Η ταπεινή μου συλλογή ζητάει λαιμούς

6  ΙΟΥΝΙΟΥ  9010

Το σκοινί -ή τριχιά- είναι από τα πιο ταπεινά υλικά. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο ή περιφρονητέο. Για χιλιετίες τα πλοία βασίζονταν σχεδόν αποκλειστικά σε αυτό. Η τέχνη των κόμπων πέρα από την συμβολή της στην ναυτιλία έχει προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και σε μια συγκεκριμένη κατηγορία οπαδών του θείου μου του Μαρκήσιου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


Το σκοινί από φυσικές κλωστές ή από νάυλον ήταν και είναι το φτηνότερο μέσο εκτέλεσης. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να ξέρει έναν συγκεκριμένο κόμπο και να βρεί ένα σταθερό σημείο να κρεμάσει το βάρος. Mερικές φορές ούτε κι αυτά δεν χρειάζονται. Αρκεί λίγη δύναμη και η κατάλληλη τεχνική. Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ το ύμνησε στην μνημειώδη διασκευή του θεατρικού έργου του Πάτρικ Χάμιλτον “The Rope”.





Παρακάτω εκτίθενται μερικές παραλλαγές της θηλιάς για όλα τα γούστα :

Για νεοδημοκράτες


Για πασόκους


Για τους υπόλοιπους


Τριχιά σκέτη


Τριχιά με πανί προφύλαξης για ευαίσθητους λαιμούς



Βρόχος απλός



Βρόχος με προοπτική



Για μεμονωμένους


Για γκρούπ και συμμορίες


Για διάνοιες υπουργούς οικονομικών


Για μασονοδικαστές



Για βρωμοστελέχη



Για δανειοαρπακτικά



Για τοκογλύφους



Για χρηματιστές



Για κυβερνορουφιάνους




Για μπερδεμένους σε πολλά



Για μεσημεριανό


Για βραδυνό


Για λάτρεις της εξοχής


Για λάτρεις της πόλης


Για βιαστικούς


Για ψευτο-μεσσίες και πουτσο-γκουρού


Για να γλιστράει


Α ρε γιαγιά, τι φτιάχνουν τα χεράκια σου...


Κάντο μόνος σου




Αν κάποιος το δει από συγκεκριμένη σκοπιά, οι νεκροί τύραννοι είναι οι πιο τυχεροί. Ψόφησαν την καλύτερη στιγμή και γλύτωσαν. Το αστείο είναι ότι ξεμαγάρισαν μέσα στην φαινομενική αποδοχή νομίζοντας ότι η φήμη τους θα επιζήσει στους αιώνες. Το κομματικό κατεστημένο των δοσίλογων κληρονόμων τους, τους προφύλαξε από την μεταθανάτια χλεύη που τους άξιζε. Όλοι ξέρουν για όλους σε αυτό το συνδικάτο του οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος αλλά κανείς δεν μιλάει. Ο βρωμονεκρός, όσο αλήτης και να ήταν όσο ζούσε, μετά θάνατον δεδικαίωται. Έτσι νόμιζαν όλοι ως χτές. Για να δούμε όμως πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα γιατί όταν τα σκηνικά πάρουν φωτιά, θα καεί ολόκληρο το θέατρο μαζί με τα πορτραίτα των πεθαμένων θεατρίνων.



Υπάρχουν αρκετοί μοσχαναθρεμμένοι πολίτες (δηλαδή η κωλομπαρεμένη πλειοψηφία) που νομίζουν ότι τα πράγματα μπορούν ακόμα να εξελιχτούν ομαλά. Ότι με μπόλικα ψέματα και κανα-δυό καταδίκες πεμπτοκλασάτων απατεώνων πολιτικάντηδων και ήδη χρεοκοπημένων επιχειρηματιών θα γίνει κάθαρση. Ακριβώς το ίδιο πιστεύει και η άρχουσα συμμορία που αρνείται να δει την πραγματικότητα που έρχεται.



Νομίζουν ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πνιγούμε μέσα στην σκατοπαλίρροια αλλά ότι οι ίδιοι θα την σκαπουλάρουν στο ψηλό κάστρο τους.


Νομίζουν ότι θα πεθαίνουμε της πείνας και ότι θα τους κοιτάμε να τρώνε και να πίνουν από τα κλεμμένα.


Νομίζουν ότι η πλύση εγκεφάλου που κάνουν τόσες δεκαετίες έχει πιάσει τόπο.


