Ανδρών επιβλαβών πάσα γή γαμώταφος. Οι Παράξενες Ημέρες της οικονομικής κρίσης και της ψυχολογικής παράκρουσης. Η "νέα" έννοια του έθνους και άλλες μπαρούφες (Μέρος Ζ΄- Τελευταίο)
5  ΜΑΪΟΥ  9013

«Μηναγύρται όνον έχοντες τούτω ειώθεσαν τα σκεύη επιτιθέντες οδοιπορείν. Και δήποτε αποθανόντος αυτού από κόπου, εκδείραντες αυτόν εκ του δέρματος τύμπανα κατεσκεύασαν και τούτοις εχρώντο. Ετέρων δε αυτοίς μηναγυρτών απαντησάντων και πυνθανομένων αυτών, πού αν είη ο όνος, έφασαν τεθνηκέναι μεν αυτόν, πληγάς δε τοσαύτας λαμβάνειν, όσας ουδέ ζών υπέμεινεν.

Ούτω και των οικετών ένιοι καίπερ της δουλείας αφειμένοι, των δουλικών αρχών ουκ απαλλάττονται.»


Κάτι μηναγύρτες (ζητιάνοι ιερείς της Κυβέλης) είχαν ένα γάιδαρο στον οποίο συνήθιζαν να φορτώνουν τα συμπράγκαλά τους, ενώ οι ίδιοι πήγαιναν με τα πόδια. Κάποτε που αυτός τίναξε τα πέταλα από την κούραση, τον έγδαραν κι έφτιαξαν τύμπανα από το τομάρι του και τα χτυπούσαν. Κάποιοι άλλοι μηναγύρτες που τους συνάντησαν, τους ρώτησαν πού είναι ο γάιδαρος. Τότε εκείνοι είπαν πως ψόφησε, αλλά τώρα τρώει τόσες ξυλιές, όσες δεν έτρωγε ούτε όταν ήταν ζωντανός.

Έτσι και μερικοί δούλοι δεν απαλλάσσονται από την δουλική νοοτροπία τους, ακόμη και αν απελευθερωθούν. 

(Αίσωπος - Μύθοι, Μηναγύρται)

Κοιτάζοντας κανείς τον ουρανό το μόνο που βλέπει είναι τα περίεργα τζέτ που πάνε πέρα-δώθε ψεκάζοντας με δηλητήριο την ατμόσφαιρα.  Σε διάστημα 2-3 ωρών το πεντακάθαρο γαλάζιο γίνεται ένα βρωμερό γκρι σάβανο από τοξικά υποπροϊόντα αγνώστου πατρός.  http://www.youtube.com/watch?v=ajZZpd3l3kEΣίγουρα αυτό που ψεκάζουν δεν είναι καλό.  Αν ήταν καλό, θα σκοτώνονταν να το διαφημίσουν.  Θα μας πιπίλιζαν συνέχεια τα αυτιά με το πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία μας και την καλοπέρασή μας.  Αντί γι αυτό, μια παγερή σιωπή τάφου επικρατεί στα σιχαμερά ΜΜΕ τους σχετικά με το θέμα.  Οι επίσημες αρχές κάνουν την γαμημένη πάπια και φυσικά αρνούνται ότι συμβαίνει κάτι.  Αραιά και που, διάφοροι “επιστήμονες”-πρακτορίσκοι βγαίνουν (γιατί άραγε;) να υποστηρίξουν αστείες ερμηνείες. Όσοι προσπαθούν να επισημάνουν το “περίεργο” αυτό φαινόμενο που συμβαίνει εδώ και καιρό πάνω από τα κεφάλια μας, αντιμετωπίζονται περίπου ως ψυχοπαθείς από τους υπόλοιπους.  Οι πρώτες αντιδράσεις της εξουσίας είναι στο στυλάκι: “Δεν γίνεται κανενός είδους αεροψεκασμός” …  “Τα περί αεροψεκασμών αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας” ... “Αποτελούν έναν ακόμα αστικό μύθο”.  Είναι όμως έτσι;
Πρόκειται για τα καυσαέρια των αεροπλάνων” βιάζεται να αποφανθεί ο στάνταρντ βλάξ υπακούοντας στην φωνή του κυρίου του.  Μόνο που τα καυσαέρια υπό μορφή υδρατμών διαλύονται μετά από λίγο ενώ αυτή η ιπτάμενη χολέρα όχι μόνο δεν διαλύεται αλλά εξαπλώνεται σαν σύννεφο χημικού πολέμου.  Φυσικά ο ανωτέρω πανύβλαξ δεν μας εξηγεί ούτε το γιατί τα αεροπλάνα κάνουν βόλτες πάνω από τις πόλεις ώσπου να καλύψουν και το τελευταίο τετραγωνικό με το δηλητήριό τους.  Άντρες και γυναίκες  διαμαρτύρονται για περίεργους πονοκεφάλους, για κακή διάθεση και για ανεξήγητη υπνηλία τύπου κατάθλιψης. Δεν γίνεται από τελευταία χώρα στον πλανήτη στις αυτοκτονίες να έχουμε πάει στις πρώτες θέσεις κι αυτό μέσα σε 2 χρόνια. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.  Όση και να είναι η οικονομική πίεση που δεχόμαστε, η πρώτη αντίδραση θα έπρεπε να είναι το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, δηλαδή “Πουσταράδες ελάτε να πάρετε τ’ αρχίδια μας”! Η παράκαμψη του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης και η αντικατάστασή του από την αυτοκαταστροφική μανιοκαταθλιπτική παραίτηση είναι απόρροια ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ. 
Είμαστε περικυκλωμένοι από ζωντανούς-νεκρούς.  Δεν ωφελεί καθόλου να επιμένει κανείς να τους ξυπνήσει.  Είναι δογματικά πεισμένοι ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.  Είναι πελαγωμένοι στα μικρο-προβλήματά τους και ανίκανοι να δουν την μεγάλη εικόνα.   Όταν προσπαθείς να τους δείξεις αυτό που βλέπεις με τα μαγικά γυαλιά, αντιδρούν σπασμωδικά σαν να τους βγάζεις από την νιρβάνα του μάτριξ.  Κάποιος τελευταία όταν του έδειξα το αεροπλάνο που ψέκαζε και κατόπιν έκανε στροφή για να ξαναψεκάσει (ελιγμό που δεν κάνει καμία αεροπορική εταιρεία), μου είπε επί λέξει: “Άμα σε ενοχλεί, μην το κοιτάς”.Δυστυχώς τα ζόμπι αποτελούν την πλειοψηφία του γιδοπληθυσμού. Πριν ένα μήνα ήμουν στο Κάιρο.  Από όπου και η παρακάτω φωτογραφία.  Είναι απίστευτο το τι ψέκαζαν εκεί.  Κάθε μέρα από τις 6 ως τις 10 το πρωί δεκάδες ψεκαστικά τζέτ όργωναν τον ουρανό πετώντας ακόμα και πάνω από το αεροδρόμιο. Υποθέτω ότι για να πετάξει κανείς πάνω από το τελευταίο με τόσα που έχουν γίνει χρειάζεται ειδική άδεια και δεν νομίζω να την πήραν από την σημαία οι αεροψεκαστές.  Βέβαια τυχαίο είναι που η Αίγυπτος φλέγεται, όντας ένα βήμα πριν τον εμφύλιο πόλεμο.
Το επίσημο παραμύθι των “επίμονων καυσαερίων” (persistent contrails) πάσχει στο παρελθόν του.  Γιατί απλά 20 χρόνια πριν δεν υπήρχαν “τσαντισμένα καυσαέρια”.  Οι ουρές έσβηναν σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά ακόμα και αυτές που έμεναν για καμιά ώρα, δεν μετατρέπονταν ποτέ σε σύννεφα όπως γίνεται τώρα.  Να σημειωθεί ότι τα τότε αεριωθούμενα  άφηναν τρεις φορές περισσότερα καυσαέρια από τα σημερινά.  Τελικά όλα ανάγονται στην χάλκευση της συγκριτικής διαδικασίας του ανθρώπινου μυαλού.  Κάποιος που δεν έχει φάει ποτέ κανονική ντομάτα δεν γνωρίζει ότι όλες αυτές που τρώει τώρα είναι μεταλλαγμένες.  Κάποιος που δεν είχε γεννηθεί στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 όταν άρχισαν οι αεροψεκασμοί, δεν έχει ιδέα πώς ήταν ο ουρανός πριν, ούτε πως συμπεριφέρονταν οι ουρές των καυσαερίων.  Η διαδικασία της σύγκρισης ενεργοποιείται όταν υποπίπτουν στην αντίληψη τουλάχιστον δύο διαφορετικές καταστάσεις.  Οι νεότερες γενιές έχουν φάει τέτοιο παστέλι ψυχολογικού πολέμου που δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι κάποιοι παίζουν με το μυαλό τους.  Η κατασκευασμένη πραγματικότητα είναι γι αυτούς η μόνη πραγματικότητα.Η Φεουδαρχία και η Μασονία καμώνονται ότι “αγνοούν” τους αεροψεκασμούς όμως οι φυλλάδες τους καραδοκούν να λασπολογήσουν όποιον ασχολείται με το θέμα.  Όποιος αμφισβητεί την καθεστηκυία άποψη κατατάσσεται αμέσως στους γραφικούς.  Όμως το πιο ωραίο είναι αυτό που άκουσα πρόσφατα από τα ορθόδοξα τρολάκια: Ότι ψεκάζουν λέει με αθεΐνη και ιλλουμινατίνη και όποιος αναπνέει τα τοξικά νέφη γίνεται …άθεος και μασόνος σε λίγες ημέρες.  Έτσι λένε εξηγείται και το κύμα του αθεϊσμού που έχει ενσκήψει στη χώρα. Υποθέτω ότι αναμένεται απόφαση της Ιεράς Συνόδου για το πόσες αναπνοές θα επιτρέπονται ημερησίως στους πιστούς.  (Το είπα τόσες φορές, ότι δεν θα υπάρξει έλεος, αλλά δεν με πιστεύει κανένας). 

Η μούγκα της Ορθοδοξίας μπροστά στα αληθινά μαρτύρια του λαού δεν είναι κάτι περίεργο. Πού είναι οι ιεράρχες αλλά και οι απλοί παπάδες που κλαίνε και οδύρονται σαν πουτανίτσες κάθε Πάσχα για τα κατά φαντασίαν πάθη του Εβραίου;  Που είναι τα μοναστήρια που ασχολούνται με τον κάθε κωλοτρυπίδα σκηνοθέτη που ανεβάζει μια πουστομαλακία στο θέατρο; Γιατί δεν βγαίνουν να πούν κουβέντα για τους αεροψεκασμούς τα μαύρα κιμονό;  Γιατί δεν χρησιμοποιούν τα κονέ τους στον στρατό να μάθουν τι συμβαίνει και να μας διαφωτίσουν; Τι σόι δηλητήρια μας ρίχνουν από τον ουρανό οι γαμημένοι ερπετοειδείς;  Μήπως αποτελεί σύμπτωση που η μόνη φορά που η ρασοφόρος συμμορία ασχολήθηκε με το θέμα ήταν για να γαμήσει την κουβέντα και να κάνει πουτάνα ακόμα και τις θεωρίες συνωμοσίας;   

  


Δεν υπάρχει κάποιος να μας πει ποιοι είναι αυτοί που μας ρίχνουν συνέχεια ανθρωποκτόνα πάνω από το κεφάλι; Δεν υπάρχει ούτε ένας πατριώτης σε όλη την γαμημένη αεροπορία, στους πύργους ελέγχου και στην αντιαεροπορική άμυνα; Δεν υπάρχει ένας τρελός όχι να τους ρίξει έναν πύραυλο και να τους καταρρίψει όπως θα έπρεπε, αλλά να τους βγάλει στη φόρα με το να διαρρεύσει στοιχεία των πτήσεων;
Είναι φανερό πως τέτοιο είδος πατριώτη δεν υπάρχει στους στρατόκαβλους κύκλους ούτε για δείγμα.  Από την εποχή της πουτσοσυλλέκτρας Φρειδερίκης όλοι τρέμουν μήπως χάσουν την βρωμοθεσούλα και τον σκατομισθούλη τους. Ο όρκος σιωπής που επικρατεί σε αυτά τα προδοτικά μαγαζάκια, θυμίζει εκνευριστικά την περίπτωση Gladio (βλέπε λέξη) όπου επί δεκαετίες όλοι έκαναν τον …Κινέζο στην εγκληματική συνωμοσία που εξυφαινόταν.

Τα πράγματα είναι σοβαρά.  Οι αεροψεκασμοί είναι μια επιχείρηση κολοσσιαίου μεγέθους.  Κανένα κράτος αυτού του χρεωκοπημένου τριτοκοσμικού πλανήτη δεν έχει τους πόρους για να διεξάγει και να φέρει σε πέρας κάτι τέτοιο από μόνο του.  Δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν είτε ταυτόχρονα, είτε διαζευκτικά : 

AKάποιοι που διαθέτουν ανεξάντλητο χρήμα (και μόνο λογιστικό μπορεί να είναι αυτό) έχουν αναλάβει το κόστος του ψεκασμού. 

B) Tα ίδια τα υποκείμενα της “χημειοθεραπείας” πληρώνουν για την "περιποίηση". 

Για την τελευταία απαιτούνται αεροσκάφη, προσωπικό, σχέδια πτήσης, άδειες διέλευσης, μονάδες ανεφοδιασμού, κλιμάκια συντήρησης, τμήματα οργάνωσης αποστολών, επιτελεία συντονισμού, κλπ.  Τα μέσα και οι διαδικασίες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν παρά μόνο από έναν διεθνή φορέα.  Με τις σημερινές συνθήκες, μόνο μια ισχυρή στρατιωτική συμμαχία που να ελέγχει διεθνή εναέριο χώρο θα μπορούσε να παίξει έναν τέτοιο ρόλο.  Τέτοια υπάρχει μόνο μία στις μέρες μας: το ΝΑΤΟ.  Είναι ο μόνος οργανισμός που έχει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται συν μία: ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο παρελθόν συνωμοσιών και δόλιων επεμβάσεων σε ξένα εδάφη.  Το μόνο που δεν διαθέτει σε αφθονία το ΝΑΤΟ είναι το χρήμα. Όμως κι αυτό λύνεται εύκολα.  Η χρηματοδότηση αν δεν έχει αναληφθεί εξ ολοκλήρου από τους τοκογλύφους, τότε σίγουρα έχει επιμεριστεί ποσοστιαία ανά χώρα με κάποιο διεθνές μυστικό πρωτόκολλο και επιβαρύνει τους φορολογούμενους μαλάκες.   

Οι δήθεν “αόρατοι” ψεκαστές κάθε άλλο παρά αόρατοι είναι λοιπόν.  Ακριβώς όπως και οι συνεργάτες τους.  Ο ΟΗΕ, η EPA, η ΕΕΑ, η NAA, η EASA, η CAA, χωρίς καμιά αμφιβολία γνωρίζουν τα πάντα και κάνουν πλάτες στους συνωμότες.  Οι βιομηχανίες που παράγουν τα χημικά των ψεκασμών θησαυρίζουν ξέροντας πολύ καλά σε τι χρησιμεύουν τα άθλια προϊόντα τους. Οι δουλικές ψευτο-κυβερνήσεις των χωρών και τα στρατιωτικά τους επιτελεία όχι μόνο ξέρουν αλλά και επιτρέπουν στους εξουσιαστές να δηλητηριάζουν τους πολίτες τους. Ας επικεντρωθούμε στη χώρα μας: Κανείς δεν μπορεί να κάνει κυκλικές βόλτες χωρίς να είναι ενήμερη η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το ΓΕΕΘΑ, το ΑΤΑ και ένα σωρό άλλοι οργανισμοί, πέρα από την κυβέρνηση.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ποιοι είναι αυτοί που ψεκάζουν αλλά κανένας δεν μιλάει. Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτό που συμβαίνει.  Για ποια “εθνική ανεξαρτησία” μιλάνε τα πολιτικά σκουπίδια στις εθνικές εορτές και για ποιόν πατριωτισμό;  Όλοι αυτοί οι παραπάνω πούστηδες πρέπει να κληθούν να πληρώσουν όταν έρθει η ώρα. 
Ξαφνικά, ως επιχείρημα κατά των αεροψεκασμών ανακαλύπτεται η …συνείδηση των πιλότων.  “Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί να ψεκάζει με χημικά άλλους ανθρώπους”.  Πρέπει να έψαξαν πολύ για να βρούν τέτοιο επιχείρημα.  Ας ανοίξουν οποιοδήποτε βιβλίο ιστορίας και ας προσπαθήσουν να βρούν έναν (1) στρατιώτη που να έκανε το αντίθετο: δηλαδή να αρνήθηκε να ψεκάσει με χημικά.  Όλοι υπάκουσαν στις διαταγές κι αν υπήρξε και κανένας βαρήκοος, τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι.


