και νέο άρθρο...

υ.γ. Μήπως είσαι φορτηγατζής?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω έχεις αρχισει και τεμπελιάζεις Μαρκο...

Κάθε 15 ημέρες είχαμε και νέο άρθρο...

υ.γ. Μήπως είσαι φορτηγατζής?

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Εσύ έχεις πληροφορίες μου φαίνεται...

Έχω μια εταιριούλα με τρείς νταλίκες που μεταφέρουν μπινελίκια.

Το καλό πράμα αργεί να γίνει...


+πασατεμποσαβούρωcον+

Unknown είπε...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1871024

Σπάσε σπάσε, ο Κοκός να χει μαζέψει άραγε?

Ανώνυμος είπε...

απο οτι φαινεται οι νταλικες με τα μπινελικια απεργουν κι αυτες μαζι με τους υπολοιπους..
σεβασμος στο δικαιωμα για απεργια...
Η υπομονη ειναι αρετη.
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

Μιχάλης Λιάκος είπε...

Τι να γίνει,αφού δεν μπορούν να χτυπήσουν το Τζέφρυ οι τρομοκράται...
Από έγκυρες πηγές πάντως,έμαθα ότι στο μαραθώνιο των Αθηνών,ο τύπος με τα μούσια,τη χλαμύδα και τα σανδάλια,που έτρεχε δίπλα στο Τζέφρυ,ήσουν εσύ Μάρκο!!
Δεν κατάφερες να του βάλεις τρικλοποδιά όμως ε;