Νομίζουν ότι τα λεφτά και οι κακοπληρωμένοι σεκιουριτάδες και μπράβοι θα τους σώσουν.



Λοιπόν ΜΑΛΑΚΕΣ, ακούστε πώς έχουν τα πράγματα:

1.Δεν έχετε να κάνετε με 17 Νοέμβρη, ΕΛΑ και λοιπές “επαναστατικές” παπαροφράξιες των πρακτορίσκων. Απέναντί σας βρίσκεται ο όχλος και οι επαναστατημένοι σκλάβοι με αρχηγούς δέκα φορές πιο έξυπνους και πιο αποφασισμένους από τον Σπάρτακο.


2. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η ανθρωποφαγία επιτρέπεται.


3. Η πλύση εγκεφάλου σε μερικούς έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ανάμεσα στα εκατομμύρια άβουλα όντα που απαρτίζουν την νεοελληνική κοινωνία-αχταρμά υπάρχουν και μερικές δεκάδες χιλιάδες ορκισμένοι Σπαρτιάτες που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας κόψουν τα λαρύγγια. Αν ξέρατε αρκετά από τη ανθρώπινη φύση θα το καταλαβαίνατε.


4. Τα λεφτά και οι πραιτωριανοί δεν έσωσαν ποτέ κανέναν όταν απέναντι βρισκόταν η συσσωρευμένη οργή του πλήθους.




Η Ελλάδα άλλαξε, γαμημένα σκουπίδια. Το τζάμπα πέθανε. Όποιος το πήρε χαμπάρι και προσαρμοστεί, θα επιζήσει. Σωματικά και οικονομικά. Οι υπόλοιποι βαδίζουν ολοταχώς για συνάντηση με την ιστορία. Για τον άλλο κόσμο. Αυτόν των νεκρών. Που φυσικά δεν ανασταίνονται. Που λιώνουν και αποσυντίθενται χωρίς να αφήσουν πίσω τους το παραμικρό ίχνος. Όπως τα κομμάτια του μεταχειρισμένου κωλόχαρτου με τα οποία έχουμε σκουπίσει τον κώλο μας και τα πετάμε στην χέστρα τραβώντας το καζανάκι.


Σε πρώτη φάση θα φαγωθούν οι σάπιοι της αγοράς. Αυτοί που πληρώνονταν με κασέρι αλλά αντί να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τα έτρωγαν στα μπουζούκια με τις ψωλαρπάχτρες και φέσωναν τον κόσμο με επιταγές και γραμμάτια. Αυτοί τελείωσαν. Και μαζί τους όλο το κύκλωμα των τοκογλύφων, δικηγόρων, και χρηματιστηριακών απατεώνων. Τα καζίνα είναι μισοάδεια. Και οι παράνομες μπαρμπουτιέρες το ίδιο. Όχι γιατί δεν υπάρχουν παίχτες, αλλά γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Είναι πολύ δύσκολο πια να κοροϊδέψει κανείς τον προμηθευτή και τον πιστωτή του με μεταχρονολογημένα πουτσόχαρτα.



Μετά θα ακολουθήσουν στο λάκκο αυτοί που λήστευαν τον πολίτη μέσα από τα κουραδο-τσιφλίκια τους, τις εφορίες, τα νοσοκομεία, τα δικαστήρια, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις πολεοδομίες, τους βρωμοδήμους και τα τελωνεία. Αυτοί που λουφάριζαν συστηματικά και πληρώνονταν συστηματικότερα. Από αυτή την άποψη η κρίση ήταν πραγματική ευλογία. Μέσα σε 2-3 χρόνια θα ξεφορτωθούμε πρακτικές και κατεστημένες ιδεολογίες αιώνων. Αυτοί που θα ζητάνε φακελάκι από τον καταληστευμένο πολίτη για να του παρέξουν αυτό που εκείνος έχει ήδη χρυσοπληρώσει θα λυντσάρονται στον τόπο εργασίας τους για παραδειγματισμό.



Κατόπιν έρχεται η σειρά των πολιτικάντηδων όλων των αποχρώσεων και ειδικά των δύο βρωμοπαρατάξεων που λυμαίνονται τη χώρα για δεκαετίες. Ήδη δεν μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι προδότες απατεώνες χωρίς να φάνε τα μπινελίκια τους και τις φάπες που τους αναλογούν. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα μπινελίκια θα γίνουν χριστοπαναγίες και οι φάπες μπουνιές. Ώσπου να έρθει η μέρα της Αγίας Τριχιάς. Η ώρα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα.