Ύστερα, αυτοί που δίνουν διαταγές δεν είναι ζώα σαν κι αυτούς που τις παίρνουν. Έχει γίνει προσεκτική επιλογή των υποψηφίων ψεκαστών-δολοφόνων και κανείς δεν υποχρεώνεται να ψεκάσει την πατρίδα του. Τα πληρώματα είναι πάντα διαφορετικής εθνικότητας από αυτήν της χώρας-στόχου.  (Οι περισσότεροι Γερμανοί και Ολλανδοί θα ψέκαζαν με ευχαρίστηση την Ελλάδα ακόμα και χωρίς αμοιβή).  Τους πιο “κουμπωμένους” τους έχουν πείσει ότι πρόκειται για σχέδιο ελέγχου της “υπερθέρμανσης” του πλανήτη (της γνωστής περιβαλλοντικής μούφας των νεοταξιτών).  Το σύνολο του ιπτάμενου προσωπικού είναι σε “Need to know basis”. Ξέρουν μόνο όσα χρειάζεται να ξέρουν.  Δηλαδή το ελάχιστο δυνατόν.  Οι πιλότοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον μπάτσο που ψεκάζει με χημικά τον διαδηλωτή επειδή κάποιοι τον έχουν πείσει ότι αυτό είναι αναγκαίο για την τήρηση της έννομης τάξης.  Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που ψεκάζει είναι βέβαιος ότι κάνει το σωστό ακόμα και όταν εισπνέει κι ο ίδιος το δηλητήριο κατά την διάρκεια του ψεκασμού.  

Η κατανόηση της πραγματικότητας ήταν πάντοτε το κλειδί για τις μυστικές πύλες του μέλλοντος.  Αν δούμε την πορεία της ανθρωπότητας τα τελευταία 10 χρόνια θα διαπιστώσουμε μια αυξανόμενη απόκκλιση από την φυσική λειτουργία και μια αντίστοιχη προσκόλληση σε εικονικά ερεθίσματα και εγκλωβισμό σε κάποιο προκατασκευασμένο πλασματικό σύμπαν. Αυτό το τεχνολογικό μαστούρωμα έχει ως αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό του μηχανισμού εκλογίκευσης των καταστάσεων και την αδυναμία έγκαιρης αναγνώρισης της απειλής στον πραγματικό κόσμο.   
Οι αεροψεκασμοί είναι Multi Task Project  (Σχέδιο Πολλαπλών Ενεργειών) .  Αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς ανά περιοχή ή ανά χρονική στιγμή.  Η διεύθυνση του ασύλου έχει την ευχέρεια να επιλέγει το ανάλογο “φάρμακο” και την δοσολογία για τον αντίστοιχο “ασθενή”.  Π.χ. κατασταλτικά όταν επιζητούν την παθητικότητα και κοκτέιλ διεγερτικών όταν οι συνθήκες είναι έτοιμες για το αλληλοφάγωμα των πληθυσμών. 
Οι αισιόδοξοι βλάκες που πιστεύουν τις παπάρες των ΜΜΕ και τούτη την στιγμή περιγελούν τους σκεπτικιστές ως “συνωμοσιολόγους” δεν έχουν αντιληφθεί ότι το Σχέδιο βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, στην σχετικά “αβλαβή” φάση του.   Αυτό που προέχει τώρα είναι ή αποδοχή της νέας εικόνας από την κοινή γνώμη και η παγίωση της τεχνητής αυτής κατάστασης ως πραγματικότητας.  Είναι η φάση Αφομοίωσης (Assimilation) όπου κάποιοι αρρωσταίνουν αλλά σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει.  Όταν η πλειοψηφία αποδεχτεί ότι δεν υπάρχουν αεροψεκασμοί και άρα ούτε συνέπειες από αυτούς, το σχέδιο θα μπεί στην δεύτερη φάση, αυτή της Δράσης (Action). Τότε τα χαμηλής τοξικότητας υλικά που ψεκάζονται αυτήν την στιγμή θα αντικατασταθούν με δραστικότερες ουσίες.  Κάθε πτήση θα προκαλεί εκατοντάδες θανάτους ενώ όσοι μιλούν δημόσια για αεροψεκασμούς θα “εξαφανίζονται”. Τυχεροί θα είναι εκείνοι που δεν θα ζήσουν την τρίτη φάση.  Η Έντονη Εφαρμογή (Intense Application) θα περιλαμβάνει ψεκασμούς με τοξικά νανοστοιχεία και μεταλλαγμένους μικροοργανισμούς.   Κάτι (εκείνο το Intense) μου λέει ότι θα είναι εφιαλτική.  Για τους ελάχιστους που από ένστικτο θα προλάβουν να φύγουν από τις πόλεις, έχει σχεδιαστεί η Επιβεβαίωση (Verification), η τελική “σκούπα”. 

Γελάστε ελεύθερα, κοροϊδέψτε όσο μπορείτε, χλευάστε με όλες σας τις δυνάμεις… 
Μόνο θέλω να μου απαντήσετε σε ένα ερώτημα: 

Ποιος θα σας προστατέψει;   

…Ο Θεός;

…Η Unicef;

… Η Εταιρεία Προστασίας Ζώων;

…Το κράτος;


Τα πράγματα είναι ζόρικα αγαπητά μου πειραματόζωα.  Στο παρασκήνιο τα έθνη έχουν ήδη καταργηθεί. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.  Οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών σε όλα τα κράτη του κόσμου απαρτίζονται από γαμημένα κνώδαλα τα οποία πληρώνονται αδρά για να εκτελούν τις διαταγές του παγκόσμιου διευθυντηρίου.  Οι κρυφοί τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικάντηδων είναι τίγκα στο χρήμα το οποίο είναι αδύνατο να προέρχεται από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.  Είτε θέλουμε, είτε όχι, σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.  Το οποίο δεν επιδέχεται παρά μόνο μία λύση.  Την αμείλικτη σύγκρουση.  Προς τα ‘κεί οδεύουμε πέρα από κάθε αμφιβολία.  Για εμάς τους Έλληνες το έργο είναι γνωστό και γονιδιακά αναγνωρίσιμο.  Όλοι οι εχθροί είναι αντιμετωπίσιμοι. Το πρόβλημα είναι να τελειώσουμε επιτέλους εκείνον τον γαμημένο φραπέ και να μαζευτούμε στην Αγορά.  
Ο πόλεμος είναι καθολικός και η σύρραξη παγκόσμια ίσως και γαλαξιακή.  Η μάχη επιβίωσης που θα δοθεί, θα είναι ανάμεσα σε είδη.  Όμως όπως και στις κοινωνίες, έτσι και στο πλανητικό σκηνικό κάποιος πρέπει να μπει μπροστά και να πείσει τους άλλους να ακολουθήσουν.  Αν περιμένουμε ώσπου να ξυπνήσουν όλοι, θα έχουμε γίνει στάχτη στον κουβά.  Αναγκαστικά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κινηθούμε την κατάλληλη στιγμή και με πυξίδα τον ιχώρα. Πριν από τρία σχεδόν χρόνια, τον Ιούλιο του 9010 είχε γίνει μια συνάντηση φίλων.  Εδώ είναι τα τότε συμπεράσματα, οι περισσότεροι τα γνωρίζετε:   http://1000spartiatai.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html
Από εκείνη την ημέρα συνέβησαν πολλά.  Πριν από πέντε μήνες περίπου έγινε μια σειρά από καινούργιες συναντήσεις.  Μερικά από τα πρόσωπα που συμμετείχαν είχαν αλλάξει όμως ο σκοπός παρέμεινε ο ίδιος.  Διαφωνώντας σε πολλά (ως γνήσιοι Έλληνες) συμφωνήσαμε στο ότι η απαλλαγή του Έθνους από την υποχρεωτική κηδεμονία είναι το πρωταρχικό ζητούμενο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; 

Όπως είδαμε στο Α΄μέρος θα πρέπει να απαντήσουμε σε δύο θεμελιώδη ερωτήματα:

       1.  Ποιοι είμαστε 

και 

       2.  Τι θέλουμε

Χωρίς συγκεκριμένες και συνειδητές απαντήσεις σε αυτά τα δύο ερωτήματα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.  Το να δώσει ο καθένας μας μια απαντησούλα “εγώ είμαι αυτό και θέλω εκείνο” συνεχίζοντας να συμπεριφέρεται στον χώρο όπως και πριν, δεν λέει τίποτα. Η απάντηση για να έχει την οποιαδήποτε αξία, θα πρέπει να περιλαμβάνει το τι είναι διατεθειμένος να κάνει για να πετύχει αυτό που λέει ότι θέλει. 


Είμαστε Έλληνες.  Όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το λένε τα γονίδια και οι ομάδες αίματος.  Το λέει η υπεραξία που παράγουμε ως άτομα.  Το λένε έμμεσα και οι ντιρεκτίβες που έχουν επιβάλλει οι εχθροί μας. Στο πεδίο των ενστικτωδών εθνικών προτερημάτων και ελαττωμάτων δεν υπάρχει μια κατά προσέγγιση ομοιότητα με τους προγόνους.  Η φυλετική ταύτιση όσον αφορά τις πτυχές του χαρακτήρα πλησιάζει το 99 %. 


Θέλουμε τα πάντα.  Να μην ζούμε ζωές άλλων, να μην κυνηγάμε ψεύτικα όνειρα, να μη μας σκοτίζει τ’ αρχίδια κανένας.  Δεν είμαστε φυλή σκλάβων, ούτε ακολούθων. Θέλουμε αυτό που μας ανήκει και το θέλουμε τώρα.
Η πλειοψηφία επειδή η ίδια κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένει την λύση από τον ουρανό, έχει την εντύπωση ότι όλοι κάνουν το ίδιο. Ευτυχώς δεν είναι έτσι. Αρκετοί εργάζονται αθόρυβα νύχτα-μέρα για να δώσουν μια ευκαιρία στο υπόδουλο Έθνος.   Ένα απόκληρο επιστημονικό δυναμικό παλεύει εδώ και χρόνια για να χτίσει αυτό που κατεδαφίζουν οι παγκοσμιοποιητές και οι γενίτσαροί τους.  Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο.  Οι λύσεις είναι έτοιμες.  Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν γραφεί πάνω από 100 Συντάγματα από ανεξάρτητες ομάδες πατριωτών πολιτών. Τα περισσότερα είναι κλάσεις ανώτερα από το ισχύον ξεφτίδι ή από οποιαδήποτε διακορευμένη εκδοχή του ετοιμάζουν οι Εφιάλτες του κυνοβουλίου.
Μοιραία, το πολιτειακό ζήτημα δεν είναι η μοναδική πτυχή.  Είναι σίγουρο ότι δεν αρκούν ένα Σύνταγμα και κάμποσοι νόμοι για να ανακάμψει μια πάσχουσα κοινωνία.  Απαιτούνται θεμελιώδεις αλλαγές στην οικονομία, στην διαχείριση ανθρώπων και πόρων, στην νοοτροπία, στην ιδεολογία και στην πρόσληψη του περιβάλλοντος κόσμου.   Το πνεύμα πρέπει να βρίσκεται υπεράνω της ύλης και να την ελέγχει πλήρως και όχι το αντίθετο που συμβαίνει σήμερα.
Ορισμένες από τις ομάδες έχουν προσανατολιστεί στην ολική αντικατάσταση του παρόντος συστήματος.  Αξίες, θεσμοί, μέθοδοι, ηθική, συμβάσεις, όλα πρέπει να καταστραφούν εφόσον δεν συνάδουν με τον Ελληνικό Τρόπο. Εκ του μηδενός δέον να ανεγερθεί και πάλι το οικοδόμημα.  Όχι με πιθηκισμούς και αντιδάνεια αλλά με καινοτόμα ιδεολογία και πνευματική επάρκεια οι οποίες θα εισάγουν νέες προδιαγραφές.   Η ατραπός είναι επικλινής και δύσβατος.  Πολλοί θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν και άλλοι θα γλιστρήσουν και θα γκρεμιστούν στο γυφτοπολιτισμικό βάραθρο.  Όταν το μονοπάτι πατηθεί και διαπλατυνθεί, τότε θα φανεί η λογική του.  Ατενίζοντας από ψηλά ο αυριανός κάτοικος θα μπορεί να κρίνει γεγονότα και να απονείμει σεβασμό σε όσους άξιους προϋπήρξαν. Η προσκόλληση στην συνήθεια και στο βόλεμα δυσκολεύει τις αποφάσεις.  Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά διστάζουν να βγούν από το σπιτοκαβούκι τους.  Φοβούνται μήπως το παρόν μπουρδέλο αντικατασταθεί από κάτι χειρότερο.  Τρέμουν μήπως χρειαστεί να πολεμήσουν γι αυτά που έχουν κληρονομήσει.  Οι τύραννοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.  Σταγόνα-σταγόνα έχουν ενσταλάξει στα ραγιαδόμυαλα τον φόβο και την ανασφάλεια.  Πόντο-πόντο έχουν βουλιάξει τα σώματα μέσα στον βούρκο της αδράνειας.  Μόνη ελπίδα οι ψευτο-προφητείες των ιερών πτωμάτων και η αναμονή του Απέθαντου στη …Δευτέρα Παρουσία.  Φέξε μου και γλίστρησα.  Κανείς δεν τολμάει να κουνήσει τα κουλά του μαζί με την Αθηνά.
Υπάρχει βέβαια και ο Σώρρας και οι καφενόβιοι του ΕΝD.  Κάπου μεταξύ εξωγήινης τεχνολογίας, μπυρομεζέδων, αηδιαστικών ψεμάτων, ούζου, ΝΑSA, φθαρμένων μετοχών, μερίδας με τυροπιτάκια και τρισεκατομμυρίων ευρώ εμφανίζεται το πρόβλημα στον εγκέφαλο του Νεοραγιά.  Δεν κάνει απολύτως τίποτα ο ίδιος για να σώσει το άθλιο τομάρι του και περιμένει την σωτηρία από τους ουρανούς ας είναι και με την μορφή μουσάτης σαύρας, δεν τον πειράζει. Όλοι οι καλοί χριστιανοί και αρχαιολάτρες χωράνε στη ταφόβαρκα. Κανονικά όσοι πίστεψαν έστω και μισή κουβέντα από τις προσβλητικές για την νοημοσύνη του μέσου ανθρώπου ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ αυτής της κλίκας πρέπει να στερηθούν δια βίου τα πολιτικά τους δικαιώματα.  Κανείς τους δεν μπήκε έστω στον κόπο να θυμηθεί ποιο λαμόγιο εισήγε αυτήν την κασκαρίκα στα τηλεσκατοπαράθυρα.  Η ερώτηση είναι: “γιατί το σύστημα ανέχεται την παρουσία ενός τέτοιου απατεώνα και μάλιστα καταδέχεται να συνομιλεί με δαύτον”;
Η απάντηση είναι προφανής: Γιατί ακόμα και ο ξεφτιλισμένος κωλοτούμπας και υποδοσίλογος Μπουμπούκος Μπουμπουκιάδης φαίνεται να εκπροσωπεί την φωνή της λογικής όταν ξεκατινιάζεται με τον Πατρινό λιμενεργάτη και την ξανθιά ανακόντα που έχει βαλθεί να σώσει την …Ελλάδα.   Η μπάλα έχει χαθεί, άμπαλα ζώα.  Δείτε το βιντεάκι καμιά 20αριά φορές μπας και καταλάβετε ποιος σας δουλεύει.  http://www.youtube.com/watch?v=uEvd0p4m5ns


Δεν θα μπώ στον κόπο να αλλάξω την γνώμη κανενός.  Δεν ντιλάρω αντι-μάτριξ χαπάκια.  Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του αυτό που μπορεί να αντιληφθεί.  Η εμφυτευμένη πεποίθησή του “ότι δεν υπάρχει σωτηρία” είναι έργο αυτών που τρέμουν την Ελληνική Αφύπνιση και την αλυσιδωτή αντίδραση που αυτή θα πυροδοτήσει στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Αυτός ο φόβος δείχνει πόσο αδύναμοι είναι εκείνοι στην πραγματικότητα και πόσο κοντά είμαστε εμείς σε αυτό που θέλουμε.  Δεν ξέρω ούτε το “ποιός”, ούτε το “πότε”, αλλά και να το ήξερα δεν θα το έλεγα.  Αυτό που ξέρω και που μπορώ να πώ είναι ότι το “μετά” είναι διαχειρίσιμο.  Ακούω υστερικές απόψεις του τύπου:

“Θα μας την πέσει η Τουρκία”…

“Θα μας διαλύσουν οι Αμερικάνοι”…

“Θα επικρατήσει αναρχία”…
…“ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΟΝ” που θα έλεγε κι ο καπετάν-Γιώργαρος.  Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει. Θα επικρατήσει τάξη. Όποιος τολμήσει να απειλήσει το Έθνος εκείνη την κρίσιμη στιγμή, θα φάει μια σφαίρα στο κεφάλι.  Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς αμφιταλάντευση, χωρίς οίκτο.  Γουστάρετε να παίξετε έτσι; Τό 'χετε; Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν.  Δεν θα νικήσουμε απλά, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!  Κι ύστερα, κανείς δεν ζεί για πάντα… Εκτός από τους γενναίους.Ένα 20 % της κοινής γνώμης χρειάζεται να είναι υποψιασμένο, για την ελάχιστη νομιμοποίηση.  Και χίλιοι Άριστοι να επανδρώσουν την πρώτη γραμμή.  Αυτοί μπορούν να σύρουν μαζί τους και τους υπόλοιπους.  ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !  Χωρίς λιποταξίες.  Όποιος δεν συμμετέχει στην άμυνα της πολιτείας χάνει όλα του τα δικαιώματα.  Όποιος συνεργάζεται με τον εχθρό, κρεμιέται με συνοπτικές διαδικασίες.  Στην επιλογή “αργός θάνατος ή εξέγερση” δεν νομίζω ότι ο αληθινός πατριώτης χρειάζεται βοήθεια για να αποφασίσει.  Αυτό που απαιτείται είναι η διάλυση του ψυχότροπου νέφους.Στο καθιερωμένο οπλοστάσιο της άρχουσας συμμορίας πρωτεύουσα θέση έχει όπως είδαμε η δοξασία του Μεσσιανισμού.  Όπου οι καταπιεζόμενοι μέσω διάφορων παραμυθιών ή “προφητειών” που προωθούνται έντεχνα και ύπουλα, οδηγούνται ως ποίμνιο στην αίθουσα της αιώνιας αναμονής.  Αυτή η αίθουσα είναι χωρισμένη σε αμέτρητα κουτάκια στα οποία οι διαιρεμένοι και εγκλωβισμένοι ιθαγενείς αδυνατούν να επικοινωνήσουν ο ένας με τον άλλον ακόμα και για ασήμαντες λεπτομέρειες.  Οι “αναμενόμενοι” μπορούν να είναι τόσο ετερόκλητοι ως προς την υπόσταση, όσο μεγαλύτερη ποιοτικά είναι η πνευματική διαίρεσή των αναμενόντων. Στην ίδια στάση ηγετοφορείου αναμένονται: ένας μαρμαρωμένος βασιλιάς, μιά Υπέρμαχος Στρατηγός, ένας Αχιλλέας, ένας Χίτλερ, ένας Μπακούνιν, ένας Ζαχαριάδης και ένας Γκοντώ. 
Η διαίρεση είναι τεράστια και πολυεπίπεδη.  Πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, οι κάτοικοι του αυθαίρετου σκουπιδότοπου που τρώγονται μεταξύ τους για τα βρωμολεφτά, και που δήθεν αναμένουν την εμφάνιση του χαρισματικού ηγέτη, λένε συνεχώς ψέματα.  Ψεύδονται ως προς την ζητούμενη ποιότητα αυτού που περιμένουν, ψεύδονται ως προς την υποστήριξη που θα δώσουν, ψεύδονται ακόμα και για τις πνευματικές τους ικανότητες να ξεχωρίσουν το καλό από το σκάρτο.

Ανάμεσα στο 6515 και στο 6518, στην ετήσια ψηφοφορία για τον εξοστρακισμό ενός εχθρού της δημοκρατίας, ένας Αθηναίος πολίτης ζητάει από έναν άγνωστο που κάθεται δίπλα του μια χάρη:  Να του γράψει και την δική του ψήφο γιατί ο ίδιος δεν ξέρει γράμματα.  Ο Αριστείδης ο Δίκαιος που είναι ο άγνωστος προθυμοποιείται να τον βοηθήσει και παίρνει το άγραφο όστρακο. 
“ Τι όνομα να γράψω;”
“ Αριστείδης Λυσιμάχου.”
“ Ποιος είναι αυτός; Τον ξέρεις; Είναι κάποιος που σε έχει αδικήσει;”
“ Τίποτα δεν μου έχει κάνει και δεν ξέρω καν πώς είναι η μούρη του.  Απλά μου την σπάει απίστευτα που όλοι τον αποκαλούν “δίκαιο” Αριστείδη.”
Χωρίς να πεί άλλη κουβέντα, ο Αριστείδης γράφει το όνομά του στο όστρακο και το δίνει στον αγράμματο ψηφοφόρο.  Η οικονομική χρεωκοπία και ο εξανδραποδισμός από τους διεθνείς τοκογλύφους δεν είναι το πρόβλημα αλλά οι συνέπειές του.   Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ηθική χρεωκοπία.  Ο εκούσιος ηθικός εξανδραποδισμός.  Αυτό μας έφερε εδώ.  Ελέω οχλοκρατίας, όλα τα είδη σεβασμού εξέλιπαν από την κοινωνία μας.  Δεν υπάρχει πια σεβασμός στις αξίες, δεν υπάρχει σεβασμός στους προγόνους, δεν υπάρχει σεβασμός στην εργατικότητα, δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος αυτοσεβασμός.  Το μεγάλο μειονέκτημα της εξουσίας του όχλου δεν είναι τόσο η εκπόρνευση των αξιωμάτων και των θεσμών, όσο αυτή η υπερφίαλη αίσθηση που χαρίζει στους αδύναμους, στους φαύλους και στους ανάξιους ότι δικαιούνται να έχουν χωρίς να κοπιάσουν και να κρίνουν χωρίς να κρίνονται οι ίδιοι.  Είναι ντροπή σε μια χώρα με 3 εκατομμύρια άνεργους να μην πέφτει ξύλο καθημερινά.  Είναι όνειδος να κυκλοφορούν ανενόχλητοι αυτοί που καταστρέφουν την πατρίδα. Είναι προσβολή να έχουν πάει στην φυλακή μόνο 2 πολιτικά λαμόγια.  Είναι ξεπεσμός το να θεωρείται επιτυχία η συνεχής διόγκωση του δημόσιου χρέους.  Όμως όλα αυτά είναι ταυτόχρονα και γεγονότα απολύτως αναμενόμενα σε μια χώρα που έχει χάσει τον ηθικό προσανατολισμό της.


Η δημιουργία ενός ευρύτερου μετώπου έστω και προσωρινού είναι στη σφαίρα του ανέφικτου.  Ο κατακερματισμός της αντίστασης σε μικρές φράξιες εύκολα χειραγωγούμενες από την μασονία και ακόμα πιο εύκολα αντιμετωπίσιμες από τις δυνάμεις καταστολής και χαφιεδισμού είναι οριστικός.  Μόνο ίσως μια εθνική καταστροφή ή ένας άμεσος εξωτερικός κίνδυνος θα μπορούσε να ενώσει για λίγο τις δυνάμεις του Έθνους.  Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα απογοητευθείτε.  Παχύσαρκα ελεφαντόπουλα σέρνουν τις θλιβερές υπάρξεις τους στους γεμάτους λακούβες δρόμους των πόλεων.  Γαμημένοι γιάπηδες και γιάπισες εξακολουθούν να προσκυνάνε την μεγάλη θρησκεία της κατανάλωσης σαν να μην συμβαίνει τίποτα και  περιμένουν την οικονομική …Ανάσταση του νεκρού καταχραστή.  Τα μυαλά είναι σε χειρότερη κατάσταση από τα σώματα.

Όλες οι προσπάθειες που έχω κάνει προσωπικά αλλά και ως μέλος ομάδων μήπως και ενώσω διάφορους αντιφρονούντες εναντίον της συμμορίας των δοσίλογων πήγαν άπατες.  Ο κάθε φοβισμένος γυρίνος έχει γαντζωθεί στα ιδεολογικά σκουπίδια που τον ταΐζει καθημερινά ο τηλεοπτικός βόθρος και αδυνατεί να παράξει οποιαδήποτε ανεξάρτητη σκέψη.  Ως απόρροια της απόλυτης πνευματικής του σύγχυσης τείνει να εμπιστεύεται άγνωστους πολιτικάντηδες, παρά ανθρώπους που γνωρίζει δεκαετίες.  

Από εδώ και εμπρός όλο και πιο συχνά θα ακούγεται η πρόσκληση για “συστράτευση”, “εθνική ενότητα” και “θυσίες για την πατρίδα”.  Μόνο που αυτοί που την απευθύνουν είναι τα λαμόγια που απλά παίζουν με τα νεύρα μας.  Δυστυχώς δεν πάμε πουθενά.  Αν δεν καθήσουμε κάτω να συμφωνήσουμε το ποιοι είμαστε και το τι θέλουμε, θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια κεφάλαια της ιστορίας ως μετεξεταστέοι κουμπούρες και πανύβλακες.  Κάθε φορά θα μπαίνουμε στους πολέμους για να εισπράξουμε απώλειες και πόνο ενώ κάποιοι άλλοι “έξυπνοι” θα παντελονιάζουν τα κέρδη και την δόξα.
Για να συνεργαστούν δύο ή περισσότερες κοινωνικές ομάδες πρέπει να οριστούν κάποια πράγματα στα οποία συμφωνούν και γύρω από οποία θα στηθεί η συνεργασία τους.  Αυτό λέγεται Πολιτική Βάση. Εάν η σύμπραξή τους έχει την μορφή συμμαχίας, θα πρέπει να οριστεί γραπτώς εκ των προτέρων η νομή των πολιτειακών αγαθών σε περίπτωση ευόδωσης του σκοπού ούτως ώστε να μην υπάρξουν τριβές, εμπόδια και καθυστερήσεις στην εφαρμογή του νέου κυβερνητικού μοντέλου.  Όλα αυτά ωραία είναι στην θεωρία μόνο που στην πράξη συμβαίνει το εξής: η ομάδα με τον ισχυρότερο μηχανισμό και τους λιγότερους ηθικούς ενδοιασμούς εξοντώνει τις υπόλοιπες και οδηγεί την κατάσταση εκεί που θέλει η ίδια.  Στην ιστορία  των ιδεολογιών τα παραδείγματα της μαφιόζικης αντιμετώπισης των συμμάχων είναι καταλυτικά και διδακτικά.  
Στον Ελληνικό Χώρο υπάρχουν δύο ισχυρές μειοψηφίες του 25-35 % του πληθυσμού οι οποίες έχουν αισθήματα αμφισβήτησης προς τα μνημόνια και τους κομματικούς σχηματισμούς τους:  Η αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, γκρουπούσκολα, ανένταχτοι, αναρχοαυτόνομοι) και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί (φιλελεύθεροι χριστιανοί, συντηρητικοί χριστιανοί, παλαιοημερολογίτες).  Οι Ορθόδοξοι δεν είναι πολιτικός σχηματισμός οπότε επικαλύπτουν κάποια τμήματα του πολιτικού φάσματος και επικαλύπτονται από αυτά.  Αριστερά και Ορθόδοξοι είναι δύο αντικρουόμενες ιδεολογίες που έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:  
1) Αμφότεροι θέτουν τα μαγαζιά τους και την ιδεολογία τους υπεράνω του Έθνους.  
2) Αμφότεροι διεκδικούν λεόντια σύμβαση προκειμένου να συνεργαστούν με οποιονδήποτε τρίτο. 
3) Αμφότεροι είναι σκατοπαντιέρες έτοιμες να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να πουλήσουν στεγνά ακόμα και τους ίδιους τους οπαδούς τους. Το έχουν κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν.Και οι δύο εκκινούν την συζήτηση από λάθος σημείο.  Θεωρούν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να μπούν κάτω από την δική τους ομπρέλα.  Ότι η ιδεολογία τους και ο θεός τους είναι υπεράνω του Έθνους, υπεράνω όλων.  Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνει κανείς, πέρα από αλαζονεία, είναι θεσμοθέτηση της διαίρεσης.  Ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους όταν εκ προοιμίου θα τον έχουν καπελώσει για να τον γαμήσουν όταν τους δοθεί η ευκαιρία;  Τι είδους συνεργασία είναι αυτή κατά την οποία τα δικά τους παραμένουν δικά τους αλλά και τα των άλλων θα γίνουν κι αυτά δικά τους;  Ποια εμπιστοσύνη μπορούν να εμπνεύσουν ως σύμμαχοι αυτοί που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με όλων των ειδών τους κατακτητές, τυράννους και δολιοφθορείς του Έθνους;  Και το χειρότερο όλων: ποιος  εξασφαλίζει ότι ο εχθρός εναντίον του οποίου γίνεται η εκστρατεία  δεν είναι αυτός που στην πραγματικότητα ελέγχει την Αριστερά και την Ορθοδοξία από το παρασκήνιο, οπότε η μάχη είναι χαμένη πριν ακόμα αρχίσει;  Προσωπικά έχω σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλω για την ειλικρίνεια των προθέσεων, των υποσχέσεων, των λόγων και των επιδιώξεών και των δυό τους.  Κάποιος μου αντέτεινε ότι “Το έθνος είναι του κόσμου τούτου, ενώ ο θεός είναι πέρα από τα εγκόσμια”.  Σήκωσα το βλέμμα μου ψηλά και έμεινα να κοιτάζω τον ουρανό. “Τι κοιτάς;” με ρώτησε παραξενεμένος ο τύπος.  “Την μπάλα,” του απάντησα. “…Μόλις την έστειλες έξω από το γήπεδο.  Περιμένω μπας και μας την ξαναπετάξει κάποιος μέσα.Μιλάω με χρόνια άνεργο και ξαφνικά μου γυρνάει την κουβέντα στα μοναστήρια.
“ Ξέρεις τι “γαλήνη” έχουν οι πνευματικοί;”
“ Και που να δεις εμένα όταν έχω άδεια...” 
“ Κορόϊδευε εσύ, αλλά αυτοί προσφέρουν έργο.”
“ Καλά.  Πήγαινε στο θεό να σου δώσει δουλειά ή ακόμα καλύτερα άνοιξε το στόμα σου προς τον ουρανό και περίμενε να βρέξει το μάνα.”Η άλλη μου δηλώνει με περηφάνεια :  “Είμαι Χριστιανή, Ελληνίδα και Κομμουνίστρια.”
“Καρδιά μου θα σου έλεγα να πάς να κοιταχτείς επειγόντως.  Οι άλλοι έχουν διχασμό προσωπικότητας, εσύ έχεις …τριχασμό.”
Δεν γίνεται.  Οι άλλοι έχουν αναλάβει υποχρεώσεις τις οποίες ο αφυπνισμένος Έλληνας δεν μπορεί να δεχτεί ούτε ως σχήμα λόγου.  Αν η κάθε θρησκεία, αίρεση, κόμμα ή φράξια πετάει την μπάλα στην εξέδρα, περιφρονώντας την Πολιτική Βάση, μάλλον δεν μπορεί να γίνει ούτε προκαταρκτική συζήτηση περί συνεργασίας.  Αυτό (η ένταξη σε έναν αμφίβολου ηθικής συνασπισμό) συνέβη ως ένα σημείο το ’21 και τελικά η Επανάσταση βρέθηκε να πριμοδοτεί ακριβώς αυτούς που είχε ξεκινήσει να ανατρέψει: το παπαδαριό και τους κοτζαμπάσηδες.  Και αν ξεφορτώθηκε τον Σουλτάνο και το Τουρκόσογο, αυτό ήταν για να έρθει ο Γότθος με τους γουρουνο-Βαυαρούς του, κι ο Εγγλεζοεβραίος με τους τοκογλύφους του. Το σκηνικό σήμερα όπως βλέπουμε είναι το ίδιο.  Η Αριστερά και η Ορθοδοξία πασχίζουν να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.  Δεν θα ήταν καθόλου έξυπνο οι Έλληνες πατριώτες να στηρίξουν με τις δικές τους δυνάμεις την καταρρέουσα εξουσία των Αριστερών ή των Ορθόδοξων δολοφόνων και να τους δώσουν την ευκαιρία να ξαναπιάσουν τον βούρδουλα και το τσεκούρι.  Σοβιετική Ένωση και Βυζάντιο παράγουν την ίδια ακριβώς απέχθεια. 
Δεδομένο λοιπόν είναι ότι οποιαδήποτε συνεργασία των πολιτών που υποστηρίζουν τον Ελληνικό Τρόπο με έτερο συμβαλλόμενο τους συγκεκριμένους λειράτους σχηματισμούς μόνο ως περιστασιακή και ευκαιριακή πράξη μπορεί να νοηθεί.  Για να υπάρξει κάποιο εμφανές αποτέλεσμα στο ιστορικό γίγνεσθαι όσον αφορά την εθνική μας υπόσταση, θα πρέπει οι Έλληνες των πατρώων αξιών να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις.  Όμως με εκπτώσεις στον πυρήνα της ιδεολογίας δεν γίνεται αυτό.  Στα 2.159 χρόνια σφαγών και καταπίεσης δεν βλάπτει να προστεθούν μερικοί ακόμα μήνες υπομονής.  Η δέουσα στάση των αφυπνισμένων Ελλήνων είναι αυτή της ενεργής αδιαφορίας (με την έννοια της συνεχούς πολιτισμικής οργάνωσης και της πλήρους πολεμικής ετοιμότητας) για οτιδήποτε συμβεί.  Η κίνηση οφείλει να γίνει αυτόνομα και μόνο όταν οι πιθανότητες ευνοϊκής κατάληξης είναι υπολογίσιμες. 
Είναι φανερό νομίζω με ποιόν τρόπο ΔΕΝ μπορεί να γίνει αυτό που θέλουμε.  Δεν μπορεί να γίνει μέσω πολιτικών κομμάτων, εκκλησίας, ενόπλων δυνάμεων ή άλλων ψευτοσωτήρων.  Όλα αυτά τα μαγαζιά είναι σφηκοφωλιές μασόνων.  Καμιά τυραννία δεν έπεσε από τους συνομιλητές της.  Δεν μπορείς να συνδιαλέγεσαι με τους τυράννους και να είσαι διαφορετικός από δαύτους.  Σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που ζούμε όπου τα προβλήματα είναι πολλά και αλληλοσυνδεδεμένα, η αλλαγή οφείλει να είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης και συνολικής ρήξης. Όσο πιο αιματηρή, τόσο πιο γνήσια.
Σύντομα εξαντλείται η παραμύθα της σαμαροειδούς “ανάπτυξης” και αρχίζουν τα παλούκια. Πατριώτες, εθνικιστές και πρόβατα θα είναι αυτοί που θα κληθούν να υπερασπίσουν την χρεωκοπημένη πατρίδα. Τότε θα πέσουν και οι υπόλοιπες μάσκες και θα δούμε ποιος είναι τι. Οι έννοιες πρέπει να αναδιαταχθούν για να αποκτήσουν ξανά οι λέξεις την πραγματική τους σημασία. 
Επιλεγμένα πολιτικά λαμόγια που ψήφισαν “Ναι σε όλα” και στα τρία τοκογλυφικά μνημόνια, λένε τώρα πως λυπούνται για την πράξη τους και πως θέλουν να παλέψουν για …την σωτηρία της χώρας!  Οι προϊστάμενοί τους στις Βρυξέλλες τους έχουν βάλει να απαγγέλλουν αυτό το ποιηματάκι στα μουνοκάναλα γιατί ετοιμάζονται να σερβίρουν την επόμενη φάση.     Οι διεθνείς καραγκιοζοπαίχτες είναι οι ίδιοι που πασχίζουν να ξαναστήσουν όρθιο το κωλομπαρεμένο σκιάχτρο του Συμμοριτοπόλεμου.  Το θετικό είναι ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει καθόλου. Να πάνε να γαμηθούν σου λέει και τα κομμούνια κι οι ταγματασφαλίτες.  Κανείς δεν θέλει να πεθάνει για το τίποτα ή ακόμα χειρότερα για να πλουτίσουν μερικά λαμόγια από το πτώμα του. Η παταγώδης αποτυχία της δημοκρατίας της Βαϊμάρης ως συστήματος δεν οφείλεται στην χαλαρότητα του συντάγματός της αλλά στην απουσία της ικανότητας να τιμωρεί αποτελεσματικά τους ταραξίες και τους εχθρούς της.  Αυτό δεν αποτελεί εύσημο “δημοκρατικότητας”. Η συγχώρεση και η επιείκεια είναι έννοιες-καπότες που εφαρμόζονται πάντα μονόπλευρα και μεροληπτικά και ταιριάζουν σε όλα τα πέη.   Η απουσία κοινωνικής δύναμης είναι πνευματοσωματική αναπηρία που οφείλεται πρωτίστως στον ηθικό εκφυλισμό των μαζών. Όταν όλοι είναι ένοχοι ή συνένοχοι σε κάτι, κανένας δεν έχει το σθένος και το κίνητρο να τιμωρήσει.  Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι έχοντες άμεσο συμφέρον μεγιστάνες του χρήματος, οι μασονικές διασυνδέσεις των οποίων εξασφαλίζουν την ασυλία στους εγκληματίες και προωθούν το διαρκές και κατά παραγγελία ροκάνισμα της αδύναμης πολιτικής εξουσίας.  Ο λιθοβολισμός χωρίς δίκη του βουλευτή Λυκίδη και της φαμίλιας του πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας (επειδή ζητάει να συζητηθούν οι προτάσεις του Ξέρξη) είναι πεμπτουσία  δημοκρατίας και εθνικής ρωμαλεότητας.  Όταν ο εχθρός βρίσκεται απέναντί σου δεν συζητάς με τους προδότες, τους εκτελείς.Η μόνη μάχη που μπορεί να κερδηθεί είναι αυτή που αποφασίζουν οι ίδιοι οι πολίτες να δώσουν όπως αποφάσιζαν οι αρχαίοι πολίτες-οπλίτες. Διαλέγουν τον τόπο και τον χρόνο, οπλίζονται και ορμούν στο πεδίο της μάχης ως θνητοί που προορίζονται να γίνουν αθάνατοι.Όμως ζούμε ημέρες Ελληνιστικών χρόνων.  Είμαστε καλοπερασάκηδες, διαιρεμένοι και κοσμοπολίτες, με την ηθική γραμμένη στην κυλότα μας.  Η (τελειωμένη) Ρώμη των Ευρωπιθήκων έρχεται να μας πατήσει, ακολουθούμενη από το Εβραιοβυζάντιο του απόλυτου ψηφιακού σκοταδισμού.  Το παιχνίδι τελειώνει.  Η Ιουδαϊκή Πανθρησκεία είναι έτοιμη να μας καταπιεί άλλη μια φορά.Δύο χιλιετηρίδες μαζεύουν χρήμα οι τσιφούτηδες και το χώνουν στο επόμενο βήμα.  Το ερπετό πρόκειται να αλλάξει ξανά μορφή.  Σε αυτήν την χρονική περίοδο είναι εξαιρετικά ευάλωτο.  Μια κλιμακούμενη εξέγερση πολιτών με εθνικά αιτήματα θα μπορούσε να μηδενίσει τον σχεδιασμό και την κοινωνική μηχανική του. Αρκεί να ξέρει κανείς πού να χτυπήσει και πώς.