Οι δρόμοι είναι λερωμένοι. Οι βρωμιές που συσσώρευσαν τόσες δεκαετίες οι άθλιοι πράκτορες της διεθνούς μασονίας δεν ξεπλένονται με τα γελοία απορρυπαντικά της τηλεόρασης. Μόνο με το κόκκινο παχύρρευστο υγρό που καθαρίζει και ξεπλένει τα πάντα. Με ΑΙΜΑ . Αθώων στην αρχή και ενόχων στο τέλος.





Στη μεσογειακή κωλογειτονιά μας, οι Ισρα-αλήτες δολοφονούν όποιον γουστάρουν γράφοντας στα αρχίδια τους ολόκληρο το διεθνές δίκαιο. Νομίζουν ότι οι άλλοι τους φοβούνται αλλά οι ίδιοι είναι οι χεσμένοι. Πειρατές, τρομοκράτες, δολοπλόκοι, εγκληματίες και μαφιόζοι είναι από την εποχή που ιδρύθηκε αυτό το κράτος το βασισμένο στο μίσος και στους φόνους. Και απ’ ό,τι φαίνεται μέσα στο μίσος και στους φόνους θα τελειώσει την ύπαρξή του.



Από την άλλη, οι πράκτορες της Τουρκίας ετοιμάζουν με φορεσιές ιμάμηδων και τις ευλογίες της μασονικής κυβέρνησης την κοσοβοποίηση της Θράκης. Κι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες έχουν αρχίσει να μαγειρεύουν περίεργες συνταγές από αμερικάνικους τσελεμεντέδες. “Δύσκολα τα πράγματα,” μου εξομολογήθηκε κάποιος φίλος. “Φοβάμαι εγώ,” μου είπε, “που είμαι αστυνομικός, που έχω όπλο και φοράω αλεξίσφαιρο γιλέκο”. Να φοβάσαι, του απάντησα, όταν πάς κόντρα στο δίκιο του πολίτη και όταν προστατεύεις τους τυράννους. Και να μη φοβάσαι καθόλου όταν πράττεις το σωστό και αυτό που σου υπαγορεύει η συνείδησή σου. Όταν σε διατάξουν να ρίξεις στο ψαχνό, σκέψου καλά προς τα πού πρέπει να στρέψεις την κάνη. Εσύ μπορεί να διστάσεις να μου ρίξεις, αλλά εγώ δεν θα διστάσω καθόλου.




Το πραγματικά δύσκολο είναι να ανατραπεί αυτό το βρωμερό καθεστώς των διαπλεκόμενων μασονόδουλων. Πολιτικάντηδες, μεγαλοπαπάδες, επιχειρηματίες, μαφιόζοι, τραπεζίτες, πρακτοράκια, εκδότες, δικαστές, μαυραγορίτες, πρεζέμποροι, γραφειοκράτες, κατασκευαστές, χρηματιστές, δημοσιοκάφροι, προβοκάτορες, όλοι είναι μέλη της ίδιας συμμορίας των καταπιεστών. Αυτοί και τα αιματοβαμμένα λεφτά τους είναι ο εχθρός. Όλοι οι άλλοι είναι τίγρεις από χαρτί. Αρκεί ένα σπίρτο για να γίνουν στάχτη.




Υπάρχουν λύσεις αλλά και άτομα ικανά να τις εφαρμόσουν. Πολίτες έξω από τα στεγανά της αλλαξοκωλιάς. Πολίτες με θέληση και με πίστη στη μόνη αξία που έχει μείνει αναλλοίωτη: Στον Ιχώρο. Στο γονίδιο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να εμπιστευτείς τέτοιες ώρες.



Ο πλανήτης πάει κατά διαόλου. Οι βρωμεροί πετρελαιάδες συνεχίζουν να μολύνουν όσο μπορούν με τα ξεπερασμένα ορυκτά καύσιμα και την πανάθλια αντιανθρώπινη “τεχνολογία” τους. Και οι κυβερνώντες μασονίσκοι που τους κάνουν πλάτες, ως εξέλιξη μας προτείνουν την ραδιενεργή κατάρα. Για τον λουστράκο τα είχα πει πριν τον εκλέξουν οι λεσχιάρχες και θα τα ξαναλέω σαδιστικά σε κάθε καινούργιο καβλί που θα τρώει. Το σι-ντί με το μέλλον το έχεις ρε μαλάκα; Στις μισές χώρες ο κόσμος σφαγιάζεται για να γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι οι τύραννοι εκμεταλλευτές και για να μπορούν να λεηλατούν ανενόχλητοι τις ζωές μας.