Τα πονταρίσματα είναι τεράστια.  Απαιτείται εξαιρετική ποιότητα στον πυρήνα των Ελλήνων.  Όμως για όλα έχουν φροντίσει οι πατέρες των προγόνων.  Φτάνει να δείξουμε ότι είμαστε αυτοί που πρέπει.  Τίποτα δεν κερδίζεται άκοπα. Τίποτα δεν χαρίζεται άσκοπα. Αφουγκραστείτε την μουσική των άστρων και θαυμάστε την χαώδη αρμονία τους. Επιστρέψτε στην πραγματικότητα του φυσικού κόσμου.Χρειάζεται σκούπα σε όλα.  Σάρωμα των βαρβαρικών ιδεολογιών, δοξασιών, αξιωμάτων και δογμάτων.  Τίποτα δεν πρέπει να επιζήσει από το ιδεολογικό αυτό ίζημα της μολυσμένης φάρας του Ιούδα. Έλληνας είναι μόνο αυτός που έχει ξεφορτωθεί από πάνω του τα δεσμά του ιουδαιοχριστιανισμού.  Φόβοι, ενοχές και ανόητες ελπίδες δεν παίζουν στο σύμπαν του Ελληνικού Τρόπου.  Μόνο αυτός που έχει πετάξει στα σκατά το δόγμα του εβραίου Δαίμονα Γιαβέ μπορεί να θεωρηθεί αφυπνισμένος.  Οι άλλοι είναι απλώς Χατζηέλληνες και ελληνόφωνοι κουμμουνοεβραίοι. Επειδή από πνευματικά ανάπηρους γεννιούνται ανάπηροι, μέθοδοι θεραπείας και αποκατάστασης υπάρχουν πολλές.  Όπως και γιατροί.

Για τους συντηρητικούς, ένα χαλαρό ξεκίνημα με διάβασμα:

Λιλή Ζωγράφου : Αντιγνώση – Τα δεκανίκια του καπιταλισμού


Δημήτρης Λιαντίνης – Γκέμμα (ειδικά το κεφάλαιο “Ελληνοέλληνες”) Κυριάκος Σιμόπουλος - Ξενοκρατία, Μισελληνισμός και Υποτέλεια


Σε όσους πάσχουν από βαρύ σύμπλεγμα εθνικής κατωτερότητας συνιστώ ανεπιφύλακτα τον καθηγητή της Εθνικής Ευδαιμονικής Βωμολοχικής Ψυχοθεραπείας Δρ. Χάροντα. Δέχεται όλο το 24ωρο στο ιατρείο του:   http://charon.e-e-e.gr/   Ή εναλλακτικά τον καθηγητή του Ποιητικού Γαμώσταυρου Αντι-Γιαχβισμού Δρ. Δαίμονα. http://daemon.e-e-e.gr/files/dec-2007.html   Και οι δύο εκδοχές προσφέρουν θεραπεία σοκ, 24/7, εντελώς δωρεάν!Άσχετα με την στρωματοποίηση της κοινωνίας, απαραίτητο είναι να οριστεί ένα σημείο αναφοράς, ένα είδος ανώτατης αξίας για να ξεκαθαρίσει εύκολα το τι είναι ο καθένας και τι επιζητεί.  Επί χιλιάδες χρόνια οι κατέχοντες την χώρα πασχίζουν να καταπνίξουν, να σπιλώσουν και να νοθέψουν μια έννοια που φαίνεται να τους ενοχλεί πολύ.  Εκείνο που τους κάθεται στο στομάχι είναι αυτό που ψάχνουμε. Με μια απλή ιεράρχηση της νομιμοφροσύνης και των αποδεκτών της πολλά προβλήματα λύνονται.Ανώτατη αξία δεν μπορεί παρά να οριστεί το ΕΘΝΟΣ και ό,τι απορρέει από αυτό.  Ό,τι μπορεί να λάβει τον επιθετικό (ή και αμυντικό) προσδιορισμό “εθνικό” : το δίκαιο, η γλώσσα, η θρησκεία, η ταυτότητα, ο τρόπος,  η τέχνη, η ιδεολογία.   Όλα τα υπόλοιπα περνούν αυτόματα σε δεύτερη μοίρα. Οι πολίτες αντιπροσωπεύουν το Έθνος στον βαθμό που αποτελούν ζωντανό τμήμα του, που το υπερασπίζονται και το διαιωνίζουν.      
Αυτό που πρέπει να αποφασιστεί πρωτίστως είναι η θρησκεία της χώρας και μετά το πολίτευμα. Ιστορικά μόνο μια θρησκεία έχει το δικαίωμα να αποκαλείται επίσημη θρησκεία του Ελληνικού Χώρου: Η αρχαία Ελληνική Θρησκεία. Μια και δεν έχει ιερατείο αυτήν την στιγμή, είναι θα έλεγα η ιδανική περίπτωση. Μπορούμε και έχουμε την υποχρέωση να  θεσμοθετήσουμε εκ του μηδενός εμείς οι πολίτες την δομή και την θέση του ηγετικού κορμού της .  Το ερώτημα είναι: Θα πρέπει να υπάρχει ιερατείο; Και αν ναι, ποιος θα είναι ο ρόλος του;  Αν την θέση του τρισάθλιου χριστιανικού ιερατείου λάβει ένα εξίσου άθλιο πολυθεϊστικό, ποια είναι η πρόοδος; 
“…Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, οι κατά τόπους ναοί μπορούν να αυτοδιοικούνται.  Άρα το ιερατείο πρέπει να υπάρχει ΜΟΝΟ για χάρη του Έθνους, να υπηρετεί ΜΟΝΟ το Έθνος και να υφίσταται ΜΟΝΟ αν κάνει σωστά την δουλειά του.  Καμία σχέση δεν πρέπει να έχει με οικονομικές δοσοληψίες και φυσικά δεν πρέπει να κατέχει κανενός είδους περιουσία ή κοσμική εξουσία. Οφείλει να απέχει από τα εγκόσμια έτσι ώστε να μπορεί ανεπηρέαστο να συμβουλεύει, να εμψυχώνει, να προβλέπει.  Έχει χρέος να σφυρηλατεί την εθνική ενότητα, να χαράσσει εθνική πολιτική, να υποστηρίζει την πολιτική και στρατιωτική εξουσία και να προτείνει λύσεις στις δύσκολες στιγμές γιατί θα έχει καθαρό μυαλό.  Ο σεβασμός, η εκτίμηση και τα κονδύλια που θα του αποδίδονται θα πρέπει να συντρέχουν απαραιτήτως με την υποχρέωση να λογοδοτεί, να αξιολογείται, ακόμα και να τιμωρείται αμείλικτα όταν αυτό είναι αναγκαίο…”  (Κεφάλαιο 12 από το «ΦΩΝΗΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»)

Το ιερατείο των χριστιανοεβραίων έχει προδώσει άπειρες φορές το Έθνος αφ’ ενός γιατί είναι ανεξέλεγκτο και αφ’ ετέρου γιατί η μόνη επιδίωξή του είναι να προστατεύει τα πορνομαγαζιά του, τα λεφτά του και τα τσιφλίκια του.  Οι μόνες ποινές που έχει φάει προέρχονται από τους Τουρκόσαυρους, όχι όμως για αντίσταση εναντίον τους (η οποία σπανίζει) αλλά γιατί δεν καταφέρνει να καταπνίξει έγκαιρα τις επαναστατικές τάσεις των υπόδουλων Ελλήνων και κυρίως γιατί καταπατά την συμφωνία κυρίων με τον Σουλτάνο αποσκοπώντας σε περαιτέρω περιουσιακά οφέλη.
Ο απώτερος σκοπός ύπαρξης του οποιουδήποτε ιερατείου είναι η χρησιμοποίησή του ως όπλου για την άμυνα του Έθνους.  “…Εάν το ιερατείο δεν λειτουργεί υπέρ του Έθνους, είναι όχι μόνο ολότελα άχρηστο αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνο.  Σε αυτή την περίπτωση η πολιτειακή εξουσία οφείλει να εφαρμόσει τον Πρώτο Νόμο που λέει ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου…”  (Κεφάλαιο 12 από το «ΦΩΝΗΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»)Το ζητούμενο είναι η λειτουργία της Εθνικής Θρησκείας ως συνεκτικού κρίκου και ως πόλου σύμπνοιας του πληθυσμού από την μια πλευρά και ως πάγιας εθνικής δύναμης από την άλλη.  Ως τώρα όλες οι θρησκείες είναι μηχανισμοί διατήρησης της φεουδαρχικής εξουσίας και δεκανίκια του ληστρικού υπόκοσμου των “αγορών”.  Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα όμως η στιγμή είναι κατάλληλη για να γίνει η αρχή.Είναι προφανές ότι δεν μας ενδιαφέρει οποιαδήποτε προσωρινή και τυχαία αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας.  Για να έχει αξία οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να έχει διάρκεια και να δημιουργήσει δίκαιο.  Η πτώση του καθεστώτος των αθλίων δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα υπολογισμένων αλλά και συνάμα απρόβλεπτων ενεργειών.  Ομοίως η καθιέρωση εθνικών θεσμών που θα αντικαταστήσουν την γυφτοπολιτισμική λαίλαπα είναι θεμελιώδης και νομοτελειακή πράξη.Η σύγχρονη μπινεδοδημοκρατία δεν είναι σε καμία περίπτωση απαραίτητο συστατικό του Έθνους.  Το οποίο σημαίνει ότι η απόρριψη της καθεστηκυίας ιδεολογίας και όλων των παραμέτρων της οφείλει να περιλάβει πρώτιστα τα εργαλεία ελέγχου του όχλου:  Το αισχρό πολίτευμα των τοκογλύφων, την κουραδοθρησκεία τους και τα ΜΜΕ. Όταν στις εκλογές του περασμένου Μαΐου πρότεινα να ψηφίσουμε “πρόσωπα και όχι κόμματα” και όταν διευκρίνησα “σκληροπυρηνικούς” και “ανθρώπους που ξέρουμε χρόνια ” δεν ήταν μια τυχαία παρόρμηση της στιγμής.  Ήταν η ευκαιρία την ώρα που το αόρατο Διευθυντήριο επιχειρούσε να αλλάξει την κομματική τράπουλα, να σημαδέψουμε μερικά φύλλα ανοίγοντας ρωγμές στο μαφιόζικο μπετόν των κυνοβουλευτικών κουκουλοφόρων.  Τώρα λοιπόν όσοι πράξατε αυτό που θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο, οφείλετε να πιέσετε με κάθε δυνατό τρόπο αυτούς που ψηφίσατε.  Πρέπει να τους υποχρεώσετε να φερθούν ως άντρες και να κάνουν αυτό που σας υποσχέθηκαν.  Αν δεν εκλέχτηκαν, η αποστολή τους είναι να σαμποτάρουν από μέσα τα πουστροκόμματα και να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους να συνταχθούν με τον Εθνικό Αγώνα.  
Κανονικά θα έπρεπε να ξέρουν οι ίδιοι οι ενταγμένοι το τι να πράξουν …αν ήταν Έλληνες. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  Βλέπουμε έναν οργασμό κατασκευής νέων αυθαιρέτων κομματικών παραπηγμάτων ανάμεσα στα οποία επιχειρούν να παρεισφρύσουν και τα γνωστά λαμόγια που υπόγραψαν τα μνημόνια και όλοι μιλάνε για Σύνταγμα.  Δεν θέλουμε ούτε Σύνταγμα από αυτούς τους ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ, ούτε άλλα κόμματα. Αν θέλουμε να επιζήσουμε από τον κυκλώνα που έρχεται, είναι απαραίτητο να διαλύσουμε και τα υπάρχοντα κωλοχανεία.  Το Έθνος όχι μόνο δεν τα έχει ανάγκη, αλλά για να αναγεννηθεί προϋποθέτει την ανήλεη καταστροφή τους. Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει ή να στεριώσει όσο εξακολουθούν να υπάρχουν αυτές οι οργανωμένες υπομασονίες.

Κανείς δεν φεύγει από το τραπέζι που είναι στρωμένο μέσα στο μαντρί και ειδικά την ώρα της μάσας.  Ούτε φυσικά τολμάει να σαμποτάρει την γλοιώδη συμμορία του. Το αντίθετο θα κάνει: θα προσπαθήσει να σας τουμπάρει με ωραία λόγια, ότι προσπαθεί από μέσα να φέρει την πολυπόθητη κάθαρση και ότι το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να περιμένετε.  Συγνώμη αλλά ακριβώς το ίδιο λέει και ο Ψυχοσαμαράς.  Σβήστε λοιπόν αυτά τα σκουπίδια από το τηλέφωνό σας, από την ζωή σας κι από την μνήμη σας.  Εάν λένε τα ίδια με τον κύκλωπα, σίγουρα δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό.  Ξεγράψτε τους.  Ξεχάστε έτσι κι αλλιώς το “δικαίωμα” της ψήφου.  Αν οι τοκογλύφοι δουν ότι δεν μαζεύονται τα κουκιά που χρειάζονται για την πουστιά τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να νοθέψουν το αποτέλεσμα.  Το έχουν ξανακάνει άπειρες φορές και θα το ξανακάνουν.

Οποιοσδήποτε έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις θα έχει διαπιστώσει ότι η κατάργηση της ιεραρχίας που έχει ως αποτέλεσμα την γενική παράλυση είναι έργο της πλημμύρας των “δικαιωμάτων”.  Αυτό που λέει η λαϊκή έκφραση “Μικροί - μεγάλοι στο καφενείο”.  Με την διαφορά ότι αυτοί που έχουν τα περισσότερα “δικαιώματα” είναι οι σκάρτοι, οι απατεώνες και οι παράνομοι.  Δεν μπορείς να απολύσεις τον ανίκανο, τον λουφαδόρο και τον αγενή υπάλληλο αλλά ούτε και να τους πυροβολήσεις.  Ο τελευταίος τροχός της αμάξης στρίβει αντίθετα απ’ ό,τι λέει το τιμόνι. Κάποιοι που δεν έχουν τελειώσει ούτε καν το δημοτικό έχουν την απαίτηση να κάνουν υποδείξεις ως προς το μάνατζμεντ μιας επιχείρησης.  Η αμφισβήτηση των εντολών του επιχειρηματικού σχεδίου από τους υφισταμένους με παράλογες και φτηνές δικαιολογίες (“ποτέ δεν το κάναμε αυτό”, “δεν ξέρω αν είναι σωστό”, “σε 5 λεπτά λήγει η βάρδιά μου” κλπ.) και με μόνο στόχο την διατήρηση του ισχύοντος τεμπελχανάδικου αντιπαραγωγικού καθεστώτος είναι η σκληρή πραγματικότητα του νεοελληνικού μπουρδέλου.  Και μιλάμε για ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στον Δημόσιο Τομέα η αναρχία είναι καθεστώς.  Εδώ δεν απολύονται ούτε όσοι έχουν καταδικαστεί για πλαστογραφίες, καταχρήσεις και απάτες. Διεφθαρμένοι συνδικαλιστές διοικούν κομμάτια του μηχανισμού ως ημιανεξάρτητοι Τούρκοι αγάδες.  Με εκβιασμούς, μπραβιλίκια και απειλές.  Χωρίς την συμβολή αυτών των μικρομαφιόζων και χωρίς να πέσει το “φακελάκι”, τίποτα δεν κινείται. 

Βέβαια όλοι οι γόρδιοι δεσμοί λύνονται πανεύκολα φτάνει να υπάρχει βούληση. Κοντολογίς, η εγκληματική γραφειοκρατία εξαλείφεται μόνο με έναν τρόπο: Με επιλεγμένους αποκεφαλισμούς, αρχίζοντας από την κορυφή της πυραμίδας. Όμως στο ευρωκωλάδικο του ψυχασθενή γκάβακα συνήθως απολύεται ο …ευσυνείδητος υπάλληλος γιατί χαλάει την πιάτσα ή αναγκάζεται να παραιτηθεί από μόνος του για να γλυτώσει από τους οκνηρούς τυράννους που κουβαλάει στην πλάτη του.  Συνολικά, τα λαμόγια και τα παράσιτα κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Βρίσκονται εκεί που βρίσκονται γιατί το αξίζουν.  Μας φτύνουν και μας κατουράνε κατάμουτρα και όχι απλά τους προσκυνάμε.  Κάθε λίγο και λιγάκι πάμε και τους ψηφίζουμε σαν να μην συνέβη τίποτα, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε το όνομα του επικεφαλής αρχιπούστη.  Δεν αντιδρούμε, δεν αντιστεκόμαστε, δεν τους ξεσκίζουμε, μόνο σαλτάρουμε στο κενό.  Αν ήταν κάποιος να προσλάβει αυτούς ή οποιονδήποτε από εμάς για δουλειά, θα προσλάμβανε φυσικά αυτούς και θα είχε 100 % δίκιο.
 Σκεφτείτε για μια στιγμή ένα σενάριο εθνο-επιστημονικής φαντασίας: Κάποιοι εκτός σκηνικού αναλαμβάνουν την εξουσία (κατά πάσα πιθανότητα με τα όπλα γιατί οι χούντες μόνο έτσι πέφτουν).  Η νέα κυβέρνηση αναστέλλει το κατοχικό Σύνταγμα και όλους τους νόμους του κράτους και ακυρώνει άμεσα όλες τις διεθνείς συμβάσεις. Παγώνει ολόκληρο τον μηχανισμό του χρέους και διατάσσει επανεξέτασή του από μηδενική βάση. Εθνικοποιεί όλες τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και την παραγωγή και διάθεση τροφίμων.  Μπουζουριάζει και απελαύνει άμεσα τους γκαουλάιτερ της τρόικας. Συλλαμβάνει όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια, τους τραπεζίτες, τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες του δοσιλογικού καθεστώτος.  Τους ανακρίνει, τους δικάζει για έσχατη προδοσία σε δικαστήριο αποτελούμενο από πολίτες και αν βρεθούν ένοχοι, τους ΕΚΤΕΛΕΙ!  Το παγκόσμιο σόκ φέρνει τα πράγματα στην αληθινή τους προοπτική και ξυπνάει και τα υπόλοιπα μουσκάρια στα βαρβαρικά έθνη… 

Αντικειμενικά μόνο μια ομάδα “τρελών” που θα περιφρονούσαν εντελώς τον θάνατο θα μπορούσε να φέρει σε πέρας έναν τέτοιον άθλο.  “Όλοι είμαστε λογικοί”, το ξέρω, αυτό είναι το πρόβλημα.  Με τις εβραιοχριστιανικές και τις διεθνιστικές παπαριές που μας έχουν φυτέψει στο κρανίο και με τα χημικά που μας ψεκάζουν αποπάνω το μυαλό έχει φυράνει.  “Λογικό” θεωρείται πλέον το να μην αισθάνεσαι Έλληνας, το να σε ληστεύουν και να λές “ευχαριστώ”, το να δέχεσαι να γίνει το σπίτι σου τριτοκοσμικό μπουρδέλο και το να βάζεις σκοινί και να κρεμιέσαι μόνος σου μόλις σου κοινοποιήσουν την απόλυση από την κωλοδουλειά. …Ευχαριστώ ρε ΓΑΜΙΟΛΕΣ, αλλά δεν θα πάρω τέτοια “λογική”!  


Ιδού λοιπόν και το οικο-λογικό σενάριο:

…Φτιάξτο μόνος σου.  Η επανάσταση ξεκινάει μέσα στο μυαλό.  Αν δεν πιστέψεις ότι εσύ ο ίδιος μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τότε κανείς άλλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει.  Όπως το έχω πει εδώ και καιρό, ο πόλεμος παίζεται στην πληροφορία και στην διαχείρισή της. Οι μάχες γίνονται για τις έννοιες των λέξεων.  Είναι ασύλληπτα τα κεφάλαια που επενδύονται και αμέτρητα τα επιτελεία που εργάζονται πάνω στην πουστιά του ψυχολογικού πολέμου.  Μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να τους παλέψουμε αλλά μόνο τοπικά.  Αν το πάμε σε διεθνές γήπεδο, χάσαμε.


ΛΥΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Α.  Ως προς εμάς

1. Σχηματισμός ομάδων

Δημιουργούμε Ανεξάρτητες Ομάδες Αφύπνισης 3-5 ατόμων.  Από άτομα που γνωρίζουμε χρόνια και στα οποία έχουμε εμπιστοσύνη και από νέους φίλους που έχουμε ελέγξει ότι μοιράζονται το κοινό όραμα.  Όταν μια ομάδα ξεπεράσει τα 8-10 άτομα οφείλει (λαμβανομένων φυσικά υπόψη των τοπικών συνθηκών) να σπάσει σε δύο ανεξάρτητες.  Ο συνολικός αριθμός των ΑΟΑ επιδιώκεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος. 


2. Ενεργή Αφύπνιση - σύνδεση με το Ελληνότροπο

Η κάθε ομάδα επιλέγει μόνη της πόσες φορές φορές την εβδομάδα θα συνεδριάζει και πού.  Τουλάχιστον μια φορά είναι απαραίτητη.  Δεν τηρούνται κανενός είδους πρακτικά.  Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ατομική μελέτη και συζητήσεις μεταξύ των μελών.   Κύριο θέμα η συνειδητοποίηση της πραγματικής κατάστασης.  Το δεύτερο στάδιο είναι η Εθνική Αφύπνιση και η κατανόηση της σημασίας της Πνευματικής Κάθαρσης.  Οριοθέτηση βασικών εννοιών και αποκρυπτογράφηση λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται από τον εχθρό. Καθορισμός της ταυτότητας και σύνδεση με τους τρόπους των προγόνων. Σε ορισμένες συνεδρίες μπορoύν να συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα εκτός από τα μέλη καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές εφόσον η ίδια η ομάδα κρίνει ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο.


3. Προετοιμασία νοός και χώρου

Δέσιμο της ομάδας και ιδεολογική κατάρτιση στα ζωτικά εθνικά θέματα. Ατομική βελτίωση και αλληλοδιδακτική διαδικασία μεταξύ των μελών της ομάδας για ταχύρρυθμη ομαδική πρόοδο (επιλέγουμε διαφορετικά θέματα μελέτης ο καθένας και εξαντλούμε την επιχειρηματολογία τους σε κοινές συζητήσεις πριν τα παρουσιάσουμε στην ομάδα).  Ορίζουμε τον κοινωνικό χώρο μας στο πλαίσιο του εθνικού χώρου και προχωράμε στην δόμηση σταθερών σημείων μέσα σε αυτόν.    Βοήθεια θα δίδεται από τις ομάδες που έχουν προχωρήσει (σε πηγές, βιβλιογραφία και σε ιδεολογικό προσανατολισμό).  


4. Ακτινωτή ανάπτυξη-διείσδυση-εξειδίκευση

Αλληλεπίδραση σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο με αντίστοιχες ΑΟΑ και συνεργασία πάνω σε τρέχοντα ή πάγια ζητήματα. Ακτινωτή διείσδυση με την μέθοδο των επικαλυπτόμενων συνδεδεμένων κύκλων: Η ομάδα κάθε περιοχής έρχεται σε επαφή με γνωστούς της σε άλλες περιοχές και τους προτείνει την ίδρυση νέων ανεξάρτητων ομάδων. Αυτό γίνεται αμφίδρομα και ταυτόχρονα.  Το να υπάρχουν 2 ή 22 ομάδες σε μια πόλη δεν αρκεί.  Επιδιώκουμε τον μέγιστο αριθμό ομάδων έτσι ώστε να έχουμε τον αντίστοιχο αντίκτυπο πάνω στο κοινωνικό σύνολο.
Ενεργοποίηση της εξωστρέφειας. Επικοινωνία με άλλες ομοειδείς ομάδες στην βάση της αναγνώρισης του κοινού κινδύνου και της αποδοχής του εθνικού ιδεώδους (Γλώσσα και Ζωτικός Χώρος είναι τα ελάχιστα προαπαιτούμενα για το πεδίο σύγκλισης).  Ενημέρωση άμεσου περιβάλλοντος και εξασφάλιση αρχικής υποστήριξης.
Εξειδίκευση κατά τομείς και ιδιαίτερες ικανότητες/γνώσεις /κλίσεις. Συμμετοχή στην διαμόρφωση και στην προώθηση Ελληνικής Ιδεολογίας.


Β.  Ως προς τους άλλους

1. Κατάργηση του πληροφοριακού φράγματος

Επίθεση με όλους τους τρόπους (λογική, χλεύη, σάτιρα, αποκαλύψεις) στους κατευθυντήριους άξονες μετάδοσης της εχθρικής ιδεολογίας.  ΜΜΕ, διαδίκτυο και καφενεία πρέπει να αποδομηθούν στο έπακρο.  Καμία κομματική ανακοίνωση δεν είναι ανεκτή πλέον. Καμία “είδηση” δεν είναι υπεράνω υποψίας.  Κανένας δοσίλογος επιστήμονας/δημοσιογράφος/παρουσιαστής/μπλόγκερ/κομματόσκυλος δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από αδιαφορία και φτύσιμο.  Αυτά που γράφουν και λένε όλοι αυτοί οι πληρωμένοι καριόληδες προσβάλλουν ακόμα και την νοημοσύνη των βρώσιμων σαλιγκαριών.  Όλες οι μπαρούφες τους και ειδικά αυτές που αναφέρονται στο Έθνος, στην Γλώσσα του και στον Ζωτικό του Χώρο δέον να θεωρούνται μολυσματικές και να διαγράφονται άμεσα και εάν είναι δυνατόν, προκαταβολικά.  Βρισκόμαστε σε κατεχόμενη χώρα.  Ό,τι διαβάζετε, ακούτε και βλέπετε πρέπει να περνάει υποχρεωτικά από κόσκινο. Όποιος εκφράζεται υπέρ του καθεστώτος των τοκογλύφων είναι προδότης και όποιαδήποτε μεταστροφή του στο μέλλον θα πρέπει να θεωρείται τακτικός ελιγμός. Οι δικοί μας άνθρωποι έχουν αναλάβει να υποψιάσουν μεγάλες μάζες πληθυσμού ως προς το τι και πώς παίζεται.  Όσο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους πολίτες, θα γινόμαστε περισσότεροι.  Η αποδόμηση της κατοχικής πληροφορίας και η αποκατάσταση των εννοιών που συμπεριλαμβάνονται στην “είδηση” είναι το ένα μέρος της δουλειάς. Το άλλο είναι η σταδιακή εκπαίδευση του πληθυσμού στο να κάνει αυτή την διαδικασία αυτομάτως. Η αναγνώριση των μπαρουφολόγων πρέπει να είναι αστραπιαία.


2. Αποβολή του συμπλέγματος κατωτερότητας

Το σύμπλεγμα κατωτερότητας που προέρχεται από τον εμφυτευμένο ηλίθιο φθόνο για τα υλικά αγαθά προορίζεται να βληθεί χωρίς ενδοιασμούς.  Οι σφετεριστές της ελληνικής γνώσης οι οποίοι όχι μόνο έχουν οικειοποιηθεί την πνευματική περιουσία των προγόνων μας αλλά και προσπαθούν να μας αποκόψουν από κάθε νόμιμο δικαίωμα σε αυτήν, χαρακτηρίζονται συλλήβδην ως συνωμότες.  Τα βιομηχανικά προϊόντα τους είναι άχρηστα και επικίνδυνα για την υγεία του Έθνους και των πολιτών του.  Εστιάζουμε στα πνευματικά και επιστημονικά επιτεύγματα συγχρόνων Ελλήνων και Ελληνίδων.  Έργο μας είναι να δείξουμε στον μέσο συμπολίτη μας πως υπάρχει και άλλη Ελλάδα εκτός από εκείνη της λαμογιάς και της πουτανιάς.  Πως αν σπάσει το φράγμα που έχουν χτίσει στο μυαλό του, μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια τις δήθεν “πολιτισμένες” μαϊμούδες και να υπερισχύσει.  Συμμορίες τοκογλύφων, ληστών, παιδεραστών, αποικιοκρατών, μεθυστάκων, αιμομικτών, ναρκομανών, συφιλιδικών και άλλων εκλεκτών σκουπιδιών δεν μπορούν να καθορίζουν τις τύχες του Ελληνισμού για πάντα και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό.  Αποβάλλουμε την νοοτροπία της παθητικής κατανάλωσης. Ο Αφυπνισμένος Έλληνας έχει ηθικό χρέος να πετάξει έξω από τον χώρο του τα μπάζα και τους κατασκευαστές τους και να αποκαταστήσει τον Ελληνικό Τρόπο.  