Γαμιώνται οι πεθαμένες μάνες τους ! Δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού με τα μιάσματα. Μόνο σύγκρουση, πόλεμος και παλούκωμα ! Το παγκόσμιο μπουρδέλο είναι έτοιμο. Μόνο η σπίθα χρειάζεται για να πάρουν φωτιά οι απανταχού χάρτινοι πύργοι των τοκογλύφων.




Ο καθένας ας βάλει τάξη στο κωλάδικό του.





Εγώ με καμιά εκατοστή λαιμούς για αρχή είμαι κομπλέ.



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο λαιμούς άλλο τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Οι δοσίλογοι και οι ενδιάμεσες ΄τανεςπού΄ τα παπαγαλάκια θα φύγουν πρώτα!

axinosp είπε...

Μέχρι Σεπτέμβρη το πολύ, μετά....

axinosp είπε...

Κρεμάστε τους ψηλά !!

http://axinosp.blogspot.com/2010/06/blog-post_1182.html

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Λαϊκή σοφία :


- Μιά κρεμάλα δεν φέρνει την άνοιξη.

- Κάλλιο πέντε στην κρεμάλα παρά δέκα στην Εξεταστική.

- Δείξε μου την κρεμάλα σου να σου πώ ποιός είσαι.

- Καινούργιο λαμογιάκι μου και πού να σε κρεμάσω.

- Η καλή κρεμάλα τα κρεμάει όλα.

- Κρεμάλα απ' τον τόπο σου κι ας είναι κακοπλεγμένη.

- Στην αναβροχιά καλή είναι κι η κρεμάλα.

- Στις εννιά του μακαρίτη, κρεμάνε κι άλλον μεσ' στο σπίτι.

- Και ο άγιος κρεμάλα θέλει.

- Ο κρεμασμένος την βροχή δεν την φοβάται.

- Μια κρεμάλα την ημέρα τα λαμόγια κάνει πέρα.

- Των φρονίμων τα παιδιά πριν το σκάσουν τους κρεμάνε.

- Όποιος κρεμάει τελευταίος, κρεμάει καλύτερα.

+Ασμοδαίος+ είπε...

Χαχαχαααααα....

Νασαι καλά Μαρκήσιε...

Δύο μόνο πραγματάκια:

Αααα) Γιουχάρανε τον Γιωργάκη στην συναυλία της Φαραντούρη (κανένα γαμοκάναλο βέβαια δεν είπε τίποτα)

Βουουου) Ακούγονται φήμαι (έλα ρε, δε γίνονται αυτά!) για τύπωμα δραχμών ΝΥΧΤΑ στο νομισματοκοπείο. Η πτώχευση γαρ εγγύς...

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Φίλε Ασμοδαίε

Μπαίνουμε στην ενδιαφέρουσα φάση της τραγωδίας.

Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό τα κουμπούρια θα έχουν μεγαλύτερη αξία από τον χρυσό...

+Ασμοδαίος+ είπε...

Ή αν είσαι πραγματικά σιχαμένος (και κανίβαλος) τα γερά δόντια ...

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι, ψηφίζω αποχαύνωση προς το παρόν και το άμεσο μέλλον (κάνα δυο-τρία χρόνια).
Τα παπαγαλακια κάνουν τη δουλειά όλο και πιο εύκολη. Ζώντας μακριά απ' την πλέμπα (το 90% της κοινωνίας δηλ) νομίζουν ότι η όλο και πιο απροκάλυπτη προπαγάνδα τους, πιάνει.
Πιάνει μεν, αλλά μόνο στους ίδιους,
που θεωρούν ότι θα τη βγάλουν καθαρή με κάνα δυο ανθρωπο8υσίες τύπου μαντέλη.
Αυτό είναι καλό γιατί η οργή φουσκώνει τα αρχίδια μας και η αδρεναλίνη που θα χυθεί στα μούτρα τους θα φτιάξει ένα bukkake που θα ζήλευε κι η Κούνεβα.
Αρκεί να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι το παραμύθι που μας πουλάνε το αγοράζουμε και να μην ετοιμαστούν εγκαίρως για μαζικές ανθρωποθυσίες όπως πριν καμιά 60αριά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που βιάζονται: http://www.youtube.com/watch?v=DbwlNVGhje4

Τι να κάνεις; Η νεότητα είναι πάντα βιαστικη...