   
3. Καταστροφή των ανθελληνικών δογμάτων

Οποιοδήποτε δόγμα προωθεί ανθελληνικές θέσεις ή θεωρίες πρέπει οδηγηθεί στην καταστροφή. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για παράσιτα που τρέφονται από τις σάρκες του Έθνους.  Χτυπάμε ταυτόχρονα την ιδεολογία τους, τους επικεφαλής ρουφιάνους και το ηθικό των οπαδών τους.  Ξεγυμνώνουμε την οικονομική τους βάση και αποκαλύπτουμε την διαπλοκή τους με άλλους εθνοκτόνους οργανισμούς και ΜΚΟ.  Ως ύπουλοι εσωτερικοί εχθροί που χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα δεν αξίζουν κανένα έλεος.  Πάντα τους τοποθετούμε σε αντιδιαστολή με το Έθνος και τονίζουμε τις αντεθνικές πράξεις και την προπαγάνδα τους.  Η ιστορία είναι γεμάτη με ακλόνητα επιχειρήματα εναντίον τους.  Οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε χωρίς φειδώ. 


4. Έναρξη μαζικής Αφύπνισης

Ο στόχος για αφύπνιση του 20 % του πληθυσμού είναι εφικτός.  3 εκατομμύρια άνεργοι και άλλα 3 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες στο χείλος της χρεωκοπίας είναι ολόκληρος στρατός.  Αυτοί θα έπρεπε να εκλέγουν τους ηγέτες της χώρας και όχι τα υπόλοιπα 4 εκατομμύρια των χορτάτων.  Δουλειά μας είναι να σκοτώσουμε με κάθε τρόπο τις ψεύτικες ελπίδες που σκορπίζουν οι τοκογλύφοι και τα σαμάρια τους.  Έχουμε ιερή υποχρέωση να ανοίξουμε τα μάτια των πολιτών και να τους εξεγείρουμε να αντισταθούν στην ίδια τους την εξόντωση. Τα οικονομικά στοιχεία είναι ξεκάθαρα και προσφέρουν ατράνταχτα επιχειρήματα.  Το διεθνές σκηνικό έχει πάρει φωτιά.  Κανείς από τους μουσκαρο-Ευρωπαίους δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Οι πολιτικάντηδες και το άθλιο παρακράτος τους δεν είναι σε θέση να προσφέρουν κανενός είδους σωτηρία.  Η μοναδική ελπίδα είναι το ΕΘΝΟΣ και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Γ.  Ως προς το εξουσιαστικό σύστημα

1. Προαγωγή-καθιέρωση της εθνικής ιδεολογίας

Η εννοιολογική αποδόμηση και η αντικατάσταση κάθε μορφής διεθνούς ή κρατικής ιδεολογίας με εθνική αντίστοιχη είναι καθημερινή διαδικασία.  Οι Ομάδες Αφύπνισης παράγουν, προάγουν και καθιερώνουν εθνική ιδεολογία η οποία αναβαθμίζεται και προσαρμόζεται συνεχώς στις συνθήκες.  Αναιρούμε και αντικαθιστούμε μεθοδικά και επίμονα όλα τα ιδεολογήματα των αντιπάλων.  Εκμεταλλευόμαστε την γενική δυσαρέσκεια στο έπακρο και δείχνουμε με το δάχτυλο τους σχηματισμούς που είναι υπεύθυνοι γι αυτήν.  Απορρίπτουμε τα ελαφρυντικά των υπευθύνων και κατευθύνουμε την αγανάκτηση των πολιτών πρώτα εναντίον του ιδεολογικού κομματιού.  Προτείνουμε πραγματιστικές εθνικές λύσεις που να είναι εύκολα αφομοιώσιμες από τους δέκτες.  Εάν οι προτάσεις μας γίνουν έστω και προσωρινά αποδεκτές, υπογραμμίζουμε το ιδεολογικό τους υπόβαθρο.  Επανερχόμαστε όπου χρειάζεται με έξυπνο τρόπο για να μην γίνουμε βαρετοί και υπενθυμίζουμε τα σημεία που έχουμε δικαιωθεί από τα γεγονότα.  Ο πολίτης θα πειστεί για τις προθέσεις μας όταν διαπιστώσει σε βάθος χρόνου ότι όχι μόνο δεν αποσκοπούμε σε υλικά ανταλλάγματα ή κάποιο άλλο οικονομικό όφελος από την διαδικασία, αλλά ότι αντίθετα αφιερώνουμε χρόνο, ενέργεια και χρήμα στην εθνική αφύπνιση. 


2. “Eπίθεση” στις γυναίκες και στα παιδιά - Δημιουργία τάσης

Οι Αφυπνισμένες Ελληνίδες είναι το πιο πολύτιμο όπλο μας γιατί έχουν σχεδόν απεριόριστη πρόσβαση στα μετόπισθεν του εχθρού. Στρατολογούμε τις καλύτερες, τις εκπαιδεύουμε και τις καθοδηγούμε στους στόχους. Στην επίθεση εναντίον του κοιμισμένου γυναικείου πληθυσμού δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο.  Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για να πείσει κανείς το αδύναμο φύλο. Δεν υπάρχει περιθώριο για μικροαστικές αβρότητες και μαλακισμένες ευγένειες.  Η γυναίκα υπακούει μόνο στα φυσικά ένστικτα.  Τις πατάμε αμείλικτα στο λαιμό. Στις μητέρες υπογραμμίζουμε έντονα την θανάσιμη απειλή που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών τους.  Στις ανύπαντρες περιγράφουμε το μέλλον πάντα ως σενάριο με κακό τέλος για τις ίδιες. Τις προκαλούμε να δούν τους εαυτούς τους ως άκληρες, φτωχές και άσχημες κωλόγριες μέσα σε ένα καταρρέοντα κόσμο για τον οποίο έχουν οι ίδιες την μέγιστη ευθύνη.  Στις νεαρές μουνάρες ανακαλύπτουμε πνευματικά και σωματικά ψεγάδια και τις απαξιώνουμε εντελώς. Τους λέμε να προετοιμαστούν για ομαδικούς βιασμούς από τους κατακτητές και για τουρνέ σε ασιατικά πορνεία.   
Η ένταξη των γυναικών στις τάξεις της αντίστασης θα μας προσφέρει τον δίαυλο επικοινωνίας με τα παιδιά.  Η ψυχολογική προετοιμασία οφείλει να ξεκινάει από την βρεφική ηλικία με ιστορίες και παραμύθια.  “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Αλή Τησημίτης κι οι 40 κλέφτες...”  Περιγράφουμε στα παιδιά τους εχθρούς του Έθνους ως ανθρωπόμορφα τέρατα, πράγμα που δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Το υποσυνείδητο των νέων γενιών πρέπει να διαθέτει τα αντισώματα τα οποία δεν είχαμε εμείς, έτσι ώστε να έχει να διανύσει μικρότερη διαδρομή για την Εθνική Αφύπνιση. Οι χαρακτήρες τους πρέπει να είναι ταχείς στην ανάληψη πρωτοβουλιών και αμείλικτοι στην τιμωρία των προδοτών βάσει των ιστορικών οδηγιών.
Από την στιγμή που σκόρπια τμήματα του πληθυσμού αρχίσουν να αναπαράγουν αυθόρμητα τις πρακτικές αυτές, η δημιουργία τάσης είναι θέμα ελάχιστου χρόνου.  Η κοινωνία των πολλαπλών εθνικών ταχυτήτων θα συντονιστεί μοιραία στον βηματισμό της ιδεολογικά ισχυρότερης μειοψηφίας.  


3. Αποδόμηση εξουσιών

Οι κατοχικοί υπάλληλοι όλων των βαθμίδων είναι τρομοκρατημένοι.  Δεν τους αφήνουμε να ανασάνουν.  Τους υπενθυμίζουμε διαρκώς την ιστορική παροδικότητα της εξουσίας και ειδικά της διεφθαρμένης καθώς και τις ποινές που έχουν εισπράξει τα όργανά της σε ανώμαλες περιόδους όπως αυτή που ζούμε.  Ασκούμε συστηματική ψυχολογική βία στα όργανα της πολιτείας με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή.  (Μπάτσους, εφοριακούς, δασκάλους, παπάδες). Τους αναγκάζουμε να παίρνουν θέση και να ασκούν τα καθήκοντά τους άψογα όσον αφορά την καταδίωξη της άρχουσας τάξης και πλημμελώς όσο αφορά την καταπιεζόμενη πλειοψηφία των πολιτών.  Αντιμετωπίζουμε τους εξουσιαστικούς θεσμούς (π.χ. Εκτελεστική εξουσία, Νομοθετική εξουσία, Δικαστική εξουσία, Οικονομική εξουσία) ως παροδικούς και έτοιμους προς κατάργηση.   Πέρα από την παύση πληρωμής φόρων, χαρατσιών, εισφορών, παύουμε ομαδικά να πληρώνουμε ρεύμα, νερό και τηλέφωνο. Αντικαθιστούμε σταδιακά στις συναλλαγές μεταξύ μας το ευρώ με κάποιο ξένο νόμισμα, (π.χ. το ελβετικό φράγκο) το οποίο θα λειτουργήσει ως προσωρινό (μεταβατικό) νόμισμα. 


4. Ανατροπή

Είναι το τελευταίο στάδιο, εκείνο της κατάρρευσης του καθεστώτος.  Έχουμε εξασφαλίσει το 20 % και η υπόλοιπη κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις έτοιμη να υπακούσει στην ισχυρή τάση.  Ο καθένας θα παίξει τον ρόλο που του έχει αναθέσει η ιστορία.  Το σημείο αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή γιατί θα ενεργοποιηθούν τα τελευταία χαρτιά των εξουσιαστών: το εβραιορθόδοξο ιερατείο και το αριστερόστροφο πρακτορικό παρακράτος.  Από την μία πλευρά τα δοσιλογικά μιάσματα εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος και προσπαθούν να σωθούν αλλάζοντας μουτσούνα κι από την άλλη εμφανίζονται οι “σωτήρες” με τον σταυρό και το σφυροδρέπανο και τα συνεταιράκια τους με τις κουκούλες για να ακυρώσουν τις εξελίξεις.  Δουλειά μας είναι να καταδείξουμε ότι όλος αυτός ο μηχανισμός είναι αντεθνικός και δρά ευθέως υπέρ των ξένων συμφερόντων αποτελώντας παρακλάδι του συστήματος.  Αρνούμαστε την ηγετική συμμετοχή των συνδικαλορουφιάνων και του βρωμοπαπαδαριού στην εθνική εξέγερση και δεν τους επιτρέπουμε να ποδηγετήσουν τις εξελίξεις.  Απορρίπτουμε κάθε αίτημα “επιείκειας”,  “συμφιλίωσης” ή “ανθρωπισμού”.  Εξασφαλίζουμε ότι όλοι οι προδότες καταλήγουν στην αγχόνη για 3 λόγους: για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα και για μην υπάρξει πισωγύρισμα!


Ανακεφαλαιώνουμε:

Η αφύπνιση του πληθυσμού δεν γίνεται από κάποιον Μεσσία ή Fuehrer αλλά από ομάδες ατόμων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο λήθαργο και που προσπαθούν να ξυπνήσουν κι άλλους.  Όσο περισσότερες είναι αυτές οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν περιμένει κέρδος από αυτή την δραστηριότητα κι αυτό είναι που φοβίζει τους εξουσιαστές.  Οι ταμπέλες του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα” είναι έτοιμες προς επικόλληση.  Ο ακτιβισμός υπέρ των Ελλήνων και υπέρ του Έθνους είναι ο σίγουρος δρόμος για να ΜΗΝ κάνει κάποιος καριέρα ή για να καταστρέψει αυτήν που έχει.  Κι όμως ολοένα και περισσότεροι τον επιλέγουν χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους και χωρίς να είναι συνεννοημένοι γιατί φαίνεται πως είναι η σωστή πράξη.  Η απόδοση δικαιοσύνης.  Ας αφήσουμε τα μεταφυσικά για μετά και ας μείνουμε στα φυσικά. 


Καμιά ομάδα δεν έχει την πρωτοκαθεδρία σε σχέση με τις υπόλοιπες. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι βασισμένες στην νοοτροπία των συμπολεμιστών και στον σεβασμό προς το έργο που παράγεται.  Η κάθε ομάδα οφείλει να μετεξελιχθεί σε πατριά με την αρχαιοελληνική έννοια.Από τις Ομάδες Αφύπνισης θα ξεπηδήσουν οι Άριστοι.  Θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ από παππού και γιαγιά.  Το ζητούμενο είναι ένα νέο είδος πολίτη.  Απρόβλεπτος, αδιάφθορος και αμείλικτος.  Στο πολίτευμα θα πρέπει να άρχουν οι άριστοι.  Οι ηθικά και πνευματικά άριστοι.  Κανένα τέτοιο πολίτευμα δεν μπορεί να είναι κληρονομικό. Οφείλω να διευκρινίσω ότι η φυλετική “καθαρότητα” των συμπατριωτών μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν καθόμαστε να μετρήσουμε ποσοστά “ελληνικότητας”.  Η εθνική συνείδηση (ή η εθνική προσφορά αν θέλετε) είναι μερικές φορές ανεξάρτητη από τα γονίδια. Οι ευφυείς εθνοφυλετικές ομάδες τείνουν να υιοθετούν ταλαντούχα άτομα που προσφέρουν στην εθνική ιδέα και να τους δίνουν πλήρη συμμετοχική υπόσταση.  Οι Σπαρτιάτες έδιναν τα δικαιώματα του πολίτη ακόμα και σε Είλωτες που είχαν δείξει εξαιρετική ανδρεία στην μάχη ενώ την ίδια στιγμή τα αφαιρούσαν από γεννημένους Σπαρτιάτες που αποδεικνύονταν “λίγοι” σε σχέση με τα ιδανικά της Πολιτείας.  Σε μια ζωντανή και ακμάζουσα Πολιτεία κανένα πολιτικό δικαίωμα δεν πρέπει να είναι δεδομένο και εξασφαλισμένο δια βίου. Οι πολίτες θα πρέπει να συνεισφέρουν στην ευημερία της πολιτείας.  Από το ανταγωνιστικό μοντέλο που δημιουργεί συνεχώς χαμένους και δυστυχείς οφείλουμε πάμε στο συναγωνιστικό και στο συνεργασιακό. Η ατομική πρόοδος είναι συνδεδεμένη με την πρόοδο του συνόλου.  Η καθ’ όλα παράλογη “λογική” του “εγώ να περνάω καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν” πρέπει να εκλείψει από τον Ελληνικό Χώρο, αρχίζοντας από τον μικρόκοσμο των ομάδων.  Το σύνολο μόνο μέσω του Αφυπνισμένου Έθνους μπορεί να εκφραστεί ιδανικά.  Απορρίπτουμε συνολικά τα κόμματα και τις αντιπροσωπείες.  Δεν χρειαζόμαστε “δημοκρατία” αλλά Ελληνοκρατία.  Δίκαιο, Γλώσσα, Τρόπος, Ζωτικός Χώρος δεν τίθενται σε κανένα τραπέζι διαπραγματεύσεων.Θές να προσφέρεις στη χώρα σου και στον εαυτό σου; Μείνε μακριά από τα κομματικά μαντριά.  Αν είσαι μέσα σε αυτά, φώλιασε εκεί και σαμποτάρισέ τα, ή δίνε μας στοιχεία για να τα οδηγήσουμε στην διάλυση.  Αφυπνίσου.  Διάβασε. Οργάνωσε τον πνευματικό σου κόσμο με Ελληνικά Πρότυπα. Φτιάξε μια άτυπη δική σου ομάδα από ανθρώπους που τους ξέρεις χρόνια και τους εμπιστεύεσαι. Πείσε κι άλλους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο.  Έλα σε επαφή με τις άλλες ανεξάρτητες ομάδες.  Μοιράσου την τεχνογνωσία.  Σακάταψε τα επιχειρήματα των εξουσιαστών και γύρισέ τους πίσω την προπαγάνδα τους.  Ακύρωσε την επιρροή που έχει το πουλημένο ιερατείο πανω σου. Τα υπόλοιπα θα πάνε μόνα τους.  Όσο είσαι συναισθηματικά εξαρτημένος από τις παραμύθες τους και τα ΜΜΕ τους θα είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις σε οτιδήποτε, ακόμα και στην θανατική σου καταδίκη.


Έρχονται πολλοί και με ρωτάνε: “Τι να κάνω;”

“Κλείσε την γαμημένη τηλεόραση!  Σπάστην! Φτιάξε μια μικρή ομάδα από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Σκούντα τους κοιμισμένους γύρω σου. Ταρακούνα αυτούς που σε έχουν ανάγκη.  Ξύπνα τους με κλωτσιές αν χρειαστεί. Πήγαινε γράψου σε μια σχολή Πολεμικών Τεχνών ή τοξοβολίας ή σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.  Αγόρασε ένα κομμάτι διαμορφωμένο ατσάλι ή κλέψ’το από κάποιον που δεν αξίζει να το έχει.”

“Τώρα;” Μου λένε.

“Όχι, του αγίου Πούτσου ανήμερα. Χτές, ρε μαλάκες και ακόμα καλύτερα ΠΡΟΧΤΕΣ.”

 “Και τι θα μάθω σε ένα μήνα; Σε πόσο καιρό θα είμαι έτοιμος;”

“Τ’ αρχίδια μου θα μάθεις. Ποτέ δεν θα’σαι έτοιμος αν δεν έχεις γεννηθεί έτοιμος. Αν δεν μπορείς να πάρεις ψυχές, δεν πειράζει. Άσε τους άλλους να πάρουν την δικιά σου. Το είπε κι ο γαμημένος Ναζώρ.”

“Το έχω;”

“Ή το έχεις ή δεν το έχεις.  Όταν αρχίσουν τα όργανα, θα το καταλάβεις.  Οι περισσότεροι Έλληνες το έχουμε.”Το πρώτο που πρέπει να μάθουμε είναι το να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τις αξίες και τους άριστους.  Να μελετάμε τις δοξασίες και τις τεχνικές όλων και προπάντων των εχθρών μας. Να μαθαίνουμε από αυτούς αλλά να μην τους διδάσκουμε τίποτα. Να παράγουμε σκέψη, φροντίζοντας να είναι δύσκολη έως ακατάληπτη για τους βάρβαρους.  Να είμαστε συνεχώς και επίμονα σκεπτικιστές.  Η υποψία υπάρχει στο γονίδιο.  Ας την αξιοποιήσουμε. 


Δεν είμαστε κόμμα, δεν είμαστε κίνημα, δεν είμαστε μέτωπο. Δεν είμαστε αίρεση, δεν είμαστε συμμορία, δεν είμαστε οργάνωση.  Πρώτα και πάνω απ’ όλα είμαστε επαναστατική φιλοσοφική τάση.  Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα.  Ο στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων.  Δεν θέλουμε να αλλάξουμε μόνο τα πρόσωπα.  Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα, αρχίζοντας από τον τρόπο σκέψης και δράσης και την πρόσληψη του σύμπαντος ως έννοιας.  Δεν θέλουμε να αντιγράψουμε τους τρόπους των προγόνων μας. Θέλουμε να τους συνεχίσουμε από το σημείο που διακόπηκαν βίαια.Δυστυχώς ως Έθνος τα έχουμε πεί όλα και συνεχίζουμε να τα λέμε επί χιλιετίες.  Λέω “δυστυχώς” γιατί δεν ακούμε οι ίδιοι την φωνή μας.  Αφού η σκέψη και η αμφισβήτηση που παράγει σε αφθονία αυτή η έρμη χώρα χάνονται μέσα στις σκοτεινές σπηλιές της θρησκοληψίας και της δουλοπρέπειας.  Ακόμα και σε περιόδους που κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να μας βαφτίσουν “Ορθόδοξους Ρωμαιοβυζαντινούς”, “Ορθόδοξους Αρβανίτες” ή σκέτους “Ορθόδοξους”, η σύνδεση με την Ελληνική Συλλογική Υπερσυνείδηση δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί.  Θαυμάστε τους απίστευτους παραλληλισμούς που κάνει ο άγνωστος βάρδος/στιχουργός ανάμεσα στην ποιότητα της ομορφιάς και της αξίας της ιδανικής γυναίκας που αναζητά και της αρχαίας αιώνιας πατρίδας που του λείπει. 

“…Χρόνια και χρόνια έσκαφτα τη γής με τη βελόνα
για να ‘βρω την αγάπη μου την μαρμαροκολώνα…”

(Δημοτικό)


Με μόλις 17 (!) λέξεις περιγράφεται όλη η υπαρξιακή αγωνία του υπόδουλου Έθνους από την στιγμή που κατακτήθηκε από τις Ρωμαϊκές λεγεώνες ως την σύγχρονη εποχή.  
Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για την ιστορική μας άγνοια.  Όχι μόνο της αρχαίας εποχής αλλά και της μεσαιωνικής και της νεώτερης.  Ούτε τα ονόματα δεν ξέρουμε. Θα έπρεπε να έχουμε παλουκώσει όλους αυτούς που νομοθετούν και διοικούν ερήμην μας την εκπαίδευση, οδηγώντας την στην πλήρη απαξίωση. 4.000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας και άλλα 15.000 απόκρυφης προϊστορίας είναι κάπως δύσκολο να καλυφθούν στις ώρες και με τον τρόπο που ορίζει το ψευτο-υπουργείο Παιδικής Πορνείας.  Ο χρόνος που αφιερώνεται στην εκμάθηση της εβραϊκής μυθολογίας και εσχατολογίας δεν είναι χαμένος χρόνος.  Οι μαθητές εμπεδώνουν την κατάσταση της παντοτινής σκλαβιάς και περιμένουν να απελευθερωθούν …μετά θάνατον.  Με συστηματική επανάληψη, η νοοτροπία του εβραίου δούλου εισχωρεί ως ιός στον μηχανισμό λήψης αποφάσεων του ταλαίπωρου ελληνικού μυαλού.

Το β.ε.1345 ο stradioti Ράλλης με 300 αρχηγούς από την Αθήνα φτάνει στην Πουτσούπολη και θέτει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του αυτοκράτορα. Έχει συγκεκριμένα σχέδια για την οριστική απώθηση των Τούρκων και σκοπεύει να τα πραγματοποιήσει αν βρεί ανταπόκριση.  Η εκκλησία πληροφορείται την άφιξη των “αιρετικών” και ο Πατριάρχης ως δείγμα φιλοξενίας τους …αφορίζει ξεσηκώνοντας τα χριστιανικά ζώα εναντίον τους. Η αυτοκρατορική φρουρά διατάζεται να τους συλλάβει και να τους πνίξει στον Βόσπορο. Στην μάχη που ακολουθεί οι 300 που είχαν έρθει να βοηθήσουν, σφάζονται ως τον τελευταίο.  Φυσικά μετά από αυτό ούτε ένας Έλληνας δεν ξαναπατάει στο γαμημένο φέουδο των εβραιοπαπάδων παρά τις εκκλήσεις των τελευταίων εθνοξεφτίληδων Παλαιολόγων.

Οι Έλληνες έχουν πάντα δίκιο όσον αφορά τους εχθρούς τους.  Οι ίδιοι ρασοφόροι μηχανορράφοι που επί αιώνες σακατεύουν τους γνήσιους Έλληνες πασχίζοντας να εξαλείψουν την αμφισβήτηση είναι εκείνοι που πουλάνε την Κωλούπολη στον Μωάμεθ και τα στίφη του.  Ο βρωμο-πατριάρχης Σχολάριος αντί να μαζέψει άντρες, γυναίκες και παιδιά στα τείχη να πολεμήσουν για τις ζωές τους, ουρλιάζει στους δρόμους για το αντίθετο: “Είναι θέλημα Θεού να πέσει η Πόλη! Μαζευτείτε όλοι στην Αγιά Σοφιά! Θα κατέβει άγγελος Κυρίου και με την πύρινη ρομφαία του θα κατακάψει τους Αγαρηνούς!”.  Ούτε άγγελος κατεβαίνει, ούτε η πουτάνα που είχε γίνει από την πολλή πούτσα Αρχιστράτηγος εμφανίζεται στο καταφύγιο. Μόνο οι Τούρκοι μπαίνουν μέσα και τους κατακρεουργούν όλους εκτός φυσικά από τους παπάδες, γιατί έτσι  έλεγε η συμφωνία.
Ο αρματολός, φιλόσοφος και συγγραφέας Χριστόδουλος Παμπλέκης ή Ξηρομερίτης (β.ε.1733-1793), πεθαίνει στην Βιέννη έχοντας όμως προλάβει να γράψει το έργο του “Περί Θεοκρατίας”.  Λέει λοιπόν αυτός ο πρώην μοναχός του Άθω που έχει δεί την Ορθόδοξη σαπίλα από μέσα και έχει αφυπνισθεί: “Το Γένος πριν αποπειραθεί να ελευθερωθεί από τον ξένο ζυγό, οφείλει πρώτα να απαλλαγεί από τον βαρύτερο ζυγό της Εκκλησίας”.  Το σατανικό εβραιοπατριαχείο της Πόλης σπεύδει να ρίξει ανάθεμα όχι μόνο στον νεκρό διανοητή αλλά και στους …μελλοντικούς αναγνώστες του έργου του.

 Πώς το είχε πεί εκείνος ο εβραιότραγος ο Άνθιμος; “Καλύτερα είμαστε τότε με τους Τούρκους παρά τώρα με τους δυτικούς”.  Ή ο άλλος πούστης στο κεντρικό μπαστουρματζίδικο του Φαναριού: “Έλληνες και Τούρκοι διέκοψαν μια υπέροχο συμβίωση 400 χρόνων όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821”.  Όπως βλέπετε το αρχαίο Έθνος δεν υπάρχει ούτε ως επιλογή, ούτε ως απλή αναφορά στο ρεπερτόριο αυτής της σαυροσυμμορίας.  Αυτοί οι ξεκωλιάρηδες είναι ξεκάθαρα ποιόν βλέπουν ως εχθρό και τι έχουν ως ιερό, άσχετα με τους εμετούς “αγάπης” και “αλληλεγγύης” που ξερνάνε κατά καιρούς.

Η επανακαθιέρωση της Εθνικής Θρησκείας ως επίσημης θρησκείας των Ελλήνων και με τους όρους που θέτει η ιστορία και το πεπρωμένο του Έθνους είναι όπως αποδεικνύεται μονόδρομος.  Ακόμα και άθεος να είναι κανείς πρέπει να δηλώνει οπαδός της Ελληνικής Θρησκείας.  Ειδικά τότε για να διαχωρίζει την θέση του από τον παγκοσμιοποιημένο άθεο, ο οποίος αποτελεί νεοταξίτικη εφεύρεση.  Ο Έλληνας άθεος δεν είναι μια στείρα άρνηση στο εβραϊκό μοντέλο όπως ο πρώην καθολικός ή προτεστάντης.  Αυτοί και ως άθεοι εξακολουθούν να σέρνονται σαν αιχμάλωτα φαντάσματα πίσω από το άδειο μπαούλο του Αβραάμ. Ο Έλληνας σκεπτικός είναι μια ακτινοβολούσα προσωπικότητα που συνδιαμορφώνει και ανθρωποποιεί περαιτέρω το ελληνικό αξιακό σύμπαν.  Συμμετέχει στην Συλλογική Υπερσυνείδηση και μεταφέρει την εμπειρία του στο σύνολο αντλώντας και ο ίδιος αντιπαροχές από αυτό.  Όσο γι αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη ενός ή πολλών υπέρτατων όντων ή που απλά αμφιταλαντεύονται χωρίς να μπορούν να επιλέξουν οριστικά, μένει να διαπιστώσουν ότι ο Ελληνικός Πνευματικός Χώρος είναι το πιο εύφορο έδαφος για τις αναζητήσεις τους.  Χρειάζεται να βγούν από το ρούχο του βυζαντινού εβραιογενίτσαρου.  Πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι η δύναμη που διαλύει την μοχθηρή μητριά θρησκεία των τσιφούτηδων δεν είναι ο εχθρός τους αλλά η πραγματική τους μητέρα.  

Το πράγμα θέλει πολλή προσοχή. Οι γνωστοί πούστηδες χωρίς πατρίδα (μασόνοι) έχουν αναλάβει να χειραγωγήσουν το κομμάτι της αναβίωσης της αρχαίας θρησκείας.  Διάφοροι ψευτο-αρχαιολάτρες “συγγραφείς” που έχουν μπαζώσει τις τσέπες τους με χρήμα ακολουθώντας την τεκτονική συνταγή, έχουν οριστεί ως τσοπανόσκυλα της κίνησης.  Στα βιβλία τους προσφέρουν ψήγματα αλήθειας που τους τα έχουν δώσει έτοιμα οι σεβ. αδ. των στοών και στήνουν δίχτυα για να αιχμαλωτίσουν τους ταλαίπωρους που προσπαθούν να βρούν τον δρόμο προς την Ιθάκη.  Σε αυτήν την φάση και ώσπου το Έθνος να θεσμοθετήσει την θρησκεία του και τον τρόπο που θα επιλέγονται οι λειτουργοί της καλά θα κάνετε να αντιμετωπίζετε με έντονο σκεπτικισμό τους διάφορους Ελλαδέμπορους.  Αποφύγετε το χλαμυδικό φολκλόρ και τις δήθεν “ιερουργίες” των μασονικών κωλοτρυπίδων που παριστάνουν τους ιεροφάντες.  Προτιμήστε να χτίσετε δικές σας απόψεις μελετώντας την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Οι βιβλιοθήκες είναι γεμάτες. Ησίοδος, Όμηρος, Αίσωπος, Ηρόδοτος, Ξενοφών, Θουκυδίδης, Ισοκράτης, Ηράκλειτος, Θαλής, Αριστοφάνης, Αισχύλος, Ευριπίδης, οι πετσοκομμένες από τους εβραιοχριστιανούς απόψεις των αρχαίων σοφών είναι σε κάθε περίπτωση προτιμότερες από τα σύγχρονα πατημένα σκατά του τεκτονισμού.     Οι Έλληνες χριστιανοί έστω και δύσκολα, θα ενσωματωθούν στο Νέο Έθνος.  Άλλωστε ως κοινωνική υποομάδα είναι συνηθισμένοι στην σκλαβιά, ενώ οι πόρνοι ποιμένες τους είναι απόλυτα εκβιάσιμοι και χειραγωγήσιμοι.  Για την ενσωμάτωση των άλλων όμως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες αφού το κέντρο ελέγχου είναι εκτός συνόρων.
 
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ενδοσκόπηση. Κλείσιμο των πνευματικών οδών.  Πολιτιστικό εμπάργκο.  Πνευματικό λουκέτο.  Να μην εισάγουμε άλλα σκουπίδια.  Να μην τους κάνουμε πλέον τις δουλειές δωρεάν. Να αποσύρουμε τις δυνάμεις μας από την παγκόσμια φάμπρικα και να τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για τις ανάγκες επιβίωσης του Ελληνικού Τρόπου και του Έθνους μας.
Καθιερώνουμε Χρονολογία  Ελληνικού Χώρου ως άξονα πολιτισμικής διαφοροποίησης και επανένωσης με το παρελθόν.  Έχουμε ιερό χρέος να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.  Κάτω από το χώμα στον Ελληνικό Χώρο υπάρχουν αμύθητοι αρχαιολογικοί θησαυροί.  Με στοχευμένες ανασκαφές σε συγκεκριμένα σημεία δεν θα ανατραπεί μόνο το κατεστημένο και ο πλαστός πολιτισμός του, αλλά θα αλλάξει η όψη του κόσμου.  Όταν τα ευρήματα βγούν στο φώς όλα τα ημερολόγια και τα βιβλία αρχαίας ιστορίας θα πάνε στον σκουπιδοτενεκέ.  “Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις.”  Έλεγε ο Αντισθένης.  Η όποια επανάσταση αρχίζει από την χρονολόγηση και τα ονόματα.  Αποκατάσταση όλων των ελληνικών ονομάτων και ξήλωμα των ιουδαϊκών.  Δίνουμε μόνο ελληνικά ονόματα στα παιδιά και πείθουμε τους ενήλικες να αλλάξουν τα δικά τους. Η μασονία των βοθροπαπάδων το έχει προβλέψει αυτό από την εποχή του του Ιωάννη του Σκατόστομου και έχει κάνει πολύ δύσκολη την αλλαγή του ονόματος.  Όμως οι νόμοι ήρθε η ώρα να αλλάξουν.
Δεν κάνουμε καμία υποχώρηση στο θέμα της γλώσσας. Ούτε απλοποίηση, ούτε κατάργηση της κλασσικής ορθογραφίας.  Γαμάμε τα greeklish.  Όποιος δεν ξέρει να γράφει σωστά δεν μπορεί να σκεφτεί σωστά.  Όποιος δεν μπορεί να ετυμολογήσει μια λέξη, είναι δύσκολο να παράξει ελληνική σκέψη.  Ένας τέτοιος πολίτης είναι άχρηστος στο Έθνος.  Τα μπουρδελοσχολεία του ευρωκράτους που παράγουν βλάκες και αυνανιστές πρέπει να διαλυθούν άμεσα. Τα πάντα είναι δυνατά αν το εθνικό συμφέρον τεθεί υπεράνω όλων των άλλων συμφερόντων. Δώστε μου μερικά χρόνια την εκπαίδευση να βγάλω κάμποσες φουρνιές πραγματικών Ελλήνων και θα αλλάξω, όχι το πολιτικό σύστημα, όχι την μορφή της χώρας, αλλά το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.


 
Εκείνο που επείγει είναι το σπάσιμο των στερεοτύπων. Έννοιες όπως “ρατσισμός”, “σωβινισμός”, “αντισημιτισμός” δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά είναι δόλιες κατασκευές για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα μαφιόζικα συμφέροντα.  Είναι αναγκαία η άμεση εκδίωξη όλων των παρανόμων που εισδύουν εδώ και αιώνες στον πάτριο χώρο.  Οι πρώτοι λαθρομετανάστες που πρέπει να απελαθούν είναι ο Χριστός και η βρωμοφαμίλια του: Ιεχωβάς, Μύριαμ, Σαούλ, Σίμων και όλος ο συρφετός των αργυραμοιβών γύφτων και των εμπορικών αντιπροσώπων τους.  Μαζί να μας αδειάσουν την γωνιά οι λαθρομετανάστες πολιτικάντηδες και “επιχειρηματίες” και τα μπάσταρδά τους.  Παρέα και ο Μωχαμέτης με το σκυλολόι του και όλοι οι Ινδοί ψευτογκουρού που σκυλεύουν τα αποφθέγματα των Ελλήνων Σοφών. 


Το εκ των ών ουκ άνευ και που το φωνάζω τόσον καιρό είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ με οποιοδήποτε κόστος.  Θα το λέω και θα το ξαναλέω: ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ σε όλα τα λαμόγια! Πόσοι είναι; Εκατό; Χίλιοι; Δέκα χιλιάδες; Εκατό χιλιάδες; Στην κρεμάλα όλους να ξεβρωμίσουμε!  Δήμευση περιουσίας και ισόβια εξορία στους συγγενείς και τους συνενόχους τους!  Ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε όσους συμμετείχαν στην νομή της εξουσίας και σε όσους έκλεψαν από το κοινό ταμείο!  Κανένα γαμημένο κόμμα δεν το λέει αυτό, ούτε καν οι εξωκοινοβουλευτικοί πειναλέοι.  Γιατί άραγε ακόμα και αυτοί οι “περιθωριακοί” μιλάνε αόριστα για “τιμωρία” και αποτάσσονται την θανατική ποινή;  Γιατί αντιτίθενται στην βούληση του “λαού” για τον οποίο κόπτονται;  Όταν η λέξη “κρεμάλα” είναι στα στόματα και στα μυαλά όλων, αυτοί γιατί δεν τολμούν να την πούν;  Και γιατί ενοχλούνται τόσο πολύ όταν την λέει κάποιος άλλος; Γιατί σκοτώνονται να βρούν ανώδυνες μεθόδους “τιμωρίας”; Μήπως όλο το σκηνικό είναι στημένο ακόμα μια φορά; Μερικοί από τους επικεφαλής προδότες πρέπει όχι μόνο να εκτελεστούν, αλλά να βασανιστούν προηγουμένως για παραδειγματισμό και μάλιστα με μεθόδους που δεν έχει γνωρίσει η ιστορία.  Όμως και την θανατική ποινή την έχουν απαλλοτριώσει υπέρ τους οι γνωστοί περιτμημένοι πούστηδες και βλέπουμε να την εφαρμόζουν κατά βούληση. Έχουν πείσει τον πλανήτη ότι είναι κακό να κρεμάει τους εγκληματίες και τους εχθρούς του ενώ την ίδια στιγμή αυτοί κρεμάνε και εκτελούν όποιον θέλουν (Σαντάμ, Μπιν Λάντεν, Μιλόσεβιτς, Καντάφι).
Για τους ριψάσπιδες, έχω πεί την γνώμη μου: σκατά στον τάφο τους.  Δεν υπάρχει έλεος για τους δειλούς ούτε σε αυτόν εδώ τον κόσμο ούτε στον Άδη. Όποιος είναι ΕΛΛΗΝΑΣ μένει εδώ και πολεμάει. Ή αν θέλει να πεθάνει, πεθαίνει ως καμικάζε παίρνοντας μαζί του στον Χάρο όσους περισσότερους εχθρούς μπορεί.  Αν αντί για 5.000 αυτοκτονίες είχαμε 5.000 φόνους κρατικών λειτουργών, πολιτικάντηδων, δικαστικών, εφοριακών, τοκογλύφων, μιζαδόρων και απατεώνων, η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική.
Η πλειοψηφία δεν μπορεί και δεν θέλει να αφυπνιστεί, αυτό πρέπει να το πάρουμε απόφαση.  Το ποσοστό αποδοχής μας δεν πρόκειται να περάσει το 20 % στην καλύτερη περίπτωση.  Όμως είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η νέα ιδεολογία έχει αρχίσει να διαμορφώνεται προς την τελική της μορφή.  Φορέας της δεν είναι πια το μασονικό κατεστημένο, αλλά ανεξάρτητες ομάδες αφυπνισθέντων Ελλήνων.  Το ανεξήγητο (για τους εξουσιαστές) είναι πως λίγο-πολύ όλες οι ομάδες παρά τις διαφορές τους τείνουν προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς να έχουν επαφή η μία με την άλλη και χωρίς να τις συντονίζει κανένας. Θα ‘χει πολύ ενδιαφέρον όταν οι σκόρπιοι αφυπνισμένοι συναντηθούν.

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.  Οι πεσσοί περιμένουν το χέρι που θα τους κυλήσει και αργά ή γρήγορα ο ήχος τους θα ακουστεί πάνω στην αναποδογυρισμένη ασπίδα.  Ο Εχετλαίος και η παρέα του γυαλίζουν τις πανοπλίες τους αναμένοντας την κλαγή των όπλων, την άγρια αδρεναλίνη της μάχης και τον συνδυασμό που κερδίζει.  Έσσεται ήμαρ ή θα δούμε τον πούλο ανάποδα;

Μπαίνω στον πειρασμό να σας παίξω λίγο από το σι-ντί με το μέλλον:

Η Τουρκιά έρχεται, μην ανησυχείτε ρε γαμώταφοι.  Για την ώρα έχει καταλάβει όλο τον τηλεοπτικό βρωμοχρόνο σας με τα σκατομελό, και τις βρωμογειτονιές σας και τις βρωμοδουλειές σας με τους αδελφούς μωχαμέτηδες. Σε λίγο τα γαμημένα τζαμιά τους θα είναι περισσότερα από τις γαμημένες εκκλησίες σας.  Όλη αυτή η τριτοκοσμική λαίλαπα θα ξεσπάσει στα κεφάλια σας και θα σας κάνει να χύσετε το αίμα σας και να θυσιαστείτε για να γίνει ακόμα πιο ισχυρός ο περιπούστιος λαός των παρασίτων.  


Η σύγκρουση χτίζεται κλιμακωτά.  Χριστιανικοί στρατοί λεηλατούν τα ισλαμικά έθνη, ενώ ταυτόχρονα ορδές μουσουλμάνων πλημμυρίζουν τις δυτικές κοινωνίες προσπαθώντας να αρπάξουν ένα κομμάτι πλούτου.  Μαζί τους φέρνουν την σκοταδιστική νοοτροπία τους και το σπέρμα της παγκόσμιας καταστροφής.  Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Το παγκόσμιο σενάριο είναι ζώα εναντίον ζώων και στο τέλος κερδίζει ο Χάζαρος Γερμανοεβραίος.  Όμως αυτή την φορά δεν παίζουν για λεφτά οι τσιφούτηδες.  Τα λεφτά τα έχουν μαζέψει όλα. Τώρα ήρθε η στιγμή να δρέψουν ζωές και να εγκαθιδρύσουν την βασιλεία του απόλυτου σκοταδιού που ονειρεύονταν αιώνες.   


 
Τους μωχαμέτηδες δεν τους θέλω στα πόδια μου. Αυτό δεν πάει να πεί ότι θα τους πολεμήσω για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα άλλων. Όσο βρίσκονται στις μπουρδελοχώρες τους και γαμιώνται μεταξύ τους δεν με ενοχλούν καθόλου κι ούτε πρόκειται να πάω εκεί να τους ενοχλήσω.  Όμως στη χώρα μου με ενοχλούν μόνο και που περιφέρονται άσκοπα. Περισσότερο όμως από αυτούς με ενοχλούν αυτοί οι ψευδέλληνες αριστεροί και χριστιανοί που τους φέρνουν, τους περιθάλπτουν, τους σπιτώνουν και τους νομιμοποιούν.  Όταν σκοπεύουν να κάνουν την χώρα μου μπουρδέλο όπως τις δικές τους δεν πειράζει να δοκιμάσουν λίγο από Ξενηλασία και Κρυπτεία.  Όμως μαλάκες μου δεν σας σώζει ούτε ο Έλεος (μην με ρωτήσει κανένας ποιος είναι αυτός).
Επειδή δεν βλέπω να έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα, θα το πώ και αλλιώς:  Όλοι κοράκλες κάνετε και καλά κάνετε. Από την άλλη όμως οι μωχαμέτηδες στέλνουν μόνο πούτσες εδώ. Κάντε την γαμημένη σούμα σε μουνιά και πούτσες και θα καταλάβετε ποιους θα έχετε γαμπρούς σε μερικά χρόνια.  Οι Αλβανοί θα είναι περιζήτητοι σας πληροφορώ. Τις κόρες σας θα τις γαμούν οι σκούροι, τα λουστρίνια και οι αραπάδες. Σας βλέπω να υποδέχεστε τους συμπεθέρους από το Πακιστάν και την Αίγυπτο και να παίζετε στα γόνατά σας τους μικρούς Σωκραλήδες ( Από το Σωκράτης και το Αλή) πριν πάνε στο τζαμί της γειτονιάς για να υποβληθούν σε περιτομή.  Αυτά τα καρβουνιασμένα μπάσταρδα θα καυχιώνται ότι είναι οι απόγονοι του Λεωνίδα και του Λυκούργου.  Δεν έχει περάσει από το μυαλό σας ρε χατζηκορόιδα τι σας ετοιμάζουν για μετά;Το Κοράνι και οι φετφάδες (ερμηνείες) του, το λένε ξεκάθαρα: Όποιος μουσουλμάνος προσηλυτίσει έστω και έναν (1) αλλόθρησκο εξασφαλίζει τους κήπους με τα τρεχούμενα νερά, τα πιλάφια και τις παρθένες.  Ως μέσα προσηλυτισμού προτείνονται ακόμα και η απαγωγή και ο βιασμός όταν πρόκειται για γυναίκες άλλων δογμάτων.

Δεν επιτρέπεται σε εσάς να παίρνετε παντρεμένη γυναίκα, εκτός κι αν την υποδουλώσετε με την δύναμη των χεριών σας” (Το Ιερό Κοράνι, Κεφάλαιο 4-24) . 

Όταν συναντάτε τους άπιστους να τους σκοτώνετε και να τους σφάζετε και να κρατάτε γερά τα δεσμά της αιχμαλωσίας τους” (Το Ιερό Κοράνι, Κεφάλαιο 47-4).

Πάει και ο χριστούλης, πάει και η γλώσσα, πάει και ο ζωτικός χώρος. 
Κάντε τον λογαριασμό, πατεράδες και μανάδες της τελευταίας γενιάς διαδικτυακών χατζηελλήνων.  Στην καλύτερη περίπτωση να εύχεστε να βγούν όλες οι κόρες σας πλακομουνούδες λεσβίες έτσι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να φτιάξουμε ένα στρατό από …Αμαζόνες.  Βέβαια υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όπως η κοινοκτημοσύνη των γυναικών που είχαν καθιερώσει για μια διετία οι Σπαρτιάτες κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου.  Όταν οι ξεφτίλες Αθηναίοι έχοντας ξεμείνει από στρατό, έκαναν πολίτες τους σκλάβους και τους βάρβαρους, οι Λακεδαιμόνιοι γκάστρωσαν μεμιάς όλα τα θηλυκά της Λακωνίας και διπλασίασαν τον πληθυσμό τους.


 
Από όποια γωνία και να το δείτε, το μέλλον είναι κατάμαυρο. “Μέλαν” όπως το ζουμί που έπιναν οι τρελοί Δωριείς πριν ορμήξουν με τις κοπίδες στο χέρι πάνω στα στίφη των ασιατικών ακρίδων για να χύσουν βρώμικο, ανόσιο αίμα.

Οι επιλογές είναι τρείς:

Α. Συνθηκολόγηση 

Παράδοση άνευ όρων στον ανθρωποφάγο κατακτητή.  Αυτό σημαίνει 50-70 % πληθυσμιακή μείωση μέσω εξόντωσης.  Ότι κάποιοι θα γίνουν οι νέοι Φαναριώτες που θα κάνουν τον επιστάτη στους υπόλοιπους σκλάβους δεν έχει και μεγάλη σημασία.  Κομμουνιστές και χριστιανοί έχουν όλα τα προσόντα να γίνουν οι ρουφιάνες του νέου καθεστώτος κι ας παριστάνουν τώρα τα κοκκόρια.  Σε λιγότερο από δεκαπέντε χρόνια ο Ελληνικός Χώρος θα κατοικείται κυρίως από ισλαμικές σαύρες οπότε ετοιμάστε τα μουνιά σας.


Β. Σύγκρουση

Γαία πυρί μειχθήτω.  Όλα πουτάνα κι όποιος ζήσει.  Είναι η εντιμότερη επιλογή αλλά όχι και η σοφότερη γιατί είμαστε λίγοι οι γνήσιοι.  Όμως πού ξέρεις καμιά φορά. Κι ο Οδυσσέας ξεγραμμένος ήταν διαρκώς αλλά στο τέλος τους γάμησε όλους.  Αν ο συγχρονισμός είναι σωστός,  η μπάνκα με τα στοιχήματα θα τιναχτεί στον αέρα. Η εκδοχή αυτή έχει λιγότερο άγχος, ενδιαφέρουσες καταστάσεις και πιθανότητες καριέρας, αν είναι κανείς πολύ σκληρός για να πεθάνει.


Γ. Επιβίωση  

Σχέδιο Εγκατάλειψης Πρωτεύοντος Σκάφους, Εγχειρίδιο Οδηγιών, σελίδα 13: “Λάθε βιώσας”.  Όπλα, παλάσκες, ξηρά τροφή, τον πούλο και στα όρη οι σκληροπυρηνικοί.  Οι ντεμί και οι ταλαντούχοι, διαβατήρια και βούρ για την ξενιτιά. Μόνος στόχος η επιβίωση του Έθνους υπό οποιαδήποτε μορφή.  Περίπου σε 2.000 χρόνια η ρεβάνς.
…Διαλέξτε και πάρτε, αρχαίοι μου.Η Μαύρη Φατρία εξετέλεσε την αποστολή της και κλείνει.  Όποιος έχει να προτείνει βελτιώσεις ή κάτι άλλο καλύτερο, να το κάνει το συντομότερο.
Για το άμεσο μέλλον, δεν χρειάζεται να ανοίξω καμία πόρτα, ούτε να πώ τίποτα. Όλα έχουν ειπωθεί.  Οι Θύρες είναι ανοιχτές εδώ και χρόνια.  Οι ψηφίδες πεταμένες και σκόρπιες ανά τον κόσμο περιμένουν κάποιον να τις συλλέξει και να τις βάλει στη σειρά.  


DOORS - Strange Days

Strange days have found us
Strange days have tracked us down
They're going to destroy 
Our casual joys
We shall go on playing 
Or find a new town  
Strange eyes fill strange rooms
Voices will signal their tired end
The hostess is grinning
Her guests sleep from sinning
Hear me talk of sin
And you know this is it
Strange days have found us
And through their strange hours
We linger alone
Bodies confused
Memories misused
As we run from the day
To a strange night of stone


Οι παράξενες ημέρες μας βρήκαν
Οι παράξενες ημέρες μας τσάκωσαν ακολουθώντας τα ίχνη μας
Θα καταστρέψουν τις καθημερινές χαρές μας
Θα πρέπει να συνεχίσουμε το παιχνίδι
Ή να βρούμε καινούργια πόλη.
Παράξενα μάτια γεμίζουν παράξενα δωμάτια
Φωνές θα σημάνουν το κουρασμένο τους τέλος
Η οικοδέσποινα μειδιά
Οι καλεσμένοι της κοιμούνται από την αμαρτωλή αποχαύνωση
Άκουσέ με να μιλάω για αμαρτία
Και θα καταλάβεις ότι έφτασε η ώρα.
Οι παράξενες ημέρες μας βρήκαν
Και μέσα από τις παράξενες ώρες τους
Αμφιταλαντευόμαστε μόνοι
Σώματα μπερδεμένα ,
Αναμνήσεις χρησιμοποιημένες με λάθος τρόπο,
Καθώς κατευθυνόμαστε με ταχύτητα από την ημέρα
Προς μια παράξενη πέτρινη νύχτα.